29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, není tu někdo kdo ted´někdy prodělal to co já?zamlklé těhu.ráda bych pokecala...
Není tady
Ahoj Venysku,
moc mě mrzí, co tě potkalo...mě to potkalo před třičtvrtě rokem a vidíš, dnes už jsem zase těhu a daleko dál, než minule...a takových nás je tu spoustu...určitě si s tebou na to téma někdo rád pohovoří, povzbudí tě, atd...ale mám obavy, že ne tady na těhulkách, ty řeší jiné starosti....spíš skoč do snažilek...tam tě určitě spousta holek podrží....
Není tady
Ahoj Venysku, já jsem prodělala také něco podobného. Respektive asi to nebylo přímo zamklé těhu, protože jsem nebyla na revizi, ale i tak to bolelo Jak píše Keks je tu spousta holek co prošla tím co ty a sposta z nich už je teď znovu těhu, nebo se již těší z mimi. Pojď k nám do snažilet na pokec
Není tady
Ahoj Venýsku. Je nás tady bohužel spousta s touto zkušeností Já si tím prošla loni v lednu. Už to nebolí je to pryč, ale člověk na to nezapomene. Věř mi, že ti bude zase líp
Není tady
Tak já budu mít za chvilku ( 26.3.2008) rok od revize, pro zamlklé těhu v 11 týdnu, bolelo to dost dlouho, možná i proto, že vešechny moje kamarádky v tu dobu rodily a já měla po revizi ještě více rozhozené cykly než dřív, ale čas je nejlepší a ty rány na duši zahojí
přeji ať se brzy zadaří znovu a tentokráte bez komplikací
Není tady
ahoj, tak ja som to mala pred rokom a ako vidím, z tých ktoré sem anpísali som jediná netehotná. ale nezúfam, až teraz začínam byť v poriadku zdravotne.
Není tady
Ahoj mě se to taky stalo byla jsem na ivf a ve 3 tydnu se plod nevyvijel.Bylo 3.3.2009doktor řikal.že se to stava ale ikdyž jsem byla jen tak chvili těhotna tak mě to boli.Jinak bych se chtěla zeptat za jak dlouho byste se snažili o dalši mimi.Děkuji za odpovědi
Není tady
Venysku, já si také prošla (podzim 07). Bolelo to moc a dlouho a přesně jak píše Janabas: kamárádky kolem těhotněly a rodily-to člověku nepřidá. Naštěstí se pak zadařilo rychle. Tak ať to co nejdříve přebolí a zadaří se co nejdřív
Není tady
Adriano
Není tady
tak v březnu revize a poté rozhozené cykly, agolutin a na 3 měsíce Duphaston k úpravě délky cyklu dle ovu testů a BT první ovulace v listopadu a nakonec skončeno //
- ale taky to byl a ještě je boj - krvácení od 4 do 16 tt, permanentní strach, jestli je miminko v pořádku
a psychicky jsem se s tím vypořádala až tak po 5-6 měsících
Není tady
tak ono to liečenie, psychické, trvá dlho ale je to individuálne..trvalo snáď pol roka kým som si uvedomila, že nemyslím na to 100krát za deň ale len pár krát. ale aj tak neprejde deň aby som na to nepomyslela..koľko by už malo mesiacov..
ale treba myslieť pozitívne a to mi potvrdili všetky tie, ktoré sem prispeli a sú s metríkom. veď zachviľu budem mať aj ja
Není tady
Adrianko, určitě se zadaří !!! jen ta cesta je někdy klikatější....
Venýsku, přesně jak píše Adrianka, já na to též pořád myslela, pořád si říkala, proč se to stalo mě (revize ve 14 tt - plod se však nevyvíjel od 11 tt)... A přesně tak si představovala - tak - teď už bych měla bříško, tak - teď bych rodila, apod....a ještě k tomu v té době byla o něco málo více těhotná sestra a všichni ji řikali, jak jí to těhu sluší, jak si to užívá, apod...mě bylo hrozně...
Sestra to taky neměla jednoduché, po prvním dítěti jim to nešlo asi 6 let, pak se připravovali se švagrem na IVF a šup, už byla těhu přirozeně, bylo to taky však zamlké...no a za 4 měsíce po revizi opět těhulka přirozeně a dnes mám malou neteřinku na světě...
Ale čas přešel a první měsíc snaženíčka se zadařily // (po 4 měsících od revize)... A to mám problémy s cykly, které jsou abnormálně dlouhé...Nervíky to ale i teď byly a stále jsou, aby bylo vše OK, aby se to neopakovalo...
Tak budu držet palečky, aby byly brzy // na testíku a dopadlo to mnohem lépe...
Není tady
moja sestra zistila ze je tehotna v den mojej revizie, viete si predstavit tu ranu pre mna...a druha caka dieta teraz...ja stale nic... ale tesim sa s nimi a to ma zabava
Není tady
Venysku, ja mela zamlkle tehu 7tt+1 ted 14 dni pred vanoci..Revize se nepovedla a ja cele vanoce cekala, zda budu muset jeste jednou nebo si telo poradi samo. V den mych 33.narozenin mi doktorka rekla, ze deloha uz je naprosto ok a ze jsem v poradku, byl to jeden z nejhezcich darku. Pockali jsme dva cykly a zacali se znova snazit tento mesic..ted mam 5 dni zpozdeni, ale test jsem si jeste nedelala..tak nejak se mi nechce prijit o tu nadeji kdyby byl test negativni a nebo se zacit strachovat nad pozitvinim :-))
Vzdycky je to negativni zkusenost a vim, jak me vytacely ty vety typu: Asi to tak melo byt..Lepsi ted nez pozdeji nemocne,atd..Ale vlastne meli pravdu..Prvni mesic po revizi jsem si vubec neumela predstavit, ze bych chtela byt zase tehu,ale pak ta negativni zkusenost zapadala kamsi do podvedomi, protoze na me doma cekal uz jeden prcek a ted me nejake velke smutneni nedovolil..
Upravil(a) Karal (20. 3. 2009 17:52)
Není tady
venysku,já se taky hlásím do tohohle klubu.......bohužel.....
potkalo mě to měsíc před vánocema.......super dárek.. ,ale já to vzala vcelku v pohodě.... ten plod prostě neměl srdíčko.......
nyní jsme ve fázi snažení....ta je vždycky nejhezčí
koukám že jednoho prcka už doma máš??A jeslti můžu být zvědavá..kdy se to přihodilo tobě a v kterém tt??
KARAL....... no nenapínej -teda to já už bych testila.. ,no ale my zatím nic... tak držím moc palce a dej vědět!! doufám že se sejdeme v zimních
Není tady
Venysku, já jsem ze stejné party, jako Janabas a Adriana. Revize v březnu 2008, ZT v 11tt. Nejhorší bylo, že už měl prcek předtím srdíčko. Ale jak píšou holky, časem zjistíš, že se rány hojí. Já jsem trošku nezmar a vůbec mě ani nenapadlo, že bych to vzdala, ale začátky byly těžké. Nejhorší bylo, když jsem to vysvětlovala malé, že miminko bylo moc nemocné a muselo jít k andělíčkům. To bylo skoro nad moje síly.
Revize naštěstí proběhla naštěstí dobře a tak jsme se mohli začít brzy snažit. Začali jsme po 3 MS a na druhý pokus to vyšlo. A zatím to vypadá dobře.
Ale přiznám se, že jsem si pobrečela i když už jsem byla zase těhotná. Prostě to najednou na mě dolehlo a přišlo mi to hrozně líto. Díky tomu novému tvorečkovi je teď už všechno zase lepší. Ale na naše ztracené miminko nezapomenu nikdy - termín porodu jsem měla v říjnu 2008, takže si občas říkám, že už by měl x měsíců a tak. Ale už se u toho dokážu i usmívat.
Není tady
Ahoj Venýsku,
taky to mám za sebou a hned asi dvakrát. Napoprvé (bez potvrzení doktora) na Silvestra 08, to bylo hned pár dní po termínu MS, takže nebyla ani revize jen jsme to prostě odemenstruovala (a teď už to v optimistických chvilkách ani za potrat nepovažuju - už jsem s tím srovnaná). A druhý ZT pak v říjnu 08 ve 13 tt - Turnerův syndrom (zjistili to na genetice, kde jsme byli na NT screeningu a mysleli, že si odneseme krásný fotečky miminka ) A podívej na metřík
Bolelo to, ale tady na BB mně lidi právě jako Keks, Janabas, Ivka, Berka, pavka a mnoho dalších podržely právě tím, že mi psaly své příběhy a já věděla, že to přebolí. Teď si taky popláču občas a přiznám se, že každá kontrola je pro mně pořád ještě spíš utrpením a už si to prostě neseme všechny s sebou, ten strach, že se to stane znova.
Ale jednou se ta smůla prolomí a mímo donosíme, i ty
Není tady
Adri, nejsi sama, já už jsem dneska 14 měsíců po revizi a nic a vidina mizerná. Dneska u nás byla známá s 5-ti měs. holčičkou, taky si prošla zamlklým těhu, ale strašně se mi sevřelo srdce, klesla mi nálada a ani jsem si tu malou nepochovala (všichni na ni slintali, já se stáhla pryč). Všem bych nám to tady přála a moc ,ale sobě nejvíc
Není tady
Omlouvám se, zřejmě se to zde moc nehodí, ale Karal !! .moc blahopřeji !! :-) Těšíme se v podzimňtkách :-) ..a nechť jsi inspirací a nadějí pro všechny snažilky !!!! !!!!
Není tady
Ahoj Venýsku!!!!Mě to potkalo v únoru 09 v 6tt a bolelo to, ale teď už se soustředím na to, abych byla v pohodě jak po fyzické, tak psychické stránce a mohla hupsnou do dalšího snažení hned jak to bude možné;)Budu nám oběma držet pěstičky, aby jsme se brzo přesunuly do těhulek
Není tady