18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vydala jsem se teď na "studijní cestu" a ráda bych se s vámi podělila o některé zajímavé mylenky a citáty. Třeba je budu postupně doplňovat
Na cokoliv myslíte, takoví jste. Tím, e o kvalitách jako mír, úcta, pokora, harmonie, radost, velkorysost, zdraví, hojnost, svoboda, klid, síla, integrita, důstojnost, respekt, soucítění, odputění, vůle, světlo, tvořivost, půvab, moudrost a láska budete přemýlet a meditovat, budete si je magneticky přitahovat do své aury, rozíříte je v sobě.
Není tady
> Clovek je vytvorem myslenky.<
> Vsechno,co jsi jsi ucinil se svym zivotem,se projevi v okamziku smrti.
A vsechno,absolutne vsechno se pocita. <
Upravil(a) hirondel (20. 3. 2009 13:42)
Není tady
Moc pěkné vlákno .
Tvou první povinností je udělat astným sám sebe. Jsi-li asten, učiní astnými i ostatní, nebo astný můe kolem sebe vidět jen asné.
Není tady
Jsme jedné krve - ty i já.....
Bálú
Není tady
Milé duchničky a duchňáci?... (to je blbý výraz, jak zní ten správný?)
Prosím nevíte kde ta protivná zima sedí a má ten svůj velký zadek? Já, e bych vzala to proutěné kotě a vymetla sní U mě opravdu, ale opravdu se... tve!!
Není tady
pomněnka napsal(a):
Milé duchničky a duchňáci?... (to je blbý výraz, jak zní ten správný?)
Prosím nevíte kde ta protivná zima sedí a má ten svůj velký zadek? Já, e bych vzala to proutěné kotě a vymetla sní U mě opravdu, ale opravdu se... tve!!
Pomněnko, kdybys nepoznala krutou zimu, tak by ses nemohla opravdu těit z jara . A v Ústí není tak hrozná zima, u nás je to horí...
Upravil(a) Natálie (25. 3. 2009 7:26)
Není tady
Přijetí a vnitřní klid znamená nerozčilovat se nad událostmi, minulostí a druhými lidmi, ale přijímat je. Ve stavu vnitřního klidu přijímá události a lidi takové, jaké a jací jsou. Nevzruuje se kvůli tomu, co se děje. Neposuzuje lidi jako dobré nebo patné. Ví, e věci samy o sobě nejsou ani dobré ani patné, e dobrými či patnými je činí Tvoje hodnocení.
http://www.ranka.cz/mistri/2.htm
Upravil(a) Tulipánka (20. 4. 2009 21:34)
Není tady
Tuli, to je sice vechno moc hezké, ale jak to udělat aby se tě nedotýkaly vechny věci. Jasně, e začíná maličkostma a vímá si i na těch druhých - jeí on se rozčiluje nad takovou blbostí....a jsi v pohodě, vyladěná,.... ale pak přijde věc, co se tě hluboce týká... a prostě to jetě nejde se nad to povznést. Najednou zjistí, e tě to srazilo na kolena, e jsi na samotném začátku - zase, e to ego blbý se přihlásilo zrovna, kdy to nejmíň čeká. Najde si potvora i tu sebemení skulinku a jen nedává trochu pozor... u tě má. Podpásovka? Nebo dalí zkouka?
Není tady
Jen oznámení Pomněnko..."tady má dalí ranku, koukej si to nějak vylízat"
Není tady
pomněnka napsal(a):
, Nebo dalí zkouka?
Vyzva -ucit se.
Není tady
Pomněnko,
a kdo říká, e je to lehké?
Je to opravdu jen citát, ale kdybych si to neřeila, tak to určitě nezveřejním . Tu kartu jsem si vytáhla den poté, co jsem měla s manelem rozepři, e mě ignoruje, kdy mu pořád říkám, a nedělá rámus, kdy Davídek spí. A on to dělá pořád dál .
Kdy cítím e mě mana zase začíná svým ignorantstvím vytáčet, řeknu si 1. větu z citátu. Pomáhá to
Upravil(a) Tulipánka (21. 4. 2009 16:05)
Není tady
Já vím, e neříká, e je to lehké Jen jsem na to protě musela reagovat... takové to okomentování sama sobě
Noo, přesně jak píe Lupi líu, líu si ty rány jak umím, ale holt jsou chvíle, kdy bych nejraději zalezla do nory a tie vyla
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Přijetí a vnitřní klid znamená nerozčilovat se nad událostmi, minulostí a druhými lidmi, ale přijímat je. :)Ve stavu vnitřního klidu přijímá události a lidi takové, jaké a jací jsou. Nevzruuje se kvůli tomu, co se děje. Neposuzuje lidi jako dobré nebo patné. Ví, e věci samy o sobě nejsou ani dobré ani patné, e dobrými či patnými je činí Tvoje hodnocení.
Hezký, tulipánko. Přesně takhle to funguje ve stavu vnitřního klidu. Vechno, co jsi napsala.
Vechny odpovědi, které bude kdy potřebovat, najde v sobě. Zti se tak, abys ve svém nitru mohla odpověď najít, a pak jí naslouchej. Dělej věci, které má ráda, a pak ij takový ivot, aby to bylo vidět.
Upravil(a) majkafa (21. 4. 2009 18:21)
Ten text jsem taky nenapsala já. A kdysi dávno jsem ho napsala do památníčku mé dcerce.
"Ve, co vidí, je vyzařování tvé mysli!"
Není tady
hirondel napsal(a):
"Ve, co vidí, je vyzařování tvé mysli!"
Pěkně řečeno :-)
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Pěkně řečeno :-)
Z Tibetske hnihy mrtvych.
Není tady
Vechno ve tvém nitru je dokonalé. Někde ve tvém nitru se nachází ten, kým bys měl být.
*
Kadý touí po pocitu, e ve má nějaký význam.
*
Člověk, který se cítí dobře, nikdy nemá potřebu zesměňovat, obviňovat ani utiskovat nikoho jiného.
*
Člověk si přeje být milován. Nesplní-li se mu to, chce být obdivován, a nesplní-li se mu ani to, chce být obáván, v dalím případě nenáviděn a proklínán. Člověk touí zanechat v lidech nějaký pocit, due se bojí prázdnoty, chce kontakt za kadou cenu.
Není tady
Natálie napsal(a):
Vechno ve tvém nitru je dokonalé. Někde ve tvém nitru se nachází ten, kým bys měl být.
*
Kadý touí po pocitu, e ve má nějaký význam.
*
Člověk, který se cítí dobře, nikdy nemá potřebu zesměňovat, obviňovat ani utiskovat nikoho jiného.
*
Člověk si přeje být milován. Nesplní-li se mu to, chce být obdivován, a nesplní-li se mu ani to, chce být obáván, v dalím případě nenáviděn a proklínán. Člověk touí zanechat v lidech nějaký pocit, due se bojí prázdnoty, chce kontakt za kadou cenu.
Ten třetí je můj oblíbený. Vdycky si na něj vzpomenu, kdy mám chu si zakritizovat...něco, někoho..
To je určítě od Polacka...ééé? To je moc chytrý pán.
Ztotoňuje se s : Ve se děje tak, jak dít se má."
Není tady