29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj všem,prosím můžete někdo poradit jak vylepšit umakart. jadro v koupelně,které je dost zašle?předem děkuji za rady,nápady
Není tady
Petro, znám pár lidí, kteří to zkusili různýma metodama, některé byly lepší, jiné méně.... Nejméně spolehlivá byla nalepit na umakart buď omývatelnou tapetu, nebo případně nalepovací čtverce imitující dlaždičky.... v obou případech se jim po nějaké době začaly odlepovat, přece jen, v koupelně je většinou docela vlhko...
Další možnost, kterou zkusila sousedka, ale netuším, jestli se ještě provádí, byl nástřik variopaint (tak nějak se to tuším jmenovalo) a to vypadalo jako hrubší omítka, barevná podle jejího požadavku.
A nakonec - sestřenice si prostě umakart nechala olepit kachličkama.
Omlouvám se, pokud jsem tvůj dotaz pochopila špatně -- pokud ses neptala na to, jak koupelnu "zvelebit", ale třeba jen jak starý umakart "vyleštit", nablýskat, zbavit fleků apod....
Není tady
Popelko,pochopila jsi to naprosto správně:-)moc děkuji za rady,nápady...
mně taky právě přišla nejlevnějši a nejednodušší varianta a to ty omyvatelne tapety...jenže jak píšeš vše ma sve pro a proti,tak jsem na vážkach,protože koupelna zasah opravdu potřebuje..ale i tak ti mooc děkuji a přeji hezký víkend
Není tady
Měla jsem tapety v koupelně xlet. Nikdy se neodlepila.Naopak jsem třeba každý 3 rok změnila tapetu ,takže pokaždé nová koupelná.
jinak jedná známá si na umakart dala takové to pěnové lino..,
Není tady
sisi předem děkuji za příspěvek,rozhodla jsem se,že ty tapety riskunu,tak snad budou držet dlouho..známej je ma pry snad 7let a drží:-)hezkou sobotu přeji
Není tady
PetraF, my měli v koupelně ty PVC dlaždice - po 5 letech vypadají pořád hezky, ale holt musí se to udržovat, ostatně jako všechno ostatní Pokud se to lepení provede kvalitně, tak není problém - na pár let, než se třeba našetří kačky na zděné jádro, to určitě vydrží. A když ne, není to zas taková investice, a lehce se dají obnovit, pak je zas koupelka naprosto nová
Není tady
Gabčulko,taky ti děkuji za příspěvek.na kolik Vás vyšlo to PVC?ja dneska koukala na ty tapety a 10mstoji kolem 280kč,máme to pronájem,takže se mi tam nechce investovat až tak moc,ale utulno je třeba:-)
Není tady
PetraF napsal(a):
ja dneska koukala na ty tapety a 10mstoji kolem 280kč,máme to pronájem,takže se mi tam nechce investovat až tak moc,ale utulno je třeba:-)
pokud jsou ty omyvatelný a stojí těch 280kč /10m.Tak to je levný,to bych se nerozmýšlela.Normálně 1m-kolem 60kč.
Upravil(a) sisi21 (22. 3. 2009 19:55)
Není tady
Petruš..koukni k nám na web..do ,,výtvory" dílko asi tak 5dní staré
jsou to samolepící desky-lino
jedna za 16kč...
před tím jsme tam měli tapetu samolepící..ale brzy šla do.......
ty hrany se začaly odlepovat ..jak sem tam někdo hodil zadnicí
i silikon brzy začal upadávat ..ale vše má svou životnost..opravdu.. také by jsme chtěli investovat..ale počítáme s tím,že z bytu časem půjdeme a koupíme si domeček..to se bude lépe dělat
Tak ti přeji úspěch
Není tady
salek:děkuji za příspěvek.koukla jsem na Váš web,zkoukla jsem všechno,když už to tam máte a musím říct,že to tam máte mooc hezke a povedene:-).můžu se zeptat kde jste ty samolepíci desky sehnala?byly i jine barvy?vypada to hezky.předem děkuji a přeji hezký den
Není tady
petro, sice nejsem salek....... ale osobně jsem je kdysi ohlížela v některém z větších kutilských obchodů (Hornbach, Obi nebo Baumax, přesně už bohužel nevím)
Není tady
Peti...děkuji za pochvalu..
jak píše popelka..koupila jsem je v OBI ..měli i jiné barvy a kombinace..ale to co měli by bylo spíše na podlahu ..možná příště to jistí podlaha
..vypadá to moc hezky.. měli takové desky jako kamínky.. to bylo moc pěkné..
Není tady
.no jo ,vždyť já mám takový desky na podlaze. v koupelně.Vůbec mě to nedošlo.
Reni koupelna je
petra dívala jsem se na ně i v globusu.,ale není tam takový výběr.
Není tady
holky děkuju Vám za rady napady,propočítam to a co bude levnějši varianta to tam dám,výsledek nafotím na ukázku:-)
Není tady