29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
neodporuju , neb já psala ..."on to asi vidí PODOBNĚ", což uznej není stejně
.... ale to si tady můžeme začít hrát na slovíčka a bude to hloupé ....
pro mne je důležité, že jsem spokojená a žiju si podle svého a ostatní ať tak činí též
Není tady
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Tak jsem ji chtěl jen ujistit, že to není bujná fantazie, nic víc.
Z jakeho cestneho tytulu ujistujes?
Tak znovu:
Tora - .... ale samozřejmě můžeme dojít k závěru, že má jen bujnou fantazii smile
.... já jí věřím
Moje odpověď je právě vyvolána touto větou, abych ji ujistil, že opravdu se nejedná o fantazii. Tak jakýpak titul? Asi bude nejlepší na nic neodpovídat a nic tady neřešit, viď? Ach jo ... to je zase "předmětné porýpávání" mimo téma, že?
Upravil(a) DaiTerr (23. 3. 2009 14:36)
Není tady
tora napsal(a):
neodporuju, neb já psala ..."on to asi vidí PODOBNĚ", což uznej není stejně
.... ale to si tady můžeme začít hrát na slovíčka a bude to hloupé ....
pro mne je důležité, že jsem spokojená a žiju si podle svého a ostatní ať tak činí též
Ano, souhlasím. Držím palce.
DaiTerr napsal(a):
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Tak jsem ji chtěl jen ujistit, že to není bujná fantazie, nic víc.
Z jakeho cestneho tytulu ujistujes?
??? No prostě vidím větu a reaguji na ni. Tak jakýpak titul? Asi bude nejlepší na nic neodpovídat a nic tady neřešit, viď? Ach jo ... to je zase "předmětné porýpávání" mimo téma, že?
No ale uvedomujes si ze Tva reakce je mzna mimo misu? Ptam se vazne ,se zajmem. V zadnem pripade nejde o porypavani o kterem mluvis a nevim proc.
Není tady
ahojky Pan
myslím na to, jen taky nestíhám )))))
změnila jsem práci a mám ještě jednu nabídku a tak teď špekuluju jak to propojit .... asi budu potřebovat křídla
.... ale to pude ... to vím ne
)))).... zkrátka ráno půjdu do jedné práce ... posléze vyřídím drobnosti té druhé prácičky, dále připojím myšlenky do příběhu pro tebe ... u toho ta má děcka :)takže s malou tanečky 1+2, chlapečkovi něco nápect (¨úměrně pubertě má pořád hlad
) ... + velký táta
a jak budu chtít mít relax, tak si sednu k plátnu a budu malovat ....
... a to mi ostatní raděj ať to prodám
... takže ještě oběhnu galerie a bude
.... to jsou kecy že to nejde ... si člověk musí poručit a pak to půjde samo ..... no a pak mi podle jedné věštby bude 42 a já už budu jen šťastná
)))
Není tady
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
hirondel napsal(a):
Z jakeho cestneho tytulu ujistujes???? No prostě vidím větu a reaguji na ni. Tak jakýpak titul? Asi bude nejlepší na nic neodpovídat a nic tady neřešit, viď? Ach jo ... to je zase "předmětné porýpávání" mimo téma, že?
No ale uvedomujes si ze Tva reakce je mzna mimo misu? Ptam se vazne ,se zajmem. V zadnem pripade nejde o porypavani o kterem mluvis a nevim proc.
Prostě jen mám z toho ten pocit, nic více. A navíc to bylo mezi Torou a mnou, ne? Když s jí bude reakce zdát mimo mísu, tak to jistě napíše.
Není tady
DaiTerr napsal(a):
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
??? No prostě vidím větu a reaguji na ni. Tak jakýpak titul? Asi bude nejlepší na nic neodpovídat a nic tady neřešit, viď? Ach jo ... to je zase "předmětné porýpávání" mimo téma, že?No ale uvedomujes si ze Tva reakce je mzna mimo misu? Ptam se vazne ,se zajmem. V zadnem pripade nejde o porypavani o kterem mluvis a nevim proc.
Prostě jen mám z toho ten pocit, nic více. A navíc to bylo mezi Torou a mnou, ne?
Když s jí bude reakce zdát mimo mísu, tak to jistě napíše.
Mezi Torou a Tebou? Jsem jineho nazoru.
Tim nerikam ze Tvuj neni sparvny asi tak jako ten muj.
Prave s Tebou polemizuju o necem o cem si osobne myslim ze na tom neni nic spatneho.
Presentuju Ti sve pocity,nic vic. Ptam se Te na neco co me zajima,nic vic.
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Pokud máš jiný názor, napiš. Myslíš, že mám špatnou vizi? Pak popiš svou.
O jake vizi mluvis?
Není tady
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Pokud máš jiný názor, napiš. Myslíš, že mám špatnou vizi? Pak popiš svou.
O jake vizi mluvis?
To byla reakce na tu odpověď, kdy jsi se ptala, jestli chci, aby to tady tak bylo ( ta polemika mezi lidmi vyvolaná dotazy)
Odepsal jsem ti, že pokud se ti to nezdá (jakože když se ti nelíbí, jak to vidím já = vize) pak popiš svou vizi, což tím myslím, popiš, jak bys ráda, aby to tady bylo, když jsi se mně na to zeptala ..
Není tady
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
hirondel napsal(a):
Z jakeho cestneho tytulu ujistujes???? No prostě vidím větu a reaguji na ni. Tak jakýpak titul? Asi bude nejlepší na nic neodpovídat a nic tady neřešit, viď? Ach jo ... to je zase "předmětné porýpávání" mimo téma, že?
Z jakeho cestneho tytulu ujistujes? Tak jak mám brát tohle? Když tak vysvětli.
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Co chces vysvetlit? To,proc ujistujes? To se ptam ja Tebe?
Není tady
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
no ten "tytul" mi vysvětli.
K ujištění - snažil jsem se jí tím potvrdit vlastní zkušenost.
(jsem schválně zvědavý, jak dlouho ještě budeme slovíčkařit )
Upravil(a) DaiTerr (23. 3. 2009 15:57)
Není tady
DaiTerr napsal(a):
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
no ten "tytul" mi vysvětli.
Jestli nejakej mas se ptam.
Není tady
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
hirondel napsal(a):
Co chces vysvetlit? To,proc ujistujes? To se ptam ja Tebe?no ten "tytul" mi vysvětli.
Jestli nejakej mas se ptam.
A měl bych mít? Psal jsem někde o tom?
Není tady
DaiTerr napsal(a):
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
no ten "tytul" mi vysvětli.Jestli nejakej mas se ptam.
A měl bych mít? Psal jsem někde o tom?
Ptam se.Co na pouhe otazce hledas?
Není tady
hirondel napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
hirondel napsal(a):
Jestli nejakej mas se ptam.A měl bych mít? Psal jsem někde o tom?
Ptam se.Co na pouhe otazce hledas?
promiň, jsem v tomhle mimo mísu, nechápu vůbec kam a kde a co tím chceš říci, nebo kam tím směřuješ. Zřejmě tibudu odpovídat jen na dotazy, které chápu. Omlouvám se předem a děkuji za pochopení.
Není tady
V pohode DT. Driv nebo pozdeji na to prijdes.
Není tady
Toro, to je paráda, ta tvoje holčička! Kdyby se mi chtěla takhle podařit vnučka! To bychom si užily...akorát, jestli by maminku nekleplo
Dai, já věřím v reinkarnaci, akorát mě štve, že si nevzpomenu na ty minulé životy - neboť to je vpravdě jedniná rozumná cesta k nesmrtelnosti, že
Není tady
lupina montana napsal(a):
Toro, to je paráda, ta tvoje holčička!
Kdyby se mi chtěla takhle podařit vnučka! To bychom si užily...akorát, jestli by maminku nekleplo
Dai, já věřím v reinkarnaci, akorát mě štve, že si nevzpomenu na ty minulé životy - neboť to je vpravdě jedniná rozumná cesta k nesmrtelnosti, že
Představ si, že bys věděla o všem, co bylo v minulých životech. To si myslím, že pokud s tím nejsme srovnaní, tak by nás z toho trefil šlak. Co mysl nevzpomene, to srdce nebolí .. a oči šetří ..
Není tady
Ohó! Naprosto ne o všem! Ani o včerejšku nepotřebuju vědět nějaké "všechno".....ani o to nestojím. Stačilo by mi takové pošechné, povrchní povědomíško....
Není tady
Ohó! Naprosto ne o všem! Ani o včerejšku nepotřebuju vědět nějaké "všechno".....ani o to nestojím. Stačilo by mi takové pošechné, povrchní povědomíško....
Ale vždyť víš, že jsi mockrát žila a posunuješ se kupředu. A to už je NĚJAKÉ povědomíško
Není tady
Jo...asi jako když máš anamnézu a z toho, jak vypadáš a jak se chováš a cejtíš tušíš, že je ti plusmínus třeba čtyřicet, tak VÍŠ že jsi tady byl nějakejch čtyřicet let a něco jsi žil to je mi teda povědomíško.....
Není tady
Jo...asi jako když máš anamnézu a z toho, jak vypadáš a jak se chováš a cejtíš tušíš, že je ti plusmínus třeba čtyřicet, tak VÍŠ že jsi tady byl nějakejch čtyřicet let a něco jsi žil
to je mi teda povědomíško.....
Ale víš přece víc, vzpomínky se objevují v útržcích. Už jen povědomí o tom, že jsme někde žili, je někdy dostačující, co myslíš?
Není tady
No někdy je dostačující i jedna do zubů
Kdepak....žádný útržky
I když malinko přece, jenže to sice vím kde tak asi, ale kdo, kdy a jak netuším....
Upravil(a) lupina montana (24. 3. 2009 15:05)
Není tady
No někdy je dostačující i jedna do zubů
Kdepak....žádný útržky
I když malinko přece, jenže to sice vím kde tak asi, ale kdo, kdy a jak netuším....
To přijde, neboj
Není tady