Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#226 24. 3. 2009 12:47

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Re: Ring volný 3 (od Zklamaná)

xxxx napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Zdravím
tak jak koukám, nic zásadního a převratného se neděje a je to jen dobře.....
rejpálci nemají v čem rýt, ale nemám obavu, že čas od času se nějaký/á aktivista najde, byť by na sebe vzal úkol uložený mu shůry. Nemám obavu, že Ring nebude plnit svůj účel, sic třeba chvilku bude u ledu. wink

...tak to se fakt nebojim, že by ring neměl co řešit, chvilku se to nechá usnout a pak si něco najdou a zase sem polezou  jedna za druhou aby nám řekly, že už je tu nikdo neuvidí wink jinak mě těší, že slovo "rozhoďponožka" se tu tak ujalo lol

hezký den, ačkoli tu chumelííííí dumbom

Nic ve zlém, ale asi byste si, děvčata, měla ujasnit, zda o to lození sem a rýpání stojíte nebo ne. Pokud bude odpověď negativní, pak byste obdobné příspěvky asi do placu házet neměly, páč si jimi o ten rýpung přímo koledujete.

Upravil(a) Anda (24. 3. 2009 12:47)

Není tady

#227 24. 3. 2009 12:48

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jak by to bylo jednoduché,kdybychom nosili punčocháče..... Takové ty proužkaté bavlněné, co měly vždycky rozkrok u kolen... Vzpomínáte , vy letitější???? lol

Není tady

#228 24. 3. 2009 12:48

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Já nedávno našla 2 liché fusekle pod polštářema na gauči... zas jsem chytřejší, co se míst pátrání týče http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Mmch - žádné dítě už doma nemám a myšlenkové pochody toho pána, co s ním bydlím (a co mu patří fusekle) mi zůstávají utajeny... Proč si pečlivě ukládá vždy jen jednu http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif ???

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#229 24. 3. 2009 12:52

majkafa
Host

Mikeši, já se nedivím. Už vím, že se někdy někde zase objeví. smile

Upravil(a) majkafa (24. 3. 2009 12:52)

#230 24. 3. 2009 13:00

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tady taky chumelí. Do toho příšerně fičí vítr.  Mám starosti   neponožkového charakteru....hmm
Soused chce kácet  150let starý javor v těsném sousedství mých  stromů, už dvakrát tu byli  dnes  lesáci a museli odjet, protože se za takového vichru bojí.  Je mi z toho  trochu smutno, i když je tenhle strom fakt nebezpečný- je hodně napadený, lítají z něj velké větve do poloviny mého dvora, vždy když fučí, mám strach jít i dost daleko od něho. Stejně mi ho je tak nějak líto. Moje stromy tu zůstanou bez kamaráda.....  Doufám, že lesáci neublíží  zdravým stromům až budou  kácet ten sousedův...

Není tady

#231 24. 3. 2009 13:00

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

...myšlenkové pochody toho pána, co s ním bydlím (a co mu patří fusekle) mi zůstávají utajeny... Proč si pečlivě ukládá vždy jen jednu???

Nám mužům se často stane, že nás napadne něco geni(t)álního tummenupp a musíme to ihned zrealizovat, abychom na to náhodou nezapomněli - tudíž pokud nás to napadne mezi první a druhou ponožkou, je zle lol lol lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#232 24. 3. 2009 13:02

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mikeš napsal(a):

helena napsal(a):

...myšlenkové pochody toho pána, co s ním bydlím (a co mu patří fusekle) mi zůstávají utajeny... Proč si pečlivě ukládá vždy jen jednu???

Nám mužům se často stane, že nás napadne něco geni(t)álního tummenupp a musíme to ihned zrealizovat, abychom na to náhodou nezapomněli - tudíž pokud nás to napadne mezi první a druhou ponožkou, je zle lol lol lol

Jo Mikeš, máš pravdu , radši něco veselejšího! smile
A co když vás chlapy napadne něco geni(t)álního mezi dvěma rozhoďponožkami??? tongue To pak je mazec, že ani schovávat nestiháte..... lol

Není tady

#233 24. 3. 2009 13:07

majkafa
Host

Zuzi, chápu, že je ti toho stromu ho líto.
Mám ráda stromy. Přistihuju se, že upřednostńuju obrázky se stromy, kytky ve tvaru stromů, že mě stromy přitahují. Cítím se s nimi bezpečná.

#234 24. 3. 2009 13:09

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Můj syn si sice obě sundá, ale do prádla dá jen jednu. dumbom

taky nechápu kde mizí fusekle u nás, asi tu máme ponožkovýho skřítka, ráno má muž i kluk na sobě 2 /slovy: dvě fusekle/ večer pečlivě  koukám a mají pořád dvě, pak se zamknou v koupelně, vykoupou se a nemají žádné fusekle big_smile , v koši je plno fuseklí a když je sbírám ze šňůry je tam zase plno fuseklí, ale jen k některým najdu pár, tak ty jednofusekle shromažďuju a po pár týdnech je vyhodím, aby se pak jedna někdy dvě záhadně objevily / to už jsou ty do páru v popelnici big_smile /, ale kam zmizí nenávratně ten zbytek co se nenajde nikdy to fakt nevim dumbom

ale je mi dobře, že v tom fuseklovym marastu nejsem sama big_smile

dum spiro spero

Není tady

#235 24. 3. 2009 13:10

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

majkafa napsal(a):

Mám ráda stromy. Přistihuju se, že upřednostńuju obrázky se stromy, kytky ve tvaru stromů, že mě stromy přitahují. Cítím se s nimi bezpečná.

Já jsem pod těmihle   trávila dětství. Ve stínu velkých  stromů jsem měla svůj "domeček", bydlí na nich veverky, datel( ten se teď  vyžíval denně na tom javoru), dokonce  poštolka má na mém dubu hnízdo.... Prostě  se musím loučit a nějak mi to připomíná  , že nic netrvá věčně..... grater

Upravil(a) zuzi777a (24. 3. 2009 13:11)

Není tady

#236 24. 3. 2009 13:11

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

majkafa napsal(a):

Můj syn si sice obě sundá, ale do prádla dá jen jednu. dumbom

Pak se ale nediv, že se vám ztrácej lol
Já to vyřešil tak, že si koupím vždy větší množství stejných (myšleno: stejnou barvu) ponožek a ono se to pak nějak spáruje... lol

jj tohle jsem zavedla taky kupuju ponožky po deseti párech big_smile

dum spiro spero

Není tady

#237 24. 3. 2009 13:13

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

zuzi777a napsal(a):

Jak by to bylo jednoduché,kdybychom nosili punčocháče..... Takové ty proužkaté bavlněné, co měly vždycky rozkrok u kolen... Vzpomínáte , vy letitější???? lol

punčocháče s proužkama a tepláky s gumou poznamenaly celou Husákovu generaci tummenupp a taky modrý a červený trenýrky na tělocvik big_smile

dum spiro spero

Není tady

#238 24. 3. 2009 13:15

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

majkafa napsal(a):

Mému synovi taky mizí samy. dumbom
Mám momentálně jen 6 ponožek bez páru ve skříni. Protože vím, že uplyne nějaká doba, třeba půl roku a ejhle, ponožka do páru se objeví.
Zajímavé je, že všechny ty bez páru jsou synovy. Ani jedna není má.

to snad není problém, dnes letí nosti každou ponožku jinou smile

Není tady

#239 24. 3. 2009 13:17

majkafa
Host

xxxx já těm nově objevivším dávám rok, než ty druhé bez páru vyhodím. Jsa poučena, že i po roce se některá objeví. dumbombig_smile

#240 24. 3. 2009 13:17

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

helena napsal(a):

...tak takhle je to... já bych vlastně těch skoro 40 fuseklí / z původních 80desáti/, který jsem nedávno vyhodila měla oslavovat, to je vlastně důkaz toho, že  žiju s prudce inteligentníma chlapama big_smile podle počtu fuseklí, co u nás ročně opustí domácnost ačkoli se tu sotva ohřály, to vypadá, že žiju s jadernýma fyzikama godlike

dum spiro spero

Není tady

#241 24. 3. 2009 13:18

majkafa
Host

Zuzi, taky jsem pod stromy trávila své dětství. I ve stromech. Taky jsem měla svůj "domeček". smile Tohle mi připomělo mé dětství.

#242 24. 3. 2009 13:20

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

xxxx já těm nově objevivším dávám rok, než ty druhé bez páru vyhodím. Jsa poučena, že i po roce se některá objeví. dumbombig_smile

ok tak to zkusím : dávám fuseklím rok, maximááálně dva dumbom

dum spiro spero

Není tady

#243 24. 3. 2009 13:21

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

PetrHl napsal(a):

majkafa napsal(a):

Mému synovi taky mizí samy. dumbom
Mám momentálně jen 6 ponožek bez páru ve skříni. Protože vím, že uplyne nějaká doba, třeba půl roku a ejhle, ponožka do páru se objeví.
Zajímavé je, že všechny ty bez páru jsou synovy. Ani jedna není má.

to snad není problém, dnes letí nosti každou ponožku jinou smile

se tu dozvídám samá pozitiva big_smile takže my jsme vlastně byli hypermoderní domácnost a já blbec ty "perly" vyhodila big_smile

dum spiro spero

Není tady

#244 24. 3. 2009 13:23

majkafa
Host

xxxx napsal(a):

ok tak to zkusím : dávám fuseklím rok, maximááálně dva dumbom

lollollol

#245 24. 3. 2009 13:25

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

zuzi777a napsal(a):

majkafa napsal(a):

Já jsem pod těmihle   trávila dětství. Ve stínu velkých  stromů jsem měla svůj "domeček", bydlí na nich veverky, datel( ten se teď  vyžíval denně na tom javoru), dokonce  poštolka má na mém dubu hnízdo.... Prostě  se musím loučit a nějak mi to připomíná  , že nic netrvá věčně..... grater

no jo stromy ... taky nemám srdce skácet ořech co stojí blízko domu, má úplně mrňavý a neloupatelný   ořechy, úklid listí je nekonečný příběh, je celej prolezlej a čekám kdy poničí fasádu, ale bydlí na něm datel a je u domu tak krásnej, kluk na něm měl houpačku když byl malej aj aj..... usch

dum spiro spero

Není tady

#246 24. 3. 2009 13:26

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nám mužům se často stane, že nás napadne něco geni(t)álního a musíme to ihned zrealizovat, abychom na to náhodou nezapomněli
Děkuji za objasnění http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Předpokládám, že máš na mysli něco jako jít se najíst či vyčůrat, případně si podat další pivko z lednice http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png. V tom případě chápu, že by byla katastrofa, kdybyste na to náhodou zapomněli http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Upravil(a) helena (24. 3. 2009 13:26)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#247 24. 3. 2009 13:31

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Nám mužům se často stane, že nás napadne něco geni(t)álního a musíme to ihned zrealizovat, abychom na to náhodou nezapomněli
Děkuji za objasnění. Předpokládám, že máš na mysli něco jako jít se najíst či vyčůrat, případně si podat další pivko z lednice. V tom případě chápu, že by byla katastrofa, kdybyste na to náhodou zapomněli

Tak třeba mě konkrétně někdy napadne, že manželka mi už 3 dny připomíná (jinak řečeno: otravuje) abych vyměnil žárovku, nebo spravil kapající kohoutek. A musím to udělat hned, protože je mi jasný, že ačkoli se mi do toho nechce, protože třeba zrovna dávají fotbal, tak za hodinu se mi do toho nebude chtít ani o chloupek víc big_smile, a takhle to budu mít aspoň brzo za sebou tummenupp

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#248 24. 3. 2009 15:30

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

xxxx napsal(a):

no jo stromy ... taky nemám srdce skácet ořech co stojí blízko domu, má úplně mrňavý a neloupatelný   ořechy, úklid listí je nekonečný příběh, je celej prolezlej a čekám kdy poničí fasádu, ale bydlí na něm datel a je u domu tak krásnej, kluk na něm měl houpačku když byl malej aj aj..... usch

to by byla sakra škoda pokácet

Není tady

#249 24. 3. 2009 16:05

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Zuzi, taky jsem pod stromy trávila své dětství. I ve stromech. Taky jsem měla svůj "domeček". smile Tohle mi připomělo mé dětství.

já taky, ale je fakt, že postupem času jsem zjistila, že jsem schopná vylézt prakticky na kdejaký strom, ale horší je to už dolů roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#250 24. 3. 2009 16:12

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Anda napsal(a):

Nic ve zlém, ale asi byste si, děvčata, měla ujasnit, zda o to lození sem a rýpání stojíte nebo ne. Pokud bude odpověď negativní, pak byste obdobné příspěvky asi do placu házet neměly, páč si jimi o ten rýpung přímo koledujete.

Anda:
možná ti to bude připadat divné, ale já v sobě jasno mám. Tohle vlákno bylo , je a bude především určeno k ujasňování - čehokoliv. Vždy jsem právě sem hodila příspěvek takový, co už bylo hodně OUT a bylo hodně osobní řešit ho někde jinde, proto píšu, že se nebojím, že bude Ring zít (zet?) prázdnotou, protože vím, že k situacím, co řešení budou požadovat bude docházet neustále. Nejsem z těch, co by záměrně provokovala hádky, nebo rozbroje, ale jsem z těch, co když už k něčemu dojde, chce se taky k něčemu dobrat. Zatím jsem ve svých "výlevech" nepoužívala takové napadání, jak je činěno od jiných - třeba pojmenování do kr*avek, slepic, tupců a bl*bců apd. Tohle akorát ukazuje právě na to, že ti/ty dotyční to nemají v sobě natolik srovnané, jak se snaží před světem ukazovat. Kdyby totiž měli/y, tak by z pusy a prstů nic takového nevypustili/y, nebo by to alespoň inteligentně obalili/y. Ale když dochází agrumenty, přichází ke slovu právě ty údery. A že nemáme házet takové příspěvky, co si o koledu přímo říkají? No - neměly by se....ale třeba je to.... lolwinkgloria

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí