Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#326 27. 3. 2009 21:12

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Re: Ring volný 3 (od Zklamaná)

Pisatel napsal(a):

Mě ne ale tobě koukám to vadí jen tobě že si ten zobák vo to sklo rozbiješ vždycky reta

Ó, toť výrok génia! Jak tvořivé..., a pozitivní..., zářný příklad zaujatého zájmu godlike

Není tady

#327 27. 3. 2009 21:21

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš: Vy si z toho děláte srandu, ale já tady mám po včerejšku zase 3 nespárovaný fusekle... to je fakt na palici... big_smile

Jo, k tomu bych přilepila ještě jednu záhadu big_smile jak je možný, že když někdy náhodou po vyprání bílého prádla přehlídnu jednu ponožku v bubnu pračky a hodím tam rovnou další prádlo - i ponožky, ale tmavé.... tak nikdy spolu do páru ta hezky bílá s tou zapranou nechybí...? big_smile

Není tady

#328 27. 3. 2009 21:38

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Mikeš: Vy si z toho děláte srandu, ale já tady mám po včerejšku zase 3 nespárovaný fusekle... to je fakt na palici... big_smile

Jo, k tomu bych přilepila ještě jednu záhadu big_smile jak je možný, že když někdy náhodou po vyprání bílého prádla přehlídnu jednu ponožku v bubnu pračky a hodím tam rovnou další prádlo - i ponožky, ale tmavé.... tak nikdy spolu do páru ta hezky bílá s tou zapranou nechybí...? big_smile

...Sím, já to vim. Ony to dělají schválně! Ta druhá se zapere příště!!! dumbom

Není tady

#329 28. 3. 2009 9:40

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

xxxx napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Tobě stačí jen sklo reta reta

...no vzhledem k tomu, že  se připojuješ z Bohnic chápu, že ty máš pocit, že tobě sklo v diskusi nebrání ...

Mě ne ale tobě koukám to vadí jen tobě že si ten zobák vo to sklo rozbiješ vždycky reta

...sorry, mohl by si tu tvojí poslední hlubokou myšlenku přeložit do češtiny?...neměl by si psát půlhodiny po tom co dostaneš něco na sklidnění, větám potom chybí hlava i pata a postrádají  smysl...

dum spiro spero

Není tady

#330 28. 3. 2009 9:45

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

zapírání prádla je taky výborná věc, nedávno jsem seděla u kámošky vylezla z koupelny se slzama v očích a košem růůůůžového ložního prádla. Zůstal jí v pračce červený papírový ubrousek. Barva z toho papíru jí obarvila celé povlečení, prostěradla i sváteční bílý ubrus / v kterém asi nechtěně shrábla ze stolu i ten papírovej/  dumbom...

to mikeš: pošlu ti 40 jednofuseklí, třeba mezi nima bude nějaká k těm tvým třem big_smile

dum spiro spero

Není tady

#331 28. 3. 2009 10:20

majkafa
Host

Nabízím čtyři jednofusekle. lol Hele, uděláme někde srázek, každý přiveze jednofusekle a to by v tom byl čert, abychom nedali něco dohromady. lol

#332 28. 3. 2009 10:32

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx napsal(a):

zapírání prádla je taky výborná věc, nedávno jsem seděla u kámošky vylezla z koupelny se slzama v očích a košem růůůůžového ložního prádla. Zůstal jí v pračce červený papírový ubrousek. Barva z toho papíru jí obarvila celé povlečení, prostěradla i sváteční bílý ubrus / v kterém asi nechtěně shrábla ze stolu i ten papírovej/  dumbom...
to mikeš: pošlu ti 40 jednofuseklí, třeba mezi nima bude nějaká k těm tvým třem big_smile

Mně se jednou manželka pomalu se slzami v očích omlouvala, že mi obarvila dvoje trenky... jakoby mě to nějak vadilo... big_smile .... klidně půjdu i v růžovejch, stejně je na mně nikdo pod gatěma neuvidí... lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#333 28. 3. 2009 10:47

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Nabízím čtyři jednofusekle. lol Hele, uděláme někde srázek, každý přiveze jednofusekle a to by v tom byl čert, abychom nedali něco dohromady. lol

...tak dííííík to si to nemohla vymyslet dřív lol jsem mohla vyhrát soutěž o největšího pračkožrouta měla jsem ještě minulý měsíc doma těch 36 jednofuseklí va a teď tu mám prd skurt

dum spiro spero

Není tady

#334 28. 3. 2009 10:51

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

xxxx napsal(a):

Mně se jednou manželka pomalu se slzami v očích omlouvala, že mi obarvila dvoje trenky... jakoby mě to nějak vadilo... big_smile .... klidně půjdu i v růžovejch, stejně je na mně nikdo pod gatěma neuvidí... lol

...tohle kdyby slyšela moje máti ta by ti dala, odmalička mi říkala: " obleč si slušný prádlo... coo kdyby se ti něco stalo a  musela si k doktorům"  big_smile je fakt, že to mám sobě odmala a prádlo kvůli tomu ladim. Někdy v nemocnici vidím spodní prádlo, že se mi žaludek třikrát obrátí a udělám si nepěknej obrázek  o někom kdo je přivezen ve značkovém a "dole" má děravé/nejen to/ spoďáry dumbom
...ale růžový trenky to je dost nebezpečný, zahlídne to v předklonu nějakej "hošííík" a pak nebudeš stačit zdrhat hjarta vissla

dum spiro spero

Není tady

#335 28. 3. 2009 11:02

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Ha-ha-ha! Včera večer jsem tohle vymyslela já. A nestihla jsem to sem hodit jako nápad. Bingo. Ponožkovej sraz. Beru!!! tummenupp

Není tady

#336 28. 3. 2009 11:02

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx napsal(a):

...tohle kdyby slyšela moje máti ta by ti dala, odmalička mi říkala: " obleč si slušný prádlo... coo kdyby se ti něco stalo a  musela si k doktorům"

Náhodě se zabránit nedá... jinak samozřejmě, když jdu někam, kde očekávám že se budu svlíkat (např. když jdu na injekci a tak), tak si vezmu něco hezkýho... big_smile

Není tady

#337 28. 3. 2009 11:08

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

... jinak samozřejmě, když jdu někam, kde očekávám že se budu svlíkat, tak si vezmu něco hezkýho... big_smile

... hm, jsem myslela, po proškolení svými dcerami, že to dělaj jen metrosexuálové..., no, a teď to zeťák doplnil, prej "šampóni"..., to jsou věci!!! dumbom

Není tady

#338 28. 3. 2009 11:10

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

A sakra. Mikešu, ty jseš?!? va

Není tady

#339 28. 3. 2009 11:28

majkafa
Host

xxxx napsal(a):

...tak dííííík to si to nemohla vymyslet dřív lol jsem mohla vyhrát soutěž o největšího pračkožrouta měla jsem ještě minulý měsíc doma těch 36 jednofuseklí va a teď tu mám prd skurt

Dočkej času lol

#340 28. 3. 2009 12:04

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

xxxx napsal(a):

Dočkej času lol

...no taky se bojim, že nakonec stejně vyhraju, máme tu někde tunel na fusekle nebo mi rodina usiluje o nervy??? a dělaj to schválně? dumbom bojim se kdy vyndám z pračky bundu a bude jí chybět rukáávek to už se ale objednám k Chocholouškovi kapitulation

dum spiro spero

Není tady

#341 28. 3. 2009 12:51

majkafa
Host

Co rukávek, ale celá bunda! lol

#342 28. 3. 2009 21:58

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Viktorka Love: "..Sím, já to vim. Ony to dělají schválně! Ta druhá se zapere příště!!! dumbom "

Hmm, ale vsadím se, že se naschvál zapere třeba s prádlem zelené bravy..... big_smile
Mikeši, za zaprání prádla už se manželovi dávno neomlouvám, on už ví (o mně) své big_smilebig_smile , kromě růžové je mu barva prádla celkem fuk smile. Dnes už na sebe potřebuje látky asi 3x víc než já, ale zamlada se omylem ráno - ještě potmě - nasoukal do mého růžového trička a dodnes vzpomíná, jak se pak v práci před chlapama hanbou málem propadl big_smile.

Není tady

#343 28. 3. 2009 22:01

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx: "bojim se kdy vyndám z pračky bundu a bude jí chybět rukáávek to už se ale objednám k Chocholouškovi kapitulation "

Tak z bundy bez rukávů uděláš nositelnou vestu, ale - jako bys neznala zákony schválnosti: Ty pak totiž vytáhneš jen rukávek...... wink wink big_smile

Jo jinak - byla jsem ohledně prádla a doktorů vychována úplně stejně jako Ty. smile Navíc horečky nehorečky, použití řasenky a rtěnky před návštěvou lékaře je u mě naprosto samozřejmé big_smile. I kdybych k němu měla dolézt po čtyřech big_smile. Jooo, zvyk (potažmo výchova) je železná košile.

Upravil(a) Tercila (28. 3. 2009 22:07)

Není tady

#344 28. 3. 2009 22:20

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Mikeši, za zaprání prádla už se manželovi dávno neomlouvám, on už ví (o mně) své big_smilebig_smile , kromě růžové je mu barva prádla celkem fuk smile. Dnes už na sebe potřebuje látky asi 3x víc než já, ale zamlada se omylem ráno - ještě potmě - nasoukal do mého růžového trička a dodnes vzpomíná, jak se pak v práci před chlapama hanbou málem propadl big_smile.

Jj, to znám... jednoho dne ráno jsem vyrazil na třídenní SC na veletrh do Brna... a místo slipů jsem si do tašky nacpal kalhotky mé ženy big_smile ... si dovedeš asi představit, jakou srandu ze mě kolegové na hotelu měli... lol

Není tady

#345 28. 3. 2009 22:35

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Tercila napsal(a):

Jj, to znám... jednoho dne ráno jsem vyrazil na třídenní SC na veletrh do Brna... a místo slipů jsem si do tašky nacpal kalhotky mé ženy big_smile ... si dovedeš asi představit, jakou srandu ze mě kolegové na hotelu měli... lol

tak moje máti má taky vostrý zážitek podobného ražení...doběhla jednou ve spěchu v kabátu do práce, tam  kabát kvapně sundala a stála před lidma v kalhotkách, silonkách a halence. Zaspala a v tom švuňku si zapoměla nátáhnout sukni big_smile

dum spiro spero

Není tady

#346 28. 3. 2009 22:49

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš: "... si dovedeš asi představit, jakou srandu ze mě kolegové na hotelu měli... lol "

big_smile tummenupp Dovedu, vzhledem k tomu, že mám skvělé kolegy, vtitpálky, kteří využijí čehokoliv k pobavení kohokoliv a především sebe, dovedu big_smile. Některé věci jim prostě nevysvětlíš big_smile Protože Tě díky nadšenému řehotu z vtipné situace prostě už nehodlají poslouchat big_smile big_smile.

Není tady

#347 30. 3. 2009 8:35

helena
♥♥♥♥♥♥♥

když jdu někam, kde očekávám že se budu svlíkat (např. když jdu na injekci a tak), tak si vezmu něco hezkýho...
Růžovoučký slipíčky a k nim ladící nátělníček???? http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#348 30. 3. 2009 22:36

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx napsal(a):

tak moje máti má taky vostrý zážitek podobného ražení...doběhla jednou ve spěchu v kabátu do práce, tam  kabát kvapně sundala a stála před lidma v kalhotkách, silonkách a halence. Zaspala a v tom švuňku si zapoměla nátáhnout sukni big_smile

lol lol lol  To jsou me veci. Si to zive predstavuju a valim se smichy.

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#349 31. 3. 2009 9:29

Charlota
♥♥♥♥---
Místo: Jihlava

hirondel napsal(a):

xxxx napsal(a):

lol lol lol  To jsou me veci. Si to zive predstavuju a valim se smichy.

jo taky mám takovou blbou povahu , že si tyhle situace představím na živo ,....sem si poprskala málem monitor kávou tet  tummenupp lol

Nepozná sladké, kdo neokusil hořké.
OMNIA VINCIT AMOR-Vše přemáhá láska

Není tady

#350 11. 6. 2009 22:42

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

zatím jen prolítávám, ale je to tady docela hustýýýý wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí