|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Není tady
tak jo, pojdte sem vy kvokalky 
Není tady

Koko koko koko dááááák
Koko koko koko dááááák
Koko koko koko dááááák
Koko koko koko dááááák
Koko koko koko dááááák
Není tady
ffly je prostě neskutečná, přijde pozuráží a je to ok ... tady je fakt na každýho jinej metr ... jak to, že už nemá ban ? protože mají mezi moderátory kamarádky ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ffly je prostě neskutečná, přijde pozuráží a je to ok ... tady je fakt na každýho jinej metr ... jak to, že už nemá ban ? protože mají mezi moderátory kamarádky ?
si koleduješ 
Není tady
o co zklamčo ? vždyť je to fakt ... to co napsala je vyloženě porušení pravidel ... a jí a dalším to tady prochází do nekonečna ...
Není tady
Zklamaná napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
si koleduješ
Zklamčo určitě mě nahlaš 
xxxx napsal(a):
kdo miluje žárlí / nesmí se to hrotit a čekat u fabriky v přestrojení na svýho vyvolenýho
/, teda pokud si ve vyšším levlu tak nežárlíš, protože to pak nemáš na koho

Není tady
PPavlaa napsal(a):
o co zklamčo ? vždyť je to fakt ... to co napsala je vyloženě porušení pravidel ... a jí a dalším to tady prochází do nekonečna ...
si koleduješ, že budeš mít .........bodíky k dobru 

Není tady
ffly napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
si koleduješ
Zklamčo určitě mě nahlaš
Ffly, já si myslím, mám pocit a ještě se domnívám, že na tohle tu je jedna zvlášt dobrá...ale neboj, ty to nejsi - ale ruku do ohně za tebe nedám 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
ffly napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
si koleduješ
Zklamčo určitě mě nahlaš
Ffly, já si myslím, mám pocit a ještě se domnívám, že na tohle tu je jedna zvlášt dobrá...ale neboj, ty to nejsi - ale ruku do ohně za tebe nedám
Do ohně ruku nedávej, to už vědí malý děti, že pálí. Ale napiš moderátorkám, myslím, že tu nějaký v tuhle chvíli jsou.
jj jedna je tady na to expert
ta, co sama si do té pusy nevidí a nadává a uráží všechny okolo ... a občas sem vlítne plivnout jedůvku 
Není tady
ffly napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
ffly napsal(a):
Zklamčo určitě mě nahlašFfly, já si myslím, mám pocit a ještě se domnívám, že na tohle tu je jedna zvlášt dobrá...ale neboj, ty to nejsi - ale ruku do ohně za tebe nedám
Do ohně ruku nedávej, to už vědí malý děti, že pálí. Ale napiš moderátorkám, myslím, že tu nějaký v tuhle chvíli jsou.
neprovokuj, já se vytočit nenechám 
Není tady
ffly napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
ffly napsal(a):
Zklamčo určitě mě nahlašFfly, já si myslím, mám pocit a ještě se domnívám, že na tohle tu je jedna zvlášt dobrá...ale neboj, ty to nejsi - ale ruku do ohně za tebe nedám
copak, sázíš na to, že kamarádka ti ban nedá ?
Není tady

ffly napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
si koleduješ
Zklamčo určitě mě nahlaš
tak jsem kvuli tobě prohrála sázku, jsem se vsadila že vydržíš dýl ....
jinak s tím banem to ber jako vtip, on humor je krásná věc a lepší než bejt furt zpruzelej...nikomu tu nikdo za ban nestojí, to jsou praktiky těch co se bojí vlastní polopravdy...je lepší nechat vás psát, odkopali jste se sami...
jinak holky nemohlo by se tu místo zrní podávat něco lepšího? třeba kaviárové tousty?
taky milujete film K.urva hoši gutten tag? 
Není tady
jo a žádný tu nejsou, vždycky mají áčko když tu mají být 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
ta, co sama si do té pusy nevidí a nadává a uráží všechny okolo ... a občas sem vlítne plivnout jedůvku
no nejvíc mě vždycky rozesmálo,když mazala i svoje bláboly, hned po tom co si je přečetla podruhý.... 
Není tady

xxxx napsal(a):
jinak holky nemohlo by se tu místo zrní podávat něco lepšího? třeba kaviárové tousty?
taky milujete film K.urva hoši gutten tag?
sakra mi tady máme jen špagety od oběda .....ale máme tu červéné víno ....nechce někdo nalejt čistého vína ???
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ffly napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Ffly, já si myslím, mám pocit a ještě se domnívám, že na tohle tu je jedna zvlášt dobrá...ale neboj, ty to nejsi - ale ruku do ohně za tebe nedámDo ohně ruku nedávej, to už vědí malý děti, že pálí. Ale napiš moderátorkám, myslím, že tu nějaký v tuhle chvíli jsou.
copak, sázíš na to, že kamarádka ti ban nedá ?
Ppavli myslím, že to by moderátorky zajímalo, která z nich je má kamarádka a nedá mi ban i když po něm voláte...buď konkrétní.

ffly napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ffly napsal(a):
Do ohně ruku nedávej, to už vědí malý děti, že pálí. Ale napiš moderátorkám, myslím, že tu nějaký v tuhle chvíli jsou.copak, sázíš na to, že kamarádka ti ban nedá ?
Ppavli myslím, že to by moderátorky zajímalo, která z nich je má kamarádka a nedá mi ban i když po něm voláte...buď konkrétní.
Nerozumný se vytrvale snaží přizpůsobovat svět sobě.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
PPavli,.....BLBEC NIÍKDY NEPOCHOPÍ,ŽE JE BLBCEM SKUTEČNĚ,
PROTO PRAVDU BLBCI O TOM,ŽE JE BLBEC ŘÍKÁŠ ZBYTEČNĚ !
Upravil(a) Charlota (22. 3. 2009 18:57)
Není tady
Charlota napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
PPavli,.....BLBEC NIÍKDY NEPOCHOPÍ,ŽE JE BLBCEM SKUTEČNĚ,
PROTO PRAVDU BLBCI O TOM,ŽE JE BLBEC ŘÍKÁŠ ZBITEČNĚ !
ZBYTEČNĚ
Charlota napsal(a):
sakra mi tady máme jen špagety od oběda .....ale máme tu červéné víno ....nechce někdo nalejt čistého vína ???
My máme taky špagety od oběda. Víno nechci, je pro mě moc kyselé, i když čisté. V Tescu jsem objevila piňakoládu, tak popíjím. Mňám. I v ní je kousek pravdy. 
Teda já když už piju, tak pravdu nehledám
, ale piňakoláda je fááákt výborná 
Není tady