29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
na jiné mimozemské civilizace veřím. je bláhovost myslet si, že je lidstvo ve vesmíru (galaxii) jedinečné a nic podobného neexistuje. stejně tak se mi nelíbí, když si každý myslí, že cizí rasa musí být nutně malého vzrůstu, mít tykadýlka a být slizce zelená...
co se týče toho, zda jsme se vyvinuli z opic... mám rozporuplné pocity a stále ještě nemám jednotný názor
Není tady
Mikeš napsal(a):
mala.popelka napsal(a):
Člověk je tak strašně na začátku poznávání všech nekonečností vesmíru, že domněnka, že v celé této "soustavě" jsme my jediní inteligentní...... je podle mne dost naivní.
Nejsem si ale ani jistá, jestli pídit se po tom, zda když ještě objevíme jednu planetku, tak tam už určitě na nějaký důkaz narazíme, že ta další už určitě bude ta ONA...... je správné.Můj názor se ztotožňuje s názorem jednoho vědce (jméno si bohužel nepamatuji), který jsem před časem četl někde v tisku (zkusím zformulovat vlastními slovy):
Inteligentních civilizací ve vesmíru vzniklo (vzniká - vznikne) více, než si myslíme. Nemůžeme se s nimi ovšem potkat nikoli v prostoru, ale v čase, protože každá technická civilizace zničí dříve či později sama sebe. Ať už válkou, likvidací vlastního ekosystému, či jinak.
Jinými slovy řečeno - než se nám podaří vyvinout jakýsi imaginární "hyperpohon", který by nám umožnil dosáhnout cizích galaxií, tak tady buď už jako lidstvo nebudeme, nebo možná budeme, ale v dalekém vesmíru nalezneme pouze stopy po dávno zaniklých civilizacích...
Omlouvám se za tu slátaninu, ale já to líp napsat neumím...
Tu zní dost pesimisticky
Není tady
Věřím, že tu nejsme samy, ale nemyslím, si, že to jsou zelení mužíčkové, kteří nám chtějí ublížit.
A asi budu trochu ,ale pořád nerozumím tomu, jak v my v dnešní době máme sice všelijaké vymoženosti, ale pochybuju, že bychom dokázali postavit pyramidu či Stonehange, dovedete mi to někdo porsím, vysvětlit jak to lidé před x lety dokázali?
Není tady
Mikeš napsal(a):
Můj názor se ztotožňuje s názorem jednoho vědce (jméno si bohužel nepamatuji), který jsem před časem četl někde v tisku (zkusím zformulovat vlastními slovy):
Inteligentních civilizací ve vesmíru vzniklo (vzniká - vznikne) více, než si myslíme. Nemůžeme se s nimi ovšem potkat nikoli v prostoru, ale v čase, protože každá technická civilizace zničí dříve či později sama sebe. Ať už válkou, likvidací vlastního ekosystému, či jinak.
Jinými slovy řečeno - než se nám podaří vyvinout jakýsi imaginární "hyperpohon", který by nám umožnil dosáhnout cizích galaxií, tak tady buď už jako lidstvo nebudeme, nebo možná budeme, ale v dalekém vesmíru nalezneme pouze stopy po dávno zaniklých civilizacích...
Omlouvám se za tu slátaninu, ale já to líp napsat neumím...
Ajeje... tak to teda opravdu je slátanina... to by mne zajímalo, odkud to ten vědec ví, že se každá civilizace zničí sama? Co to je za kravinu??? Je to něco jako: "podle sebe soudím tebe"...
Není tady
Domnívám se, že jev UFO jsou spíše atmosferické výkyvy.
V mém okolí nebyl nikdo unesen mimozemšťany, to se děje v Americe, ale tam to můžou mít z nějakého jídla. Jinak si to neumím vysvětlit.
Není tady
Třeba já mám skoro vždycky třetího v měsíci špatný den, i kdybych se snažila, až bych se rozkrájela.
A co říkáte na zjevení Panny Marie nebo plačící a krvácející sochy a obrazy svatých? Viděli jste něco takového na vlastní oči? Jsou přece i jiné tajemné věci než UFO (ale viděla jsem taky na zahradě světla z bůhvíjaké vzdálené diskotéky).
Upravil(a) luminka (8. 4. 2009 23:26)
Není tady
Myslím, že dneska už o ufónkách nelze pochybovat, ne? A to i přes to, že nám vlády hromadu věcí tají A jestli se s tou civilizací potkáme nebo ne, to se uvidí a třeba sami sebe ani nezničíme, jen trochu pozměníme
Luminko, k těm zjevením jsem kdysi četla, že jde snad o nějakou nahromaděnou energii a pak to takhle dopadá. Ale už si to moc nepamatuju... Třeba se tady s tím opravdu někdo setkal a poví nám svůj názor
Není tady
luminka napsal(a):
Třeba já mám skoro vždycky třetího v měsíci špatný den, i kdybych se snažila, až bych se rozkrájela.
A co říkáte na zjevení Panny Marie nebo plačící a krvácející sochy a obrazy svatých? Viděli jste něco takového na vlastní oči? Jsou přece i jiné tajemné věci než UFO (ale viděla jsem taky na zahradě světla z bůhvíjaké vzdálené diskotéky).
Pokud jde o tyto jevy, ale stejně tak obrazce v obilí nebo některá UFO, jsou o tom dostatečné informace na internetu.
Sám mám kamarádku, které v Medžugorje doslova "přistál" růženec "out of the blue" u nohou... nemám důvod, abych jí nevěřil... a ty ostatní věci viděly tisíce lidí a jsou všude na internetu dokumentované.
Není pochyb o tom, že tyto jevy existují, ovšem otázka je nasnadě: proč se tak děje. Kdo hledá, najde informace, důkazy. Kdo odmítá, je těžké přesvědčovat násilím...
Není tady
majkafa napsal(a):
Já věřím, že se někdy - někde, dříve nebo později - potkáme.
Je to zajímavé, že se to stává a není to náhoda.
Není tady
majkafa napsal(a):
Já věřím, že se někdy - někde, dříve nebo později - potkáme.
Ačkoli jsem odmala velkým přívržencem science-fiction, a to zejména "kosmického typu" (tj. lety do vzdálených galaxií, setkávání s mimozemskými civilizacemi či alespoň nalézání pozůstatků po nich), v tomhle jsem bohužel pesimistou - nám (myšleno lidstvu) se mezihvězdný pohon jen tak vyrobit nepodaří, nějakou "hvězdnou bránu" taky asi jen tak nenajdeme, takže podle mě je setkání s Ufony, aspoň za našich životů, vyloučené...
Není tady
Musíme nutně "jezdit" my za nimi?
majkafa napsal(a):
Musíme nutně "jezdit" my za nimi?
Nemusíme...
Ale pokud přijdou oni za námi, bude to zákonitě znamenat jejich vysokou (nebojím se říci, že obrovskou) technickou převahu nad lidstvem... a to není dobrý, pokud samozřejmě nebudou v důsledku svého vývoje "duševně" tak na výši, že nějaké dobyvatelské choutky jim budou cizí...
Není tady
Možná už jsou dávno tady.
Andromeda napsal(a):
Respektive tu mohli být už před námi
A po nás
Není tady
Salvator napsal(a):
luminka napsal(a):
A co říkáte na zjevení Panny Marie nebo plačící a krvácející sochy a obrazy svatých? Viděli jste něco takového na vlastní oči? Jsou přece i jiné tajemné věci než UFO (ale viděla jsem taky na zahradě světla z bůhvíjaké vzdálené diskotéky).Pokud jde o tyto jevy, ale stejně tak obrazce v obilí nebo některá UFO, jsou o tom dostatečné informace na internetu.
Sám mám kamarádku, které v Medžugorje doslova "přistál" růženec "out of the blue" u nohou... nemám důvod, abych jí nevěřil... a ty ostatní věci viděly tisíce lidí a jsou všude na internetu dokumentované.
Není pochyb o tom, že tyto jevy existují, ovšem otázka je nasnadě: proč se tak děje. Kdo hledá, najde informace, důkazy. Kdo odmítá, je těžké přesvědčovat násilím...
Prý v Medžugorje se jednou ptaly vizionářky Panny Marie, jak to dělá, že je tak krásná, a ona odpověděla: Protože miluju. Kdyby to takhle fungovalo, že by každý zkrásněl, když miluje, to by bylo fajn.
Není tady
Když ono není milovat jako milovat
Není tady
To bychom asi museli milovat úplně všechny lidi, abychom zkrásněli, jen manžela a děti - to asi nestačí. Ale některé nány z práce milovat je těžké.
Není tady
Nemusíme milovat konkrétně. Nevím, jak to slovy napsat. Když máme lásku v sobě, vyzařuje z nás a tím krásníme.
Pisatel napsal(a):
DaiTerr je mi to putna, ale koukám, že jsi se do duchovna a tajemna položil celej ne jen rovnejma nohama.
Tak aby jsi měl možnost koukat tak to sdělím jedno všechny planety a vesmírné předmety se musí točit kolem nejméně jedné osy. proč se tak neděje s měsícem?
Ee....a co je jako s Měsícem? Teda, jestli myslíš ten náš.....
Není tady
luminko, milovat je brát lidi, jací jsou- i nány a bulíky....láska , taková ta pravá ořechová, je bezpodmínečná...
ale to neznamená, že když jsou ti ty nány protivné, že ty jsi neschopná lásky
.
Spš bys měla zauvažovat, proč jsou ti ty nány tak protivné.
Není tady
majkafa napsal(a):
Nemusíme milovat konkrétně. Nevím, jak to slovy napsat. Když máme lásku v sobě, vyzařuje z nás a tím krásníme.
Láska vždy buďto je v nás a vychází z nás, anebo není... a pak není kde brát... láska pochází z duše, tady na zemi ji nelze hledat, protože tady není...
Není tady
leny.wood napsal(a):
co se týče toho, zda jsme se vyvinuli z opic... mám rozporuplné pocity a stále ještě nemám jednotný názor
Tak z opis jsme se určitě nevyvinuli, ale ti, co nás stvořili, použili těla opic k tomu aby postavili lidská těla...
Vývoj existuje v rámci druhu, ale drud sám je vždy vytvořen v genetické dílně stvořitelů...
A momichodem, člověk není tělo, které obývá... ani opičí, ani lidské...
Není tady
co si o tom myslíte? http://www.novinky.cz/koktejl/169813-mi … eorit.html
Není tady