|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Jo já se mám pořád stejně. Malý taky, je čím dál tím víc zlobivější, a manžu ani nebudu rozebírat. Prcek jde příští týden na nosní mandlu, tak jsem z toho mírně nervozní už teď.
Není tady

Má ji hodně velků a pořád dýchá pusů(hodně špatně mluví), takže tak.
Není tady
AHojte, koukám na velkou změnu - Sluníčko to vyšlo ihned
! velká gratulace, nebyl to přeci jen šok
?
Leni, dočetla jsem se, že začínáš 2.snažící se cyklus
my máme první - ale né snažící, ale spíš tak co kdyby náhodou? vrátili jsme se z dovolený, tak uvidíme
ale nešlo vůbec o snažení, ale sex jsme trefili těsně před ovu, tak za 2 týdny se rozhodne 
Nakukuji k vám, ale na nástěnku se nepoženu, zatím 
Není tady
ahojky
SLUNICKO MOCINKY GRATULUJI K MIMINKU 

IVKO držím palečky, už to máš fakt za pár tak ať to máš rychle za sebou 
Není tady
slunicko napsal(a):
miru, díky!!!
a ty už to máš taky za pár
no už začínám mít docela bobky 
Není tady

Dobré ránko!!!
Tady je tak škaredé počasí, se mě nechce vystrkovat nos. Malý se dívá na petra pana, ten se snad přilepí na obrazovku, ve tváři má strašlivý výraz. Za chvilku to stejně budu muset vypnout pač už budem muset jít do školky, a já půjdu nakoupit na víkend, se mě fakt nechce, mě chytá nějaká lenóra či co.
Není tady
Ahoj holky!
Teda Dino, s tou lenorou jsme na tom asi uplně stejně, venku hnusně a já bych nejradši zalezla do postele a spala jak mimino
!!!
Jenže Nelda semnou nějak nesdílí moje plány, takže z toho nic nebude ... už aby šla do nějaké školky, to bych si lehla a bylo by mi všechno fuk
!!!
Nevíte co je s Verynkou, že se ani nehlásí??? Nebo je na jiných lajnách? Já sleduju jen tu naší a těhule, na zbytek ale nestzíhám 
Upravil(a) lusyl (15. 5. 2009 8:03)
Není tady
No jo Lusyl, máš pravdu, včera jsem tu byla až v 23 hodin, dřív mi to nevyšlo, já snad mám víc práce teď, když jsem na ÚP, než když jsem makala........
.
Holky, dneska jedu na sraz ze SŠ, já se tak těším.
Není tady
Holky, taky bych spala a spala, ale u nás to moc nejde 
Very, tak ať si to užiješ 
my dneska jedem za kamoškou, už jim to slibujem od března
takže se nedá svítit, i když se mi moc nechce....
Není tady
Holky, já jsem dnes byla uplně mrtvá, ale ani to mi nezabránilo ... sousedi dělali zabíjačku a samo donesli ovar, jitrničky, polévku, maso ... no jsem jako 3sudy dohromady a už se asi nikdy nedonutím zvednout 
Není tady

Ahoj!!!
Není tady

Holky manža se snaží propláchnout odpady jen vodů, no to jsem zvědavá jak dlouho to vydrží(teda jestli se mu to povede). No a já poklidila kuchyň nachystala jsem si na vaření(přinesla zeleninu ze sklepa) a jdu zašívat knoflíky na povlečení(pač synek je z mě neznámých důvodů odstranil).
Není tady

Dobré ránko, tak vidím, že si budu vykládat jen sama se sebou.
Není tady
Ahojky holky, přeji krásnej sluníčkovej den a zase se hned loučím, tady stejně docházka nic moc
!
Ale včera jsem sázela rajčata a dneska mi jich ségra dovezla dalších 15 a ještě 30sazeniček salátu ... no já se z toho asi picnu 
Není tady
Tak tam na to koukám, ale je toho moc a já musím ven, jinak mi to tady Nelda už zbourá ... ale určitě to dočtu večer, jsem zvědavá a neboj, ten poslední příspěvek od tebe mluví za všechno, tak se kdyžtak pustím do té diskuze taky 
Není tady