Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 22. 3. 2009 18:57

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Ring volný 3 (od Zklamaná)

Holki, já vás myluju... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#27 22. 3. 2009 18:59

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Teda já když už piju, tak pravdu nehledám big_smile, ale piňakoláda je fááákt výborná tummenupp

Tercilo, čau big_smile
Kde ses nám tak dlouho toulala? big_smile

Není tady

#28 22. 3. 2009 18:59

Charlota
♥♥♥♥---
Místo: Jihlava

Tercila napsal(a):

Teda já když už piju, tak pravdu nehledám big_smile, ale piňakoláda je fááákt výborná tummenupp

"NEDRÁŽDI" wink

Nepozná sladké, kdo neokusil hořké.
OMNIA VINCIT AMOR-Vše přemáhá láska

Není tady

#29 22. 3. 2009 19:01

Charlota
♥♥♥♥---

Mikeš napsal(a):

Taky Tě  miluju a maluju wink

Upravil(a) Charlota (22. 3. 2009 19:05)

Není tady

#30 22. 3. 2009 19:03

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Hlásím se do 3.chlívku, jen co vypakuju  díťátka  , tak si pročtu, co jste tu přiklábosily! Jmenovitě zdravím Tercilu, kterou jsem už dlouho neviděla na skle! big_smile

Není tady

#31 22. 3. 2009 19:07

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

ffly napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

ffly napsal(a):

Do ohně ruku nedávej, to už vědí malý děti, že pálí. Ale napiš moderátorkám, myslím, že tu nějaký v tuhle chvíli jsou.

copak, sázíš na to, že kamarádka ti ban nedá ?

Ppavli myslím, že to by moderátorky zajímalo, která z nich je má kamarádka a nedá mi ban i když po něm voláte...buď konkrétní.

ježiš mariá nikdo po banu nevolá...byla by škoda tě zabanovat...BI jen se tu připomíná, jak se tu po banech volalo a jak to bylo občas jednostranné

dum spiro spero

Není tady

#32 22. 3. 2009 19:08

Axi
♥♥♥♥♥♥-

ffly napsal(a):

Charlota napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

jj jedna je tady na to expert stolt ta, co sama si do té pusy nevidí a nadává a uráží všechny okolo ... a občas sem vlítne plivnout jedůvku hmm

PPavli,.....BLBEC NIÍKDY NEPOCHOPÍ,ŽE JE BLBCEM SKUTEČNĚ,
PROTO PRAVDU BLBCI O TOM,ŽE JE BLBEC ŘÍKÁŠ ZBITEČNĚ !

ZBYTEČNĚ

uschlol

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#33 22. 3. 2009 19:08

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

máš rech, mylovat s měkkým je dost nůďo

dum spiro spero

Není tady

#34 22. 3. 2009 19:08

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

ffly napsal(a):

Charlota napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

jj jedna je tady na to expert stolt ta, co sama si do té pusy nevidí a nadává a uráží všechny okolo ... a občas sem vlítne plivnout jedůvku hmm

ZBYTEČNĚ

...tak a teď si začnem hrát na školu...není tohle zbytečné?

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#35 22. 3. 2009 19:10

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

zuzi777a napsal(a):

Hlásím se do 3.chlívku, jen co vypakuju  díťátka  , tak si pročtu, co jste tu přiklábosily! Jmenovitě zdravím Tercilu, kterou jsem už dlouho neviděla na skle! big_smile

..jsem četla na sektě lol a to hlásím, že ještě nalito nemám, ale lahvinku tu mám, to jooo gloria

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#36 22. 3. 2009 19:11

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

zuzi777a napsal(a):

jj kdyby mi občas neposlala srandamailik tak bych taky nevěděla, že žije a kdyby se sem fakt vrátila bylo by to fajn, když jsem sem kdysi přišla, byla jedna z mála laskavých lidí tady, který zajímalo pomáhat a ne si vytahovat naučený triko...

dum spiro spero

Není tady

#37 22. 3. 2009 19:13

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj děcka big_smile wink
Zuzi, díky za pozdrav, samozřejmě taky zdravím a pozdravuji smile, doufám, že jsi v pohodě a máš se fajn.

Mikešku, postřehla jsem Tvoje narozky i nějaké zmínky o zdraví, tak - přeji, ať je to všecko dobrý a - povídej, co narozky? Jak dopadla oslava? Šel jsi domů po dvou nebo po čtyřech? wink Jak s oblibou říkává můj manžel: "dejte mi ruce na zem, já už dojdu sám" big_smile (ale mlží, mlží, je totiž abstinent) :-).
No, kde jsem byla.... člověče, je to neuvěřitelné, ale soustředila jsem se na dokončení studia a na výdělek penízků :-). A ještě na jiné věci wink.

Charloto, s tím drážděním chápu, jestli máš zrovna dnes prázdnou lednici, tak to už radši mlčím big_smile. Ale holky, všimly jste si, jak tu piňakoládu míchají všude jinou?

Není tady

#38 22. 3. 2009 19:14

Charlota
♥♥♥♥---

Zklamaná napsal(a):

ffly napsal(a):

Charlota napsal(a):

ZBYTEČNĚ

No jo no ,...i mistr tesař se někdy utne .... sem se spletla noooo neutral

Není tady

#39 22. 3. 2009 19:14

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

ffly napsal(a):

Charlota napsal(a):

ZBYTEČNĚ

není to poprvé kdy došly argumenty a řešilo se kdo zná líp pravopis a kdo se uklepl  /někteří z toho žijou dodnes a přitom tu hlásaj jak se posunuly jinam a jak se jejich názory vyvíjí a jak už sem vlastně vůbec nechodí jak je zajímá jen duchovno a jak žijou už jinde lol ale nedá jim to godlike

dum spiro spero

Není tady

#40 22. 3. 2009 19:15

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

"byla jedna z mála laskavých lidí tady,..."

Ježiš, holky, neblbněte, se tady začínám červenat..... big_smile (jo vlastně ne, to je od lampičky) winkbig_smilebig_smile

Není tady

#41 22. 3. 2009 19:16

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Axi napsal(a):

uschlol

Axi, nic ve zlém, ale zkus zavzpomínat, že existují i lidé, jimž se říká dyslektici... wink

Upravil(a) klokan (22. 3. 2009 19:16)

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#42 22. 3. 2009 19:16

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Ahoj děcka big_smile wink
Zuzi, díky za pozdrav, samozřejmě taky zdravím a pozdravuji smile, doufám, že jsi v pohodě a máš se fajn.

Mikešku, postřehla jsem Tvoje narozky i nějaké zmínky o zdraví, tak - přeji, ať je to všecko dobrý a - povídej, co narozky? Jak dopadla oslava? Šel jsi domů po dvou nebo po čtyřech? wink Jak s oblibou říkává můj manžel: "dejte mi ruce na zem, já už dojdu sám" big_smile (ale mlží, mlží, je totiž abstinent) :-).
No, kde jsem byla.... člověče, je to neuvěřitelné, ale soustředila jsem se na dokončení studia a na výdělek penízků :-). A ještě na jiné věci wink.

Charloto, s tím drážděním chápu, jestli máš zrovna dnes prázdnou lednici, tak to už radši mlčím big_smile. Ale holky, všimly jste si, jak tu piňakoládu míchají všude jinou?

no tak tohle je od vás krutost, já bych si tak dala piňu nebo jahodovýho nanuka a nemám ani jedno big_smile

dum spiro spero

Není tady

#43 22. 3. 2009 19:18

Charlota
♥♥♥♥---

xxxx napsal(a):

no tak tohle je od vás krutost, já bych si tak dala piňu nebo jahodovýho nanuka a nemám ani jedno big_smile

... a chlapa máš ????....i na toho je někdy chuť rodna

Není tady

#44 22. 3. 2009 19:20

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

No, kde jsem byla.... člověče, je to neuvěřitelné, ale soustředila jsem se na dokončení studia a na výdělek penízků :-). A ještě na jiné věci wink

Na ty "jiné věci" se raději neptám big_smile, k dokončení studia samozřejmě gratuluji tummenupp
Včera jsem se moc nezmastil, lékaři mi zakázali alkohol (jak bývá jejich dobrým zvykem big_smile ), ale včera jsem si trochu "cucnul"... kromě svých narozenin jsem slavil vítězství našich hokejistů ve finále 1. ligy nad Brnem, takže bylo veselo... storstark

Není tady

#45 22. 3. 2009 19:22

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

"no tak tohle je od vás krutost, já bych si tak dala piňu nebo jahodovýho nanuka a nemám ani jedno big_smile "

Tak piňu teda taky nemám, za chvíli zase jako každou neděli usednu za volant, ale toho nanuka (preferuji mrože) - toho bych Ti jedině musela přepašovat přes dráty, a to asi nepůjde..... sad smile
Charloto, někdy je ale lepší ten nanuk, než....  big_smile

Není tady

#46 22. 3. 2009 19:22

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Charlota napsal(a):

xxxx napsal(a):

... a chlapa máš ????....i na toho je někdy chuť rodna

mám, ale kouká na zprávy ....dumbom se ale přiznám, že zrovna ted bych brala toho nanuka big_smile

dum spiro spero

Není tady

#47 22. 3. 2009 19:23

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Tercila napsal(a):

No, kde jsem byla.... člověče, je to neuvěřitelné, ale soustředila jsem se na dokončení studia a na výdělek penízků :-). A ještě na jiné věci wink

Na ty "jiné věci" se raději neptám big_smile, k dokončení studia samozřejmě gratuluji tummenupp
Včera jsem se moc nezmastil, lékaři mi zakázali alkohol (jak bývá jejich dobrým zvykem big_smile ), ale včera jsem si trochu "cucnul"... kromě svých narozenin jsem slavil vítězství našich hokejistů ve finále 1. ligy nad Brnem, takže bylo veselo... storstark

Ústí porazilo Kometu jo??? a to už jdou do extraligy nebo ještě bude baráž?

dum spiro spero

Není tady

#48 22. 3. 2009 19:24

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

"lékaři mi zakázali alkohol (jak bývá jejich dobrým zvykem big_smile ) "

Hmmm, děsím se doby, kdy mi doktoři něco zakážou sad. Kdyby mi zakázali pohyb, to by ještě šlo big_smile, ale kdybych musela držet dietu, to bych fakt nepřežila big_smile

Není tady

#49 22. 3. 2009 19:24

Charlota
♥♥♥♥---

chjo,...příjdu později,.....syn sem mermomocí chce ....tak tu tu moc neplyvejte jedem ,.....pussa

Upravil(a) Charlota (22. 3. 2009 19:25)

Není tady

#50 22. 3. 2009 19:25

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

"no tak tohle je od vás krutost, já bych si tak dala piňu nebo jahodovýho nanuka a nemám ani jedno big_smile "

Tak piňu teda taky nemám, za chvíli zase jako každou neděli usednu za volant, ale toho nanuka (preferuji mrože) - toho bych Ti jedině musela přepašovat přes dráty, a to asi nepůjde..... sad smile
Charloto, někdy je ale lepší ten nanuk, než....  big_smile

...přes jaký dráty? ty si v klecííí? va mrož je muj favorit

dum spiro spero

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí