18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hráč streetballového AND 1 týmu:
Poslouchej, nezabývej se tím, co si o tobě lidé říkají, jdi za svým snem a on se ti vyplní a taky o věcech přemýlej pozitivně.
Proč zapomínat?
Pamatuj, proci, zavzpomínej, spakuj to vechno do batohu a jak známo, s batohem se na místě nestojí.. Tak jdi dál, ale nezapomínej odkud jsi vyel.
Upravil(a) D. (25. 10. 2009 0:24)
Není tady
"Poznamka o krysich zavodech: i kdyz v nich zvitezis, porad jsi krysa". Lily Tomlinova
Není tady
Svět potřebuje sluhy, ne vůdce. Kadý si přeje vést ostatní. Máme dostatek vůdců, kteří skutečnými vůdci nejsou. Namísto toho se pokusme opravdově slouit. To je jediný způsob, jak skutečně vést ostatní.
Sri Mata Amritanandamayi Devi - Matka nepodmíněné lásky
Není tady
> Vec videna z dalky,je videna jasneji z blizka.
Jestlize prelud byl z dalky viden jako voda,proc neni voda videt z blizka?
Zpusob jakym je viden tenhle svet z dalky jako realny,neni tak viden z blizka pro ty, pro koho je nehmotny,jako prelud. <
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Čtu teď Svět bez hranic o technic ho´oponopono. Píí tam super větu:
"Lidé se ve vaem ivotě zásadně objevují proto, aby vás obtěovali. Pokud to víte, můete se povznést nad kadou situaci. Jak? Jednodue: Omlouvám se za vechno, co se děje. Prosím, odpus mi."
Pokud někdo řekne, e mu i jediný člověk nikdy v ivotě ani jedenkrát nevadil, tzn. neobtěoval, tak to není dle mého názoru pravda.
Jo! Jo! Jo!!
To je starí téma - nově vyhrabaný! To je dobře...
Upravil(a) Wiki (30. 6. 2010 17:21)
Není tady
"Nestanete se lepím člověkem tím, e se o to budete snait, ale tím, e si uvědomíte dobro ve svém nitru, které tam u dávno je, a dovolíte mu, aby se projevilo i navenek. To se můe stát jen tehdy, kdy změníte stav svého vědomí."
Eckhart Tolle: Nová Země
Není tady
"Vliv událostí závisí na tom, jak je osoba vnímá. Lidé filtrují nebo výběrově ignorují zpětnou vazbu z okolí, která neodpovídá jejich pojetí, a zaměřují se nebo vybírají jako předmět z pozadí ty sloky zpětné vazby, které jejich pojetí potvrzují. Události, které zaíváme, určujeme do jisté míry sami tím, e je očekáváme. Očekávání ovlivňuje nae chování a chováním pak napomáháme výskytu těchto událostí."
ádný zlý Bůh, to my si ty události hledáme a jetě se chováme tak, aby nastaly
(dle interpersonální psychoterapie)
Není tady
To neni zdravy zpusob ,byt prizpusobeny hluboce nezdrave spolecnosti.
J. Krisnamurti
Není tady
Nejlepím důkazem pudinku, je jeho snězení.
- anglické (zenové) přísloví
Není tady
" Chyby jsou falesna ocekavani"
Clemens Kuby
Není tady
"Neupoutávejte se na ádnou autoritu,
ale nezamítejte také nic,
nýbr hledejte spíe sami,
jak byste se stali zralými pro poznání pravdy."
Není tady
"Vsechno lidske je pomijive"
Není tady
"Člověk dospívá v okamiku, kdy začne lásku dávat, namísto aby ji vyadoval."
Osho
Není tady
" Pokud se dá problém řeit, proč si dělat starosti? Pokud se nedá řeit, proč si dělat starosti? "(antidéva)
Není tady
" Čemu housenka říka konec sveta,to Pán nazyva motylem. "
Mayske prislovi
Není tady
"Svemu stinu neuteces."
Není tady
hirondel napsal(a):
"Svemu stinu neuteces."
Přestav si, e někde jde a vidí, jak tvoje tělo vrhá stín. Prostě ty a stín si jdete jen tak vedle sebe. No a najednou vypije elixír neviditelnosti. Chudáček stín, takhle s ním hrát na schovávanou. Já bejt stín, asi by mi bylo smutno.
Jasně je to blbost, ale tak mě to napadlo.
Upravil(a) giorgino (7. 3. 2011 14:58)
Není tady
giorgino napsal(a):
hirondel napsal(a):
"Svemu stinu neuteces."
Přestav si, e někde jde a vidí, jak tvoje tělo vrhá stín. Prostě ty a stín si jdete jen tak vedle sebe. No a najednou vypije elixír neviditelnosti. Chudáček stín, takhle s ním hrát na schovávanou. Já bejt stín, asi by mi bylo smutno.
Jasně je to blbost, ale tak mě to napadlo.
A kdyz stin kraci za postavou a ta ho nevidi, protoze se nerozhlidla,neohlidla aby ho spatrila.Diva se dopredu ale stin jde stale za ni a je neviditelny. Smutny.
Nakonec postava nevidi ani jeho ani sebe.
Není tady
"Kamkoli se vydáte, jděte s celým srdcem."
Confucius
Není tady
Já vás rozvrkočím, bando...právě jsem toti ulovila kráásnej citát!
Obvyklé stínosti muů....nic jim není dost velké. Jenom kdy mají nádor, mluví najednou jinak!
Matka Hoffstetterová
Není tady
.
Upravil(a) aiga (2. 9. 2012 22:33)
Není tady
.
Upravil(a) aiga (2. 9. 2012 22:34)
Není tady
lupina montana napsal(a):
Já vás rozvrkočím, bando...právě jsem toti ulovila kráásnej citát!
Obvyklé stínosti muů....nic jim není dost velké. Jenom kdy mají nádor, mluví najednou jinak!
Matka Hoffstetterová
Malé nebo velké, mimo tělo je to za jedno.
Není tady
"Nez prijde svitani,prozijes temnou noc"
Není tady