6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Wiki napsal(a):
Natálie napsal(a):
Vechno ve tvém nitru je dokonalé. Někde ve tvém nitru se nachází ten, kým bys měl být.
*
Kadý touí po pocitu, e ve má nějaký význam.
*
Člověk, který se cítí dobře, nikdy nemá potřebu zesměňovat, obviňovat ani utiskovat nikoho jiného.
*
Člověk si přeje být milován. Nesplní-li se mu to, chce být obdivován, a nesplní-li se mu ani to, chce být obáván, v dalím případě nenáviděn a proklínán. Člověk touí zanechat v lidech nějaký pocit, due se bojí prázdnoty, chce kontakt za kadou cenu.Ten třetí je můj oblíbený. Vdycky si na něj vzpomenu, kdy mám chu si zakritizovat...něco, někoho..
To je určítě od Polacka...ééé? To je moc chytrý pán.
Ztotoňuje se s : Ve se děje tak, jak dít se má."
jestli myslí Pollaka, tak jo :-).
Při čtení této kníky jsem si hodně uvědomila, proč jsem si musela projít tím vím...
Není tady
Jo, sesumíroval to pěkně. Nevím jak se přesně píe - jsem líná to hledat. No, přemohla jsem se - Kay Pollak
A jetě - pan Svija - moc podnětné čtení
Není tady
"Naučili jsme se ít pdle názorů jiných lidí, protoe máme strach z toho, e nebudeme přijímáni a e nebudeme pro ostatní dostatečně dobří. Být sám sebou je největí lidský strach."
"Po ochočení u ani trochu nejde o to, abycom byli dostatečně dobří pro někoho jiného. Nejsme dostatečně dobří sami pro sebe, protoe nezapadáme do vlastní představy o dokonalosti. Nedokáeme si prominout, e neodpovídáme své představě o tom, jací bychom měli být. Výsledkem je pocit neskutečnosti a nasazování společenských masek, abychom jiným zabránili si toho vimnout. "
- Miguel Ruiz Čtyři dohody
Upravil(a) Tulipánka (12. 7. 2009 22:10)
Není tady
"Celá existence tančí - vyjma člověka."
Osho - Tantra vize
Není tady
Nala jsem něco moc pěkného:
Kdy Vesmír vloí sen do srdce člověka, vloí tam s ním zároveň i vechno, co člověk potřebuje, aby ten sen uskutečnil. Nevloil by ti do srdce určitou touhu, přání, poslání, ani by tě zároveň nevyzbrojil k jeho realizaci. Vloí sen do tvého srdce a pomáhá ti ít jej. Je to tvé poslání.
Moná, e myslí, e u jsi vechno propásl. e jsi udělal příli mnoho chyb, e Tvá doba u pominula, e u je pozdě. Ne, vůbec ne. Vesmír je Vesmírem druhé, třetí i sté ance. Chce, aby ses opět postavil a
zkusil to znovu, abys učinil jasné rozhodnutí a el zase kupředu. Nikdy není moc pozdě.
Moná tě doposud jen připravoval na něco velkého, co teprve přijde.
Proto se nikdy nevzdávej. Vstaň zase a jdi dál. Něco ses přiučil a jsi tedy lépe vyzbrojen pro velké věci, které jetě mají přijít. Buď odváný a silný.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
"Naučili jsme se ít pdle názorů jiných lidí, protoe máme strach z toho, e nebudeme přijímáni a e nebudeme pro ostatní dostatečně dobří. Být sám sebou je největí lidský strach."
"Po ochočení u ani trochu nejde o to, abycom byli dostatečně dobří pro někoho jiného. Nejsme dostatečně dobří sami pro sebe, protoe nezapadáme do vlastní představy o dokonalosti. Nedokáeme si prominout, e neodpovídáme své představě o tom, jací bychom měli být. Výsledkem je pocit neskutečnosti a nasazování společenských masek, abychom jiným zabránili si toho vimnout. "
- Miguel Ruiz Čtyři dohody
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Natálie,
my si opravdu máme co říci! Tvůj citát mi teď přesně zapadnul do něčeho, co dělám a pomohla . Super!
To jsem ráda, e ti to pomohlo, mně se to moc líbilo, tak jsem to sem napsala. koda, e ta vae chaloupka je pro mě tak daleko...asi tě někdy přijedu navtívit do Turnova . A pohovoříme .
Není tady
Natálie,
klidně přijeď, jsou to Jeniovice.
A co se setkat 4.8. na malování aury v centru Magnet v Jablonci nad Nisou ? Je to od 18:30 a stojí to myslím kolem 200 Kč na 2 hodiny.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Natálie,
klidně přijeď, jsou to Jeniovice.
A co se setkat 4.8. na malování aury v centru Magnet v Jablonci nad Nisou ? Je to od 18:30 a stojí to myslím kolem 200 Kč na 2 hodiny.
Tak to bych určitě mohla, to je blízko. To by bylo v poho. Musím se někde zaregistrovat?
Kdy budu mít hlídání, tak bych se někdy mohla vypravit do Turnova na otočku :-) .
Není tady
Zápisky z cest. Vzkaz pro Pandoru:
"Ale to není má role, jenom tudy procházím."
A přitom zdravím vechny. Moc na vás myslím.
Ale jsem tu jen na skok, opravdu jen tento okamik.
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko u mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na lehkých nohou dám se vést
a k cestě větí, neli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Není tady
Poslední dobou hodně přemýlím o tomhle: "řada lidí dá přednost tomu mít pravdu, ne aby byli ochotni být astní" (pořád jetě Tipping - Radikální odputění )
Crabe, to je Bilbo Pytlík, viď?
Natálie napsal(a):
Nala jsem něco moc pěkného:
Kdy Vesmír vloí sen do srdce člověka, vloí tam s ním zároveň i vechno, co člověk potřebuje, aby ten sen uskutečnil. Nevloil by ti do srdce určitou touhu, přání, poslání, ani by tě zároveň nevyzbrojil k jeho realizaci. Vloí sen do tvého srdce a pomáhá ti ít jej. Je to tvé poslání.
Moná, e myslí, e u jsi vechno propásl. e jsi udělal příli mnoho chyb, e Tvá doba u pominula, e u je pozdě. Ne, vůbec ne. Vesmír je Vesmírem druhé, třetí i sté ance. Chce, aby ses opět postavil a
zkusil to znovu, abys učinil jasné rozhodnutí a el zase kupředu. Nikdy není moc pozdě.
Moná tě doposud jen připravoval na něco velkého, co teprve přijde.
Proto se nikdy nevzdávej. Vstaň zase a jdi dál. Něco ses přiučil a jsi tedy lépe vyzbrojen pro velké věci, které jetě mají přijít. Buď odváný a silný.
Není tady
Kdybych byl tehdy věděl, to, co vím dnes.......
Jene jak stárnete zjiujete, e vy dnes nejste vy tenkrát. Vy tenkrát jste byli blbeček. Tenkrát jste prostě byli to, co jste museli být, abyste mohli vykročit po cestě k tomu, co jste dnes a jedním z počátečních kamenitých kusů té cesty bylo býti blbečkem.
Terry Pratchett - Noční hlídka
Není tady
Jsou chvíle, kdy se člověk rozhlédne po celém vesmíru a pomyslí si: "A co já?!?" a slyí, jak mu vesmír odpovídá "A co by s tebou mělo být?"
Terry Pratchett - Zloděj času
Není tady
Světlo si myslí, e dokáe cestovat rychleji ne cokoli jiného, ale to se mýlí. I kdyby dokázalo cestovat seberychleji, kamkoli dorazí, vude najde tmu, která tam byla dříve a u na něj čeká...
Terry Pratchett
Není tady
Neni nic vzneseneho na tom, byt lepsi nez jini lide. Vznesenost je v tom, byt lepsi, nez jsi byl sam vcera.
Není tady
Jsi na pracovní schůzi a má projev. Náhle si vimne, e někdo zívá. Jak si to vysvětlí? .... skutečnost a tvá interpretace nejsou totoné.
Pokud potkáte lidi s maskou agrese, panovačnosti, nenávisti nebo přespříliné úspěnosti, nebojme se jich, ani je neodsuzujme. Snaí se jen nedat najevo svoji zranitelnost.
Jestlie bude reagovat na masku a tvrdý postoj člověka se strachem nebo s opovrením, pak bude reagovat na něco, co je falené. Neuvidí pravdu. Jsi obětí falené interpretace.
Podle Pollaka.
Není tady
Judita napsal(a):
Poslední dobou hodně přemýlím o tomhle: "řada lidí dá přednost tomu mít pravdu, ne aby byli ochotni být astní" (pořád jetě Tipping - Radikální odputění )
tak o tom jsem posledni dobou premyslela taky hodne, akorat vyraz "mit pravdu" bych nahradila spis "trvat na svem"..
ono nekdy byt stastny znamena nejprve priznat si ze jsem nestastny, a to vetsina lidi neudela, protoze to boli, a taky pak dal to znamena, pokud clovek vubec najde odvahu si to priznat, musi zmenit nekdy od zakladu svoji zivotni realitu a to je taky peknej zahul..
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Jsi na pracovní schůzi a má projev. Náhle si vimne, e někdo zívá. Jak si to vysvětlí? .... skutečnost a tvá interpretace nejsou totoné.
Pokud potkáte lidi s maskou agrese, panovačnosti, nenávisti nebo přespříliné úspěnosti, nebojme se jich, ani je neodsuzujme. Snaí se jen nedat najevo svoji zranitelnost.
Jestlie bude reagovat na masku a tvrdý postoj člověka se strachem nebo s opovrením, pak bude reagovat na něco, co je falené. Neuvidí pravdu. Jsi obětí falené interpretace.
Podle Pollaka.
zajimalo by me co by pollak doporucoval jako reakci na opacny typ lidi - navenek mili, hodni, ochotni, dokonali, neni jim co vytknout.. uvnitr napechovana agrese a schopnost kdykoli ublizit, jak se naskytne sance, aby si aspon trochu ulevili... ja jsem zatim jako jedinou moznou reakci vyhodnotila chodit okolo velkym obloukem a nebyt ten kdo to odnese.. je nejaka jina moznost? ne vzdy se urcitym situacim clovek muze vyhnout at se snazi sebevic
Není tady
Doufej v nejlepí a připrav se na nejhorí
Reinhold Messner
Není tady
Čtu teď Svět bez hranic o technic ho´oponopono. Píí tam super větu:
"Lidé se ve vaem ivotě zásadně objevují proto, aby vás obtěovali. Pokud to víte, můete se povznést nad kadou situaci. Jak? Jednodue: Omlouvám se za vechno, co se děje. Prosím, odpus mi."
Pokud někdo řekne, e mu i jediný člověk nikdy v ivotě ani jedenkrát nevadil, tzn. neobtěoval, tak to není dle mého názoru pravda.
Není tady