|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
xxxx napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Zdravím
tak jak koukám, nic zásadního a převratného se neděje a je to jen dobře.....
rejpálci nemají v čem rýt, ale nemám obavu, že čas od času se nějaký/á aktivista najde, byť by na sebe vzal úkol uložený mu shůry. Nemám obavu, že Ring nebude plnit svůj účel, sic třeba chvilku bude u ledu....tak to se fakt nebojim, že by ring neměl co řešit, chvilku se to nechá usnout a pak si něco najdou a zase sem polezou jedna za druhou aby nám řekly, že už je tu nikdo neuvidí
jinak mě těší, že slovo "rozhoďponožka" se tu tak ujalo
hezký den, ačkoli tu chumelííííí
Nic ve zlém, ale asi byste si, děvčata, měla ujasnit, zda o to lození sem a rýpání stojíte nebo ne. Pokud bude odpověď negativní, pak byste obdobné příspěvky asi do placu házet neměly, páč si jimi o ten rýpung přímo koledujete.
Upravil(a) Anda (24. 3. 2009 12:47)
Není tady
Já nedávno našla 2 liché fusekle pod polštářema na gauči... zas jsem chytřejší, co se míst pátrání týče
Mmch - žádné dítě už doma nemám a myšlenkové pochody toho pána, co s ním bydlím (a co mu patří fusekle) mi zůstávají utajeny... Proč si pečlivě ukládá vždy jen jednu
???
Není tady
Mikeši, já se nedivím. Už vím, že se někdy někde zase objeví. 
Upravil(a) majkafa (24. 3. 2009 12:52)
Tady taky chumelí. Do toho příšerně fičí vítr. Mám starosti neponožkového charakteru....
Soused chce kácet 150let starý javor v těsném sousedství mých stromů, už dvakrát tu byli dnes lesáci a museli odjet, protože se za takového vichru bojí. Je mi z toho trochu smutno, i když je tenhle strom fakt nebezpečný- je hodně napadený, lítají z něj velké větve do poloviny mého dvora, vždy když fučí, mám strach jít i dost daleko od něho. Stejně mi ho je tak nějak líto. Moje stromy tu zůstanou bez kamaráda..... Doufám, že lesáci neublíží zdravým stromům až budou kácet ten sousedův...
Není tady

helena napsal(a):
...myšlenkové pochody toho pána, co s ním bydlím (a co mu patří fusekle) mi zůstávají utajeny... Proč si pečlivě ukládá vždy jen jednu???
Nám mužům se často stane, že nás napadne něco geni(t)álního
a musíme to ihned zrealizovat, abychom na to náhodou nezapomněli - tudíž pokud nás to napadne mezi první a druhou ponožkou, je zle

Není tady
Mikeš napsal(a):
helena napsal(a):
...myšlenkové pochody toho pána, co s ním bydlím (a co mu patří fusekle) mi zůstávají utajeny... Proč si pečlivě ukládá vždy jen jednu???
a musíme to ihned zrealizovat, abychom na to náhodou nezapomněli - tudíž pokud nás to napadne mezi první a druhou ponožkou, je zle
![]()
![]()
Jo Mikeš, máš pravdu , radši něco veselejšího! 
A co když vás chlapy napadne něco geni(t)álního mezi dvěma rozhoďponožkami???
To pak je mazec, že ani schovávat nestiháte..... 
Není tady
Zuzi, chápu, že je ti toho stromu ho líto.
Mám ráda stromy. Přistihuju se, že upřednostńuju obrázky se stromy, kytky ve tvaru stromů, že mě stromy přitahují. Cítím se s nimi bezpečná.

majkafa napsal(a):
Můj syn si sice obě sundá, ale do prádla dá jen jednu.
taky nechápu kde mizí fusekle u nás, asi tu máme ponožkovýho skřítka, ráno má muž i kluk na sobě 2 /slovy: dvě fusekle/ večer pečlivě koukám a mají pořád dvě, pak se zamknou v koupelně, vykoupou se a nemají žádné fusekle
, v koši je plno fuseklí a když je sbírám ze šňůry je tam zase plno fuseklí, ale jen k některým najdu pár, tak ty jednofusekle shromažďuju a po pár týdnech je vyhodím, aby se pak jedna někdy dvě záhadně objevily / to už jsou ty do páru v popelnici
/, ale kam zmizí nenávratně ten zbytek co se nenajde nikdy to fakt nevim 
ale je mi dobře, že v tom fuseklovym marastu nejsem sama 
Není tady
majkafa napsal(a):
Mám ráda stromy. Přistihuju se, že upřednostńuju obrázky se stromy, kytky ve tvaru stromů, že mě stromy přitahují. Cítím se s nimi bezpečná.
Já jsem pod těmihle trávila dětství. Ve stínu velkých stromů jsem měla svůj "domeček", bydlí na nich veverky, datel( ten se teď vyžíval denně na tom javoru), dokonce poštolka má na mém dubu hnízdo.... Prostě se musím loučit a nějak mi to připomíná , že nic netrvá věčně..... 
Upravil(a) zuzi777a (24. 3. 2009 13:11)
Není tady

Mikeš napsal(a):
majkafa napsal(a):
Můj syn si sice obě sundá, ale do prádla dá jen jednu.
Pak se ale nediv, že se vám ztrácej
Já to vyřešil tak, že si koupím vždy větší množství stejných (myšleno: stejnou barvu) ponožek a ono se to pak nějak spáruje...
jj tohle jsem zavedla taky kupuju ponožky po deseti párech 
Není tady

zuzi777a napsal(a):
Jak by to bylo jednoduché,kdybychom nosili punčocháče..... Takové ty proužkaté bavlněné, co měly vždycky rozkrok u kolen... Vzpomínáte , vy letitější????
punčocháče s proužkama a tepláky s gumou poznamenaly celou Husákovu generaci
a taky modrý a červený trenýrky na tělocvik 
Není tady

majkafa napsal(a):
Mému synovi taky mizí samy.
Mám momentálně jen 6 ponožek bez páru ve skříni. Protože vím, že uplyne nějaká doba, třeba půl roku a ejhle, ponožka do páru se objeví.
Zajímavé je, že všechny ty bez páru jsou synovy. Ani jedna není má.
to snad není problém, dnes letí nosti každou ponožku jinou 
Není tady
xxxx já těm nově objevivším dávám rok, než ty druhé bez páru vyhodím. Jsa poučena, že i po roce se některá objeví. 

Mikeš napsal(a):
helena napsal(a):
![]()
![]()
...tak takhle je to... já bych vlastně těch skoro 40 fuseklí / z původních 80desáti/, který jsem nedávno vyhodila měla oslavovat, to je vlastně důkaz toho, že žiju s prudce inteligentníma chlapama
podle počtu fuseklí, co u nás ročně opustí domácnost ačkoli se tu sotva ohřály, to vypadá, že žiju s jadernýma fyzikama 
Není tady
Zuzi, taky jsem pod stromy trávila své dětství. I ve stromech. Taky jsem měla svůj "domeček".
Tohle mi připomělo mé dětství.

majkafa napsal(a):
xxxx já těm nově objevivším dávám rok, než ty druhé bez páru vyhodím. Jsa poučena, že i po roce se některá objeví.
ok tak to zkusím : dávám fuseklím rok, maximááálně dva 
Není tady

PetrHl napsal(a):
majkafa napsal(a):
Mému synovi taky mizí samy.
Mám momentálně jen 6 ponožek bez páru ve skříni. Protože vím, že uplyne nějaká doba, třeba půl roku a ejhle, ponožka do páru se objeví.
Zajímavé je, že všechny ty bez páru jsou synovy. Ani jedna není má.to snad není problém, dnes letí nosti každou ponožku jinou
se tu dozvídám samá pozitiva
takže my jsme vlastně byli hypermoderní domácnost a já blbec ty "perly" vyhodila 
Není tady
xxxx napsal(a):
ok tak to zkusím : dávám fuseklím rok, maximááálně dva

zuzi777a napsal(a):
majkafa napsal(a):
Mám ráda stromy. Přistihuju se, že upřednostńuju obrázky se stromy, kytky ve tvaru stromů, že mě stromy přitahují. Cítím se s nimi bezpečná.Já jsem pod těmihle trávila dětství. Ve stínu velkých stromů jsem měla svůj "domeček", bydlí na nich veverky, datel( ten se teď vyžíval denně na tom javoru), dokonce poštolka má na mém dubu hnízdo.... Prostě se musím loučit a nějak mi to připomíná , že nic netrvá věčně.....
no jo stromy ... taky nemám srdce skácet ořech co stojí blízko domu, má úplně mrňavý a neloupatelný ořechy, úklid listí je nekonečný příběh, je celej prolezlej a čekám kdy poničí fasádu, ale bydlí na něm datel a je u domu tak krásnej, kluk na něm měl houpačku když byl malej aj aj..... 
Není tady
Nám mužům se často stane, že nás napadne něco geni(t)álního a musíme to ihned zrealizovat, abychom na to náhodou nezapomněli
Děkuji za objasnění
Předpokládám, že máš na mysli něco jako jít se najíst či vyčůrat, případně si podat další pivko z lednice
. V tom případě chápu, že by byla katastrofa, kdybyste na to náhodou zapomněli

Upravil(a) helena (24. 3. 2009 13:26)
Není tady

helena napsal(a):
Nám mužům se často stane, že nás napadne něco geni(t)álního a musíme to ihned zrealizovat, abychom na to náhodou nezapomněli
Děkuji za objasnění. Předpokládám, že máš na mysli něco jako jít se najíst či vyčůrat, případně si podat další pivko z lednice. V tom případě chápu, že by byla katastrofa, kdybyste na to náhodou zapomněli
Tak třeba mě konkrétně někdy napadne, že manželka mi už 3 dny připomíná (jinak řečeno: otravuje) abych vyměnil žárovku, nebo spravil kapající kohoutek. A musím to udělat hned, protože je mi jasný, že ačkoli se mi do toho nechce, protože třeba zrovna dávají fotbal, tak za hodinu se mi do toho nebude chtít ani o chloupek víc
, a takhle to budu mít aspoň brzo za sebou 
Není tady

xxxx napsal(a):
no jo stromy ... taky nemám srdce skácet ořech co stojí blízko domu, má úplně mrňavý a neloupatelný ořechy, úklid listí je nekonečný příběh, je celej prolezlej a čekám kdy poničí fasádu, ale bydlí na něm datel a je u domu tak krásnej, kluk na něm měl houpačku když byl malej aj aj.....
to by byla sakra škoda pokácet
Není tady
majkafa napsal(a):
Zuzi, taky jsem pod stromy trávila své dětství. I ve stromech. Taky jsem měla svůj "domeček".
Tohle mi připomělo mé dětství.
já taky, ale je fakt, že postupem času jsem zjistila, že jsem schopná vylézt prakticky na kdejaký strom, ale horší je to už dolů 
Není tady
Anda napsal(a):
Nic ve zlém, ale asi byste si, děvčata, měla ujasnit, zda o to lození sem a rýpání stojíte nebo ne. Pokud bude odpověď negativní, pak byste obdobné příspěvky asi do placu házet neměly, páč si jimi o ten rýpung přímo koledujete.
Anda:
možná ti to bude připadat divné, ale já v sobě jasno mám. Tohle vlákno bylo , je a bude především určeno k ujasňování - čehokoliv. Vždy jsem právě sem hodila příspěvek takový, co už bylo hodně OUT a bylo hodně osobní řešit ho někde jinde, proto píšu, že se nebojím, že bude Ring zít (zet?) prázdnotou, protože vím, že k situacím, co řešení budou požadovat bude docházet neustále. Nejsem z těch, co by záměrně provokovala hádky, nebo rozbroje, ale jsem z těch, co když už k něčemu dojde, chce se taky k něčemu dobrat. Zatím jsem ve svých "výlevech" nepoužívala takové napadání, jak je činěno od jiných - třeba pojmenování do kr*avek, slepic, tupců a bl*bců apd. Tohle akorát ukazuje právě na to, že ti/ty dotyční to nemají v sobě natolik srovnané, jak se snaží před světem ukazovat. Kdyby totiž měli/y, tak by z pusy a prstů nic takového nevypustili/y, nebo by to alespoň inteligentně obalili/y. Ale když dochází agrumenty, přichází ke slovu právě ty údery. A že nemáme házet takové příspěvky, co si o koledu přímo říkají? No - neměly by se....ale třeba je to.... 

Není tady