|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

xxxx napsal(a):
Ústí porazilo Kometu jo??? a to už jdou do extraligy nebo ještě bude baráž?
Jj, baráž proti tý zkur.vený Boleslavi 
Koukám, že máš přehled, pokud jde o sport 
Není tady

Charlota napsal(a):
chjo,...příjdu později,.....syn sem mermomocí chce ....tak tu tu moc neplyvejte jedem ,.....
no tohle už jsem eliminovala noťasem pro potomka
kdo by tu plytval jedem? takovej tu nikdy nikdo nebyl 
Není tady
[...přes jaký dráty? ty si v klecííí?
mrož je muj favorit
Zatím ještě ne, ještě jsem na svobodě 
, no tak přes vlny jsem myslela, nebo po čem to běhají písmenka.... 
. Že jo, mrož je nejlepší. A Míša.
Není tady

Charlota napsal(a):
... a chlapa máš ????....i na toho je někdy chuť
Já teda nevím, ale já na chlapa chuť ještě neměl... 
Není tady

Mikeš napsal(a):
xxxx napsal(a):
Ústí porazilo Kometu jo??? a to už jdou do extraligy nebo ještě bude baráž?
no tak to bude masooo loni Lvy vyklepla Bolka /stejně to měli zaplacený šmejdi
/, doufám se to letos otočí
lehce mě hokej zajímá 
Není tady

Tercila napsal(a):
[...přes jaký dráty? ty si v klecííí?
mrož je muj favorit
Zatím ještě ne, ještě jsem na svobodě, no tak přes vlny jsem myslela, nebo po čem to běhají písmenka....
. Že jo, mrož je nejlepší. A Míša.
ajoo si tu sedim na vedení
no tak v nejhorším nepohrdnu ani míšou / kdyby ho sprskli s mrožem byl by dokonalej - to jsem celá já
/
Není tady
"Já teda nevím, ale já na chlapa chuť ještě neměl...
"
Nikdy nevíš, co Tě potká
.
Není tady
"no tak v nejhorším nepohrdnu ani míšou / kdyby ho sprskli s mrožem byl by dokonalej - to jsem celá já
/"
Nooo, tak ještě k tomu mrožíkovi a míšanovi kompot z mandarinek, ananasu a broskví, šlehačku a tu posypat grankem.... To jsem zase celá já
Hm, ještě že jsem po večeři.
Není tady

Tercila napsal(a):
"no tak v nejhorším nepohrdnu ani míšou / kdyby ho sprskli s mrožem byl by dokonalej - to jsem celá já
/"
Nooo, tak ještě k tomu mrožíkovi a míšanovi kompot z mandarinek, ananasu a broskví, šlehačku a tu posypat grankem.... To jsem zase celá jáHm, ještě že jsem po večeři.
nebudeš mi to věřit před chvílí jsme se tu tahali o jahody se šlehačkou a grankem
jen to byla taková ta šlehačka ve sprayi a to není ono, ta pravá co mívali v cukrárně, když jsem byla malá, se musí šlehat a to se mi nějak nechtělo 
Není tady

Tercila napsal(a):
"Já teda nevím, ale já na chlapa chuť ještě neměl...
"
![]()
![]()
Nikdy nevíš, co Tě potká
.
tak já tu teď zíram na toho svýho chlapa, pořídil si nějaký "gumy" a s těma tu teď u zpráv cvičí, to jsou věci ...nakonec budu muset cvičit taky, mám já to zapotřebí, aby byl krásnější 
Není tady

xxxx napsal(a):
...ajoo si tu sedim na vedení
no tak v nejhorším nepohrdnu ani míšou...
Míšu bych si dal, ale tu mi manželka asi nepovolí... 
Není tady
xxxx: "tak já tu teď zíram na toho svýho chlapa, pořídil si nějaký "gumy" a s těma tu teď u zpráv cvičí, to jsou věci ...nakonec budu muset cvičit taky, mám já to zapotřebí, aby byl krásnější
"
Gumy?
Vidíš, co kvůli Tobě dělá. Můj se přestal "zkrášlovat" v momentě, kdy si po nákupu takových těch natahovacích pružin na vylepšení "pažních" svalů do nich přivřel chlupy na hrudi
Od těch dob, ač abstinent, má pivní postavu, ale mně to neva, hlavně že je hodnej
Stačí, když jsem krásná já 
Není tady

Mikeš napsal(a):
xxxx napsal(a):
...ajoo si tu sedim na vedení
no tak v nejhorším nepohrdnu ani míšou...
Míšu bych si dal, ale tu mi manželka asi nepovolí...
no myslím, že by tvoje žena překousla tu Míšu stejně jako já Mrože 
Není tady

Tercila napsal(a):
xxxx: "tak já tu teď zíram na toho svýho chlapa, pořídil si nějaký "gumy" a s těma tu teď u zpráv cvičí, to jsou věci ...nakonec budu muset cvičit taky, mám já to zapotřebí, aby byl krásnější
"
Gumy?Vidíš, co kvůli Tobě dělá. Můj se přestal "zkrášlovat" v momentě, kdy si po nákupu takových těch natahovacích pružin na vylepšení "pažních" svalů do nich přivřel chlupy na hrudi
![]()
Od těch dob, ač abstinent, má pivní postavu, ale mně to neva, hlavně že je hodnej
![]()
![]()
Stačí, když jsem krásná já
jj ty "péra" na skřípání hrudníku byly skvělý mučidla...už jsem v klidu, tahal tu ty gumy asi 2 a půl minuty
takže budu krásná jen já 
Není tady

xxxx napsal(a):
...no myslím, že by tvoje žena překousla tu Míšu stejně jako já Mrože
Nevím nevím... včera mi oznámila, že po letech letos poprvé nepojede nikam do zahraničí a bude tu celý rok se mnou... si dám asi toho Mrože, teda... 
Není tady
Mikeš: " že po letech letos poprvé nepojede nikam do zahraničí a bude tu celý rok se mnou... si dám asi toho Mrože, teda...
"
...aneb: jak potrestat manžela: neodcestovat na dovču

Není tady
Mikeš napsal(a):
Proč to? 

PPavlaa napsal(a):
jj jedna je tady na to expert
ta, co sama si do té pusy nevidí a nadává a uráží všechny okolo ... a občas sem vlítne plivnout jedůvku
ty si fakt ale koleduješ 
Není tady

Tercila napsal(a):
Teda já když už piju, tak pravdu nehledám
, ale piňakoláda je fááákt výborná
od pátku mám doma Lambrusco, tak večer po návratu z práce asi dlouho špunt nevydrží 
Není tady

Mikeš napsal(a):
xxxx napsal(a):
Nevím nevím... včera mi oznámila, že po letech letos poprvé nepojede nikam do zahraničí a bude tu celý rok se mnou... si dám asi toho Mrože, teda...
tak a máš po žížalkách pěkně si tě vohlídá 
Není tady

Mikeš napsal(a):
xxxx napsal(a):
a to je Miki jako dobře nebo špatně? 
Není tady

majkafa napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Koukám, že máš přehled, pokud jde o sportProč to?
Protože jsou to šmejdi, Majko... loni nás vyřadili nikoli silou sportu, ale silou peněz...
... nikdo je nemá rád...
Není tady

PetrHl napsal(a):
Mikeš napsal(a):
a to je Miki jako dobře nebo špatně?
Ještě loni bych napsal "špatně", letos píšu "dobře" 
...aspoň se nebudu muset furt hádat se synem, kdo má umejt nádobí... 
Není tady

Mikeš napsal(a):
majkafa napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Koukám, že máš přehled, pokud jde o sportProč to?
Protože jsou to šmejdi, Majko... loni nás vyřadili nikoli silou sportu, ale silou peněz...
... nikdo je nemá rád...
tak loni to zaplatila automobilka, letos na to možná nebudou koruny??
Není tady
ffly napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ffly napsal(a):
Do ohně ruku nedávej, to už vědí malý děti, že pálí. Ale napiš moderátorkám, myslím, že tu nějaký v tuhle chvíli jsou.copak, sázíš na to, že kamarádka ti ban nedá ?
Ppavli myslím, že to by moderátorky zajímalo, která z nich je má kamarádka a nedá mi ban i když po něm voláte...buď konkrétní.
až přijde čas budu, neboj se
dočkej času ... 
Není tady