Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 28. 3. 2009 18:26

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

Re: UFO a jiné podobné fenomény - jaký máte názor?

na jiné mimozemské civilizace veřím. je bláhovost myslet si, že je lidstvo ve vesmíru (galaxii) jedinečné a nic podobného neexistuje. stejně tak se mi nelíbí, když si každý myslí, že cizí rasa musí být nutně malého vzrůstu, mít tykadýlka a být slizce zelená...

co se týče toho, zda jsme se vyvinuli z opic... mám rozporuplné pocity a stále ještě nemám jednotný názor smile

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

#27 29. 3. 2009 8:51

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Mikeš napsal(a):

mala.popelka napsal(a):

Člověk je tak strašně na začátku poznávání všech nekonečností vesmíru, že domněnka, že v celé této "soustavě" jsme my jediní inteligentní...... je podle mne dost naivní.
Nejsem si ale ani jistá, jestli pídit se po tom, zda když ještě objevíme jednu planetku, tak tam už určitě na nějaký důkaz narazíme, že ta další už určitě bude ta ONA...... je správné.

Můj názor se ztotožňuje s názorem jednoho vědce (jméno si bohužel nepamatuji), který jsem před časem četl někde v tisku (zkusím zformulovat vlastními slovy):
Inteligentních civilizací ve vesmíru vzniklo (vzniká - vznikne) více, než si myslíme. Nemůžeme se s nimi ovšem potkat nikoli v prostoru, ale v čase, protože každá technická civilizace zničí dříve či později sama sebe. Ať už válkou, likvidací vlastního ekosystému, či jinak.
Jinými slovy řečeno - než se nám podaří vyvinout jakýsi imaginární "hyperpohon", který by nám umožnil dosáhnout cizích galaxií, tak tady buď už jako lidstvo nebudeme, nebo možná budeme, ale v dalekém vesmíru nalezneme pouze stopy po dávno zaniklých civilizacích...
Omlouvám se za tu slátaninu, ale já to líp napsat neumím... big_smile

Tu zní dost pesimisticky hmm

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#28 30. 3. 2009 11:06

brenda9
♥♥♥----

Věřím, že tu nejsme samy, ale nemyslím, si, že to jsou zelení mužíčkové, kteří nám chtějí ublížit.

A asi budu trochu offtopic ,ale pořád nerozumím tomu, jak v my v dnešní době máme sice všelijaké vymoženosti, ale pochybuju, že bychom dokázali postavit pyramidu či Stonehange, dovedete mi to někdo porsím, vysvětlit jak to lidé před x lety dokázali?

Není tady

#29 30. 3. 2009 17:57

Jency
♥♥-----

Mikeš napsal(a):

Můj názor se ztotožňuje s názorem jednoho vědce (jméno si bohužel nepamatuji), který jsem před časem četl někde v tisku (zkusím zformulovat vlastními slovy):
Inteligentních civilizací ve vesmíru vzniklo (vzniká - vznikne) více, než si myslíme. Nemůžeme se s nimi ovšem potkat nikoli v prostoru, ale v čase, protože každá technická civilizace zničí dříve či později sama sebe. Ať už válkou, likvidací vlastního ekosystému, či jinak.
Jinými slovy řečeno - než se nám podaří vyvinout jakýsi imaginární "hyperpohon", který by nám umožnil dosáhnout cizích galaxií, tak tady buď už jako lidstvo nebudeme, nebo možná budeme, ale v dalekém vesmíru nalezneme pouze stopy po dávno zaniklých civilizacích...
Omlouvám se za tu slátaninu, ale já to líp napsat neumím... big_smile

Ajeje... tak to teda opravdu je slátanina... to by mne zajímalo, odkud to ten vědec ví, že se každá civilizace zničí sama? Co to je za kravinu??? Je to něco jako: "podle sebe soudím tebe"...

Není tady

#30 1. 4. 2009 18:10

Bláža..
♥♥♥♥♥♥-

Domnívám se, že jev UFO jsou spíše atmosferické výkyvy.
V mém okolí nebyl nikdo unesen mimozemšťany, to se děje v Americe, ale tam to můžou mít z nějakého jídla. Jinak si to neumím vysvětlit.

Není tady

#31 8. 4. 2009 23:24

luminka
♥♥♥♥♥--

Třeba já mám skoro vždycky třetího v měsíci špatný den, i kdybych se snažila, až bych se rozkrájela.
A co říkáte na zjevení Panny Marie nebo plačící a krvácející sochy a obrazy svatých? Viděli jste něco takového na vlastní oči? Jsou přece i jiné tajemné věci než UFO (ale viděla jsem taky na zahradě světla z bůhvíjaké vzdálené diskotéky).

Upravil(a) luminka (8. 4. 2009 23:26)

Není tady

#32 9. 4. 2009 8:27

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

Myslím, že dneska už o ufónkách nelze pochybovat, ne? A to i přes to, že nám vlády hromadu věcí tají dumbom A jestli se s tou civilizací potkáme nebo ne, to se uvidí a třeba sami sebe ani nezničíme, jen trochu pozměníme wink

Luminko, k těm zjevením jsem kdysi četla, že jde snad o nějakou nahromaděnou energii a pak to takhle dopadá. Ale už si to moc  nepamatuju... Třeba se tady s tím opravdu někdo setkal a poví nám svůj názor smile

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#33 13. 4. 2009 20:40

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

luminka napsal(a):

Třeba já mám skoro vždycky třetího v měsíci špatný den, i kdybych se snažila, až bych se rozkrájela.
A co říkáte na zjevení Panny Marie nebo plačící a krvácející sochy a obrazy svatých? Viděli jste něco takového na vlastní oči? Jsou přece i jiné tajemné věci než UFO (ale viděla jsem taky na zahradě světla z bůhvíjaké vzdálené diskotéky).

Pokud jde o tyto jevy, ale stejně tak obrazce v obilí nebo některá UFO, jsou o tom dostatečné informace na internetu.
Sám mám kamarádku, které v Medžugorje doslova "přistál" růženec "out of the blue" u nohou... nemám důvod, abych jí nevěřil... a ty ostatní věci viděly tisíce lidí a jsou všude na internetu dokumentované.
Není pochyb o tom, že tyto jevy existují, ovšem otázka je nasnadě: proč se tak děje. Kdo hledá, najde informace, důkazy. Kdo odmítá, je těžké přesvědčovat násilím...

Kdo máš uši proto, abys slyšel, slyš...!

Není tady

#34 13. 4. 2009 21:52

Daniela M
♥♥♥----

majkafa napsal(a):

Já věřím, že se někdy - někde, dříve nebo později - potkáme. smile

Je to zajímavé, že se to  stává a není to náhoda.smilehjarta

Není tady

#35 14. 4. 2009 17:58

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Já věřím, že se někdy - někde, dříve nebo později - potkáme. smile

Ačkoli jsem odmala velkým přívržencem science-fiction, a to zejména "kosmického typu" (tj. lety do vzdálených galaxií, setkávání s mimozemskými civilizacemi či alespoň nalézání pozůstatků po nich), v tomhle jsem bohužel pesimistou - nám (myšleno lidstvu) se mezihvězdný pohon jen tak vyrobit nepodaří, nějakou "hvězdnou bránu" taky asi jen tak nenajdeme, takže podle mě je setkání s Ufony, aspoň za našich životů, vyloučené... sad

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#36 14. 4. 2009 18:18

majkafa
Host

Musíme nutně "jezdit" my za nimi? smile

#37 14. 4. 2009 19:47

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Musíme nutně "jezdit" my za nimi? smile

Nemusíme...
Ale pokud přijdou oni za námi, bude to zákonitě znamenat jejich vysokou (nebojím se říci, že obrovskou) technickou převahu nad lidstvem... a to není dobrý, pokud samozřejmě nebudou v důsledku svého vývoje "duševně" tak na výši, že nějaké dobyvatelské choutky jim budou cizí...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#38 14. 4. 2009 19:51

majkafa
Host

Možná už jsou dávno tady. smile

#39 15. 4. 2009 7:30

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Respektive tu mohli být už před námi wink

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#40 15. 4. 2009 7:34

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Andromeda napsal(a):

Respektive tu mohli být už před námi wink

A po nás va

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#41 15. 4. 2009 7:49

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Miškulišo tongue

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#42 15. 4. 2009 22:47

luminka
♥♥♥♥♥--

Salvator napsal(a):

luminka napsal(a):

Pokud jde o tyto jevy, ale stejně tak obrazce v obilí nebo některá UFO, jsou o tom dostatečné informace na internetu.
Sám mám kamarádku, které v Medžugorje doslova "přistál" růženec "out of the blue" u nohou... nemám důvod, abych jí nevěřil... a ty ostatní věci viděly tisíce lidí a jsou všude na internetu dokumentované.
Není pochyb o tom, že tyto jevy existují, ovšem otázka je nasnadě: proč se tak děje. Kdo hledá, najde informace, důkazy. Kdo odmítá, je těžké přesvědčovat násilím...

Prý v Medžugorje se jednou ptaly vizionářky Panny Marie, jak to dělá, že je tak krásná, a ona odpověděla: Protože miluju. Kdyby to takhle fungovalo, že by každý zkrásněl, když miluje, to by bylo fajn.

Není tady

#43 15. 4. 2009 23:05

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Když ono není milovat jako milovat big_smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#44 17. 4. 2009 15:24

luminka
♥♥♥♥♥--

To bychom asi museli milovat úplně všechny lidi, abychom zkrásněli, jen manžela a děti - to asi nestačí. Ale některé nány z práce milovat je těžké.

Není tady

#45 17. 4. 2009 22:17

majkafa
Host

Nemusíme milovat konkrétně. Nevím, jak to slovy napsat. Když máme lásku v sobě, vyzařuje z nás a tím krásníme.

#46 17. 4. 2009 23:08

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Pisatel napsal(a):

DaiTerr je mi to putna, ale koukám, že jsi se do duchovna a tajemna položil celej ne jen rovnejma nohama.
Tak aby jsi měl možnost koukat tak to sdělím jedno všechny planety a vesmírné předmety se musí točit kolem nejméně jedné osy. proč se tak neděje s měsícem?

Ee....a co je jako s Měsícem? Teda, jestli myslíš ten náš.....

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#47 4. 5. 2009 17:23

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

luminko, milovat je  brát lidi, jací jsou- i nány a bulíky....láska , taková ta pravá ořechová, je bezpodmínečná...
ale to neznamená, že když  jsou ti ty nány protivné, že ty jsi  neschopná lásky wink big_smile .
Spš bys měla zauvažovat, proč jsou ti ty nány tak protivné.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#48 22. 5. 2009 18:58

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Nemusíme milovat konkrétně. Nevím, jak to slovy napsat. Když máme lásku v sobě, vyzařuje z nás a tím krásníme.

tummenupp Láska vždy buďto je v nás a vychází z nás, anebo není... a pak není kde brát... láska pochází z duše, tady na zemi ji nelze hledat, protože tady není...

Není tady

#49 22. 5. 2009 19:01

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

leny.wood napsal(a):

co se týče toho, zda jsme se vyvinuli z opic... mám rozporuplné pocity a stále ještě nemám jednotný názor smile

Tak z opis jsme se určitě nevyvinuli, ale ti, co nás stvořili, použili těla opic k tomu aby postavili lidská těla...
Vývoj existuje v rámci druhu, ale drud sám je vždy vytvořen v genetické dílně stvořitelů...

A momichodem, člověk není tělo, které obývá... ani opičí, ani lidské...

Není tady

#50 27. 5. 2009 18:49

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí