Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#276 25. 3. 2009 7:05

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Re: Ring volný 3 (od Zklamaná)

PetrHl napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Já si pro džíny jezdil do Maďarska - tam byly za forinty... big_smile

pro plísňáče? lollollol a co mokasíny a triko od Lacosty? lol

Ne-ne. Plísňáče snad až těsně po revo, v prvních ze secondhandů, zato ty mokasíny... to bylo něco, měli jsme je všichni, čím víc střapců, tim vyšší post... grater

Není tady

#277 25. 3. 2009 7:08

Charlota
♥♥♥♥---
Místo: Jihlava

debata na téma ponožky opravdu zabralo ,...lol

Nepozná sladké, kdo neokusil hořké.
OMNIA VINCIT AMOR-Vše přemáhá láska

Není tady

#278 25. 3. 2009 7:19

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

xxxx napsal(a):

...koukám, že tahle záhada taky není pouze moje...big_smile nedávno jsem objevila sportovní adidas fusekli, která se obroti své kolegyni smrskla min. o pět cm....hlava mi to nevzala skurt

Moje ženská dneska při přebírání vypraného prádla dumala, jestli ty hezký černý trenky se zeleným proužkem jsou mého syna nebo moje... big_smile ... tak jsem ji poněkud znejistěl tvrzením, že buď náš syn nebo já jsme zřejmě skrytí homosexuálové a že tu určitě jeden z nás dvou měl chlapa lol

ty seš diplomat, takhle to vzít na sebe big_smile

dum spiro spero

Není tady

#279 25. 3. 2009 7:21

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Lepší jedna ve skříni, než dvě na zemi u postele, no ni?
Terci, nerada to říkám, ale... nepochopila´s (možná jen špatně četla) http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png On si neukládá jednu fusekli do skříně a druhou na zem - on odkládá jednu špinavou ponožku na zem před gauč v obýváku (občas taky jinam - ale důvody rozdílné lokace neznám http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png) a druhou ukládá pod polštáře na tom kanapi... Nemyslím polštářky, skutečně pod sedáky http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif

...stejně je to parádní jak jsou ti naši chlapi rafinovaní big_smile

dum spiro spero

Není tady

#280 25. 3. 2009 7:44

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx napsal(a):

Jj, např. já jsem rafinovanej jak cukr... lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#281 25. 3. 2009 7:48

Charlota
♥♥♥♥---

Mikeš napsal(a):

xxxx napsal(a):

Že by od ponožek k cukru ...???

Není tady

#282 25. 3. 2009 8:02

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

xxxx napsal(a):

...hmmm a můžeme ti tu interně říkat cukrouši? godlike

dum spiro spero

Není tady

#283 25. 3. 2009 8:15

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Charlota napsal(a):

Cukr je sladký stejně jako milování, což se o špinavých fuseklích říci nedá... big_smile

Není tady

#284 25. 3. 2009 8:16

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Charlota napsal(a):

Cukr je sladký stejně jako milování, což se o špinavých fuseklích říci nedá... big_smile

Když je před tím namočíš ve sladké vodě .....lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#285 25. 3. 2009 8:29

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Charlota napsal(a):

Fůůůůj!!! Už jsi to zkusil? A obul sis je? A to milování vyšlo?!?
Cukrovou vodou se škrobí háčkované ozdůbky na stromek, např., ale pokud vím, jsou pak tvrdé... tak jestli ty naškrobené ponožky jdou vůbec obout, a když už milování v nich, tak jestli nehrozí ňáká zlomenina, nebo tak něco  sjuk  skurt

Upravil(a) ViktorkaLove (25. 3. 2009 8:31)

Není tady

#286 25. 3. 2009 8:32

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

První rifle..... Jsem se zasnila.... stolt
Přivezl mi je táta  z  Anglie, když mi bylo 16. Jenže nevěděl velikost a tak koupil o číslo menší...usch Rvala jsem se do nich ve vaně , za mokra, tekla ze mě modrá voda , všude nacákáno. I nohy jsem měla jak modřinka a kalhoty ne a ane dopnout...gratergrater
S těžkým srdcem jsem se vrátila do  manžestráků a rifle ( lee cooperky  gratergrater) jsem prodala kámošce. Představte si tu nespravedlivost- za měsíc jsem se pro ni stavovala u ní doma a rifle jsem si zkusila, zatímco se ona šlechtila v koupelně- NO A ONY MI BYLY!!!!  Ještě teď  mám pocit, jako kdyby mě někdo spráskal.... Ona je jen trpělivě  vytáhla...gratergrater

Jo, jo-tohle moje děti asi v životě nepochopí, jak bylo úžasné kráčet v riflích- NOVÝCH a vlastních ..... big_smile

Není tady

#287 25. 3. 2009 8:35

Charlota
♥♥♥♥---

ViktorkaLove napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Fůůůůj!!! Už jsi to zkusil? A obul sis je? A to milování vyšlo?!?
Cukrovou vodou se škrobí háčkované ozdůbky na stromek, např., ale pokud vím, jsou pak tvrdé... tak jestli ty naškrobené ponožky jdou vůbec obout, a když už milování v nich, tak jestli nehrozí ňáká zlomenina, nebo tak něco  sjuk  skurt

Cukrovou vodou se škrobí háčkované ozdůbky na stromek, např., ale pokud vím, jsou pak tvrdé...

No bůhví co by on namacel v té cukrové vodě aby to stvrdlo,.....ale to už zacházím na jiné téma které sem nepatří,....tedy si aspoň ja myslím gloria

Není tady

#288 25. 3. 2009 8:39

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Charlota napsal(a):

No bůhví co by on namacel v té cukrové vodě aby to stvrdlo,.....

Bůhví, esli by to zabralo,...... va

Není tady

#289 25. 3. 2009 8:48

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Charlota napsal(a):

...ale to už zacházím na jiné téma které sem nepatří,....tedy si aspoň ja myslím gloria

Patří - nepatří... jsme na Životě po nevěře, takže sem může patřit ledacos...
ale co je vlastně nevěra? big_smile

Není tady

#290 25. 3. 2009 8:57

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaLove napsal(a):

Charlota napsal(a):

...myslim, že  nezabralo, na to je třeba lešení big_smile

dum spiro spero

Není tady

#291 25. 3. 2009 9:01

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

Charlota napsal(a):

...nechybí tam "t"? va ... a háček, vlastně? kapitulation
Jo, myslím, že už klíďo-píďo můžu jít žehlit... hjarta hjarta hjarta

Není tady

#292 25. 3. 2009 9:07

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Charlota napsal(a):

...ale to už zacházím na jiné téma které sem nepatří,....tedy si aspoň ja myslím gloria

Patří - nepatří... jsme na Životě po nevěře, takže sem může patřit ledacos...
ale co je vlastně nevěra? big_smile

...jj je to celé o pocitech´, nejdřív jsem z toho měla blbé pocity pak neutrální pak pozitivní  a.... ted si z toho dělám legraci ....godlike což jsou ty nejlepší pocity. Nebejt nevěry dost bych se nudila, takže všechno zlý je pro něco dobrý.

dum spiro spero

Není tady

#293 25. 3. 2009 9:08

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

xxxx napsala zuzi777a napsal(a):
Mikeš napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Mě se líbí i to odpovídání smsek.... Tady už si dovedu docela živě představit, co bych té dotyčné napsala...

Tak schválně - co?

Noooo- to by bylo. Nejdřív si představuji tu naši  , teď chytám inspiraci  a teď si v duchu přehrávám VŠECHNO, co bych jí bývala byla mohla říct. .. Jenže bych to musela nejdřív zaobalit, jako by to psal ten můj- to by dalo trochu práce , ale za výsledné podání vyčerpávajících informací by to stálo....
Třeba-no víš jak jsem byl  minule u tebe, nějak ti smrdělo z pusy...
Nebo -  líbí se mi navoněné ženy, ale proč používáš takový skunk -sprej?
Posílám ti pusu, ale zrovna se nemůžu soustředit, dívám se u toho na naše domácí  video s  manželkou....
Moc se mi líbí tvoje nohy , ani ty křečáky nejsou  v podkolenkách moc vidět.....
Vůbec nevypadáš , že jsi už měla děti- teda v obličeji..... 

Jezuskote, já bych toho asi splácala daleko víc.....

kdyby se tu náhodou našla taková manželka co by si psala s milenkou mohly bychom jí ty sms vymýšlet  myslím, že by to byly perly

Tak jsem to  přenesla sem, abychom nezatloukali Laurennino vlákno.... Co vy na to?  cukroušci tongue

Není tady

#294 25. 3. 2009 9:13

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaLove napsal(a):

xxxx napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

...nechybí tam "t"? va ... a háček, vlastně? kapitulation
Jo, myslím, že už klíďo-píďo můžu jít žehlit... hjarta hjarta hjarta

Jo jdi se vyžehlit složit a založit do skříně bude lépe lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#295 25. 3. 2009 9:18

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

zuzi777a napsal(a):

Mikeš napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Mě se líbí i to odpovídání smsek.... Tady už si dovedu docela živě představit, co bych té dotyčné napsala...

Tak schválně - co?

Noooo- to by bylo. Nejdřív si představuji tu naši  , teď chytám inspiraci  a teď si v duchu přehrávám VŠECHNO, co bych jí bývala byla mohla říct. .. Jenže bych to musela nejdřív zaobalit, jako by to psal ten můj- to by dalo trochu práce , ale za výsledné podání vyčerpávajících informací by to stálo....
Třeba-no víš jak jsem byl  minule u tebe, nějak ti smrdělo z pusy...
Nebo -  líbí se mi navoněné ženy, ale proč používáš takový skunk -sprej?
Posílám ti pusu, ale zrovna se nemůžu soustředit, dívám se u toho na naše domácí  video s  manželkou....
Moc se mi líbí tvoje nohy , ani ty křečáky nejsou  v podkolenkách moc vidět.....
Vůbec nevypadáš , že jsi už měla děti- teda v obličeji..... 

kdyby se tu náhodou našla taková manželka co by si psala s milenkou mohly bychom jí ty sms vymýšlet  myslím, že by to byly perly

Tak jsem to  přenesla sem, abychom nezatloukali Laurennino vlákno.... Co vy na to?  cukroušci tongue

já užjsem tu svojí o ocucaném bonbonu  vymyslela ted je řada na vás big_smile sakra že já neznala babinet tenkrát big_smile to by milenka čučela big_smile

dum spiro spero

Není tady

#296 25. 3. 2009 9:21

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

Mikeš napsal(a):
zuzi777a napsal(a):

Ježiši, právě jsem jim tam něco napsala z vlastních vzpomínek a asik zaplevelila, ptz. to nebylo o pomluvách, ani o nevěře v práci, akorát to "asertivní předání" bývalého manžela budoucí nešťastnici mi tehdy zrovna moc nešlo...

Upravil(a) ViktorkaLove (25. 3. 2009 9:24)

Není tady

#297 25. 3. 2009 11:02

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Vážení.
Přicházím do ringu dostatečně našponovaná, aby se zde strhla mela. Nejdřív jsem se rozčilila na vlákně o "kinecosi", (oprava: kineziologii), kde se rozčiluje Blossom, xxxx taky a kdovíkdo ještě. Pak jsem chvilku brouzdala po jiných vláknech, kde se celkem dost lidí rozčiluje nad kdečím. Možná je to dobře, rozčilovat se písemně na zdejším "kecfóru", ale kurnik lidi, PROČ to vlastně děláme??? Lidičky, když jste se někdy TADY rozčilili, dokázali jste se TADY hodit zpátky aj do klidu??? reta pussa

Mám šílenou chuť někomu jednu praštit. Nebo aspoň vynadat! Ale praštit radši!!! skurt

Sakriš, to jsou nějaké zcela nové pocity, to jsem se asi naučila tady, při čtení mouder ze "školiček"... rock

Upravil(a) ViktorkaLove (25. 3. 2009 11:11)

Není tady

#298 25. 3. 2009 11:08

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaLove napsal(a):

Vážení.
Přicházím do ringu dostatečně našponovaná, aby se zde strhla mela. Nejdřív jsem se rozčilila na vlákně o "kinecosi", kde se rozčiluje Bloosom, xxxx taky a kdovíkdo ještě. Pak jsem chvilku brouzdala po jiných vláknech, kde se celkem dost lidí rozčiluje nad kdečím. Možná je to dobře, rozčilovat se písemně na zdejším "kecfóru", ale kurnik lidi, PROČ to vlastně děláme??? Lidičky, když jste se někdy TADY rozčilili, dokázali jste se TADY hodit zpátky aj do klidu??? reta pussa

tak legrace tu je často, ale jaký rozčilování? čtu tam bláboly o tom jak si za všechno všichni můžou sami, včetně vyhlazení Ležáků a tak tam napíšu svuj názor wink Bloosom jsem musela říct, aby si nebrala za bernou minci povídání lidí, kteří žijou asi na jiné planetě a kteří se snaží udělat si z dobrýho slova pro lidi, který bylo vždycky zadarmo, kšeft.
Podle toho co píše Bloosom o ní strach nemám, je na ní vidět, že má starosti, ale stojí nohama na zemi, ta do žádné sekty nespadne...jen asi žasne jakých "oduševnělých rad" se jí tu dostalo, kdyby se podle toho řídila tak skončí v Bohnicích a bude odtamtud denně psát  a vydávat se místo za pacienta za vychovatele big_smile

dum spiro spero

Není tady

#299 25. 3. 2009 11:16

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Tak teď jsem zasejc hróoozně smutná. Je tady totiž v přímém přenosu "lov další nové ovečky"..., chudinka, myslím, že o tom zatím neví. V každém případě už "ví", že chlap a všichni ostatní patří až na poslední místo..., to je opravdu velmi uvědomělý, přátelský a pozitivní přístup k životu... godlike

Není tady

#300 25. 3. 2009 11:18

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaLove napsal(a):

...kde se rozčiluje Blossom, xxxx taky a kdovíkdo ještě....

Ta xxxx je fakt hrozná, viď?
Potřebovala by školičku, nejlépe dvojitou big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí