29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
chtěla jsem udělat místo na disku a smazala jsem nějaké staré programy - a přitom se mi podařilo smazat něco důležitého a teď nemám na pc zvuk. Prý je třeba něco stáhnout z netu, ale já tomu vůbec nerozumím
Nemohl by mi nějaký človíček poradit? Co můžu dělat, abych zase měla zvuk?
Děkuji
Není tady
Hm, teoreticky sis mohla smazat ovladače ke zvukové kartě nebo k desce (to jsou takové malé prográmky, které vlastně komunikují mezi Windows a těmi fyzickými součástmi počítače), i když je to velmi velmi nepravděpodobné, protože ovladače jsou umístěné v úplně jiných adresářích (složkách) než programy. Jakým způsobem jsi ty programy mazala?
Zkus ve Windows: Start - Nastavení - Ovládací panely - Systém - Správce zařízení a proklikej si to, jestli tam někde nebudeš mít žlutý vykřičníček.
Není tady
Zvuk je zpátky!!! Vrátila jsem si počítač na jakýsi záchytný bod.
Dík za rady, Petře.
Není tady
Chytré Tohle řešení mě ani nenapadlo. Já ty body obnovy vypínám, protože občas jsou spíš ke škodě, ale koukám, že tady se hodil
Není tady