|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Sluníčka, šance na těhu je 1%, když si to pán bůh rozmyslí, ale díky.
Není tady
Dino, ale pořád tam 1% je!!! 
to moje ségra má děti: 16, 9 a 10měsíců
taky sranda, má spíš 3 jedináčky... u nás je to podobný, ségře je 35, brchům 33 a 31, mě 22 a nejm.bráchovi 16, ale taky bych pro ně skočila do ohně 
Není tady
Ty jo, sluníčko, ty jsi teda z početné rodiny.
Já mám jen jednoho bráchu o 2 roky mladšího a jsem ráda, že ho mám. Brala bych i víc sourozenců, máme dobrý vztah.
Není tady
Ivko, nevím, jestli sis četla, co jsem měla v práci kvůli neschopence, ale chtěla jsem se tě zeptat, jestli bys ještě marodila, nebo šla do práce odevzdat tu výpověď. Nějak nevím, nechci být mrcha, ale ani se nechci o něco ochudit.
Není tady

Very sice nevím přesně o co jde, ale já měla před půl rokem podobný problém, přemýšlela jsem o marodění jaksi přes rámec, když mě chtěly vyhodit kvůli zdr. stavu, a nešla jsem pač sem si řekla, že to není moc fér. Dnes bych to udělala, ke mě se taky nezachovaly fér, tak co. Co jsem s toho měla, ani ten dobrý pocit mě nezůstal.
Dřív jsem byla povahy, že bych se pro všechny rozdala, a teď už né. Život mě naučil.
Není tady
Dino, já mám fakt dilema. Když jsem přišla do práce a řekla, že mám neschopenku, tak na mě kolegyně docela drsně vyjela, a řekla, jestli teda nechci zůstat doma napořád- ( stejně jsem přemýšlela že o prázdninách odejdu a začnu pracovat s manželem), no já řekla, že jo. Nenechám sebou vláčet. Ona vytáhla dopis od holčiny, že jí zavolá a nahradí mě. Všechno to bylo docela podezřelé, hlavně její chování v poslední době.
Já jsem zástup za mateřskou a ta co tam pracuje na stálo, chtěla před otěhu odejít, otázka proč.
Není tady
Very, po pravdě, já bych normálně marodila.
Oni ti nemůžou nic udělat - v pracovní neschopnosti ti nemůže ukončit pracovní poměr a nahradit tě. To ona na tebe jen tak hrála.
Zůstaň klidně doma a popřemýšlej. Jsi nemocná, tak co bys tam mezi děckama dělala.
Nemá cenu odejít jen tak na slepo a v návalu nepříjemných pocitů.
Pokud bys měla odejít, tak s čistou hlavou a pečlivě rozhodnutá.
Četla jsem, že manžovi se to moc nezdá. Ale ona se k tobě taky zrovna moc pěkně nezachovala. Tak já bych výčitky neměla.
Není tady
Já už vím co chci......, není to jenom tohle, v poslední době byla fakt docela hnusná a mě se nechce tam s ní přežívat, ale myslím, že ona to nehrála, protože se mě nedávno ptala, jestli chci odejít, ať řeknu a ona si sežene náhradu. Podle mě má nějakou kamarádku, kterou by si tam chtěla nasadit. Teď zvažuju jak to provést, za týden zjistím, jestli budou //, nebo ne a kdybych odešla, přijdu o peníze za případnou rizikovku,............ tak zvažuju, jestli to protáhnout, ale zase si říkám, že bych vůbec neměla nad tímhle přemýšlet, jinak neotěhotním.
Upravil(a) verynka (25. 3. 2009 13:16)
Není tady

Very zůstaň na marodce, pokud otěhu, půjdeš na rizikovku, a pokud ne, aspoň budeš pobírat nemocenskou a delší čas na hledání nové práce.
I kdyby ses za měsíc vrátila do práce, jen proto že marodíš tě vyhodit nemůže, musí ti napsat důvod, a co ti tam napíše, že si jí nesympatická?
Není tady
Very, tak udělej kompromis. Ten týden zůstaň na neschopence a pak to můžeš řešit podle aktuální situace.
Jasně, že nic není jistý a // můžou být a nemusí. Ale nic se nestane, když si chvilku odpočineš. Pokud bys byla těhu, tak ti klid jen prospěje.
Ukončit to můžeš potom. Myslíš, že bys měla 2 měsíční výpovědní nebo by to bylo na dohodu hned. To víš, pracák v dnešní krizi - nic moc. Lepší, kdybys měla čas něco hledat.
Není tady
No ředitelka řekla, že ty dva měsíce....., ale kolegyně se do toho obula a myslím, že už má někoho domluveného.
Takže s největší pravděpodobností dohoda.
Já zatím na pracák nemusím, mám ještě rodičák, sice mi končí 20 dubna, ale stále ho mám. Krom toho, manžel mě chce úplně využít pro práci, už teď pro něho dělám dost a až budu mít víc času, tak to bude ještě intenzivnější.
Navíc přemýšlím nad agenturou na hlídání dětí, kousek od nás hledají zaměstnance a já mám krásnou kvalifikaci.
Není tady
Veru, tak to bych asi šla pryč. Ale možná bych se nejdřív skočila do té agentury zeptat.
Plány máš super, tak proč si kazit život s kravkou.
Ale ten týden oddech bych si dala
Už jen proto, kdyby tam // fakt naskočily.
Není tady
Asi máš pravdu, nebudu se zbytečně stresovat, když budou // marodím dál a když né, tak v klidu odejdu. Kdyby mi řekla, jestli už někoho má, tak tohle řešit nebudu, ale při posledním telefonátu mi řekla, ať neukončuju předčasně neschopenku, že mají náhradu zajištěnou, na otázku: Kdo tam za mě bude odpověděla, že je to jejich věc, tak jsem se zeptala, jestli teda mám počítat s návratem do práce a ona mi odpověděla, " ty už nechceš přijít? Domluvíme se, až přijdeš". Nevím, co chystá.............., ale nadruhou stranu jsem tak blbá, že jí tam nechci nechat táhnout celou školku sama.
Upravil(a) verynka (25. 3. 2009 13:37)
Není tady
Vypadá to, že školku sama nepotáhne. Very, kdyby na tom byla tak špatně, tak by se k tobě chovala jinak. Tohle od ní není férový jednání.
Já si asi budu muset na chvilku zdřímnout
zavírají se mi víka 
Ale malej začíná být akční,t ak to asi nebude pravda 
Není tady
Tak to musíš, jen odpočívej, brzo tě čeká porod, tak si užívej posledních pár " klidných" týdnů. Jo kdybs byla já, tak za týden rodíš. Blbost já rodila 31+2.
Upravil(a) verynka (25. 3. 2009 13:44)
Není tady
Ty jo, Very, já ještě nechci - bojím, bojím.
Víš jak to je, vždycky se líp radí druhým. Já jsem taky chytrá jak rádio, ale když jde o mě, tak to taky bývá problém. Dost dlouho se rozhoduju a dumám, až to někdy prošvihnu.
Není tady
No právě, nechci udělat chybu, ať je jakákoliv, ale asi se tomu nevyhnu, tak začnu myslet na sebe.
Neboj, bude miminko, tu chvilku v porodnici vydržíš a pak už si jen budeš užívat maminkovství. 
Není tady
Ahoj Very, teda ta kolegině je kráva. vím žes o ní už dřív mluvila, že je uplně bl.bá a její chování nebylo vždycky super, takže bych si ted dala marodku, odpočinula si a pak tam za ní vlítla a byla bych připravená na všechno. Pořádně si to doma promysli a pak tě od ní nic nepřekvapí a ona bude koukat jak puk
! Asi fakt nemá cenu zůstávat v práci, ve které by ses měla strasovat kvůli spolupracovnici!!! Budu ti držet palce, at ti to vyjde co nejlíp to půjde
!!!
Není tady