21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
K Einsteinově mylence: Jen o sobě vím, e jsem schopná opakovat stejné chyby znova a znovu... Ani nevím, jestli očekávám nějaké výsledky, nato jiné.
Doporučuje se neohlíet se stále do minulosti, ale raději ít přítomností a očekávat s nadějí, co přinese budoucnost. Já se tomu ale nedokáu ubránit a na minulé záitky a proitky myslím často a ráda.
Hezké vzpomínky jsou pro mě křídly tak akorát ve snech , hlavně v těch létacích
, ale ty mě bohuel navtěvují čím dál tím méně.
patný politik je fantasta, dobrý realista.
Napoleon Bonaparte mě vdycky jako historická postava zajímal. Zdá se, e dohlédl a do dnení doby.
Není tady
vrabčák napsal(a):
K Einsteinově mylence: Jen o sobě vím, e jsem schopná opakovat stejné chyby znova a znovu... Ani nevím, jestli očekávám nějaké výsledky, nato jiné.
Doporučuje se neohlíet se stále do minulosti, ale raději ít přítomností a očekávat s nadějí, co přinese budoucnost. Já se tomu ale nedokáu ubránit a na minulé záitky a proitky myslím často a ráda.![]()
vrabčáku, nejsi sama také chyby opakuji, pouze kdy chci jiný výsledek, tak změním přístup a udělám třeba zase chybu jinou.. aby byl ten ivot takový pestřejí
Často nevzpomínám. Snaím se to hezké ít teď. Ale znám lidi, kteří ijí minulostí po větinu dne. To mi přijde zvlátní, e jetě mají prostor pro teď, aby tento čas mohli ít za pár let Jediný "problém", který s tím mám, e ta minulost se stále opakuje a nic nového nepřináí. Ale věřím, e pro toho, kdo vzpomíná je v tom určitý pocit uspokojení a o tom to je předevím
Není tady
Palomito, neiju jenom ve vzpomínkách. Ale pokud se občas vrátím do minulosti, vzpomenu si na různé události, vybavím si i dávno zasuté záitky, pocity a dokonce i vůně. Není to jen opakování, ale z uplíčků vylézá stále něco dalího.
Není tady
Ja mám obdobia, keď ijem prakticky výlučne prítomnoosu, a potom obdobia, keď ma to hodne ahá do minulosti - často je vak niečo zvonka, nejaká udalos, záitok, pripomienka minulého... a u to ide!
Není tady
Jo děvčata, vy jste nádoby, které zůstávají naplněné a v případě potřeby máte z čeho čerpat.
Není tady
Děkujeme!
Jedna moje bývalá kolegyně ráda pouívala: "Prázdné nádoby duní."
Není tady