|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Vítáme Vás na nástěnce

snažilky 
Zdravím všechny maminy, co jim jedno "zvířátko" doma nestačí a snaží se o další...
!
Jelikož jsme se rozjely v našem povídání a už se nás sešlo docela dost, tak stojí za to, vytvořit si svojí vlastní nástěnku a doplňovat novinky.....
Vzhledem k tomu, že to zakládám poprvé, tak to nebude hned tak pěkné jako v jiných chlívkách
, ale nebojte, postupem času to určitě všechno, s Vaší pomocí, zvládnem a dovedem k dokonalosti
!
Jinak, kdo by se chtěl přidat k mamkám snažilkám, kdokoli i "nemamky", tak prosím písněte mi SZ s troškou povídání o Vás a já to co nejdřív "připíchnu" na nástěnku
!
"NAŠE BACILONOŠKY"

Dadula
32 let, doma roční slečna Anetka, po 2 letém snaženíčku nakonec přirozenou cestou
snažení o druhé mimi od 03/2008
V minulosti úspěšně operována endometrióza
Manžela čeká SPG ... Příští cyklus naordinován Utrogestan, jinak užívá homeopatika na srovnání cyklu - což se zdrárně daří
24.9. hCG v krvi, 29.9. těhu potvrzeno na UTZ (gestační váček),
20.10. v 8+6tt potvrzeno
ale bohužel v 11tt (4.11.08) začala krvácet a o dva dny později o mimíska definitivně přišla při revizi. .....
Po domluvě s gyndr po vánocích povoleno nové snažení
- od února nasazen clost a snažení pokračuje
Danano
46 let, doma - Veronika 1985
Terezka 1987
Jan 1990
- počaty přirozenou cestou
-v roce 83 a 88 revize
-nyní Art České Budějovice
-snažení od 1 / 06
-vyšetření SPG v pořádku
HP v pořádku
HSK v pořádku
-5x IUI - únor , květen , červenec 07 a červenec a září 08
-nasazen clost a hurá do dalšího kola ... další IUI nevyšlo 
Dey
- věk 22 let, manžel 26
- snažení o první mimi od srpna 2008, HA vysazena po cca 6 letech - s přestávkami
- asi v únoru 2008 samovolně praskla cysta
- po vysazení HA trochu nepravidelná MS..
- 4.prosince objeveny // 
Dinosaurus
30 let, snažení o druhé mimi.
Doma syn 6let - otěhotnění po dvouletém snažení, 6 léčený cyklus (agolutin, neofolin, duphaston), v roce 2004 znova nasazeny hormony-nezabraly.
V Unice Brno, zjištěn dermoid - operace, levý vaječní odstraněn, pravý ponechán, ale zjistilo se, že je špatný, pak nezdařené IVF, všechna vajíčka se přestala vyvíjet - doporučena dárkyně.
-2005 homeopatická léčba - nezdařilo se.
-2006 léčba- nezdařilo se.
-2007 léčba- nezdařila se.
-asi jediná možnost IVF s dárkyní... Manžel odmítá přistoupit
- 2008 léčba clostík, pregnyl a mamavit
Nyní si dávaj pauzu bez léčby a hormonu, aby si tělo odpočinulo
Ivka75
33 let, CAR ..., snažení o 2.dítko od ledna 2007, doma už 4letá slečna Alička po 2letém snažení nakonec přirozenou cestou
- SPG OK
- hormonální nerovnováha a nepravidelná ovulace, polycystická ovaria
- snížená funkce štítné žlázy - léčená
- vejcovody průchozí - laparoskopie
- březen 2008 zamklý potrat v 10tt
- Utrogestan a listovka, E 100, B komplex
- od srpna povoleno další snažení, zkouší kontryhel, měření BT, cvičí
Mojžíšovou, orientální tanec, počkají do října ...
7.10.08 potvrzeno
, 6+4tt, 2x hospitalizace pro špinění, ale držej se Ivka i mimísek 
- bude to KLUK Jonášek
LenkaB
- 25let, doma Dorotka (16.10.2008) po 3 letech snažení přirozeně
- snažení od konce dubna 2009
- při předchozím snažení problémy s PCO, manžel špatný SPG
Lusyl
27let, SANUS Jihlava,
snažení o 2.dítko od listopadu 2006,
doma skoro 3letá slečna Nelly, po 20ti měsících přirozenou cestou
-manželův SPG dost pod spodní hranicí
,
anovulační cykly- clost...
- 2x IUI - bohužel nevyšlo
- 14.1.09 genetické testy v pořádku
Mamina M.(Libuška)
- doma Terezka narozená 10.8.06 tri týdny pře TP cisarskym rezem pro krvaceni.
- povedla se přirozeně po 5ti měsících
- po vysazeni HA - problem s dlouhymi cykly MS prichazela i po 50 dnech
- antikoncepce vysazena od 9. listopadu - čeká zda se nastartuje normalni cyklus po 28 dnech
- hlásí // a vše v pořádku
Mirka755
23 let, snaženíčko o 2.dítko od září 2008
doma 1,5letá slečna Anetka
po dvouměsíčním snažení objeveny //, bude to Ondrášek
SluniJani
27 let, snažení o mimi od svatby
, tj od října 2007
místo mimi mají "zatím jen" boloňského psíka
, aby se z těch všech léků a vyšetření
nezbláznili
-Léčba - provera a estrofem (od 7/2008),pregnyl (od 08/2008).
-léčí se také na crohnovu chorobu a doufá že operace, které jsou spojené s ní nejsou příčinou nezdarů
-pokud se nezadaří do ledna, je naplánovaná laparo, genetika a další vyšetření
-LPSK proběhla
- v únoru je v lázních
Sluníčko
22let, snažení o mimi od listopadu 08
doma Lukášek narozen září 2008
- snažení přirozenou cestou, MS dorazila, tak začíná regulérní snažení 
Susi
29 let, doma 2,5 letá slečna Lenička
-od 9/08 vysazena HAK, snažení o druhé
- jediný problém je nepravidelná MS
- 1.prosince objeveny // - bohužel začala krvácet a o mimíska přišla
- zatím bez snažení
Verynka
24let, snažení o druhé mimi od jara 2007
Doma slečinka Kristýnka 3,5roku-otěhu po 7 měsících přirozenou cestou
porod CS v 31+2 tt s váhou 1270g.
těžká preeklampsie komplikace Hellp syndrom-selhání jater, ledvin, rozpad červených krvinek...
Léčba: gynex, kyselina listová, clostibegyt
- od února navštěvují CAR Fertimed
- v únoru 2x IUI v jednom cyklu, nasazen Utrogestan
- v březnu další IUI, když nevyjde tak průchodnost vejcovodů
Upravil(a) lusyl (16. 4. 2009 6:48)
Není tady

Tak to si Very upuntíkuješ. No nic jdem si ohřát oběda.
Není tady

Opět ovocné knedlíky, malý mě utekl k babičce na maso. Tak jsem se i s knedlíkama přesunula k pc.
Není tady
Tak do nového chlívku posílám bacily:

Jinak já měla dneska segedín - byl moc dobrej, ale na večer si chystám jahodový knedlíky. Sice jen mražený, ale budou dobrý. Včera mě ještě chytl amok a večer jsem pekla bábovku. Naštěstí se povedla, ale nemohla jsem ji dostat z formy
Nakonec ji vyndal manža - ještě že ho mám 
Dneska jsme měli v centru keramickou dílničku pro maminky, tak jsem celý dopo hlídala děcka
mám z toho hlavu jak pátrací balon a to byly děcka hodný. Samo, že jich pár řvalo po mamince, ale jinak pohoda. Po pravdě - mám toho plný kecky. Ještě odpo s malou na kroužek (dneska jdeme na jízdárnu, ale prý nebudou jezdit, jen dělat něco ve stáji, tak to snad zvládnu). A pak konečně
aspoň doufám 
Není tady

Very malý je na všechno, ale strašně rád jí u babiček i u cizích. Pračka je Goddess. Byla dost levná, ta předchozí stála víc než jednou tolik a jak dopadla, tak teď jsem řekla, že drahou nechci, no jsem zvědavá, jak vydrží.
Jé Ivko, ty koníky vám závidím, teda, ale neměla bys občas i odpočívat???
Není tady

Very měla jsem Ardo. Byla hlučná a spotřeba vody 56l, ta nová je jen na 43l a je tak tichoučká, když zavřu dveře od koupelny tak není slyšet, že pere, ta stará hučela až do ložnice.
Není tady
Ahoj holky!!!
Tak jdu se zase přihlásit, abych aspon trošku odsunula ten černej puntík, ale nějak mi to vážně nejde! Jsem jak zmlácená, každej den návštěva, dnes ještě ve škole a Nelda docela vyvádí! Asi jarní deprese nebo co, ale spíš se z toho nějak nemůžu vylízat
!
Já má pračku BOSCH, ale zatím jen chvilku, dostala jsem jí za tu laparku
, takže naštěstí žádné problémy
!!!
Holky, co dostáváte za dárky od tchýní??? Já pokaždé, jak k svátku tak k narozkám dostanu kytku a kus uzené rolky ... ale tentokrát byla změna, místo kytky jsem dostala šampon
!!! Máte to taky tak???
Dino, koukala jsem, že chceš něco opravit na nástěnce, tak se na to ještě ted vrhnu
!!!
Není tady
Lusyl, no hurá, konečně jsi tady.
Od tchýně dostávám dárkovou kosmetiku, ale ta rolka by nebyla špatná.
Takže černý puntík trochu umazávám, jo a co Dadu, ta už tu nebyla hodně dlouho.
Není tady
To jsem ráda!!!
Dadu ted má moooc práce, mají tam obkladače a pořád někde lítá a shání ... no taky nějak nestíhá, asi je to počasím nebo co
!!!
Tak kosmetika ... no další tchýně bez fantazie 
Není tady
To je pravda, jsou to jen tchýně ... ale já bych asi byla radši kdyby mi nedávala nic a radši vynechala tu povinnou návštěvu, na kterou tím pádem musej, aby mi předali "dary" 
Není tady
Když on na ní ten babinet nějak dobře nepůsobí ... teda řekla bych, podle toho, co povídala, tak at je radši v klídku bez babinetu a třeba bude líp a pak se ukáže taky 
Není tady

Tak já jsem od tchýně k svátku dostala vééélkou čokoládu-na vaření a šampon.(podotýkám, že tchýně není lakomá, je jen bez fantazie) K narozeninám dostáváme peníze, abychom si koupily to co chceme.
Není tady
Jo oblíbila, aby si semnou nemusela tolik povídat, tak sebou přivezla i dvě děcka od manžovi sestřenky, takže oni se cpali chlebíčkama a já koukala na ty zvířata, aby nevylítli z trampolíny, nebo nezbařili celej barák
!!! Ona mě ale jinak vážně má moooc ráda 
Není tady