Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 4. 5. 2009 18:59

moneta
♥♥♥♥---

Re: Účinky antidepresiv

morpheus napsal(a):

moneta napsal(a):

morpheus napsal(a):

Tak se hned necerti a pokud Ti to takto vyhovuje, tak je zbytecne se na tomto vlakne ptat na blbosti kolem AD. Ja mam jen ehm.."mensi" problem se zenatym muzem a proto se musim cpat antidepresivy. Ten zenaty muz me ale po case klidne kopne do zadku, az ho omrzim a me budou muset nasadit Xanax, Lexaurin a stejne prijde ten rozpad osobnosti...Ale pohoda dzez smile

Kdyby mě kopnul do zadku,mám po problému, jenže do zadku ho musím kopnout já a to je ten TROUBLE No1

Prosim Te, kolik Ti je ? Dockej casu...smile Ver tomu, ze az se z Tebe stane paralelni "manzelka" = milenka s vlastnostma manzelky, kopne Te do zadku coby dup.

už je mi hodně a pokud to tak bude, je po problému smile

Není tady

#127 4. 5. 2009 19:03

moneta
♥♥♥♥---

Vy mně nechápete gratergrater, já jsem tady psala, čím je způsobeno to, že ho neumím kopnout do ...., a abych to dokázala mají mi pomoci AD,ale ženáč za to nemůže, může za to má psychika.

Není tady

#128 4. 5. 2009 19:05

majkafa
Host

Tvá psychika? TY ne? va

#129 4. 5. 2009 19:05

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

moneta napsal(a):

Vy mně nechápete gratergrater, já jsem tady psala, čím je způsobeno to, že ho neumím kopnout do ...., a abych to dokázala mají mi pomoci AD,ale ženáč za to nemůže, může za to má psychika.

Protoze potrebujes k nekomu patrit smile To je normalni. Jak rikam, pokud Ti to vyhovuje, neni co resit. On zenac neni spatny, jen si musis uvedomit, co vsechno od neho muzes dostat smile a vic toho nechtit. Pak budes spokojena, stastna zena i bez AD smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#130 4. 5. 2009 19:07

majkafa
Host

Ano, přesně tak to je, jak píše morpheus. Jenže ty na to evidentně nemáš. Tak to skonči. Nebo se v tom plácej dál. je to tvá volba.

#131 4. 5. 2009 19:10

majkafa
Host

Moneto, kolik ti je, prosím, jestli to není tajné?

#132 4. 5. 2009 19:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

moneta napsal(a):

morpheus napsal(a):

moneta napsal(a):

Kdyby mě kopnul do zadku,mám po problému, jenže do zadku ho musím kopnout já a to je ten TROUBLE No1

Prosim Te, kolik Ti je ? Dockej casu...smile Ver tomu, ze az se z Tebe stane paralelni "manzelka" = milenka s vlastnostma manzelky, kopne Te do zadku coby dup.

už je mi hodně a pokud to tak bude, je po problému smile

a mezi tím ti kvůli jednomu blbci bude utíkat život mezi prsty ... moneto, nebuď srabák kruci butter

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#133 4. 5. 2009 19:40

Nick3594
Host

Ahoj Moneto, AD v žádném případě nemusíš brát celý život, je to pouze krátkodobá berlička, která může pomoci, ale není to žádné dlouhodobé řešení. A vysazovat je na víkend, abys tělu ulevila je pěkná blbost, jen tělu přitěžuješ. Pět let je hodně dlouhá doba, doporučuji odstranit jádra problémů. Pak už AD potřebovat nebudeš. smile

#134 4. 5. 2009 19:44

moneta
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

Moneto, kolik ti je, prosím, jestli to není tajné?

36 mi bylo

Není tady

#135 4. 5. 2009 19:50

moneta
♥♥♥♥---

Můžu se zeptat? Měl tady někdo vztah (citový,nejen o sexu) s ženatým (vdanou) bez toho aniž on sám byl ženatý (vdaná)??

Není tady

#136 4. 5. 2009 19:52

majkafa
Host

Ano, já. Rozešla jsem se s ním. Nezvládala jsem to, bylo v tom příliš citů.

Upravil(a) majkafa (4. 5. 2009 19:59)

#137 4. 5. 2009 19:56

Nick3594
Host

Já také  big_smile. A díky tomu jsem tenkrát také skončila na AD. Dotyčného jsem poslala domů k jeho manželce, pak mě přestal otravovat, já si dala život dohromady a AD jsem po půl roce přestala brát. Berličky nebylo třeba roll

Upravil(a) lvice (4. 5. 2009 19:57)

#138 4. 5. 2009 20:00

moneta
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

Ano, já. Rozešla jsem se s ním. Nezvládala jsem to, bylo v tom příliš citů.

Po jak dlouhé době? A on se ti pak neozýval?

Není tady

#139 4. 5. 2009 20:03

majkafa
Host

Po dvou měsících. Víc případně v SZ, nechci to tady psát.

#140 5. 5. 2009 16:58

lavský
♥♥♥♥♥--

Prosím ještě dotaz na ty, co užívají tyto léky. Je pravda, že když máte třeba tři typy léků, které jsou skoro identické (mají stejnou účinnou látku, tabletky mají stejnou gramáž - třeba 20mg) je můžete libovolně zaměnit? V lekárně nemají např. XYZ, ale mají ZXY, což je to samé, jen jiný výrobce? Maximální rozdíl je v přídatných látkách? A další měsíc zase ten XYZ, pak nový lék WXZ a pak zase XYZ, pak jednou ten ZXY?

díky

Není tady

#141 5. 5. 2009 17:21

morpheus
Babinet Klub
Web

lavský napsal(a):

Prosím ještě dotaz na ty, co užívají tyto léky. Je pravda, že když máte třeba tři typy léků, které jsou skoro identické (mají stejnou účinnou látku, tabletky mají stejnou gramáž - třeba 20mg) je můžete libovolně zaměnit? V lekárně nemají např. XYZ, ale mají ZXY, což je to samé, jen jiný výrobce? Maximální rozdíl je v přídatných látkách? A další měsíc zase ten XYZ, pak nový lék WXZ a pak zase XYZ, pak jednou ten ZXY?

díky

ANO.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#142 5. 5. 2009 21:44

lavský
♥♥♥♥♥--

morpheus napsal(a):

lavský napsal(a):

díky

ANO.

Tak je logické, že když je to 20mg pořád stejně, tak že je to to samé, ale přeci jen v těch přídatných látkách rozdíl je, ne? Ale hlavně když to nevadí
Jen se tak ptám ..

Není tady

#143 6. 5. 2009 8:10

morpheus
Babinet Klub
Web

Nekteri tvrdi, ze v pomocnych latkach muze byt rozdil. Napriklad slozeni u vitaminu B, ale podle meho je to zanedbatelna vec, ktera nikterak neovlivni chovani leku. Takze bud fklidu wink

Není tady

#144 6. 5. 2009 8:23

lavský
♥♥♥♥♥--

Jako já se jen ptám, chci vědět, jak to chodí.
To máš jako když někdo vysadí walfarin a dostane místo toho ten nový, nevím teď, jak se jmenuje ..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí