|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Asi záleží i na velikosti (kolektivu), ale taky dost na mantinelech, který dáme těm ostatním.
Jednou se řeší pozdní příchod někoho, pak pracovní tempo, soukromí... Já na to reaguji tak, že prostě přišla/šel pozdě, a co - to se může stát každýmu. Pokud si udělá někdo svojí práci, je mi putna, jakým dělá tempem a pokud je to práce společná, nechám mu jeho díl a jdu od toho. Nedělám za ostatní, proč to řešit... Soukromí je zrádnější. Když někdo něco ventiluje, nemůže se divit, že to ostatní řeší.
Mám takovou zkušenost. Postupně přede mnou nikdo nikoho nepomlouvá a je klid na to rozebrat, jestli půjdem na oběd, jestli budou prémie nebo kam kdo pojedem na dovču. Vycházíme spolu dobře a vlastně si nepamatuju, že bych kdy dělala někde, kde jsem si "nenastolila" tímhle přístupem pohodu. Malý třenice jsou pohoda. Bez nich to asi nejde, každý jsme nějaký... Jen z toho nedělat bubliny větší, než jsou.
Není tady
Chtěla jsem ještě napsat,že vedení se mnou bylo vždy spokojeno.Svoji práci jsem odváděla na 100%.Bavila mne.To je duležité.Odešla jsem kvuli kolektivu.Ted nepracuji v oboru,mam o polovinu menší plat,ale chodím domu spokojená,klidná v pohodě.Z předešlého zaměstnání jsem chodila nervozní,vzteklá,trpěla celá rodina.Tak se ptám,co je duležitější:výborný výdělek a nespokojenost,nebo maly výdělek a klid na duši?Musela jsem si najít ještě jedno zaměstnání,jsem tam take sama.
Není tady
Klid na duši.