Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 20. 3. 2009 14:37

Tomislav
♥♥♥♥---
Místo: Praha 9
Registrovaný: 8. 12. 2006
Příspěvky: 328
Web

Neznámá Chorvatska místa: POPLAT, ostrov Korčula ( ostrov Marka Pola )

Poplat -jedno z nejstarších osídlených míst na ostrově Korčula. Okolí je známe svými olivovníky a vinohrady a kousek je i opuštěná kamenná vesnice. Velice klidné místo vhodné pro ty který si chtějí užít romantickou dovolenou na úrovní.

Apartmány Merica **** se nachází v kamenném domku jen 50 m od moře, na samotě a je obklopen bujnou vegetací. Tři apartmány mají oddělený vchod a jsou umístěny v přízemí. Každý apartmán má terasu, venkovní posezení, houpací lehátko, venkovní grill. Originalní malby majitelky a zároveň i malířky kterou je paní domáci. Venkovní bazén 11x5m + 6x2m, venkovní sprcha. Parkoviště, zahrada s houpačkami a prolézačkami pro děti a k odpočinku, hřiště na badmington a házenou. Objekt je vzdálen 8 km od většího letoviska Vela Luka. Svým umístením v hustém borovicovým lese, máte zaručené soukromi a předpoklad ke trávení klidné, romantické a nezapomenutelné dovolené.
.......................................................................................................
UBYTOVÁNÍ:
Apartmán 1. Rozloha 55 m2. Ložnice pro 2 osoby ( nábytek z roku 1850. ), v obýváku jsou 2 gauče pro další 2 osoby. Vybavená kuchyň, TV SAT, žehlička, fen na vlasy, koupelná s vanou, wc, klimatizace.

Apartmán 2. Rozloha 75 m2. 2 x ložnice pro 2 osoby ( nábytek rustikální a dřeva z roku 1850. ), v obýváku je gauč pro další osobu. Vybavená kuchyň s kamenným grillem, TV SAT, žehlička, fen na vlasy, koupelná s vanou, wc, klimatizace.

Apartmán 3. Rozloha 75 m2. 2 x ložnice pro 2 osoby, v obýváku je gauč pro další osobu. Vybavená kuchyň s kamenným grillem, TV SAT, žehlička, fen na vlasy, koupelná s vanou, wc, klimatizace.  par

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů