29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Na klinice Medicomvip mají teď slevu na zvětšení prsou. Není to nijak zásadní sleva, ale tak alespoň něco. Pokud některá plánujete zvětšení, tak mrkněte. Akce začala 17.9., ale neuvádí, kdy končí.
Není tady
Moje kamarádka a já máme dobré zkušenosti v Brně s doktorem Justanem, můžeme ho jen doporučit. Opravdu výborný plastik s velkou praxí. Já byla na liposukci klasické tumescentní a ona nedávno na plastice prsou. Bolest prý měla jen po operaci, jinak s tím neměla žádné problémy. Také mi vyhovovalo, že částku k úhradě lze hradit na splátky .
Není tady
Ahoj, máte rádi drby o našich celebritách? Zkuste časák Moje šťastná hvězda....
Není tady
Ahoj, jak na vaše upravené vnady reagovali vaši stávající/noví partneři?
Není tady
sandra napsal(a):
Ahoj, jak na vaše upravené vnady reagovali vaši stávající/noví partneři?
U mě dobře, protože o tom věděl a nebyl v tom problém, bavili jsme se o tom už tak půl roku dopředu, že chci implantáty, jemu se to ze začátku moc nezamlouvalo, že je to zásah do organismu a že když sportuji, tak to bude nepříjemné a tak dále, ale podařilo se mi s doktorem domluvit, že mi implantát skryl pod sval, takže není vůbec vidět
Není tady
Ahoj holky,
pomalu se rozhoupávám k augmentaci, tak hledám nějaké reference, zkušenosti... Kterého doktora/případně kliniku v Brně byste mi doporučily? Na vlastních web.stránkách se všichni akorát vychválí, to je jasný...ale o přístupu doktorů se tam člověk už moc nedozví
Není tady