27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Tak to tedy platí jen u muské populace, ja vdy musela, jinak bych nepřeila.
Není tady
AnB napsal(a):
Tak to tedy platí jen u muské populace, ja vdy musela, jinak bych nepřeila.
citát: Musí jen to, co sám-sama chce, nic nemusí!
Není tady
V některých situacích plně platí - kdy musí, tak můe.
Jako v té v Heidi, kde byla tato věta pronesena.
Kdyby se nechodící Klára nedoplíila k Petrovi a nedrela ho za nohy, Heidi by spadla z útesu a byla by mrtvá.
Take kdy jde o ivot, kdy musíme, tak prostě můeme. To je ta síla člověka.
giorgino napsal(a):
Viď? e je to fakt? Zrovna dnes jsem musel v autobuse................. na velkou................... a musel jsem to vydret domů.
No já to teda pochopila jinak ale taky dobrý.
Není tady
lupina montana napsal(a):
giorgino napsal(a):
Viď? e je to fakt? Zrovna dnes jsem musel v autobuse................. na velkou................... a musel jsem to vydret domů.
No já to teda pochopila jinak
ale taky dobrý.
Myslí tohle: Pindík se ne a ne postavit před enskou?
Není tady
Hm....no jak jinak
Není tady
majkafa napsal(a):
V některých situacích plně platí - kdy musí, tak můe.
Jako v té v Heidi, kde byla tato věta pronesena.
Kdyby se nechodící Klára nedoplíila k Petrovi a nedrela ho za nohy, Heidi by spadla z útesu a byla by mrtvá.
Take kdy jde o ivot, kdy musíme, tak prostě můeme. To je ta síla člověka.
Ve filmu se Klára nehnula ani z místa, ale dědeček běel za Heidy a zavolal Petra, který dědečkovi drel nohy. Potom kdy se vrátili, Klára nějak zázračně stála a ostatní koukali nebo co...
Není tady
Hm....no jak jinak
ok, já si jen nebyl jistej, jestli myslí toto, protoe to se zde u probíralo...
Není tady
giorgino napsal(a):
Ve filmu se Klára nehnula ani z místa, ale dědeček běel za Heidy a zavolal Petra, který dědečkovi drel nohy. Potom kdy se vrátili, Klára nějak zázračně stála a ostatní koukali nebo co...
To jsi viděl jiný film, ne já před 2 týdny.
Tak já to stočím zpět k citátům
Nic není těké, umíme-li chtít. Ne jen tak trochu, ale důkladně, vytrvale, neústupně chtít. Ve, co kolem nás ztroskotává, umírá na největí nemoc naí doby: nedostatek nejtěího umění umění chtít.
/T. Baa/
Není tady
Hezký - ale to předpokládá zjistit, co to vlastně chceme
Není tady
Jako národ se nemůeme ani hanbit a jako národ se nemůeme ani změnit. Změnit nebo zlepit se můe jenom jednotlivec, který je ve svém duevním vývoji schopen přerůst národní předsudek. Národní povaha je člověku dána jako osud, který si nezvolil, jako krásné nebo oklivé tělo. Není to vůle jednotlivce, která dává národům vznikat a zanikat, nýbr jsou to nadosobní faktory, duch a země, je formují národy cestami nám nepochopitelnými z temného, neznámého pozadí.
/C.G.Jung/
Není tady
haiel napsal(a):
Jako národ se nemůeme ani hanbit a jako národ se nemůeme ani změnit. Změnit nebo zlepit se můe jenom jednotlivec, který je ve svém duevním vývoji schopen přerůst národní předsudek. Národní povaha je člověku dána jako osud, který si nezvolil, jako krásné nebo oklivé tělo. Není to vůle jednotlivce, která dává národům vznikat a zanikat, nýbr jsou to nadosobní faktory, duch a země, je formují národy cestami nám nepochopitelnými z temného, neznámého pozadí.
/C.G.Jung/
Jak pravdivé......
Není tady
"Kdyz mas zlost na nekoho,jemu to muze a nemusi zpusobit trapeni,ale Tobe v ten moment to trapeni zpusobi zcela urcite. Jaky to ma tedy smysl? "
Není tady
"Mlcanie, to je Boh. Boh, to je osamelost ludi." (J.P.Sartre)
Není tady
Ve je jako kruh, kadý je zodpovědný za své činy, které se vrátí.
Betty Laverdure
Upravil(a) AnB (28. 5. 2011 21:03)
Není tady
"Lidske telo se obrati v prach ,ale jeho jmeno nebo vliv pretrvava"
Není tady
"Pokud si prejes umrit svobodny,spokojeny,bez starosti,zasti nebo smutku ,nauc se tak nejprve zit."
Není tady
"To udělám zítra, to jetě později a tamto jetě později. Kdy člověk uvauje tímto způsobem, pán smrti se usmívá" (Candragomin)
"ivot je most, a proto na něm nestav dům" (Buddha)
Není tady
"Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, e se mi to, co dělám, dost hnusí..."
(Dark Angel )
Pro méně chápavé, světice které si to tu vybrečely, vysvetlí...
Není tady
mariposa napsal(a):
"To udělám zítra, to jetě později a tamto jetě později. Kdy člověk uvauje tímto způsobem, pán smrti se usmívá" (Candragomin)....
Lk 9:59-62... "at mrtvi pohrbivaji sve mrtve..."
Není tady
Já vás rozvrkočím, bando...právě jsem toti ulovila kráásnej citát!
Obvyklé stínosti muů....nic jim není dost velké. Jenom kdy mají nádor, mluví najednou jinak!
Matka Hoffstetterová
I ty jeden vlku poditý!
Nebuď vlkem, kdy jsi likou.
Není tady
V kostýmu není mono létat.
/nápis na títku karnevalového kostýmu Supermana/
Není tady
Jo...a "jediný vchod je východ"
Není tady
"Být celý nanicovatý - slovesná vazba: být zachmuřený, protoe jste ztratili něco cenného a svět se odmítá zastavit a soucítit s vámi. Nicméně budete-li celí nanicovatí dostatečně dlouho, někdo se moná zastaví a vyjádří vám svůj soucit a pak můete být pro změnu rozmrzelí. V kadém případě to zabere čas a do svačiny."
Ze Slovníku medvídka Pú /A. R. Melrose/
Není tady