21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
duí, mě se to líbí moc
Není tady
zlatíčko přeplácaný to není kompozice perfektní,sladěné krásně opravdu se mit o moc líbí..jen jestli můu být troufalá,tak já bych měla něco k těm stínům...teda já mám ses stíny taky problém a tak mě klidně zastav a jsem zticha,ale vimla jsem si e Markétkama má stín v levo,kytička nahoře v levo má stín v pravo a kytičky dole ta vlevo má vlevo a ta v rpavo má v pravo...já bych dala vechny stíny na jednu stranu...a je to jakoby realistické,kdy svítí sluníčko z jedné strany stín je také jen z jedné strany jestli mi rozumí,ale opravdu se předem omlouvám,nechci být za chytrou jen je to můj názor,nemyslím to zle
dusička napsal(a):
Holky - samá krásná dílka
Fool - jetě v noci - ločko
Gabko a těpánko
a já přidávám jedno soutění na bbc, dneska je uzávěrka, vím, e je to přeplácaný, ale kdy mě to nedalo.
http://resize.like.cz/images/1237726737aaa.jpg
Upravil(a) Fool-pick (22. 3. 2009 14:45)
Není tady
teda těpánko ty umí s těmi kity od ginger tak krásně pracovat, já je mám taky, ale takhle kouzlit fakt neumím
no a dalí kouzelnice je duička, ty se holka nezdá, ale fakt jsi dobrá
Gabka uasně pouívá masky, super!!!!
já dneska asi nic nevytvořím, musím dodělat účto, v úterý chce mana jet do města, tak a objedeme i úřady v jednom
a jetě jsem si já blbec vymyslela na oběd svíčkovou, mám starí holuby, tak se to vaří dlouho, no u by mohli být
Upravil(a) clare (22. 3. 2009 14:17)
Není tady
duičko kdy si to bude objednávat tak tam...já jsem si udělala prostě obdelník mení rozměr a kdy jsem to tam nahrávala tak mi to ukázalo,e to musí mít rozměř aspoň 1600x1200 tak jsem to tak udělala a bylo to OK a pak kdy tam nahraje ten svůj obrázek tak se tě to zeptá na zadní stranu,je to tam i znízorněné...a zase nahraje buď svůj vzor a nebo pouije nějaký jejich..já na zadní stranu pouila jejich fialové kyti,páč se mi to hodilo k přední straně..no ale stejně tam budu volat,protoe jsem dala počet 10ks,ale v objednávce mám jen 1ks,tak nevím jestli to je jako jeden balíček (po10ks) a nebo tam mám chybu a stejně si jích chci objednat jetě jednou 10
dusička napsal(a):
Fool - prosím tě - a ta pohlednice je jaký rozměr? A kde se mi to nabídne samo?
Upravil(a) Fool-pick (22. 3. 2009 14:30)
Není tady
jéé jetě e jsi to sem napsala prcku,já bych to jáločko nahrála u dnes
malinkej napsal(a):
tak já mám na dnes i zítra hotovo snad horí bylo to dnení
Není tady
dui moc hezkýýýý a Gabča jede taky krásně. !!!těpánko hezoučký
Tak jdu za malou spala 3x30min nemohla to dát v kuse aby se i maminka vyspala e????Ale aspon jsem stihla na dnes soutě jsem si fakt říkala e to neudělám časově. Tak pa večír
Není tady
Fool - já jsem to tam od Dity sekala - ona u měla vechno odstínované. Take jsem stíny vůbec neřeila. Ale děkuju - se stínama bojuju pořád.
Není tady
malinkej napsal(a):
Dui a to teprve uvidí co to znamená přeplácaný počkej večer
no to mi povídej - to já mám taky přeplácaný - prostě se mi tam tolik kitů hodilo a nevěděla jsem,který zruit.
Holky - papa - malá u je po... tak jdu na ní.
Jo a mám vás pozdravovat od Silwan - a e děkuje,e jste na ní myslely a drely palce
Není tady
Ahoj holky
Nejdříve bych ráda moc a moc poblahopřála sillwan. Má hned do začátku pořádného chlapa.
A vae dílka jsou přímo úchvatná. Tedy holky, kdybych neseděla, tak si z toho sednu na pr...
Není tady
Andrejko, jak je vám ?
Není tady
aha tak to joooo...já s tím bojuji takééé
dusička napsal(a):
Fool - já jsem to tam od Dity sekala - ona u měla vechno odstínované. Take jsem stíny vůbec neřeila. Ale děkuju - se stínama bojuju pořád.
Není tady
dui to je skvělé, mě se to líbí moc .
gábi, taky super .
holky mě ta nabídka od Printu24 přila taky
Není tady
Normálně u sem nebudu chodit ani koukat, protoe to je jedna krása vedle druhé a mně to prostě nejde I ta jednokitovka je pro mě těká
Není tady
verčulko, no to se mi nechce věřit, e by ses s tím nepoprala .
já mám jedno překvapení pro tutulku
holky, jak jste tady psaly o těch pohlednicích, já si tu zadní stranu předlinkovanou někde stáhla.. take kdo by měl zájem, polu emailem
dagi
Není tady
nejsou ty nápisy tam blbý? mám tam nechat oba? nebo co byste změnily?
Není tady
gábi, moc pěkné . jen mě napadá, nebyla by tam hezčí barevná fotka? e by více vynikla?
ikulky moje zase úasná dílka Gabu ty nápisy tam klidně nech vůbec neruí a fotku bych asi také skusila barevnou je to povedené LO a ta fotka mi tam přijde mdlá
A řeily jste tady stíny a jak píe Duička u to bylo ostínované a vlastně je s tím jen problém já se snaím vybírat neostínované elementy ale někde prostě nejsou a neudělá se s tím nic
Není tady