|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

ViktorkaLove napsal(a):
Tak teď jsem zasejc hróoozně smutná. Je tady totiž v přímém přenosu "lov další nové ovečky"..., chudinka, myslím, že o tom zatím neví. V každém případě už "ví", že chlap a všichni ostatní patří až na poslední místo..., to je opravdu velmi uvědomělý, přátelský a pozitivní přístup k životu...
...tak obecně platí, že chceš-li někoho lapit a udělat z něj svojí ovci, musíš mu vnutit svůj názor a nedovolit mu jiný, jedině pak poslušně půjde se stádem...jakmile názor skupiny vezme za svůj bude skupinu hájit i když už dávno bude kázat nesmysly...
Není tady

Mikeš napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
...kde se rozčiluje Blossom, xxxx taky a kdovíkdo ještě....
Ta xxxx je fakt hrozná, viď?
Potřebovala by školičku, nejlépe dvojitou![]()
![]()
![]()
![]()
hele nechceš mě raděj zastřelit? že bych se tak netrápila
humanisto 
Není tady
Mikeš napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
![]()
![]()
![]()
... a s ledem...
Není tady

ViktorkaLove napsal(a):
Mikeš napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
![]()
![]()
![]()
... a s ledem...
tak to ne to už je bohapusté týrání 
Není tady
Aha, promiňte všichni, viděla jsem tam dvojitou skotskou..., nebo chtěla vidět? Teď už nevim, mám zamlžený brejle... 
Není tady
Kde se koná lov? 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Kde se koná lov?
no na "sebevědomí" a tak pod.
Není tady
aha, takže ted budete všechny uhánět tam? no nic, je to stále stejné. A ty xxxx si pleteš názor s napadáním.
Není tady
PavlaH napsal(a):
aha, takže ted budete všechny uhánět tam? no nic, je to stále stejné. A ty xxxx si pleteš názor s napadáním.
Já nevim... šla jsem se podívat, ale nikdo "od nás" tam nikoho neuhání, nenapadá, neverbuje, dokonce ani..., hm, došly mi slova i argumenty...

Není tady
chtěla jsi se "hádat" VL? můžeš 

Není tady
PavlaH napsal(a):
A ty jsi se přišla hádat? Víš co mě udivuje, že máš potřebu tady říct, že někdo někam uhání...
Zeptám se tedy tebe stejně - máš potřebu uhánět sem? Proč? Chceš se hádat? O čem se chceš hádat? Že někdo je tam, kde bys ho nerada viděla? Že ti tam vadí? Proč? Máš k tomu osobní důvod?
Není tady
PavlaH napsal(a):
Nemůžu. Mám nastavenýho toho bůďu... a taky nemám s kým a o čem. Všecko je v naprostým pořádku, ne? 
Není tady
NO pokud se ptáš takhle vážně, pak ano. Každý si stojíme za svými názory, protože na ně máme "svůj" pohled. Nikde se nehodnotí jestli správný nebo špatný, tohle zhodnotí jen život sám a podle toho nám taky nadělí zkoušky a pokušení. Pokud se hádat chceš, pak potřebuješ partnera. Když já se hádat nechci, těžko ti udělám opozici, můžu maximálně toho statistu.
Jo a bůďa funguje, kašli na to, že se mnou občas nesouhlasíš, je dobře, že to aspon zkoušíš. Není to samospasitelné ale tuhle metodu používají miliony ženskejch na celém světě.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Každý si stojíme za svými názory, protože na ně máme "svůj" pohled. Nikde se nehodnotí jestli správný nebo špatný....
Jo a bůďa funguje
No, právě že tady se hodně často hodnotí, a ne vždy k prospěchu nešťastníků, co si svůj názor a pohled hodnotí, upevňují, třídí či mění..., ptz. když v čase, když já o sobě pochybuju, mi kdosi řiká: Jo, to je kravina a ty jsi proto pořád na nižším levlu... tak to mě dost degraduje... a i kdybych měla ňákou snahu dívat se nezaujatě, či z nadhledu, či jak tomu řikáte, tak zrovna v takové chvíli mi to teda fakt nepůjde... Víš?
A ten budík je hroznej. Sice sjem za těch 40 min. (i když nastaveno na dvacet, be-be!) dala dohromady dvě sukně na zkoušku, ale začínám svůj mobil nenávidět za jeho OD.PO.RNÉ zvonění... pfuj, pfuj!!! 
Není tady
NO víš, já ti zapomněla sdělit sladké tajemství, dvacet minut práce a dvacet minut leháro 

Nevím proč mě vykáš - "či jak tomu řikáte"?
A na závěr, vidíš a já to vidím jinak....
Není tady

ježiši musím se sem jít zasmát jak "spolek odložených žen" posílá jednu lištičku za druhou, aby měli odpovědi do ankety heeeelp
fajn vědět jak moc jim ležim v hladovém žaludku a nejvíc dojemný je jak se tváří, že k sobě nepatří
budulínek hadr 
Není tady
xxxx 

Není tady

stačí přiložit prkýnko je o celodenní zábavu postaráno
: jsem to říkala, že si čumáky rozbíííjou " 
Není tady
xxxx napsal(a):
Tobě stačí jen sklo

Není tady

Pisatel napsal(a):
xxxx napsal(a):
Tobě stačí jen sklo
![]()
...no vzhledem k tomu, že se připojuješ z Bohnic chápu, že ty máš pocit, že tobě sklo v diskusi nebrání ...
Upravil(a) xxxx (27. 3. 2009 8:18)
Není tady
xxxx napsal(a):
Pisatel napsal(a):
xxxx napsal(a):
Tobě stačí jen sklo
![]()
...no vzhledem k tomu, že se připojuješ z Bohnic chápu, že ty máš pocit, že tobě sklo v diskusi nebrání ...
Mě ne ale tobě koukám to vadí jen tobě že si ten zobák vo to sklo rozbiješ vždycky 
Není tady
omlouvám se, technická chybka 
Upravil(a) Tercila (27. 3. 2009 20:44)
Není tady
Tercila napsal(a):
Helena: "Terci, nerada to říkám, ale... nepochopila´s (možná jen špatně četla) On si neukládá jednu fusekli do skříně a druhou na zem - on odkládá jednu špinavou ponožku na zem před gauč v obýváku (občas taky jinam - ale důvody rozdílné lokace neznám a druhou ukládá pod polštáře na tom kanapi... Nemyslím polštářky, skutečně pod sedáky."
Helčo, zdravím - aháááá, já jsem si nějak pod tím slovem "ukládá" vybavila "uklízení" ponožek do skříně, dokonce jsem si představila, že ten akt probíhá jaksi až dojemně spořádaně, coby tedy udržování pořádku chlapem
![]()
![]()
Odložení špinavé ponožky před gauč bych si asi líp představila pod pojmem "odhození".
Tož tak. No jo, zhruba je to všude stejné. Znám sice dva muže, kteří perfektně udržují pořádek, obdivuji je za to, ale časem jsem zjistila, že žít s nimi bych nechtěla. Jeden z nich mi dokonce při mé návštěvě u něj přenesl moji kabelku na jiné místo, že je to "tak lepší" - mně to hlava nebrala
. Mně by totiž fakt strašně vadilo, že by ty "komínky ve skříni" vyžadovali i po mně
, já jsem naopak mému muži vděčná, že je mu srdečně jedno, jestli je skříň dovřená nebo ne, jestli jsou hluboké talíře v kuch. lince pomíchané s mělkými atd..... - zlatý člověk (pro mě)
Jeho "odložené" ponožky už neřeším, protože ... po těch 20 letech šel nějak do sebe, až se divím
- ale zase pro změnu všude nechává rozložené letáky
(ovšem, co jsou tyhle nepodstatné srandičky proti tomu, když člověka bolí zub nebo onemocní dítko, viď?)
Není tady

Vy si z toho děláte srandu, ale já tady mám po včerejšku zase 3 nespárovaný fusekle... to je fakt na palici... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Vy si z toho děláte srandu, ale já tady mám po včerejšku zase 3 nespárovaný fusekle... to je fakt na palici...
Mikešku, já jsem je včera našla u nás. Kdy si pro ně přijedeš? 
Není tady