|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Pandoro,
ano.Dobře uchopené.Dík.
Není tady
Myslím si, že sa nikto nemusí báť dať si sem akúkoľvek fotografiu... Myslím si, že v celom vesmíre neexistuje NIČ, čoho by sme sa museli báť...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
xXx
myslim, ze se mylisBat se musime: vlastni hlouposti.
Zcela souhlasím
Není tady
Prečo sa báť vlastnej hlúposti? Nikto učený z neba nespadol, ako sa hovorí... Počas života sa učíme a zdokonaľujeme. Prečo sa teda báť niečoho, čo nás núti k zdokonaľovaniu?
Prečo sa báť? 
Není tady
xXx
protoze HLOUPOST a NEVEDOMOST neni totez.
Neznam hlupaka, ktery chce byt dokonalejsi. Leda by se sve hlouposti zbavil. Jenze to by si ji musel uvedomit a priznat. A to boli... Vzdyt se jen rozhledni kolem sebe...
Tusim ze Werich rekl, ze boj s lidskou blbosti je vecny a marny, presto ho nesmime vzdavat. (Ja dodavam, ze predevsim s tou vlastni, porad ciha, potvora) A Rencin na jednom svem obrazku rika: Boj s lidskou blbosti je cim dal tim tezsi Marie, ja nevim, kde ta potvora bere porad ty novy posily.....
Není tady
Ok, ale ten hlupák sa tej svojej hlúposti tiež nebojí, pretože o nej nevie...
Není tady
Aby si sa jej však mohla báť, musíš si ju uvedomiť, pretože báť sa môžeš len niečoho, o čom vieš. A keď si ju uvedomíš, tak o nej vieš a tým pádom sa jej nemusíš báť, nie? 

Není tady
To vypada, jako bys mne chtel za kazdou cenu zahnat do uzkych. Tak jednoducha veta a tolik pochybnosti. Nu dobra: Jak jsi prisel na to, ze neceho se nemusis bat jen proto, ze o tom vis? A jak si muzes byt tak jisty, ze si to, ceho bys se mel bat a vlastne se toho bat nemusis, vzdycky a vcas uvedomis???
Není tady
Strach je cela přirozená obranná reakce našeho Já. Má své hluboké kořeny a důvody. Veškerý strach však jen vyjadřuje obavy, že se nedokážeme vyrovnat s možnou situací. Nepřiměřený strach ovlivňuje i naše zdraví.
Upravil(a) Ilseli (13. 2. 2006 15:49)
Není tady
"Jak jsi prisel na to, ze neceho se nemusis bat jen proto, ze o tom vis?"
Myslím si, že strach pochádza len z nevedomosti. Keby sme všetko vedeli (ale naozaj všetko), tak by sme sa nebáli...
Není tady
No a jsem zase tam, kde jsme byli: nevedomost a hloupost neni totez....
Jen hlopust v nas budi strach z neceho, ceho se bat netreba a podcenuje to, ceho se bat treba.
A bat se prehnene vseho netreba, pouze primerene miry strachu je treba, abychom nezhloupli a neztumpachovateli
))
A protoze to vime, nas strach nepochazi z nevedomosti, ale naopak z nasi vedomosti, proto neni vubec hloupy, ale jen zivotaspasne potrebny 
Ja vedet ale opravdu VSECHNO, tak se asi strachy pominu, ze se nudou zblaznim
(
Není tady
No kým budeme vedieť naozaj VŠETKO, ešte veľa vody pretečie... 
Pozrime sa na to takto: Pandora, myslíš si o sebe, že si hlúpa? Viem, že si to nemyslíš, preto sa pýtam: Ako sa Ty môžeš báť vlastnej hlúposti, keď vieš, že niesi hlúpa?
Na druhej strane: ako sa môže báť hlupák svojej hlúposti, keď neverí, že je hlúpy?
Není tady
čítam... nerozumiem... vysvetli, prosím... 
Není tady
V tvych otazkach jsou prece odpovedi primo obsazeny.
Prijde mi to stejne, jako bychom se tu dohadovali o smyslu vety: Vim, ze nic nevim...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
V tvych otazkach jsou prece odpovedi primo obsazeny.
Prijde mi to stejne, jako bychom se tu dohadovali o smyslu vety: Vim, ze nic nevim...

Jááááj... no jasné... to boli rečnícke otázky, nečakal som na ne odpoveď... 
Není tady
Pan, xXx
Vaše diskuze nemá chybu
. Je úžasné, jak lze na celé stránce diskutovat o stejných věcech, pouze s tím rozdílem, že jste si je každý jinak pojmenoval
. Vivat 
Štěstí je, být ve správný čas, na správném místě

Štěstěna dává mnohým příliš, ale nikomu dosti (Martialis)
Není tady
Někdy mi připadá, že Štěstěna a Štěstí jsou dvě rozdílné bytosti.
Štěstěna je svéhlavá kmotřička, stojící u našich kolébek, v každém našem věku.
Štěstí je v našem nitru, to jsme my a záleží na nás, jestli se najdeme.
Není tady
Bláža.. napsal(a):
Štěstí je v našem nitru, to jsme my a záleží na nás, jestli se najdeme.
Lidé se nepřiblíží bohům ničím jiným, než když se snaží udělat šťastnými jiné
Marcus Tullius Cicero
Nova napsal(a):
Bláža.. napsal(a):
Štěstí je v našem nitru, to jsme my a záleží na nás, jestli se najdeme.Lidé se nepřiblíží bohům ničím jiným, než když se snaží udělat šťastnými jiné
Marcus Tullius Cicero
Štěstí je dar od Boha, které jsme si zasloužili.