|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jj, já chci rozhodně ještě týden počkat. Doufám, že prcek má stejnej názor jako já 
Asi půjdu spát, manža jede zítra s malou k babičce, tak se sem snad dostanu během dne a někdo tu bude.
Není tady

Dobré ránko!!!
Není tady
Ivko, tak dlouho na to čekáš a teď už není důvod to odkládat,
lepší teď než za 2-3 týdny. No my ti samozřejmě budeme držet paloušky, abys měla jednoduchý, rychlý a bezbolestný porod a pak se budeme těšit na slohovku.
Není tady
Holky, tak první letňátko už je na světě. Takovej rychlo porod bych si taky přála 
Mě dnes dopo hrozně bolela záda - ale už to přešlo. Já bych ještě tak ten týden fakt počkala. Nějak se mi ještě nechce, trošku mě chytá nejistota, jak to tentokrát zvládnu. No trošku se těch bolestí bojím, ale zase to nějak dopadne. Ven musí, tak co.
Tady je mizerná docházka, doufám, že aspoň pracujete na miminech nebo nějaké jiné smysluplné činnosti. Já včera ještě trochu dělala na zahrádce, ale dnes už se mi nechtělo. Tak jsem jen vytřela. Ale protože byl D. s malou skoro celý den pryč, tak jsem dodělávala účetnictví do práce a kromě pár drobnůstek to mám v kupě. Tak aspoň jedna věc splněna.
Ale ten příští týden ještě nutně potřebuju, protože musím ještě sehnat na výstavu 3 panely a zatím je nemám. No asi mě klepne 
Není tady
Ahoj holky, omluvuju se, ale dneska sme byli na oslavě....Lukášek mi dal fakt krásnej dárek k svátku matek...začal říkat táta
sice si to ještě asi neuvědomuje, ale je to hrozně srandovní
pak vám ho sem šupnu 
Není tady

No mi jsme byli na fotbále, ale dokud jsme byli doma tak tu nebyl nikdo. Mrcha se objevila v plné kráse(mrcha jedna).
Není tady
No měla bych být asi čtvrtá, ale vypadá to, že budu předbíhat. Dneska mě to už pěkně štvalo - pálí mě žáha, břicho se jaksi nafouklo, malej se míň hýbe a dost mi tvrdne. Fakt mi není dobře, venku je krásně a já si to ani neužívám - nechce se mi ani hejbat.
Není tady
No jo Ivi, Jonáškovi už se chce podívat na maminku zvenku. Já bych se těšila a byla bych zvědavá, jak bude chlapák vypadat. Jonášek vlastně bude první miminko z našeho mam snaž chlívku.
Není tady
Holky, musím se pochlubit 
http://www.youtube.com/watch?v=4jvBxYg46g4
a ivi, ještě chvilku a bude po trápení 
Není tady

Dobrou noc.
Holky mě ten počítač zas blbne, jestli to klekne tak začnu chodit do kavárny.
Není tady
Sluníčko, teda ten je slaďoučkej
!!!
Ivko, tak ty poslední dny v klídku přečkej a pak už se těšíme na "našeho" Jonáška a vůbec neměj strach, víč že druhorodičky to mají hned za sebou
, takže se není čeho bát
!!!
My musíme jet kupovat sekačku, já už se na to vyprdnu, když na něco šetříme, tak se pak najednou něco pos.ere a ušetřený peníze padnou na něco "potřebnějšího", taky to tak máte???!!! A jelikož máme větší zahradu, tak to bude minimálně 10tisíc za sekačku
, no já nevímj, proč se to stává zrovna nám
!!!
Dino, teda ty to máš s tím PC na prd, ale snad to byl jen poslední záchvěvpo opravě a budeš to mít v poho, když už tě zlobí mrcha, tak at je aspon ten komp v pohodě!!!
Není tady

Dobré ránko.
Sluníčko video jsem včera shlédla(bohužel bez zvuku), nefunguje, i tak je to krásné dítko. No včera se mě pc vypnul z neznámých příčin 3x. Jestli to dneska bude zas dělat, tak to zítra odvezem znova do opravny, pač manža už zas v úterý jede pryč. Počítač mám dva roky.
Není tady

Lusyl zas buď ráda, že koupíte novou a manžel se ji nepokusí vyrobit, jak ten můj. Je to takový kutil tim, ale s naší sekačkou seká trávník jen on, pač nikdo jiný ji neutáhne, jak je těžká.
Není tady
Sluníčko, super video. Malýho to začalo bavit, že. Říkala mi známá logopedka (dělá mimo jiné i znakovku pro batolata), že skoro všechny děti najdřív tátují. A že prý je to proto, že o tátovi se pořád mluví - kde je táta, táta je v práci atd. Kdežto o mámě se moc nemluví, protože ta je pořád s dítětem. Tak prý jestli chceme slyšet dřív máma, tak musí tatínci o maminkách mluvit 
Lusyl , já teda taky doufám, že druhorodičky rodí rychle
Jo a co se týká těch nechtěných investic, tak my to máme podobně. Nejdřív klekl tátovi noťas, potom čerpadlo - no uvidíme, kde se to zastaví.
Dneska je mi trošku líp, hlavně mě neberou záda. Zato tátu berou, včera byli v lese tahat dřevo tchánovcům na topení a je polámanej jak mraveneček. 
Není tady
holky, díky!
dino, na všeuměly sem u nás alergičtí...ale jen podobný našemu "tchánovi" on chce všecko udělat sám, všecko ví a zná nejlíp, ale musí se sejít celá rodina, aby se to udělalo 
ivi, taky už se těším na slohovku a uklidnění, že druhej porod je fakt brnkačka
a náš táta moc doma není, tak o něm pořád mluvíme, takys už sem přemýšlela, že na tom něco bude :lo: teď už si k tomu přidává ba a pa ... tak snad ma bude za chvilku 
Není tady

Malý měl vystoupení ze školkou, tak jsme se byli podívat, bylo to pěkný.
Můj muž při práci teda k ničemu nikoho nepotřebuje, je to samostatná jednotka, já vlastně taky. Nemám ráda když se mě někdo motá pod nohama.
Není tady
Lusyl, vzpoměň si na nás, jak se nám nedávno (hlavně na štedrý den) všecko pokakávalo. Holka vy jste na tom ještě dobře, manžel po těch brutálních výdajích co byly musí vypláznout 26000 jako doplatek na sociálku (raději bych koupila tu sekačku, ta by alespoň byla naše
).
Není tady

Dobré ránko!!!
Pádím do města, jak se vrátím tak jsem juknu(jestli nebudu jediná), pááá.
Není tady

Tadýýý, už jsem dorazila, sklidila plný kufr nákupu, uvařila a tu je zase prázdno. Teda jen jsem dorazila do Kyjova, hned na náměstí se mě rozbila bota, tak jsem si šla koupit nové nazouváčky a jak platím tak se mě rozsypaly peníze, doufám, že mě nepotká nějaká horší pohroma. Ten rozbitý pc už mě tak stál dost, ale zdá se že fungovat bude, manža to aktivoval k tomu prvnímu dni co to bylo opravené a funguje. No Very ani ty, ani Lusyl nejste sami co máte pořád něco rozbité. To snad všichni, nic není na věky. Já jsem toho zdárným příkladem, bééé.
Není tady