21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
ufffffffffffff tak se mi to podařilo nahrát tak tohle je práce mé kámoky
Dui já ti to posílala tak nevím kde se toulá polu znova dej vědět zda dola
Není tady
Hani - děkuju, u ho mám uloený.
Hm,hm, zajímavá prácička . Ty jo, ale dobrý
Není tady
Ahoj vem tak já včera opět nevydrela
za to jsem si dnes na to přivstala a Jirka opět nezklamal... jeho hodnocení je pro mně fakt vdycky největí výhra ... zatím mně tedy vdy příjemně překvapilo
a taky smekám
21 hodnocení vyseknout to je kumt a jetě v horečce
díky e tě tady máme !
Jinak Hani... ta tvoje kámoka, to je příjemné překvapení... dílka krásná.... i kdy dělá třeba trochu něco jiného ne mi.... určitě by nás zase pozitivně inspirovala a ovlivnila zase z jiné stránky
těpánko ty si to na nás v závěru pěkné vysypyla... krásné Lo a náhoda s kalhotama to jsou takové ty kalhoty , co rostou s dětma
Tak výherkyním gratulace.... a krásný den vem
Není tady
Mali... nepropadej panice při tom včerejím počtu dílek, poměrně krátkém časovém intervalu na hodnocení a díky horečce
není divu, e Jirka na něco zapomněl.... taky se mohl domnívat, e to bylo druhé dílko Dagi.... kdy ho vkládala za tebe a tak nehodnotil .... ale určitě dílko nepřehlédnul... povedlo se ti to
Není tady
Ahojky holky
Gabka, Čarodějka
.
Není tady
Malísku, určitě nezapomněl, ale nevím, zda jsi si vimla, tak hodnoceni spunta je 2x, tak třeba pouze záměna nicku Má to opravdu krásné a nepřehlédnutelné
Gratuluji tolika vítězkám a jsem zvědavá, co vyberete
Jirkovi velký dík za hodnocení a přeji brzké uzdravení
Vem krásný den
Není tady
Evi nepropadám panice,na tom ivot nestojí,ale vdycky se těím na to a napíe na co si dávat pozor. Já s ítm kitem měla dost problém,těpánka ta viditelně si ho uívala
Není tady
malinkej napsal(a):
Evi nepropadám panice,na tom ivot nestojí,ale vdycky se těím na to a napíe na co si dávat pozor. Já s ítm kitem měla dost problém,těpánka ta viditelně si ho uívala
![]()
![]()
Tak já s tím kitem měla také problém a nae turbo to si vdy poradí
Není tady
malinkej napsal(a):
Ahojky,Evi udělala jsem to stejně,ale nenala jsem u sebe ani písmenko
Asi tak hrozný e se mu o tom nechtělo ani psát....
Moc se omlouvám, přepadla mě sněná slepota... U jsem to tam napravil, nezlob se prosím...
Není tady
Jirka napsal(a):
malinkej napsal(a):
Ahojky,Evi udělala jsem to stejně,ale nenala jsem u sebe ani písmenko
Asi tak hrozný e se mu o tom nechtělo ani psát....
Moc se omlouvám, přepadla mě sněná slepota...
U jsem to tam napravil, nezlob se prosím...
děkuju Jirko A mimochodem jetě jeden rest má v SZ,ale počkám tedy a se uzdraví
Upravil(a) malinkej (30. 3. 2009 10:25)
Není tady
Mali, ten jeden od spunta je za 4listka (boe já jsem nechutný detailista)
Není tady
ahoj holky .
vítězkám gratuluju . a jirko, ty se nám brzy uzdrav
.
Včera jsem se u hodnocení pěkně zapotil a horečku tak pěkně vyplavil. Děkuju vem za podporu!
Není tady
Polední rychlovka od Ginger
Není tady
Jirkoooooooooo zlatíčko já tě miluju jak je moný e ses přesně trefil do věcí které mám tak ráda ty jsi prostě super chlap
Není tady
Ahoj holky! A kluk
Jdu se podivat, co jste vytvorily za nadhery...
Není tady
Ahoj zlatíčko, vítej zpátky z porodnice a gratuluju
- jsi mě tak rozněnila, e jsem zas měla mylenky na mimčo, no rychle jsem je zahnala
Není tady
Ahoj holčinky tak co, u se vybírá nový kit na neděli?
zdravím Sillwan doma z porodky ukáe nám fotečku miminka?
Upravil(a) Gabka (30. 3. 2009 13:09)
Není tady
Gabka napsal(a):
Ahoj holčinky
tak co, u se vybírá nový kit na neděli?
zdravím Sillwan doma z porodkyukáe nám fotečku miminka?
Jůůůůů, kit - no jo vlastně
Není tady
Ahoj holky, silwan velká gratulace a hodně zdraví prďolkovi
Není tady
čarodějka napsal(a):
Jirkoooooooooo zlatíčko já tě miluju jak je moný e ses přesně trefil do věcí které mám tak ráda ty jsi prostě super chlap
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A neřekla bys to mé manelce? Ona si to asi nemyslí... myslím tu pasá o super chlapovi
A děkuju!
Není tady