|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Holki, já vás myluju... 
Není tady

Tercila napsal(a):
Teda já když už piju, tak pravdu nehledám
, ale piňakoláda je fááákt výborná
Tercilo, čau 
Kde ses nám tak dlouho toulala? 
Není tady

Tercila napsal(a):
Teda já když už piju, tak pravdu nehledám
, ale piňakoláda je fááákt výborná
"NEDRÁŽDI" 
Není tady

Mikeš napsal(a):
Holki, já vás myluju...
Taky Tě miluju a maluju 
Upravil(a) Charlota (22. 3. 2009 19:05)
Není tady

ffly napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ffly napsal(a):
Do ohně ruku nedávej, to už vědí malý děti, že pálí. Ale napiš moderátorkám, myslím, že tu nějaký v tuhle chvíli jsou.copak, sázíš na to, že kamarádka ti ban nedá ?
Ppavli myslím, že to by moderátorky zajímalo, která z nich je má kamarádka a nedá mi ban i když po něm voláte...buď konkrétní.
ježiš mariá nikdo po banu nevolá...byla by škoda tě zabanovat...BI jen se tu připomíná, jak se tu po banech volalo a jak to bylo občas jednostranné
Není tady

ffly napsal(a):
Charlota napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jj jedna je tady na to expert
ta, co sama si do té pusy nevidí a nadává a uráží všechny okolo ... a občas sem vlítne plivnout jedůvku
PPavli,.....BLBEC NIÍKDY NEPOCHOPÍ,ŽE JE BLBCEM SKUTEČNĚ,
PROTO PRAVDU BLBCI O TOM,ŽE JE BLBEC ŘÍKÁŠ ZBITEČNĚ !ZBYTEČNĚ

Není tady

Mikeš napsal(a):
Holki, já vás myluju...
máš rech, mylovat s měkkým je dost nůďo
Není tady
ffly napsal(a):
Charlota napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jj jedna je tady na to expert
ta, co sama si do té pusy nevidí a nadává a uráží všechny okolo ... a občas sem vlítne plivnout jedůvku
...tak a teď si začnem hrát na školu...není tohle zbytečné?
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Hlásím se do 3.chlívku, jen co vypakuju díťátka , tak si pročtu, co jste tu přiklábosily! Jmenovitě zdravím Tercilu, kterou jsem už dlouho neviděla na skle!
..jsem četla na sektě
a to hlásím, že ještě nalito nemám, ale lahvinku tu mám, to jooo 
Není tady

zuzi777a napsal(a):
Hlásím se do 3.chlívku, jen co vypakuju díťátka , tak si pročtu, co jste tu přiklábosily! Jmenovitě zdravím Tercilu, kterou jsem už dlouho neviděla na skle!
jj kdyby mi občas neposlala srandamailik tak bych taky nevěděla, že žije a kdyby se sem fakt vrátila bylo by to fajn, když jsem sem kdysi přišla, byla jedna z mála laskavých lidí tady, který zajímalo pomáhat a ne si vytahovat naučený triko...
Není tady
Ahoj děcka

Zuzi, díky za pozdrav, samozřejmě taky zdravím a pozdravuji
, doufám, že jsi v pohodě a máš se fajn.
Mikešku, postřehla jsem Tvoje narozky i nějaké zmínky o zdraví, tak - přeji, ať je to všecko dobrý a - povídej, co narozky? Jak dopadla oslava? Šel jsi domů po dvou nebo po čtyřech?
Jak s oblibou říkává můj manžel: "dejte mi ruce na zem, já už dojdu sám"
(ale mlží, mlží, je totiž abstinent) :-).
No, kde jsem byla.... člověče, je to neuvěřitelné, ale soustředila jsem se na dokončení studia a na výdělek penízků :-). A ještě na jiné věci
.
Charloto, s tím drážděním chápu, jestli máš zrovna dnes prázdnou lednici, tak to už radši mlčím
. Ale holky, všimly jste si, jak tu piňakoládu míchají všude jinou?
Není tady

Zklamaná napsal(a):
ffly napsal(a):
Charlota napsal(a):
No jo no ,...i mistr tesař se někdy utne .... sem se spletla noooo 
Není tady

Zklamaná napsal(a):
ffly napsal(a):
Charlota napsal(a):
není to poprvé kdy došly argumenty a řešilo se kdo zná líp pravopis a kdo se uklepl /někteří z toho žijou dodnes a přitom tu hlásaj jak se posunuly jinam a jak se jejich názory vyvíjí a jak už sem vlastně vůbec nechodí jak je zajímá jen duchovno a jak žijou už jinde
ale nedá jim to 
Není tady
"byla jedna z mála laskavých lidí tady,..."
Ježiš, holky, neblbněte, se tady začínám červenat.....
(jo vlastně ne, to je od lampičky) 

Není tady

Axi napsal(a):
Axi, nic ve zlém, ale zkus zavzpomínat, že existují i lidé, jimž se říká dyslektici... 
Upravil(a) klokan (22. 3. 2009 19:16)

Není tady

Tercila napsal(a):
Ahoj děcka
![]()
Zuzi, díky za pozdrav, samozřejmě taky zdravím a pozdravuji, doufám, že jsi v pohodě a máš se fajn.
Mikešku, postřehla jsem Tvoje narozky i nějaké zmínky o zdraví, tak - přeji, ať je to všecko dobrý a - povídej, co narozky? Jak dopadla oslava? Šel jsi domů po dvou nebo po čtyřech?Jak s oblibou říkává můj manžel: "dejte mi ruce na zem, já už dojdu sám"
No, kde jsem byla.... člověče, je to neuvěřitelné, ale soustředila jsem se na dokončení studia a na výdělek penízků :-). A ještě na jiné věci.
Charloto, s tím drážděním chápu, jestli máš zrovna dnes prázdnou lednici, tak to už radši mlčím. Ale holky, všimly jste si, jak tu piňakoládu míchají všude jinou?
no tak tohle je od vás krutost, já bych si tak dala piňu nebo jahodovýho nanuka a nemám ani jedno 
Není tady

xxxx napsal(a):
no tak tohle je od vás krutost, já bych si tak dala piňu nebo jahodovýho nanuka a nemám ani jedno
... a chlapa máš ????....i na toho je někdy chuť 
Není tady

Tercila napsal(a):
Mikešku, postřehla jsem Tvoje narozky i nějaké zmínky o zdraví, tak - přeji, ať je to všecko dobrý a - povídej, co narozky? Jak dopadla oslava? Šel jsi domů po dvou nebo po čtyřech?
No, kde jsem byla.... člověče, je to neuvěřitelné, ale soustředila jsem se na dokončení studia a na výdělek penízků :-). A ještě na jiné věci
Na ty "jiné věci" se raději neptám
, k dokončení studia samozřejmě gratuluji 
Včera jsem se moc nezmastil, lékaři mi zakázali alkohol (jak bývá jejich dobrým zvykem
), ale včera jsem si trochu "cucnul"... kromě svých narozenin jsem slavil vítězství našich hokejistů ve finále 1. ligy nad Brnem, takže bylo veselo... 
Není tady
"no tak tohle je od vás krutost, já bych si tak dala piňu nebo jahodovýho nanuka a nemám ani jedno
"
Tak piňu teda taky nemám, za chvíli zase jako každou neděli usednu za volant, ale toho nanuka (preferuji mrože) - toho bych Ti jedině musela přepašovat přes dráty, a to asi nepůjde.....

Charloto, někdy je ale lepší ten nanuk, než.... 
Není tady

Charlota napsal(a):
xxxx napsal(a):
... a chlapa máš ????....i na toho je někdy chuť
mám, ale kouká na zprávy ....
se ale přiznám, že zrovna ted bych brala toho nanuka 
Není tady

Mikeš napsal(a):
Tercila napsal(a):
No, kde jsem byla.... člověče, je to neuvěřitelné, ale soustředila jsem se na dokončení studia a na výdělek penízků :-). A ještě na jiné věciNa ty "jiné věci" se raději neptám
, k dokončení studia samozřejmě gratuluji
Včera jsem se moc nezmastil, lékaři mi zakázali alkohol (jak bývá jejich dobrým zvykem), ale včera jsem si trochu "cucnul"... kromě svých narozenin jsem slavil vítězství našich hokejistů ve finále 1. ligy nad Brnem, takže bylo veselo...
Ústí porazilo Kometu jo??? a to už jdou do extraligy nebo ještě bude baráž?
Není tady
"lékaři mi zakázali alkohol (jak bývá jejich dobrým zvykem
) "
Hmmm, děsím se doby, kdy mi doktoři něco zakážou
. Kdyby mi zakázali pohyb, to by ještě šlo
, ale kdybych musela držet dietu, to bych fakt nepřežila 
Není tady

chjo,...příjdu později,.....syn sem mermomocí chce ....tak tu tu moc neplyvejte jedem ,.....
Upravil(a) Charlota (22. 3. 2009 19:25)
Není tady

Tercila napsal(a):
"no tak tohle je od vás krutost, já bych si tak dala piňu nebo jahodovýho nanuka a nemám ani jedno
"
Tak piňu teda taky nemám, za chvíli zase jako každou neděli usednu za volant, ale toho nanuka (preferuji mrože) - toho bych Ti jedině musela přepašovat přes dráty, a to asi nepůjde.....![]()
Charloto, někdy je ale lepší ten nanuk, než....
...přes jaký dráty? ty si v klecííí?
mrož je muj favorit
Není tady