|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ty jsi teda nová nástěnkářka??? A já myslela, že to bude dělat Lenka! Tak to tě obdivuju, že se do toho pouštíš, mě už by to teda nebavilo ani za nic 
Není tady
No já jsem taky myslela, že to bude dělat Lenka, ale chce to nový chlívek, přeci jen už je tu dost nakecáno, jedině, že bys ten poslední jubilejní udělala ty a pak ať si to veme kdo chce.
Není tady
Verísku, vůbec se neomlouvej
já budu hlavně ráda, když Tvůj vědecký pokus vyjde
pak ji ráda přeberu zpět po Tobě (jestli nebude chtít někdo teda opět vědecky zkoumat
)
Není tady

Dobré ránko.
Není tady
Holky, děkuji za pochvalu, no jestli trn můj vědecký pokus vyjde, tak na to snad začnu věřit. 
Jak už jsem psala,pokud budete chtít něco opravit, neváhejte mi písnout SZ.
Lusyl a ty mi napiš nějaké krátké info o začátku těhu, třeba, kdy se na to přišlo, kdy bilo srdíčko atd.
Holky a doufám, že tenhle jubilejní 10chlív bude pro nás poslední snažilkovský, pak už jen těhule a mamky.
Není tady
Holky, no já se na to vyprdnu!!! Ted jsem letěla se psem na očkování (je to bandog a má okolo 50ti kg), tahal jako blázen, do toho Nelda, která ho pořád chtěla vodit a nakonec začalo pršet ... teda lejt jako z konve
!!! Takže jsem se vrátila mokrá a smradlavá jak pes ... asi každá víte, jak mokrej pes smrdí
a to ještě když je velkej jako tele!!! Takže jsem nas...á a Nelda ukňápaná ... tak jsem jí puatila diskotéku s Dádou a je klid
!!!
Very, písnu ti to dopodrobna, at víš, jak tě to bude čekat 
Není tady

Lusyl no vidíš, aspoň se nenudíte. Naša britka dneska zase chytila krtka a nechtěla se ho vzdát.
Není tady

Dobré ránko. Tak tu taky pršelo, heč.
Není tady

No tady pršelo jen nad ránem, a pak už ne, ale je zataženo, tak kdo ví. Já dneska ráno s malým byla u dr. na předoperační, zítra ho vezu na tu mandlu, no a zapoměla jsem, že se ve školce fotí. No tak nebude nastrojený, no co už.
Není tady

Na nosní, a má jen jednu, ale tak velkou, že mu ucpala úplně průchod.
Není tady

Ví to, ale neví, že už zítra jde do nemocnice, řeknu mu to až ráno jak pojedem(jedeme busem, né na kole)
Není tady