Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 16. 4. 2009 7:54

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

Re: O životě po smrti - je, nebo není?

PPavla: ty jsi ji chtěl ujistit ? proč se tváříš, že jsi nad ostatními a víš, co oni neví ? hraješ si na osvíceného ?
jsi mě pobavil

Ten příspěvek byl určen přece Toře, ne ostatním a jen ona ví, co jsem tím myslel. Ostatní v tom můžou vidět cokoliv a je na nich, jak se s tím srovnají. Je fascinující někdy sledovat, jak se někteří "mravokárci" snaží naroubovat mi něco, co nejsem a ani by mne něco takového nenapadlo. Prostě lidi, opravdu pozor na zrcadlo .. Máte li něco k tématu, budu moc rád, pokud máte něco k mé osobě, napiště to do soukromých správ, protože tady se to pak začíná větvit a začne převládat takový ten styl -"já mám pravdu" ... "ne, to já mám pravdu a ty nemáš!" ... A tak dále.

Předem děkuji za pochopení.

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#127 16. 4. 2009 8:04

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

luminka napsal(a):

Doufám, že smrt není jako narkóza, jen tma a nic, při narkóze je přece člověk živý, smrt musí být přece něco jiného.

narkóza = znecitlivění (?) nejlépe celého těla včetně mozku. Veškeré zážitky, co má naše "já (duše)" v té době, tak mozek zřejmě nemá šanci vůbec absorbovat, jak je zvyklý třeba ve spánku, nebo i za jiných podmínek. Takže vše se pak může jevit jako velké nic. Mozek je hlavní "interface" zde v naší realitě a co nejde přes něj, tak prostě přes to nejede ani Pendolíno .. A v tom bude asi ta zakopaná psoča ..

Kdo o tomto ví něco víc, tak snad to tu napíše. Toto jsou dost palčivé zlomové otázky, na které hledá hodně lidí odpověď.

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#128 16. 4. 2009 8:49

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Nebylo by něco v nějakým Grofovi? Pokud se pamatuju, zkoumal z tohohle hlediska lidi, kteří se narodili císařem (jak na ně působila narkóza ) ale knihu, nebo články ti takhle z hlavy neřeknu....

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#129 16. 4. 2009 10:38

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

umřel nám blízký rodinný přítel
krátce potom- jela jsem ze zahrady (měl to tam moc rád) takovou přírodní cestou a přemýšlela o něm a v trávě ležela asi nějaká skelnice či co, proti slunci se zaleskla a náhle změnila bílou barvu do barvy spektra. Neuvěřitelně nádherně barevný záblesk ve kterém byly naprosto všechny barvy. Nic, co se běžně stává. Věděla jsem, že to je pozdrav od něj. Prostě jsem přesvědčená.

Není tady

#130 16. 4. 2009 10:51

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Já ti to věří, Pol...znáš moje příhody se synchronicitama v trávě smile

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#131 17. 4. 2009 6:12

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

poletucha napsal(a):

umřel nám blízký rodinný přítel
krátce potom- jela jsem ze zahrady (měl to tam moc rád) takovou přírodní cestou a přemýšlela o něm a v trávě ležela asi nějaká skelnice či co, proti slunci se zaleskla a náhle změnila bílou barvu do barvy spektra. Neuvěřitelně nádherně barevný záblesk ve kterém byly naprosto všechny barvy. Nic, co se běžně stává. Věděla jsem, že to je pozdrav od něj. Prostě jsem přesvědčená.

Pol, to je krásný big_smile
A stejně by mě zajímalo kde zrovínka ta jeho duše byla. Jestli se ještě nějakou dobu vznáší kolem nás, nebo už je někde jinde a může kdykoliv na kohokoliv takhle zamávat smile

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#132 17. 4. 2009 8:51

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

ahoj pomněnko,
vzhledem k tomu že tam "nahoře"(ono to teda není nahoře, ale asi někde kolem nás) není čas a prostor, tak ta duše vlastně má nekonečně času ten pozdrav "připravit". I když, jaký připravit, že? prostě ve stejném okamžiku co se to přání/úmysl v něm mihne tak se to i uskuteční v libovolném místě naší časové osy. oni nahoře mají samozřejmě přehled přesně kdy kde pojedem dávno dopředu. je klidně možné, že ten záblesk tam je nekonečný až trvalý to jen já ho vnímám jako začal/skončil.

jsem kdesi četla, myslím snad na Matrixu, co je s těma lidma co se ztratili v bermudském trojuhelníku. Oni pořád ještě letí, nebo se pokoušejí spravit to letadlo. Poslední myšlenka tě drží v nekonečnu, je tam jeden okamžik závislý na tvé mysli. Proto se usiluje o cvičení bezmyšlenkovost v meditacích... musíme se to naučit, abychom byli pak svobodní.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí