29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
chtěli bychom v létě jet na dovolenou do Krkonoš. Se dvěma dětmi 8 a 10 let. Dělat túry a procházky.
Poradili byste vhodné ubytování, aby tam byly pokoje s příslušenstvím, ne moc daleko od turistických tras?
Tam kde jste sami byly a líbilo se Vám tam, že byste se vrátily. Pokud si pamatujete i cenu za os/noc, tak napište.
A ještě otázku. Je tu někdo kdo jste měl sebou psa? Víte kde pejsci nevadí?
Díky za všechny odpovědi.
Není tady
Ahoj, já letos byla na Benecku, v hotelu Sůva. Za 45O na osobu,se snídaní. Místo hezké, klidné a přitom v centu obce a blízko všech cest do hor. Ubytování pěkné, pokojíček sice malý, ale nám to stačilo. Jen doporučuju na jídlo chodit jinam- jídlo tam bylo dost drahé.
Ale myslím,že v létě seženeš dobré ubytování určitě skoro všude, české hory se teď obecně potýkají s úbytkem turistů, takže by mělo být dost volno a snad i relativně levno.
Kdyžtak koukni na www.ceskehory.cz (snad si ty webovky pamatuju spravně..)
Ahoj, mám ráda Pec pod Sněžkou, tam je to v létě hezké, jezdíme tam s rodinou skoro každý rok a pořád je co dělat, hezký je penzion Marienka, tam mají i velký koutek pro děti, venku dětské prolézačky a hezkou terasu... http://www.pecpodsnezkou-turistika.cz/u … -marienka/
Upravil(a) jitkand (25. 5. 2010 10:08)
Není tady
Ahojky,
vloni v létě jsme byli s dětmi v Rokytnici nad Jizerou, v krásných nových apartmánech U lanovky a bylo to super. Klid, krásný výhled, sezení na grilování, pro děti houpačka, pískoviště, travnaté prostranství, kde mohou volně pobíhat, kozičky, které mohou krmit, dětská postýlka i židlička, vše bylo k mání. Pronajali jsme si 2 rodiny dva spodní apartmány, takže jsme měli soukromí, celý spodek byl jen náš. Podnikali jsme spoustu výletů po okolí. Všem můžu vřele doporučit!! reklama
Upravil(a) Saicul (7. 6. 2010 20:55)
Není tady
Ahojte, hledám typ na ubytování pro 7-8 dvojic - dvojpokovové ubytování - zpívající starší parta. v období Začátku května. Děkuji předem a zdravím AnB
Není tady
Ozvi se mi, dám vědět.
Není tady
Zdravím, já mohu doporučit kemp Liščí Farma v Krkonoších, který jsme si velmi oblíbili s partou přátel. Jsou tu lidové ceny a výborný přátelský personál, služby se nám tu také moc líbí. Zkuste mrknout na nepovolená reklama Kempování je super zábava
Upravil(a) Ronja (29. 3. 2011 15:27)
Není tady
Já jsem byla loni v hotelu Adamve Špindlu, na týden, taky s dětmi, bylo to super, protože já jsem tak akční, že všechny štvu! Ale to bylo super, protože jsme měli 2x denně cvičení a děti měly v době cvičení hlídání, různě tvořily, měly hry v lese, chodily do bazénu. Letos jsem se rozhodla pro podobný pobyt, ale zase jinde, abychom prozkoumali jiný kraj (mezi vinnými sklípky:), ale Špindl mohu doporučit, je tam v létě fakt co dělat!
Není tady
Já ubytování v poslední době hledám na www.pocitamesdetmi.cz, kde je spousta hotelů, které jsou vybaveny pro rodiny s dětmi. Doporučil bych Libereckou boudu.
Není tady
Mrkni na slevové servery-tam se prodává pobytů v krkonoších hafol a za babku.
Není tady
Několikrát jsme byli na chatě na hřebenech Nové Klínovce, kde báječně vařili a byl tam velmi příjemný boudař. Vřele doporučuji, budute přímo na hřebenech a odtud dělat krásné túry.
Není tady
Ahoj, pokud se chystáte do Krkonoš, tak jako letos my, a nevíte, kam byste se mohli podívat, inspirujte se na těchto stránkách: http://krkonose.org/prijemne-prostredi/
Není tady
Ouška74 napsal(a):
Ahoj,
chtěli bychom v létě jet na dovolenou do Krkonoš. Se dvěma dětmi 8 a 10 let. Dělat túry a procházky.
Poradili byste vhodné ubytování, aby tam byly pokoje s příslušenstvím, ne moc daleko od turistických tras?
Tam kde jste sami byly a líbilo se Vám tam, že byste se vrátily. Pokud si pamatujete i cenu za os/noc, tak napište.
Ahoj, hezké turistické trasy jsem našla http://www.region-krkonose.cz/aktivni-v … ne-stezky/ akorat by to chtel jeste mapku, ale to sem si uz dohledala, teda manzel)))
Není tady
Ouška74 napsal(a):
Ahoj,
Ahoj,
trochu tu debatu tady oživím. Tak například pension Karolína je ubytování, které mám vyzkoušené.
Pokoje jsme měli plně vybavené, i s kuchyňkou, k atrakcím jako Aquapark, lanová dráha, tenisové kurty, bazén, turistické trasy - vše velmi blízko.
Cena je asi podle toho jak kdy, my jsme platili asi 400/noc v létě. Psa jsme neměli, ale stačí se zeptat pana majitele, je to velmi milý pán.
Není tady
Ouška74 napsal(a):
Ahoj,
Nemáte náhodou zkušenosti s chalupou Janské Lázně http://www.ubytovanikrkonose.cz/janske- … chalupa-1/ ? Vypadá dobře, cena ok, jen jestli je to tam takové jako na fotkách .
Není tady
lenkin napsal(a):
Ouška74 napsal(a):
Ahoj,
Díky za všechny odpovědi.Nemáte náhodou zkušenosti s chalupou Janské Lázně http://www.ubytovanikrkonose.cz/janske- … chalupa-1/ ? Vypadá dobře, cena ok, jen jestli je to tam takové jako na fotkách
.
Já vždycky hledám na : České hory
Není tady
Doporučuji www.pensionfulda.cz v Černém Dole v Krkonoších. Byla to naprostá bomba, jen doufam, že nepodraží..
Je to nově otevřené a mají tam dětskou herničku, herny pro starší děti, wellness a venku bazén se slanou vodou a hlavně super majitel - nic pro něj nebyl problém. Na hory jezdíme jen v létě, ale zvažuji že bych měla své caparty naučit lyžovat, tak možná v zimě. Nevíte někdo jestli je v Černém Dole lyžařská škola a půjčovna nejlépe ?
Díky Kamila Dvořáková
Není tady
Pec pod Sněžkou mohu doporučit, je tam krásně.
Není tady
JJJ souhlasím v Peci pod Sněžkou je náááááádherně. Byli jsme přímo v tomto horském penzionku http://www.ubytovanikrkonose.cz/pec-pod … -penzion/. Moc se nám tam líbilo, člověk z města si v takovéto přírodě neuvěřitelně odpočine.
Není tady
Ahoj, byli jsme na týden ubytovaný Apartmánu Černý Důl a musím říci že jsem z obce byla unešena všude kousek, na trasy na hřebeny ideální místo a vše v klidné a krásné části Krkonoš. Mužu jen všem vřele doporučit http://www.apartman-cerny-dul.cz/
Není tady
martin0 napsal(a):
musím říci že jsem z obce byla unešena všude kousek
A ty kousky doteď sbírají po kopcích kolem...
Upravil(a) helena (31. 7. 2017 13:12)
Není tady