21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
haničko . a to prosím v photoshopu
Ahoj....
Nejdříve CLARE........ Moc díky za komentář k mým dílkům z kitů od Ginger...... Clare..... dělá se mi nich moc dobře..... je to má "krevná skupina".....
Jetě jsem Tě chtěla poprosit....... jestli bys mi poslala mejlíkem tu společnou práci..?
Dui..... krásné Lo.... moc krásné....a vůbec mi nepřijde přeplácané..... Fakt krásné...!!
Také jsem do té soutěe na BC la.... Od Dity se dělá taky moc dobře..... A k těm stínům..... Já si toho vimla v půlce a ty stínované věci jsem vyházela.... ale celé bych to také nepředělávala...
Dagi..... Rak pro Tutulku... nádherný...... jen ta fotečka mi přijde troku rozmazaná..?
Lo.... z Photoshopu - moc krásné...!!
Gabčo..... Lo krásné.....a také bych se přimluvila za barevnou fotečku... Pěkná by byla nějaká, kde by měla na sobě něco červeného..?
Snad je to ve...?
Ahoj večer.... kamarádky...
Upravil(a) těpánka. (22. 3. 2009 18:38)
Není tady
Gabi, tvoje Lo moc pěkné, povedené
.
Není tady
Dago ty válí holka jedna...já smekám náááádhera
jinak holky k těm stínům..já to dělám tak,e kdy je ve stínované a já to nechci,nebo chci stín na druhou stranu,tak ho odstraním kouz.hůlkou a dám zaoblení,aby to nebylo rozmázlé a nechám bez nebo udělám na dsruhé straně
večer nevím jestli to stihnu,kdytak to někomu polu..jdu na aquaaerobic
Není tady
holčenky moje, děkuju .
těpánko, mázlá není, ale asi mi krapet ujela ruka při gumování .
... čau kočky.... tak u se nám to opět blíí já jen doufám, e nevytuhnu.... po dnením náročném dni jsem u teď zralá do pelechu
byli jsme na pouti... jetě teď mám z toho řevu zalehlý ui
Dui.... to soutění je parádní... vůbec to není přeplácané.... jsou to jemné elementy a tak ten počet podle mně vůbec nevadí... a Markétce to tááák sluí.... krásné aty
Dagi... ráček i Lo parádní a Kika mázlá není
... no jetě aby byla
Gabko... taky krásné kousky.. nápisy bych určitě zanechala oba dva a ani ta černobílá fotka mi nevadí
těpánka dalí Ginger nádherný kousek
Není tady
těpánko to společné Lo slibuju, e polu, a jdu to zkusit hned, na koho zapomenu, tak se mi prosímvás připomeňte
a komu jsem neposlala ráčka, tak se taky ozvěte, já jsem hlava děravá
Není tady
holčinky,tak jsem tam dala jinou fotku a nechala ji barevnou tak co na to říkáte?
Není tady
tak v devět
Není tady
Dagi, to poslední Lo je suprácký
Není tady
gábi, to je mnohem lepí
Gabko, ty teda jede
.
Není tady
Hezký večír, tak jsem připravená a u nedočkavá soutěe
Dagi, já jsem úplně nadená, to je překvápko fakt nádhera!!!!!!! A ločko Fildy taky super
Gabko, barevná se mi tam líbí víc.
Jo a budete dávat víc loček do soutěe, kdo máte nebo ne? Já vybrala jeden, e ten druhý pak hodím jako nesoutění.
Není tady
tulinko, to jsem moc ráda .
a myslím, e je povoleno jen jedno soutění .
Ano, ano...soutění jen jedno, dalí pak můete vloit po soutěi do galérky jako inspiraci pro druhé...
PS : dneska hrajeme jen tak, ceny doli
Není tady
Jsem moc zvědavá na tu dnení LO
.
Není tady
u jsem zvědavá
Čekám čekám na devátou... dítě mi nespí a chce jen s maminkou....
Tak tu sedí v obý a nalévá se pitím, doufám e zas pročůrá v noci plýnku...
Není tady
ádná cena jo
spunt napsal(a):
u jsem zvědavá
Čekám čekám na devátou... dítě mi nespí a chce jen s maminkou....
Tak tu sedí v obý a nalévá se pitím, doufám e zas pročůrá v noci plýnku...
... jo Spuntí... to znám u nás dneska natěstí uspává tatínek a mám takový pocit, e u to zalomili oba dva
Není tady
evinko, za málo . ne ne, to mi přilo mejlem