29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Milé babinetky, před chvilkou mi dorazila dlouho očekávaná sms od Martiny:
Už jsem tu, narodil jsem se dnes a jmenuju se Vojtíšek, měřím 50cm a vážím 3540g. Mamince jsem dal zabrat a skončilo to císařem.
Marti moc a moc gratuluji a přeji vše nej Vojtíškovi i celé vaší rodince
Není tady
Kotr díky za zprávu a Martince a Vojtíškovi velká gratulace, hurá hurá
Není tady
hurá - tak další jarňátko - Martinko - strašně moooc gratuluju k Vojtíškovi, musí to být fešák!!
Tak císař přece jen - a vidíš, já myslela, že je to jisté a že Tě ani s norm porodem trápit nebudou... když se prcek pořád tak točil..
Přeju jen to nejlepší a hooodně zdraví a mlíčka!!!
Není tady
Marti, tak ses dockala, doufam, ze uz je dobre a gratuluji k peknemu chlapakovi!!! At jste oba v poradku a brzo doma!
Není tady
Marti, moooc gratuluju!!!
Není tady
Marti, moc a moc gratuluju
Není tady
Hodne stesti ,zdravi Vojtiskovi a cele rodince
Není tady
Martinko, moc a moc blahopřeju k Vojtíškovi. Ať jste oba zdravý a v pořádku. Manža může jít konečně slavit, viď:-)
Není tady
Martinko, gratuluji k Vojtíškovi
.
Není tady
Moc gratuluju k Vojtíškovi a přeju oběma hlavně hodně zdravíčka
Není tady
Hurá tak už se Martinka konečně dočkala:lol:. Velká gratulace k Vojtíškovi a přeju hodně zdraví, mlíčka a jen samé radosti .
Marti a tobě brzké zotavení z císaře . Už se těšíme na foto a slohovku.
Není tady
přidávám gratulaci a mamince i miminku přeji moc zdraví, hodně radostí a minimum starostí
Není tady
Martinko krásný zpráva. Moc gratulujeme a přeji brzké zahojení a zdravíčko celé rodině.
Není tady
Holky, moc a moc vám děkujeme. Už jsme konečně s Vojtíškem doma.
Není tady
Stránky: 1