|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dino, tak peníze bych taky brala ... no asi kdo ne, kdyby mi radši dala 50kč, tak bych byla radši a šla bych si aspon koupit spoďáry
!!! Nelda mi je ted pořád vytahuje a chce ty moje "veliké" no není taky zralá na facana
!!!
Není tady
Ta moje mrcha ... no beru 3x denně nějaké hormony a pak se uvidí, co dál ...
Ale na tvůj popis jsem koukala a vypadá to moooc pěkně
, kdyby to tak chtělo vyjít, co???
Není tady

Jo tchýně je tchýně no. Náš andílek prohlásil, že doufá, že nebudeme mít mimino, on prý žádné nechce. Nezmohla jsem se na nic, jen něco jako že má hloupé řeči. Jak by jste to řešily?
Není tady
No jo, vypadá to pěkně, počkej já budu mít ta dvojčata. Jestli to nevyjde, tak budou další odběry a jestli se potvrdí ta diagnóza, tak bude rachlá stimulace na IVF a udělají se mražáčci.
Není tady
Dino, já bych to taky neřešila, až by přišlo těhu, tak bych ho pomalu srovnávala s tím, že bude mimi ... a on se zklidní, prostě tomu ještě nerozumí, Nelda zase 10x za den přijde, že už chce toho kluka ... no taky to je mazec 
tEDA vERY DVOJČATA ... to já bych ti záviděla!!!
Přišel manža tak se loučím, papá
Není tady
dinosaurus napsal(a):
Jo tchýně je tchýně no. Náš andílek prohlásil, že doufá, že nebudeme mít mimino, on prý žádné nechce. Nezmohla jsem se na nic, jen něco jako že má hloupé řeči. Jak by jste to řešily?
dino já si myslím že ho to možná přejde, synovec je stejně starý a také furt říká, že kdyby si maminka našla nového přítele a měli dítě tak ho už předem nechce. Vidím i jak se chová k Anetě, když mu bere hračky tak jí furt říká že si to uklidí a že on to za ní furt uklízet nebude. Jeho brácha si musel zvyknout, je mezi nimi 10 letý rozdíl. A také ho přijal, dokud byl malý tak se o něj furt staral-sice teď jsou jak sokové ale i tak se mají rádi.
very tak tfuj tfuj tfuj aby ty dvojčátka vyšla 

Není tady

Hm mě sestra taky nechtěla, mluvíme spolu,ale máme takový zvláštní vztah. Prostě je to na prd. Kdyby měl sourozence dřív, nebyla by taková otázka. Tak jsem si položila otázku jestli to vůbec stráví, nebo je taky takový jak má sestra. Já když jsem byla malá, tak jsem chtěla ještě dalšího sourozence(měla jsem dvě sestry), no tak po mě to asi nebude. Je fakt, že my jsme byly vychovávany velice skromě, něco jako vlastní peníze jsme vůbec neměly. Náš synek má všecko. Už mě to dost štve. No a manža na to nic, pač on měl jako dítě taky všeho moc.
Není tady
Ahoj holky, jdu se taky nahlásit a vyhnout se černýmu puntíku
kdyby ste mě třeba vždycky když vám bude smutno prozvonili, já dojdu, sem buď vedle nebo hraju simsíky
mám tu sice kupu učení, ale když do toho se mi táááák nechce 
Není tady
Holky, já mám teda tchýni dobrou, ale taky od ní raději žádný dárky.
Ona je fajn, ale nemá moc vkus. Má ráda takový ty kýčovky - různý plastový podnosy, hrnečky, vázičky s umělýma kytkama. No nic.
Ale naštěstí poslední dobou už taky přešla na peníze, tak sláva.
Není tady

Ahojky!!!
Není tady
dinosaurus napsal(a):
Hm mě sestra taky nechtěla, mluvíme spolu,ale máme takový zvláštní vztah. Prostě je to na prd. Kdyby měl sourozence dřív, nebyla by taková otázka. Tak jsem si položila otázku jestli to vůbec stráví, nebo je taky takový jak má sestra. Já když jsem byla malá, tak jsem chtěla ještě dalšího sourozence(měla jsem dvě sestry), no tak po mě to asi nebude. Je fakt, že my jsme byly vychovávany velice skromě, něco jako vlastní peníze jsme vůbec neměly. Náš synek má všecko. Už mě to dost štve. No a manža na to nic, pač on měl jako dítě taky všeho moc.
to znám, jsme čtyři holky. Já s nejmladší jsme si začali rozumět až teď, když jsem mimo. Do té doby jsme se hrozně hádali, někdy i mlátili a ty slova
. A to je mezi námi 3,5 roku; sice jsme se jako ségry měli rády, že když se jedné něco stalo tak to ta druhá prožívala ale jinak jsme byli na zabití
. Ona byla poslední, rodiče jí rozmazlovali-měla pak i zdr. problémy takže měla fakt všechno na co si vzpoměla-a stejně jí to bylo málo (někdy i teď)!!!
Já si vůbec neumím představit co bych dělala kdyby mi Aneta za čas řekla, že sourozence už nechce
- ale zase je to na rodičích jestli chtějí další dítě - je to těžké
Není tady
Dobré ránko holky moje zlatý
!
Já bych se toho moc nebála, prostě si budou muset ty naši první prckové zvyknout, že budou mít sourozence a je to
! Ale taky samozřejmě počítám s tím, že se budou rvát, hádat, ... mám ségru a bráchu a "za mlada" jsme si nemohli ani přijít na jméno, ale jen co jsme se dostali přes ty dětská léta do puberty a trochu jsme dospěli, tak bych za ně dala život
!!! A vím, že oni jsou na tom stejně. Prostě děcka jsou děcka a pak se uvidí, jak se s tím srovnaj, až budou větší a budou se potřebovat o někoho opřít ... i když i tady koukám jsou neshody i v dospělosti, takže je to asi všude jinak ...
Není tady

No je jasný, že by jsme byly rádi, když otěhu. Ale je fakt, že malý už má 6 let. Ten věkový rozdíl, už by byl velký. Moje sestry jsou o 14 a o 9 let(ta prostřední zemřela). To je taky hodně. No, ale jelikož šance, že ještě otěhu je mizivá, tak to asi fakt nemá cenu řešit.
Není tady
Dino, já bych to neviděla jako mizivou šanci, holt se nedaří hned, ale prostě ten čas určitě přijde, já tomu moooc věřím
!!!
A počkej, pak ještě budeš ráda, když si synáček chvilku půjde hrát s něčím jiným, než se svým drahým sourozenečkem, kterého bude chtít koupat a přebalovat ... no bude to sranda, uvidíš

Není tady
dinosaurus napsal(a):
No je jasný, že by jsme byly rádi, když otěhu. Ale je fakt, že malý už má 6 let. Ten věkový rozdíl, už by byl velký. Moje sestry jsou o 14 a o 9 let(ta prostřední zemřela). To je taky hodně. No, ale jelikož šance, že ještě otěhu je mizivá, tak to asi fakt nemá cenu řešit.
To mě mrzí
.
Šance na těhu jistě nebudou tak špatný. Stále je naděje
!!
Není tady