3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Sillwan, moc gratuluji k chlapečkovi
.
Není tady
tak a včera večer jsem dokončila jáločko a dnes udělám Hanič.kit (doufám)
Andrejko jj já nestála na té vrstvě fotka včera se mi to povedlo super finta na červ.oči mockrát děkuju. A brzo se uzdravte!!
Není tady
Mali, já si to myslela, e jsi nstála na vrstvě, protoe jinak by to nebylo moné, musí to fungovat
Není tady
Ahojky holky no tak to je paráda...včera jsem se Sillwan řeila jetě kontrakce a dnes u je malý venku no boooomba...
Tak mooooc přeju oběma zdravííííííííííííííííčko
Není tady
ahojky při neděli
tak prvně samozřejmě přeju silwan a jejímu Daníkovi spoustu zdravíčka, je to teda kus chlapa
Fool no neříkej, e ty si s tím krásným kitem neví rady, mě právě přilo, e je pro tebe jak dělaný!!!!!!!! tak honem do něj a neodmlouvej.... i kdy aspoň má anci vyhrát i někdo jiný, e?????
Upravil(a) clare (22. 3. 2009 11:32)
Není tady
Ne ne ne, Fool se do toho samozřejmě pustí a večer taky vloí své dílko do sbírky
Není tady
holky vy jste mě teda dostaly...no fakt si s ním nevím rady a hlavně mám dnes opět migroku,ale budu se snait
Není tady
fool tak o migréně mi povídej, já teda nevím jestli jí mám, nebo mě bolí hlava z něčeho jiného, ale to je teda síla, jsem nadopovaná prákama, jinak bych se musela jít někam zahrabat
Není tady
hezkou neděli .
no to jsou super zprávy! sillwi, moc gratuluju .
fooli, ty migrény jsou za trest, co? a je brzy líp
.
jo holky s migreénama se léčím od 3 let...několikrát na kapačkách,dě běs...v těhu to bylo jetě horí a to tvrdili e to bude v těhu lepí a nejhorí je e jsem alergická na antimigretika
Není tady
Fool-pick napsal(a):
no tak beruky mám hotovo
,ale nic moc,můza je fuč
No vida, e to jde Stačí Tě troku popostrčit
Není tady
fool super
holky jdu pro radu, včera mi přiel meil od 24print, e nabízí 10 vel. pohlednic zdarma, tak jsem se rozhodla, e si je udělám a potřebovala bych vědět, v jakém by to mělo být formátu a jak se dělá i ta druhá strana?
jestli to tu někdo ví, děkuju předem
Není tady
Fool, taky trpím na migreny, ale v těhu jsem ani jednou neměla migrenu, sice mě dvakrát bolela hlava, ale migrena to nebyla. A po porodu se mi migreny zase vrátily . Alespoň jednou za měsíc ji mám
.
Není tady
ahoj holky
tak Sillwy jetě sem......velká gratulace
Clare,mě to taky přilo od 24 print..já si tam teda pohlednice jetě tisknout nenechala,ale kdy jsme si nechávala myslím u Kodaku,tak tam stačilo nahrát obrázek A5 na ířku,tu zadní stranu si oni pohlednicově udělají samy myslím,e to bude stejný i tady
Není tady
Clarinko já si je u objedanala a měla jsem formát 1600x1200 tak mi to tam psalo a vzalo mit o
clare napsal(a):
fool super
holky jdu pro radu, včera mi přiel meil od 24print, e nabízí 10 vel. pohlednic zdarma, tak jsem se rozhodla, e si je udělám a potřebovala bych vědět, v jakém by to mělo být formátu a jak se dělá i ta druhá strana?
jestli to tu někdo ví, děkuju předem
Není tady
ahoj vem
Silwanko - jetě jednou tady - obrovská gratulace - si ikula,
Holky - mě to od 24 print přilo taky, asi něco spáchám - a mám tam napsat - v jakým to má být formátu - zadní stranu taky neumím.
Nebo holky - co chodíte na mmb, nezeptáte se tam mamin?
Není tady
zadní stranu ti to nabídne samo,jen si jí můe dozdobit sama nebo ti to tam taky nabídne nějaké varianty
dusička napsal(a):
ahoj vem
Silwanko - jetě jednou tady - obrovská gratulace - si ikula,
Holky - mě to od 24 print přilo taky, asi něco spáchám - a mám tam napsat - v jakým to má být formátu - zadní stranu taky neumím.
Nebo holky - co chodíte na mmb, nezeptáte se tam mamin?
Není tady
No vidí, Fool...... U se těím na večer.......
Polední kousek...
Není tady
Ahojky
Sillwan, moc gratuluji k chlapečkovi
dílka jsou super na jedničku u se těím na večer a se zase pokochám
a tady jedno ranní Lo
a jedno odpolední
Upravil(a) Gabka (22. 3. 2009 13:42)
Není tady
těpánko není na co se těit...fakt ne
krááásný to má..
Gabi to je pradáda
těpánka. napsal(a):
No vidí, Fool...... U se těím na večer.......
Polední kousek...
http://img.mimibazar.cz/foto/6/090322/13/f1821188.jpg
Upravil(a) Fool-pick (22. 3. 2009 13:49)
Není tady
Holky - samá krásná dílka
Fool - jetě v noci - ločko
Gabko a těpánko
a já přidávám jedno soutění na bbc, dneska je uzávěrka, vím, e je to přeplácaný, ale kdy mě to nedalo.
Upravil(a) dusička (22. 3. 2009 13:59)
Není tady
Fool - prosím tě - a ta pohlednice je jaký rozměr? A kde se mi to nabídne samo?
Není tady