|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Pisatel napsal(a):
Mě ne ale tobě koukám to vadí jen tobě že si ten zobák vo to sklo rozbiješ vždycky
Ó, toť výrok génia! Jak tvořivé..., a pozitivní..., zářný příklad zaujatého zájmu 
Není tady
Mikeš: Vy si z toho děláte srandu, ale já tady mám po včerejšku zase 3 nespárovaný fusekle... to je fakt na palici... 
Jo, k tomu bych přilepila ještě jednu záhadu
jak je možný, že když někdy náhodou po vyprání bílého prádla přehlídnu jednu ponožku v bubnu pračky a hodím tam rovnou další prádlo - i ponožky, ale tmavé.... tak nikdy spolu do páru ta hezky bílá s tou zapranou nechybí...? 
Není tady
Tercila napsal(a):
Mikeš: Vy si z toho děláte srandu, ale já tady mám po včerejšku zase 3 nespárovaný fusekle... to je fakt na palici...
Jo, k tomu bych přilepila ještě jednu záhadujak je možný, že když někdy náhodou po vyprání bílého prádla přehlídnu jednu ponožku v bubnu pračky a hodím tam rovnou další prádlo - i ponožky, ale tmavé.... tak nikdy spolu do páru ta hezky bílá s tou zapranou nechybí...?
...Sím, já to vim. Ony to dělají schválně! Ta druhá se zapere příště!!! 
Není tady

Pisatel napsal(a):
xxxx napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tobě stačí jen sklo![]()
...no vzhledem k tomu, že se připojuješ z Bohnic chápu, že ty máš pocit, že tobě sklo v diskusi nebrání ...
Mě ne ale tobě koukám to vadí jen tobě že si ten zobák vo to sklo rozbiješ vždycky
...sorry, mohl by si tu tvojí poslední hlubokou myšlenku přeložit do češtiny?...neměl by si psát půlhodiny po tom co dostaneš něco na sklidnění, větám potom chybí hlava i pata a postrádají smysl...
Není tady

Tercila napsal(a):
Jo, k tomu bych přilepila ještě jednu záhadujak je možný, že když někdy náhodou po vyprání bílého prádla přehlídnu jednu ponožku v bubnu pračky a hodím tam rovnou další prádlo - i ponožky, ale tmavé.... tak nikdy spolu do páru ta hezky bílá s tou zapranou nechybí...?
zapírání prádla je taky výborná věc, nedávno jsem seděla u kámošky vylezla z koupelny se slzama v očích a košem růůůůžového ložního prádla. Zůstal jí v pračce červený papírový ubrousek. Barva z toho papíru jí obarvila celé povlečení, prostěradla i sváteční bílý ubrus / v kterém asi nechtěně shrábla ze stolu i ten papírovej/
...
to mikeš: pošlu ti 40 jednofuseklí, třeba mezi nima bude nějaká k těm tvým třem 
Není tady
Nabízím čtyři jednofusekle.
Hele, uděláme někde srázek, každý přiveze jednofusekle a to by v tom byl čert, abychom nedali něco dohromady. 

xxxx napsal(a):
zapírání prádla je taky výborná věc, nedávno jsem seděla u kámošky vylezla z koupelny se slzama v očích a košem růůůůžového ložního prádla. Zůstal jí v pračce červený papírový ubrousek. Barva z toho papíru jí obarvila celé povlečení, prostěradla i sváteční bílý ubrus / v kterém asi nechtěně shrábla ze stolu i ten papírovej/
...
to mikeš: pošlu ti 40 jednofuseklí, třeba mezi nima bude nějaká k těm tvým třem
Mně se jednou manželka pomalu se slzami v očích omlouvala, že mi obarvila dvoje trenky... jakoby mě to nějak vadilo...
.... klidně půjdu i v růžovejch, stejně je na mně nikdo pod gatěma neuvidí... 
Není tady

majkafa napsal(a):
Hele, uděláme někde srázek, každý přiveze jednofusekle a to by v tom byl čert, abychom nedali něco dohromady.
...tak dííííík to si to nemohla vymyslet dřív
jsem mohla vyhrát soutěž o největšího pračkožrouta měla jsem ještě minulý měsíc doma těch 36 jednofuseklí
a teď tu mám prd 
Není tady

Mikeš napsal(a):
xxxx napsal(a):
...
to mikeš: pošlu ti 40 jednofuseklí, třeba mezi nima bude nějaká k těm tvým třemMně se jednou manželka pomalu se slzami v očích omlouvala, že mi obarvila dvoje trenky... jakoby mě to nějak vadilo...
.... klidně půjdu i v růžovejch, stejně je na mně nikdo pod gatěma neuvidí...
...tohle kdyby slyšela moje máti ta by ti dala, odmalička mi říkala: " obleč si slušný prádlo... coo kdyby se ti něco stalo a musela si k doktorům"
je fakt, že to mám sobě odmala a prádlo kvůli tomu ladim. Někdy v nemocnici vidím spodní prádlo, že se mi žaludek třikrát obrátí a udělám si nepěknej obrázek o někom kdo je přivezen ve značkovém a "dole" má děravé/nejen to/ spoďáry
...ale růžový trenky to je dost nebezpečný, zahlídne to v předklonu nějakej "hošííík" a pak nebudeš stačit zdrhat

Není tady
majkafa napsal(a):
Ha-ha-ha! Včera večer jsem tohle vymyslela já. A nestihla jsem to sem hodit jako nápad. Bingo. Ponožkovej sraz. Beru!!! 
Není tady

xxxx napsal(a):
...tohle kdyby slyšela moje máti ta by ti dala, odmalička mi říkala: " obleč si slušný prádlo... coo kdyby se ti něco stalo a musela si k doktorům"
Náhodě se zabránit nedá... jinak samozřejmě, když jdu někam, kde očekávám že se budu svlíkat (např. když jdu na injekci a tak), tak si vezmu něco hezkýho... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
... jinak samozřejmě, když jdu někam, kde očekávám že se budu svlíkat, tak si vezmu něco hezkýho...
... hm, jsem myslela, po proškolení svými dcerami, že to dělaj jen metrosexuálové..., no, a teď to zeťák doplnil, prej "šampóni"..., to jsou věci!!! 
Není tady
A sakra. Mikešu, ty jseš?!? 
Není tady
xxxx napsal(a):
jsem mohla vyhrát soutěž o největšího pračkožrouta měla jsem ještě minulý měsíc doma těch 36 jednofuseklí
a teď tu mám prd
Dočkej času 

majkafa napsal(a):
xxxx napsal(a):
a teď tu mám prd
Dočkej času
...no taky se bojim, že nakonec stejně vyhraju, máme tu někde tunel na fusekle nebo mi rodina usiluje o nervy??? a dělaj to schválně?
bojim se kdy vyndám z pračky bundu a bude jí chybět rukáávek to už se ale objednám k Chocholouškovi 
Není tady
Co rukávek, ale celá bunda! 
Viktorka Love: "..Sím, já to vim. Ony to dělají schválně! Ta druhá se zapere příště!!!
"
Hmm, ale vsadím se, že se naschvál zapere třeba s prádlem zelené bravy..... 
Mikeši, za zaprání prádla už se manželovi dávno neomlouvám, on už ví (o mně) své 
, kromě růžové je mu barva prádla celkem fuk
. Dnes už na sebe potřebuje látky asi 3x víc než já, ale zamlada se omylem ráno - ještě potmě - nasoukal do mého růžového trička a dodnes vzpomíná, jak se pak v práci před chlapama hanbou málem propadl
.
Není tady
xxxx: "bojim se kdy vyndám z pračky bundu a bude jí chybět rukáávek to už se ale objednám k Chocholouškovi
"
Tak z bundy bez rukávů uděláš nositelnou vestu, ale - jako bys neznala zákony schválnosti: Ty pak totiž vytáhneš jen rukávek......

Jo jinak - byla jsem ohledně prádla a doktorů vychována úplně stejně jako Ty.
Navíc horečky nehorečky, použití řasenky a rtěnky před návštěvou lékaře je u mě naprosto samozřejmé
. I kdybych k němu měla dolézt po čtyřech
. Jooo, zvyk (potažmo výchova) je železná košile.
Upravil(a) Tercila (28. 3. 2009 22:07)
Není tady

Tercila napsal(a):
Mikeši, za zaprání prádla už se manželovi dávno neomlouvám, on už ví (o mně) své
. Dnes už na sebe potřebuje látky asi 3x víc než já, ale zamlada se omylem ráno - ještě potmě - nasoukal do mého růžového trička a dodnes vzpomíná, jak se pak v práci před chlapama hanbou málem propadl
.
Jj, to znám... jednoho dne ráno jsem vyrazil na třídenní SC na veletrh do Brna... a místo slipů jsem si do tašky nacpal kalhotky mé ženy
... si dovedeš asi představit, jakou srandu ze mě kolegové na hotelu měli... 
Není tady

Mikeš napsal(a):
Tercila napsal(a):
.
Jj, to znám... jednoho dne ráno jsem vyrazil na třídenní SC na veletrh do Brna... a místo slipů jsem si do tašky nacpal kalhotky mé ženy
... si dovedeš asi představit, jakou srandu ze mě kolegové na hotelu měli...
tak moje máti má taky vostrý zážitek podobného ražení...doběhla jednou ve spěchu v kabátu do práce, tam kabát kvapně sundala a stála před lidma v kalhotkách, silonkách a halence. Zaspala a v tom švuňku si zapoměla nátáhnout sukni 
Není tady
Mikeš: "... si dovedeš asi představit, jakou srandu ze mě kolegové na hotelu měli...
"
Dovedu, vzhledem k tomu, že mám skvělé kolegy, vtitpálky, kteří využijí čehokoliv k pobavení kohokoliv a především sebe, dovedu
. Některé věci jim prostě nevysvětlíš
Protože Tě díky nadšenému řehotu z vtipné situace prostě už nehodlají poslouchat
.
Není tady
když jdu někam, kde očekávám že se budu svlíkat (např. když jdu na injekci a tak), tak si vezmu něco hezkýho...
Růžovoučký slipíčky a k nim ladící nátělníček???? 
Není tady
xxxx napsal(a):
tak moje máti má taky vostrý zážitek podobného ražení...doběhla jednou ve spěchu v kabátu do práce, tam kabát kvapně sundala a stála před lidma v kalhotkách, silonkách a halence. Zaspala a v tom švuňku si zapoměla nátáhnout sukni
To jsou me veci. Si to zive predstavuju a valim se smichy.
Není tady

hirondel napsal(a):
xxxx napsal(a):
![]()
![]()
To jsou me veci. Si to zive predstavuju a valim se smichy.
jo taky mám takovou blbou povahu , že si tyhle situace představím na živo ,....sem si poprskala málem monitor kávou tet

Není tady
zatím jen prolítávám, ale je to tady docela hustýýýý 
Není tady