19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
zapomněla jsem si včera vzít práek- poslední z tohohle platíčka... je to nějakej problém, nebo můu jen tu 7mi denní pauzu počítat u od včerejka a dalí platíčko načít tím pádem o den dřív ne jsem zvyklá..?
díky..
Není tady
janísek napsal(a):
zapomněla jsem si včera vzít práek- poslední z tohohle platíčka... je to nějakej problém, nebo můu jen tu 7mi denní pauzu počítat u od včerejka a dalí platíčko načít tím pádem o den dřív ne jsem zvyklá..?
díky..
Proč ten práek normálně nesní a nezačne pauzu jako vdycky? Alespoň já to takhle dělala. Byla jsem u naučená, e např. ve středu mi začíná pauza a v úterý si beru první práek. Jinak bych na to zapomínala.
Není tady
no, problém je právě v tom, e jsem je nechala na chatě a nové platíčko doma nemam...a mohla bych se tam dostat nejdřív dnes večer...take bych ho jedna moc dlouho,.. proto řeím, jestli je jedno, e si ho neveznu vůbec a o den si to posunu...
Není tady
janísek napsal(a):
no, problém je právě v tom, e jsem je nechala na chatě a nové platíčko doma nemam...a mohla bych se tam dostat nejdřív dnes večer...take bych ho jedna moc dlouho,.. proto řeím, jestli je jedno, e si ho neveznu vůbec a o den si to posunu...
aha, jasně. Tak to bych tam taky u nejezdila Normálně si to o ten jeden posuň.
Není tady
Dobré ráno, mám takový dotaz. Zapomněla jsem si vzít večer práek a vzala jsem si ho a ráno, co bylo asi 10 hodin po běné době uívání. Byl to třetí přáek před koncem dobrání platíčka. Chci se zeptat jestli je potřeba se chránit jetě třeba kondomem nebo ne.
Není tady
viz misha, ale tyhle informace má přece v příbalovém letáku - to je rozhodně daleko spolehlivějí, ne co ti někdo nepíe na internetu
Není tady