Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#351 11. 6. 2009 22:44

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Re: Ring volný 3 (od Zklamaná)

sonrisa_1976 napsal(a):

zatím jen prolítávám, ale je to tady docela hustýýýý wink

jj je to dobrý na dlouhý večery big_smile

dum spiro spero

Není tady

#352 11. 6. 2009 22:47

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

už jsem si uložila odkaz :-))

Není tady

#353 17. 6. 2009 13:27

L_aura
♥♥♥♥♥--

Tady dnes vládne téměř přátelská atmosféra. No to je tedy nuda lol

Není tady

#354 17. 6. 2009 14:05

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Víš co, Lauro? Mně se to naopak šííííleně líbí, ptz. se tady V KLIDU vyměňují dost ostře rozdílné názory, a nejvíc se mi líbí poznání, že jsem na zlomek vteřiny měla chuť napsat: inteligentně vyměňují, ale to byl jenom záblesk, páč tomu ještě cosi chybí..., ale já jsem vpodstatě optimista, tak věřím, že se to spraví... par

Není tady

#355 17. 6. 2009 15:42

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

...no je tady nějak poklidno.... gloria

Není tady

#356 3. 2. 2010 13:36

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Zklamaná napsal(a):

Můj příspěvek sice bude částečně offtopic, ale k předčasně uzavřenému vláknu patří.
Byla to otázka Pandory, oč bloosom jde s dovětkem, že Pandora ví, oč jiným jde.

sama za sebe bych tedy ráda znala odpověď Pandory, o co že těm jiným jde, když to VÍ?

A teď ještě zase já, si troufnu říct, že vím, oč jde Pandoře, a tady v pár bodech ji to shrnu - doufám, že bude také tak otevřená a nebude opět jen mlžit monokecama - "JÁ VÍM" wink

1/ Nájemci Sklenářky jsou známí

2/ Jak na stránkách, tak i na Facebooku je požadavek, prosím, dejte vědět další o tomto našem projektu, vložte info o tomto na své stránky - Pandora asi vzala Babinet za své stránky (což se DOMNÍVÁM,že Pandora pojala jako svůj úkol pomoci...ale tady zde bych to tipla na nevyžádanou reklamu - a nikdo se nad tím nepozastavil - byť to bylo šikovně zastřeno..ale účel to splnilo, nastal zájem)

3/Zastřená pobídka - pojďte pomoci - prací, nepotřebným, co se může hodit, finančně sponzorovat..zejména v počátcích diskuze - kdy určitým nickům bylo řečeno, jdi a pracuj, ukaž, že umíš pracovat a ne kecat

No a když už bych osobně měla ten nápad a založila takovouto diskuzi, neutíkám z boje po položení zásadních otázek, zejména, pokud se budu chvástat, že alternativní způsob je ten, co mě oslovil a je jediný správný, ke kterému musí lidstvo dojít.

Promiň Bloos, je to hodně off, ale fakt mi to nedalo - pokud bude problém, klidně to sažu a hodím přesně totéž na můj Ring volný vissla

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#357 3. 2. 2010 13:48

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Zklamčo díky za zpolupráci tummenupp Tady ještě rekace Pisatele:

Hele Zklamaná, jdi hájit věru, bo už nevěrníci zakládají občasnké sdružení a i policii na ochranu nevěrníků.
Zatím největší reklamu jsi tomuto projektu věnovala ty svým krafáním. Ten projek jsem pomáhal rozjíždět a vím o něm dost a nejen já. A pak moudří udělají to že se domluví kdo to pustí  bo skutečně 100x by to nebylo vhodné a účelné.
Tímto ti jménem obyvatel Sklenářky děkujeme, žes přiložila ruku k dílu a projekt příjemně podpořila vlastní iniciativou, pokud bys zaslala ještě nějakého Palackého budeme ti vděčni. Přiložit vlastní ruky to by mohlo špatně dopadnou (pro ni) případně tvé tělo.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#358 7. 2. 2010 13:58

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

tak se mi podařilo nemožné...ovšem smázli mi to, páč to nebylo k věci - ale pochlubit se musím.

Vyprovokovala jsem Pandoru k infantilnímu příspěvku (no nějak si to obhájit musela, že, aby nebyla za potrefenou husu, co se prostě musela ozvat).
Prostě chtěla jsem vědět na 100%, že Pandora mé příspěvky čte - nevím, zda a jak pečlivě, což mi je zcela volné, ale musím se poplácat po rameni.... mé ego se naparuje do obřích rozměrů cool

http://i.dama.cz/s/e863.gif  ... JOOO, ČTE JE.... http://i.dama.cz/s/e863.gif

sice se holka držela statečně dlouho, ale přeci jen ze svého špryclu spadla mezi ten póvl a "naší řečí" bez skurpulí promluvila (vida, ještě to umí...takže sice se snažila na sobě máknout, ale její předsevzetí se dá zviklat)

Velmi hezky ji to podal na zlatém podnose Pisatel, že "moudrá žena by neměla reagovat na infantilní kecy"....takže asi zas tak "MOUDRÁ" ještě nebude...musí se ještě hodně a hodně učit

S tímto se asi nepochlubí ve své připravované knize (vize a projekt....jak asi dopadne?)

No a tímto chci dát na vědomí ostatním, kdo to tady budou číst - že Pandora zakládá zde na Babinetě vlákna za zcela jasným účelem - vyprovokovat druhé k odpovědím a co se ji bude hodit, to hodlá použít ve své prý připravované knize - takže dotazy ohledně - "Co vám dala a vzala nevěra" nebo "Manželství je dřina a neb volný vztah a schopnost říkat NE" nebo "Kdo jsou vlastně žárlivci a moralisté?" nebo "Proč vás partneři podvádějí/podvedli?" jsou záměrné anketní dotazy.
Povšimněte si, jak pečlivými vybranými pasážemi se snaží vyprovokovat k negativním reakcím (potřebuje ukázat na ten ubohý červí život dole pod žebříčkem) a pak tam jsou tak pozitivní odpovědi (jak jinak, než hlavně od těch ze squadry), nad kterými Pandora souhlasně vrní a je spokojená s tím, jak se dají někteří krásně zpracovat a zamanipulovat.

A aby jsme se nedostali daleko od věci - projekt Sklenářka...
dle psaní Pisatele je jasně vidět, o co tedy při rozjíždění něčího projektu jde - přiložit ruku k dílu, jak manuálně, tak to pozitivně rozhlásit jak hlásná trouba hodně veřejně (však on se někdo chytí) a zejména - zaslat nějakého toho Palackého.... z cizího krev neteče.
Osobně - tento projekt je dost nedokonalý, předkladatelé a "předskokani" mají jen mlhavou představu, jak by co mělo fungovat, o investicích a celkovém ekonomickém propočtu neví prakticky nic - na dotazy neumí odpovědět a alternativa v jejich pojetí je vlastně to, co běžný člověk dělá, jen na to nežádá dotace, granty a veřejné sbírky...něco jako "Národ sobě"

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#359 7. 2. 2010 14:03

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

a je ti z toho dobře? tak si to užij...

ale abych ti trochu rozhodila úsměv - jsi si jistá že čte? nebo že by nějaká ovce nahlásila?

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#360 7. 2. 2010 14:21

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Zklamaná napsal(a):

tak se mi podařilo nemožné...ovšem smázli mi to, páč to nebylo k věci - ale pochlubit se musím.

Vyprovokovala jsem Pandoru k infantilnímu příspěvku (no nějak si to obhájit musela, že, aby nebyla za potrefenou husu, co se prostě musela ozvat).
Prostě chtěla jsem vědět na 100%, že Pandora mé příspěvky čte - nevím, zda a jak pečlivě, což mi je zcela volné, ale musím se poplácat po rameni.... mé ego se naparuje do obřích rozměrů cool

http://i.dama.cz/s/e863.gif  ... JOOO, ČTE JE.... http://i.dama.cz/s/e863.gif

sice se holka držela statečně dlouho, ale přeci jen ze svého špryclu spadla mezi ten póvl a "naší řečí" bez skurpulí promluvila (vida, ještě to umí...takže sice se snažila na sobě máknout, ale její předsevzetí se dá zviklat)

Velmi hezky ji to podal na zlatém podnose Pisatel, že "moudrá žena by neměla reagovat na infantilní kecy"....takže asi zas tak "MOUDRÁ" ještě nebude...musí se ještě hodně a hodně učit

S tímto se asi nepochlubí ve své připravované knize (vize a projekt....jak asi dopadne?)

No a tímto chci dát na vědomí ostatním, kdo to tady budou číst - že Pandora zakládá zde na Babinetě vlákna za zcela jasným účelem - vyprovokovat druhé k odpovědím a co se ji bude hodit, to hodlá použít ve své prý připravované knize - takže dotazy ohledně - "Co vám dala a vzala nevěra" nebo "Manželství je dřina a neb volný vztah a schopnost říkat NE" nebo "Kdo jsou vlastně žárlivci a moralisté?" nebo "Proč vás partneři podvádějí/podvedli?" jsou záměrné anketní dotazy.
Povšimněte si, jak pečlivými vybranými pasážemi se snaží vyprovokovat k negativním reakcím (potřebuje ukázat na ten ubohý červí život dole pod žebříčkem) a pak tam jsou tak pozitivní odpovědi (jak jinak, než hlavně od těch ze squadry), nad kterými Pandora souhlasně vrní a je spokojená s tím, jak se dají někteří krásně zpracovat a zamanipulovat.

A aby jsme se nedostali daleko od věci - projekt Sklenářka...
dle psaní Pisatele je jasně vidět, o co tedy při rozjíždění něčího projektu jde - přiložit ruku k dílu, jak manuálně, tak to pozitivně rozhlásit jak hlásná trouba hodně veřejně (však on se někdo chytí) a zejména - zaslat nějakého toho Palackého.... z cizího krev neteče.
Osobně - tento projekt je dost nedokonalý, předkladatelé a "předskokani" mají jen mlhavou představu, jak by co mělo fungovat, o investicích a celkovém ekonomickém propočtu neví prakticky nic - na dotazy neumí odpovědět a alternativa v jejich pojetí je vlastně to, co běžný člověk dělá, jen na to nežádá dotace, granty a veřejné sbírky...něco jako "Národ sobě"

Skutecne by me, Zklamano, zajimalo, kolik je ti let. Teenagery obecne bavi dokazovat si, kdo ma vetsi kozy, klidne i po internetu.  Uprimne mi neni jasne, proc investujes kolik energie do dokazovani, ze nejaka internetova identita je jakoze infantilnejsi (cili hloupejsi) nez ty. Tim se dostavas na uroven jiste osoby, jiz je vstup sem na dozivoti zakazan. Pandoruu rada nemam, protoze se snazi vydavat celkem jasne a banalni veci za neco superosviceneho, ale tys ji teda predcila.  Inu, uzij si to.

Upravil(a) baba.jaga (7. 2. 2010 14:23)

42!

Není tady

#361 7. 2. 2010 14:26

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

PavlaH: ale abych ti trochu rozhodila úsměv

Pavli va a proč máš potřebu komukoliv "rozhazovat úsměv"??? va

Není tady

#362 7. 2. 2010 14:31

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

tercilo - proč? dobrá otázka, stačila by odpověd, protože je neděle? Asi ne, já vím... Zkus to brát jen jako druhý pohled na věc, že to taky může být jinak.

Není tady

#363 7. 2. 2010 14:48

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

ale Zklamčo, to že si tu pandora ohřívá polivčičku víme dávno, její projekty kdy zlomené lidi po rozvodu za peníze řešila na seancích se tu probíraly mockrát, není to tak dávno co tu měla i svoje "rubriky" kde se lidi nepokrytě měli na tyhle "projekty" /co se z valné většiny neuskutečnily/  hlásit/ ceníček nechyběl big_smile/., ted to zase bere přes anketní otázky, pro mne to zůstává teoretik vyčtělec, který je sám a nudí se. Holt někdo pro korunu udělá  cokoli. Tohle klepání kasičkou má jen jiný rozměr. To že si vybírá lidi v zoufalé situaci je pro mě hnus. Vždycky jsem tu varovala před tím, že jí nejde o to poradit, ale vybrat 1500,- a více za víkend ve vlastním spacáku na zemi a povědět ti něco co si někde vyčetla na netu. Mně stačilo jak sem kdysi psala něco co vydávala za svoje myšlenky, když jsem to překopírovala v googlu mi ten text vyjel jako slova nějaké psycholožky....usch Když jsem viděla fotku a četla o jejím projektu co měl i sekretáře a místoředitele už jsem se dobře bavila big_smile ovšem na perlu s AIDS, na kalendář pro chuděru Estelu to nemělo godlike je legrace to tu už nekolik let pozorovat...i když ono to vlastně tak moc smíchu není snažit se vydělat na ciím neštěstí.

dum spiro spero

Není tady

#364 7. 2. 2010 14:53

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx proč tu zmiňuješ estelu, mě připadá fajn, že se tenkrát snažily holky pomoct, jsme snad lidi, ne wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#365 7. 2. 2010 14:55

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

je hezké sledovat, jak se některé věci a lidi nemění.....

Já zaplatila mnohem víc v nouzi doktorům s titulem někdy i se dvěma, vydělávali snad oni na mém neštěstí? Třeba jen tím, že neměli smlouvu s pojištovnou? Byly to hyeny jen proto, že si nechali zaplatit za svůj čas? A pomohli mi, pravda,....

Není tady

#366 7. 2. 2010 15:40

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Ring. Pesti... ve tme, i za dne! Dobryyyy! Tak pojdte, rvaci, i divaci... at je tady "ficak"!
Nahodou se mi desne libi, jak se Babi zmenil od doby, kdy prestal byt "hrackou Pandory"... Cestne! Je "barevnejsi", a... svobodnejsi a taky, myslim, uzitecnejsi, nez predtim!!! pussa pussa pussa Dekuju vsem, kteri se na jeho "vysvobozeni" podileli... godlike

Upravil(a) ViktorkaLove (7. 2. 2010 15:41)

Není tady

#367 7. 2. 2010 15:53

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

a v čem je lepší nebo horší, co tu není Pandora ? občas to tu byla sice docela bitka, ale každej si řekl svůj názor, já si nevšimla, že by se někdo bál ten svůj říct, protože se třeba nelíbí někomu jinýmu.
já nerozumím tomu, v čem je barevnější ? každej na to máme přece svůj pohled, to, že se vyštípe někdo, kdo ho má jinej, tu barevnost něják nepodpoří.
není to spíš o tom, že te´d už vám do toho vašeho názoru nikdo nekecá ? mě se některé názory Pandory líbily, jiné třeba vůbec. když si z něčeho, co je někde napsaný chci něco vzít, tak si to vezmu a je jedno, jestli to napsala Pandora, ty Viktorko, nebo kdokoliv jiný.
co ti vadí ? máš problém si stát za svým názorem, nebo se bojíš toho, že by tě někdo ovlivnil ? nebo čeho vlastně ?
nerozumím ničemu roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#368 7. 2. 2010 16:09

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

xxxx proč tu zmiňuješ estelu, mě připadá fajn, že se tenkrát snažily holky pomoct, jsme snad lidi, ne wink

jj pomáhaly holýma zadkama podvodnici, která  toho měla prču. Proto to tu zmiňuju...je to zářný příklad virtuální naivity wink

dum spiro spero

Není tady

#369 7. 2. 2010 16:10

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaLove napsal(a):

Ring. Pesti... ve tme, i za dne! Dobryyyy! Tak pojdte, rvaci, i divaci... at je tady "ficak"!
Nahodou se mi desne libi, jak se Babi zmenil od doby, kdy prestal byt "hrackou Pandory"... Cestne! Je "barevnejsi", a... svobodnejsi a taky, myslim, uzitecnejsi, nez predtim!!! pussa pussa pussa Dekuju vsem, kteri se na jeho "vysvobozeni" podileli... godlike

...přesně tak taky se mi líbí jak málo stačí k tomu aby se rozeběhlo celé stádo.

dum spiro spero

Není tady

#370 7. 2. 2010 16:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

jj pomáhaly holýma zadkama podvodnici, která  toho měla prču. Proto to tu zmiňuju...je to zářný příklad virtuální naivity wink

já myslím, že stydět by se ale měl ten, kdo takhle zneužíval pomoci a lidí. ne ten, kdo pomoct chtěl.

Není tady

#371 7. 2. 2010 16:13

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Ja problem nemam. Ale nekteri ho meli, a Pan se pricinila o to, ze se uz nevratili... a to mi bylo lito. Ted uz tomu tak neni, i kdyz "ona tady stale je"..., ale uz neni "tak odpudiva", pac temi silnejsimi ji to neni dovoleno... Taky nemam nic proti jejim nazorum (ac jsou odlisne o mych). Pokud se chova slusne, a "nezadupava lidi do zeme"... A pestrejsi teda rozhodne je! Se podivej na vlakna, ne?

Není tady

#372 7. 2. 2010 16:16

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

a v čem je lepší nebo horší, co tu není Pandora ? občas to tu byla sice docela bitka, ale každej si řekl svůj názor, já si nevšimla, že by se někdo bál ten svůj říct, protože se třeba nelíbí někomu jinýmu.
já nerozumím tomu, v čem je barevnější ? každej na to máme přece svůj pohled, to, že se vyštípe někdo, kdo ho má jinej, tu barevnost něják nepodpoří.
není to spíš o tom, že te´d už vám do toho vašeho názoru nikdo nekecá ? mě se některé názory Pandory líbily, jiné třeba vůbec. když si z něčeho, co je někde napsaný chci něco vzít, tak si to vezmu a je jedno, jestli to napsala Pandora, ty Viktorko, nebo kdokoliv jiný.
co ti vadí ? máš problém si stát za svým názorem, nebo se bojíš toho, že by tě někdo ovlivnil ? nebo čeho vlastně ?
nerozumím ničemu roll

...Pavlo víš o čem to tenkrát bylo, že ona tu lidem nadávala do krav a pak se tvářila jako samaritánka, svoje urážky pak umazala a z nejen mých příspěvku umázla co se hodilo a pak tu volala po banech, prostě komedie a lhaní, neupřímnost a přetvářka jen proto, aby to co jí utílo když se vůbec nechovala podle toho co tu mlela, nevyplašilo platící ovečky...vadila mi ta už ani neskrývaná reklama na to jak vytahat prachy z holek po rozvodu aj. "je ti zle? dobře ti tak to máš za to že si se podívala starýmu do telefonu aj. aj.a nenechala si plavat že ti dva roky zanáší a dělá z tebe i tvého rozpočtu blbce...aaaale jestli chcéééš dej mi dva tisíce a já ti zachráním život" tak to je to co mi vadilo. Něco jako farář co káže jak to máme dělat a pak sám píchá malý chlapečky. Ale myslí to dobře /pořád mi tu chyb zvracející smajlík/

dum spiro spero

Není tady

#373 7. 2. 2010 16:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaLove napsal(a):

Ja problem nemam. Ale nekteri ho meli, a Pan se pricinila o to, ze se uz nevratili... a to mi bylo lito. Ted uz tomu tak neni, i kdyz "ona tady stale je"..., ale uz neni "tak odpudiva", pac temi silnejsimi ji to neni dovoleno... Taky nemam nic proti jejim nazorum (ac jsou odlisne o mych). Pokud se chova slusne, a "nezadupava lidi do zeme"... A pestrejsi teda rozhodne je! Se podivej na vlakna, ne?

ty nemáš problém, ale oslavuješ tu to, že už tu není, hmmm ... a tu pestrost teda fakt nevidím. a kdo je ten silnější ?

Není tady

#374 7. 2. 2010 16:21

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

No ikso, slusneji by to neslo? rodna Nic ve zlym, mam rada tvoji rozhorcenost, ale nekdo to treba "nepobere"... gloria Nejsme jako oni, no ne??? stolt

Není tady

#375 7. 2. 2010 16:23

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

ty nemáš problém, ale oslavuješ tu to, že už tu není, hmmm ... a tu pestrost teda fakt nevidím. a kdo je ten silnější ?

Nic neoslavuju... a problem s ni jsem nemela, nemam a nikdy mit nebudu... Kdo je silnejsi? No ten, co neztraci odvahu rict ji, at "pribrzdi"... kapitulation

Upravil(a) ViktorkaLove (7. 2. 2010 16:24)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí