29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavla: ty jsi ji chtěl ujistit ? proč se tváříš, že jsi nad ostatními a víš, co oni neví ? hraješ si na osvíceného ?
jsi mě pobavil
Ten příspěvek byl určen přece Toře, ne ostatním a jen ona ví, co jsem tím myslel. Ostatní v tom můžou vidět cokoliv a je na nich, jak se s tím srovnají. Je fascinující někdy sledovat, jak se někteří "mravokárci" snaží naroubovat mi něco, co nejsem a ani by mne něco takového nenapadlo. Prostě lidi, opravdu pozor na zrcadlo .. Máte li něco k tématu, budu moc rád, pokud máte něco k mé osobě, napiště to do soukromých správ, protože tady se to pak začíná větvit a začne převládat takový ten styl -"já mám pravdu" ... "ne, to já mám pravdu a ty nemáš!" ... A tak dále.
Předem děkuji za pochopení.
Není tady
luminka napsal(a):
Doufám, že smrt není jako narkóza, jen tma a nic, při narkóze je přece člověk živý, smrt musí být přece něco jiného.
narkóza = znecitlivění (?) nejlépe celého těla včetně mozku. Veškeré zážitky, co má naše "já (duše)" v té době, tak mozek zřejmě nemá šanci vůbec absorbovat, jak je zvyklý třeba ve spánku, nebo i za jiných podmínek. Takže vše se pak může jevit jako velké nic. Mozek je hlavní "interface" zde v naší realitě a co nejde přes něj, tak prostě přes to nejede ani Pendolíno .. A v tom bude asi ta zakopaná psoča ..
Kdo o tomto ví něco víc, tak snad to tu napíše. Toto jsou dost palčivé zlomové otázky, na které hledá hodně lidí odpověď.
Není tady
Nebylo by něco v nějakým Grofovi? Pokud se pamatuju, zkoumal z tohohle hlediska lidi, kteří se narodili císařem (jak na ně působila narkóza ) ale knihu, nebo články ti takhle z hlavy neřeknu....
Není tady
umřel nám blízký rodinný přítel
krátce potom- jela jsem ze zahrady (měl to tam moc rád) takovou přírodní cestou a přemýšlela o něm a v trávě ležela asi nějaká skelnice či co, proti slunci se zaleskla a náhle změnila bílou barvu do barvy spektra. Neuvěřitelně nádherně barevný záblesk ve kterém byly naprosto všechny barvy. Nic, co se běžně stává. Věděla jsem, že to je pozdrav od něj. Prostě jsem přesvědčená.
Není tady
Já ti to věří, Pol...znáš moje příhody se synchronicitama v trávě
Není tady
poletucha napsal(a):
umřel nám blízký rodinný přítel
krátce potom- jela jsem ze zahrady (měl to tam moc rád) takovou přírodní cestou a přemýšlela o něm a v trávě ležela asi nějaká skelnice či co, proti slunci se zaleskla a náhle změnila bílou barvu do barvy spektra. Neuvěřitelně nádherně barevný záblesk ve kterém byly naprosto všechny barvy. Nic, co se běžně stává. Věděla jsem, že to je pozdrav od něj. Prostě jsem přesvědčená.
Pol, to je krásný
A stejně by mě zajímalo kde zrovínka ta jeho duše byla. Jestli se ještě nějakou dobu vznáší kolem nás, nebo už je někde jinde a může kdykoliv na kohokoliv takhle zamávat
Není tady
ahoj pomněnko,
vzhledem k tomu že tam "nahoře"(ono to teda není nahoře, ale asi někde kolem nás) není čas a prostor, tak ta duše vlastně má nekonečně času ten pozdrav "připravit". I když, jaký připravit, že? prostě ve stejném okamžiku co se to přání/úmysl v něm mihne tak se to i uskuteční v libovolném místě naší časové osy. oni nahoře mají samozřejmě přehled přesně kdy kde pojedem dávno dopředu. je klidně možné, že ten záblesk tam je nekonečný až trvalý to jen já ho vnímám jako začal/skončil.
jsem kdesi četla, myslím snad na Matrixu, co je s těma lidma co se ztratili v bermudském trojuhelníku. Oni pořád ještě letí, nebo se pokoušejí spravit to letadlo. Poslední myšlenka tě drží v nekonečnu, je tam jeden okamžik závislý na tvé mysli. Proto se usiluje o cvičení bezmyšlenkovost v meditacích... musíme se to naučit, abychom byli pak svobodní.
Není tady