29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hráč streetballového AND 1 týmu:
Poslouchej, nezabývej se tím, co si o tobě lidé říkají, jdi za svým snem a on se ti vyplní a taky o věcech přemýšlej pozitivně.
Proč zapomínat?
Pamatuj, prociť, zavzpomínej, spakuj to všechno do batohu a jak známo, s batohem se na místě nestojí.. Tak jdi dál, ale nezapomínej odkud jsi vyšel.
Upravil(a) D. (25. 10. 2009 0:24)
Není tady
"Poznamka o krysich zavodech: i kdyz v nich zvitezis, porad jsi krysa". Lily Tomlinova
Není tady
„Svět potřebuje sluhy, ne vůdce. Každý si přeje vést ostatní. Máme dostatek vůdců, kteří skutečnými vůdci nejsou. Namísto toho se pokusme opravdově sloužit. To je jediný způsob, jak skutečně vést ostatní.“
Sri Mata Amritanandamayi Devi - Matka nepodmíněné lásky
Není tady
> Vec videna z dalky,je videna jasneji z blizka.
Jestlize prelud byl z dalky viden jako voda,proc neni voda videt z blizka?
Zpusob jakym je viden tenhle svet z dalky jako realny,neni tak viden z blizka pro ty, pro koho je nehmotny,jako prelud. <
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Čtu teď Svět bez hranic o technic ho´oponopono. Píší tam super větu:
"Lidé se ve vašem životě zásadně objevují proto, aby vás obtěžovali. Pokud to víte, můžete se povznést nad každou situaci. Jak? Jednoduše: Omlouvám se za všechno, co se děje. Prosím, odpusť mi."
Pokud někdo řekne, že mu i jediný člověk nikdy v životě ani jedenkrát nevadil, tzn. neobtěžoval, tak to není dle mého názoru pravda.
Jo! Jo! Jo!!
To je starší téma - nově vyhrabaný! To je dobře...
Upravil(a) Wiki (30. 6. 2010 17:21)
Není tady
"Nestanete se lepším člověkem tím, že se o to budete snažit, ale tím, že si uvědomíte dobro ve svém nitru, které tam už dávno je, a dovolíte mu, aby se projevilo i navenek. To se může stát jen tehdy, kdy změníte stav svého vědomí."
Eckhart Tolle: Nová Země
Není tady
"Vliv událostí závisí na tom, jak je osoba vnímá. Lidé filtrují nebo výběrově ignorují zpětnou vazbu z okolí, která neodpovídá jejich pojetí, a zaměřují se nebo vybírají jako předmět z pozadí ty složky zpětné vazby, které jejich pojetí potvrzují. Události, které zažíváme, určujeme do jisté míry sami tím, že je očekáváme. Očekávání ovlivňuje naše chování a chováním pak napomáháme výskytu těchto událostí."
Žádný zlý Bůh, to my si ty události hledáme a ještě se chováme tak, aby nastaly
(dle interpersonální psychoterapie)
Není tady
To neni zdravy zpusob ,byt prizpusobeny hluboce nezdrave spolecnosti.
J. Krisnamurti
Není tady
„Nejlepším důkazem pudinku, je jeho snězení“.
- anglické (zenové) přísloví
Není tady
" Chyby jsou falesna ocekavani"
Clemens Kuby
Není tady
"Neupoutávejte se na žádnou autoritu,
ale nezamítejte také nic,
nýbrž hledejte spíše sami,
jak byste se stali zralými pro poznání pravdy."
Není tady
"Vsechno lidske je pomijive"
Není tady
"Člověk dospívá v okamžiku, kdy začne lásku dávat, namísto aby ji vyžadoval."
Osho
Není tady
" Pokud se dá problém řešit, proč si dělat starosti? Pokud se nedá řešit, proč si dělat starosti? "(Šantidéva)
Není tady
" Čemu housenka říka konec sveta,to Pán nazyva motylem. "
Mayske prislovi
Není tady
"Svemu stinu neuteces."
Není tady
hirondel napsal(a):
"Svemu stinu neuteces."
Přestav si, že někde jdeš a vidíš, jak tvoje tělo vrhá stín. Prostě ty a stín si jdete jen tak vedle sebe. No a najednou vypiješ elixír neviditelnosti. Chudáček stín, takhle s ním hrát na schovávanou. Já bejt stín, asi by mi bylo smutno.
Jasně je to blbost, ale tak mě to napadlo.
Upravil(a) giorgino (7. 3. 2011 14:58)
Není tady
giorgino napsal(a):
hirondel napsal(a):
"Svemu stinu neuteces."
Přestav si, že někde jdeš a vidíš, jak tvoje tělo vrhá stín. Prostě ty a stín si jdete jen tak vedle sebe. No a najednou vypiješ elixír neviditelnosti. Chudáček stín, takhle s ním hrát na schovávanou. Já bejt stín, asi by mi bylo smutno.
Jasně je to blbost, ale tak mě to napadlo.
A kdyz stin kraci za postavou a ta ho nevidi, protoze se nerozhlidla,neohlidla aby ho spatrila.Diva se dopredu ale stin jde stale za ni a je neviditelny. Smutny.
Nakonec postava nevidi ani jeho ani sebe.
Není tady
"Kamkoli se vydáte, jděte s celým srdcem."
Confucius
Není tady
Já vás rozvrkočím, bando...právě jsem totiž ulovila kráásnej citát!
Obvyklé stížnosti mužů....nic jim není dost velké. Jenom když mají nádor, mluví najednou jinak!
Matka Hoffstetterová
Není tady
.
Upravil(a) aiga (2. 9. 2012 22:33)
Není tady
.
Upravil(a) aiga (2. 9. 2012 22:34)
Není tady
lupina montana napsal(a):
Já vás rozvrkočím, bando...právě jsem totiž ulovila kráásnej citát!
Obvyklé stížnosti mužů....nic jim není dost velké. Jenom když mají nádor, mluví najednou jinak!
Matka Hoffstetterová
Malé nebo velké, mimo tělo je to za jedno.
Není tady
"Nez prijde svitani,prozijes temnou noc"
Není tady