|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Neodpadla, ale musím rychle psát i číst, páč se mě vypíná počítač, já jsem noční tvor. Ludvík vyhrál spousty nálepek, dvě ořezávátka, pohlednice, kupu lízátek, lip, bombonů...
Není tady
holky a teď se přiznejte, která jste ke mně poslala mrchu s předstihem
před těhu jsem byla zvyklá na cykly nad 30 dnů... minule 24-denní a už mě zas přepadla MS a tento byl zas jen 25-denní... to mě jako vůbec nebaví.. jsem chtěla mít o týden dél pokoj a taky týden k týdnu a o to víckrát budu muset kupovat potřeby
kde na to má člověk pořád brát
Takže zítra začínám náš 2.snažící cyklus 
Není tady
tak v tom případě to je v pořádku 
Není tady

Dobré ránko!!!
Není tady
Ahoj holky, tak jsem si přečetla Sluni i vaše psaníčka a musím souhlasit, že Lenka to napsala mooc pěkně a to že to tady známe skoro každá asi mluví za všechno
.
Já jsem teda nikdy neobrečela že mrcha zas přišla ani jsem to nijak zvlášt neprožívala, občas přišla depka, ale třeba v půlce cyklu, mrcha mě nikds moc nerozházela, ale jinak jsem stejně pořád myslela na to
a kdy už to přijde a proč je svět tak nespravedlivej ... no a jen jsem se upnula na to, že už bude IVF a nemusím se snažit ... tak to přišlo (musím to zaklepat na dřevo
) a doufám, že to dobře dopadne! Ale prostě si myslím, že to bude na té psychice hodně moc a zrovna Sluni si to právě připouští až přespříliš
! Já jsem se teda taky těšila na IUI ale nikdy jsem nevěřila, že by to dopadlo, protože ta uspěšnost je opravdu minimální
, i když je pravda, že někomu to vyjde hned
... tak snad to brzo dopadne i u Sluni 
Není tady
Dobré ráno....
Leni, vážně moc hezky napsané...já tohle nikdy na vlastní kůži tak nějak nezažila...miminko sem vždycky chtěla moc (snad už od 12, protože sem mezi mimčama vyrůstala) ale pořád to bylo u toho chtění jednou a pak sem otěhotněla přes prášky, byla sem hrozně šťastná, protože vím, jaký sou dneska problémy s otěhotněním...a na podruhé to taky vyšlo dřív než sem čekala....
Dino, malej je šikula 
Není tady
Holky, co jste to tady v noci dělaly? 
To jsou teda časy 
Já jsem dnes udělala chybu - malá včera kašlala, tak jsem ji dnes nechala doma. Ale jí vůbec nic není a řádí jak tyfus. Tak zítra zase frčí do školky, už jí na to neskočím.
Jinak co se týká depek z čekání na
, tak toho jsem si užila dost. Ale musím říct, že jsem nikdy nedospěla k bodu, kdy bych si řekla, že teda asi mimi mít nebudem. To byla jediná věc, kterou jsem si nikdy do hlavy nepustila. Ale slzička při MS ukápla kolikrát. Hlavně při tom prvním snážu.
No a po tom zamlklém těhu - to jsem si pobrečela spoustu nocí. Pak jsem začala chodit místo brečení na babinet a pomohlo to. 
Není tady
Ivko, tak zamlklé těhu, je zas něco jiného, to bych řvala jak vorvaň.
Je jasné, že každou z nás "snažení" deptá, je jen rozdíl v tom, jak moc a to nejdůležitější, jak se vyrovnáváme s neúspěchem. Výsledek ovlivnit nemůžeme, touhu po dítěti taky né, ale můžeme pracovat na své psychyce a tím pádem se rozvýjet.
Není tady
Verynko, máš pravdu, já teda kdyby mě potkalo zamlklé těhu ... to bych asi nezvládla ... no asi bych musela, ale absolutně si to nedovedu představit ... ale snážo a vyrovnání se s tím, je holt na každém z nás a hodně záleží na tom, jak to kdo snese přijmout ...
Holky, já jsem tady měla dneska kámošku, přijeli v 9h ráno a odjížděli v 17.30h
!!! A to se měla stavit jen na chvilku, protože ví, jak na tom jsem ... no řeknu vám, že jsem už byla uplně hotová a ona pořád nechápala, že má odjet, já jí dokonce říkala, at se nezlobí, že to budeme muset ukončit, že mi fakt není dobře a až nemám sílu ... no a ona, že siholky tak pěkně hrajou ... a vydrželi až dovečera ... tak to už NIKDY
, radši se budu celej den nudit, než návštěva která je neodbytná a já v tomhle stavu
!!!
Není tady
Lusy, to je děs
a to jí fakt nebylo blbé zůstat tak dlouho? já když někdy jdu ke kamarádkám a zdržuju se už trochu dél, tak se normálně zeptám, jestli neměly naplánované něco jiného, že nás mají klidně vyhodit atd... jak by mi někdo jen naznačil, že už by chtěl svůj klid, tak bych mizela... takové chování je fakt bezohledné 
Není tady

Holky mě manža slíbil, že dojede v 18:00, v 19:00 pořád nejel, tak mu volám jako jestli přijede k večeři a on, že přijede až v 1 hod. Tak si du dát slivovičku.
Není tady
lusyl, to je teda mazec....já už taky návštěvy moc nemusím
zvlášť teď, sem hrozně podrážděná, radši jedu někam já, abych to regulovala 
Dino, dobý
kde sou ty časy, kdy sem si večer sedla s vínečkem k PC
už na něj nemám vůbec chuť 
Není tady
Holky, zamklé těhu je fakt děs, ale jako všechno v životě se to dá přežít. Skutečně jen přežít, protože zapomenout se to nedá. Ale dá se s tím fungovat po čase. Hlavně je mít něco v životě jinýho. To je jak s tím snážem, prostě z hlavy to nedostaneš, ale dá se to na čas odsunout trošku stranou.
Já už návštěvy taky nezvládám. Na zítra jsem jednu odmítla, protože mi začaly děsně otékat nohy a nevydržím dlouho sedět. Tak jsem ráda, když doma zalehnu a moc se nehejbu. Dnes jsem byla na cvičení, bylo to super, ale teď mě bere břicho, že mám fakt strach,a bychom nejeli. 
V pondělí se za mnou chce stavit kámoška. No tak jsem jí řekla, ať přijde, ale jen proto, že u ní fakt vím, že je ohleduplná. A hlavně je to jedna z mála, které se to dá říct na rovinu a nijak se neurazí.
Není tady

Dobré ránko!
Za chvilku jdu s malým k dr., zeptat se na výsledky krve, moči. Doufám, že budou dobrý, kdyby to malýmu měly brát ještě jednou tak nevím. Je to děs. No a příští týden, už by šel na tu mandlu(nosní). Pááá
Není tady
Ahoj!!
Teda Ivko, já myslím, že už tady s náma dlouho nepobudeš ...
aspon si pak oddechneš a budeš jen a jen rázovat okolo toho drobečka
!!! Myslím na tebe každou chvilku, tak se nám kdyžtak hned koukej ohlásit
!!!
Holky, já už radši taky budu na návštěvy jenom jezdit, protože taky chci mít svůj klid a česově si to určit sama, ... ale taky musím říct, že normální kámoška by prostě odjela, protože na mě je pohled fakt hroznej, když mi začne být hůř ... jsem celá bílá a vylezou mi jen pupeny na ksichtíku a takové skvrny ... a sama musí vidět že mi je zle, ale tahle to nějak asi neodhadla
... no a já jsem zase na dloooouuuuho vylečená
!!!
Není tady
dino, to je super, že už si tu zase s náma, s tebou mám jistotu, že když sednu k PC,tak tu bude něco napsanýho 
já nemám ráda návštěvy tipu...telefon: ste doma? jedu okolo, ta se stavím...no to bych vraždila
ale jinak se to celkem dá, pokud nepřijede přítelův kamoš na noc (samozřejmě bez ohlášení
a ještě se slečnou) 
Není tady
lusyl napsal(a):
Ahoj!!
Teda Ivko, já myslím, že už tady s náma dlouho nepobudeš ...aspon si pak oddechneš a budeš jen a jen rázovat okolo toho drobečka
![]()
!!! Myslím na tebe každou chvilku, tak se nám kdyžtak hned koukej ohlásit
!!!
Holky, já už radši taky budu na návštěvy jenom jezdit, protože taky chci mít svůj klid a česově si to určit sama, ... ale taky musím říct, že normální kámoška by prostě odjela, protože na mě je pohled fakt hroznej, když mi začne být hůř ... jsem celá bílá a vylezou mi jen pupeny na ksichtíku a takové skvrny ... a sama musí vidět že mi je zle, ale tahle to nějak asi neodhadla... no a já jsem zase na dloooouuuuho vylečená
!!!
chuďátko naše

Není tady
Teda Sluníčko ... návštěvu kámoše přes noc ... no to by mě asi mrsklo ... a ještě se slečnou .... no to bych asi nepřežila
!!! Jj, ty návštěvy jsou vážně někdy za trest, hlavně ty nečekané 
Dino ... téda slivovička, jo
??? No ale na to že sis dala, tak jsi teda vstávala dost brzo
, já si dát slivovici, tak už to asi nerozchodim
!!!
Není tady

Lusyl, byla tu kámoška(byla něco u tchýně a pak se stavila za mnů) tak těch slivoviček bylo víc(3), ale já to zvládnu. A stávala jsem pozdě, až v sedm, tak jsem dnes vynechala ranní rozcvičku. Manža přijel až o půl druhé, tak jsem stejně nakonec nevydržela a šla jsem si před jednou lehnout.
No a teď manžílek spí (sviňka štětinka) a já půjdu dělat karbošky s kaší, ale jinak to dnes nebudu přehánět, pač jdem dnes s malým na řeč, tak si budu šetřit energii.
Není tady

HOLA HOLA BABINET VOLÁ!!!
Není tady