Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#51 6. 4. 2006 15:38

Simona
♥♥♥♥---

Re: LV - stojí za to ?

Teru, koukám, že chodíme na stejné diskuze smile Tady s tebou souhlasím. Když jsem začala pracovat a vydělávala 5tis a dostal se mi do rukou nějaký časopis, kde bylo něco od LV a jiné luxusní zboží, tak jsem se jen divila kdo si proboha může koupit tak drahé věci. Zhruba před rokem pro mě bylo naprosto normální si kupovat drahou kosmetiku. Nyní je situace opět jiná. Časy se mění. A mᚠpravdu s tím, že s jídlem roste chu. Ještě bych řekla, že na lepší věci se hodně rychle zvyká. Vím to přesně, protože jsem si prošla opravdu blahobytem a chudými časy.

Není tady

#52 6. 4. 2006 15:47

Týna
♥♥-----

A o tom to všechno je. Pro maminu na mateřské je kabelka LV zbytečný luxus. Ale pro člověka, tkerý se dře 12 hodin denně a má třeba 50-60 tisíc čistého měsíčně, to může být radost a splněný sen. Ale pochopit to mohou jen ty, které už stály na obou stranách barikád a prošly blahobytem i chudými časy. A ten blahobyt není jen o tom, že máte vysoký příjem. Musí to být i o tom, že s ním můžete nakládat a valná jeho část se okamžitě nezorpustí do hypoték, leasingů a jiných poplatků.

Není tady

#53 7. 4. 2006 15:42

Angie
♥♥♥♥♥--

Simono a Veronelo,
nečilte se hned :-)

Měla jsem za to, že když si někdo koupí kabelku od LV za 20-30 tisíc, a svůj (podle mého názoru nesmyslný) výdaj "ospravedlní" tím, že ta firma se označuje prvotřídní kvalitou a vidí v tom taky nějakou filozofii, tak pak považuju za nepochopitelné, že přes promyšlenou koupi ani neví jak se ta firma pořádně jmenuje.
Pak mi hned naskočí vzpomínka na Jarušku "hérečku" z ku****šigutntág, to je přesně kategorie "ja su hvězda a mám kabelku od Lujzy Vujtna :-)))

Upravil(a) Angie (7. 4. 2006 15:43)

Není tady

#54 7. 4. 2006 16:10

Angie
♥♥♥♥♥--

Týna napsal(a):

A o tom to všechno je. Pro maminu na mateřské je kabelka LV zbytečný luxus. Ale pro člověka, tkerý se dře 12 hodin denně a má třeba 50-60 tisíc čistého měsíčně, to může být radost a splněný sen. Ale pochopit to mohou jen ty, které už stály na obou stranách barikád a prošly blahobytem i chudými časy. A ten blahobyt není jen o tom, že máte vysoký příjem. Musí to být i o tom, že s ním můžete nakládat a valná jeho část se okamžitě nezorpustí do hypoték, leasingů a jiných poplatků.

Už jsem to psala někde na začátku.
Můžu si ji koupit hned, ale pokud se nezblázním, tak to neudělám :-)
Sice mě to dost možná neláká z toho důvodů, že ty kabelky považuji za mírně nevkusné, ale taky a hlavně pro to, že nikdy nebudu dost bohatá na to, abych si mohla koupit kabelku za 30 tisíc a nepocítit to na rozpočtu. U kabelky za tři tisíce to nepocítím.
Taky je mi líto svoje vydělané peníze utrácet tímto způsobem, protože pro mě nemá smysl přesně jak říkᚠdělat 12h denně + víkendy s notebookem u TV, abych pak šla a plác, je to pryč. To můžu dělat lehčí práci, mít čistou hlavu, víc volna a zábavy a za menší peníze...
Navíc relativně brzy budu na mateřské a co budu mít z toho, že mám ve skříni LV? Jen by mě mrzelo, že jsem za 30 tisíc mohla mít dva velmi dobré kočáry, 30 tisíc jsou papírové pleny na dva roky, nebo nábytek do celého pokojíčku.

Není tady

#55 7. 4. 2006 17:17

zinajda
Host

Angie - když jsem měla před mateřskou, tak jsem uvažovala stejně. Teď,po 16 letech vím, že nastal čas, kdy si peníze mohu dovolit utratit i za věci zbytné,marnotratné.Samozřejmě je to velký výdaj, ale za tu radost z krásného a kvalitního výrobku o stojí.Muži mají také své hračičky - televize,elektronika , auta..., dospívající děti jsou rovněž náročné.Tak proč by si i máma, která si často své radosti odpírala kvůli ostatním / a věřte mi, dělá nás to mnoho /, nemohla udělat radost. Ostatně, dnešní ženy to mají doma " odpracováno". Já s Vámi ale souhlasím  - ve Vaší životní etapě máte jiné priority.

#56 10. 4. 2006 10:57

Simona
♥♥♥♥---

Angie, věř mi, že se nerozčiluju, jen mě ten tvůj názor pobavil. A další, nemám potřebu svůj výběr "ospravedlňovat". Prostě je to věc, která mi udělala radost a z jakého je to důvodu je úplně jedno. Člověk si má dělat radost, a už čímkoliv, protože život je příliš krátký. Souhlasím se Zinajdou. Maminky se hodně obětují pro své děti, vím to. Jednu takovou jsem měla, raději vždy koupila nám než sobě. Když jsem začala vydělávat, tak jsem se snažila jí to vracet. I mamka si začala trošku dopřávat a kupovat si hezké věci. Bohužel na to neměla moc času.
Proto děvčaty, někdy je dobré zahodit na chvíli rozum a "správné uvažování" a trochu si vyhodit z kopýtka.

Není tady

#57 15. 4. 2006 16:22

netka
Host

Já myslím, že jednou  život pustit chlup stojí za to.

#58 22. 4. 2006 16:35

surimi
Host

Vidím, že tu byla debata, do LV investovat nebo ne.Já bych určitě nechtěla plagiát žádného značkového výrobku, protože je to trapný. Buď na to mám nebo nemám.Kopie se stejně poznají, hlavně podle vypracování.Vuittonky a to hlavně ty klasické, z epi kůže, jsou velmi vkusné a ndčasové.Šetřím na jednu, i když to jde ztuha.

#59 18. 7. 2007 16:11

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Angie, souhlasim s tebou. Bydlim v Japonsku, kde je docela dost bohatych lidi, a tak nekoho s vuittonkou vidim na kazdem kroku. Moc tohle nechapu, protoze se mi ten design nelibi. Nejsem zavistiva, ale myslim, ze mnoho lidi tuhle kabelku chce, aby ukazali, ze jsou bohati, jinak fakt nevidim zadny duvod. Protoze vzor u vsech je uplne stejny, akorak jiny tvar. Vubec mi to neprijde originalni, a jak rikala Angie, prijdou mi dost nevkusne. Ale je to jen muj nazor. Jinak 20000 bych za kabelu urcite nedala, mne i 5000 prijde moc. Kabelku od Vietnamce bych nenosila, znackovou urcite, ale ta, co mam, stala na nase penize necelou tisicovku, je od Benettonu. Asi mi nevydrzi na cely zivot, ale nerikejte mi, ze jednu vuittonku budete nosit cely zivot. Urcite budete chtit casem jinou.

Není tady

#60 20. 7. 2007 9:47

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

.no já bych si teda kabelku  za takovou cenu nekoupila...a jak píše Sakura.. kabelku nemám na celý život.Za tu cenu si koupím v tržnici kabelek několik....Ty peníze bych rozhodně investovala do něčěho jiného...

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#61 21. 7. 2007 13:54

DankaS
♥♥♥♥---

ahoj, tak mně se nelíbí, když má někdo takovou kabelku. Přijde mi, že taková drahá věc často přebíjí osobnost svýho nositele. Jákoby ta kabelka křičela hele já jsem Vuitonka koukejte se na mě. Nechtěla bych, aby někdo nejdřív koukal na moji kabelku, pak např. na džíny replay, pak na tričko La coste, připadla bych si jak závodník formule 1 s kombinézou plnou reklam. Ale nemam nic proti těm, kteří si takové věci kupují, když to potěší...jako dárek bych třeba takovou kabelku ¨někomu kdo po ní touží moc ráda dala. Peníze na to mam:).

Není tady

#62 21. 7. 2007 21:03

kukusa
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Humpolačka

mam falesnou penezenku "made in china" s vyrazenym "made in France" lol a pak kabelicku taky s vyrazenym "made in France" ale tentokrat "made in maroc" lol
libi se mi, nosim je uz hodne dlouho, neotahaly se, nikdo me nepokutoval! Znam hodne lidi co nosi LV treba to made in china nebo taky turkey cool a zatim si nikdo na vysoke pokuty nestezoval... Nevim, kabela se mi libila ne jenom proto ze to byla LV, nebyt muj vkus, tak si ji nekoupim ani kdyby na ni bylo vytistene buh vi co

http://lilypie.com/pic/090312/7zB3.jpghttp://b3.lilypie.com/Bbt9p1/.png

http://lilypie.com/pic/081130/UxM5.jpghttp://bd.lilypie.com/DrzCp1/.png
kontrola u gyndr 16.3.

Není tady

#63 24. 7. 2007 13:24

Leontynka.tyna
♥------

Mě osobně se teda LV zdají jako zbytečný luxus... Vyznávám trochu originality a proč bych měla nosit kabelku se stejným designem jako hromada dalších lidí? Jenom abych ukázala: Já mám na LV? To se mi zdá jako holý nesmysl. Na druhou stranu neuznávám ani plagiáty, takže si sice koupím originál kabelky, ale třeba Mandarina Duck, která je levnější (obzvláště když nakupuješ v outletech) a mě stylově víc sedí. Je to na vkusu každého, na financích, které má k dispozici.

Není tady

#64 24. 7. 2007 17:39

host5522
Host

Já bych si takovou kabelku nikdy nekoupila, protože k tomu nevidím žádný důvod (přestože bych tu částku na ni našetřila rychle a nijak zásadně bych ji nepocítila). Nejsem konzumní typ - a naprosto v pohodě a "světově" si připadám i s dva roky starou taškou z nejmenovaného hypermarketu (stála 300,-), kterou nosím naprosto ke všemu 5 dní v týdnu.

Mám jednu známou, její životní cíl je "dobře vypadat a aby bylo vidět, že na to mám". Na oslavě Silvestra (chata uprostřed hor bez vody a s kamnama na dřevo) si vzala oblečení za desetisíce (převážně v bílé barvě), ale šetřit na to musí tolik, že už nemá na to, aby s námi šla na pivo.

Jinak jsem asi divná ženská - ty jejich kabelky se mi nijak extra nelíbí, a ani nemám potřebu mít nic originálního - prostě se mě nedotýká žádný z argumentů "pro", který tady padly. A opravdu nezávidím. Nevím totiž co a proč. :-)

Upravil(a) yellow108 (24. 7. 2007 17:45)

#65 24. 7. 2007 17:49

host5522
Host

.

Upravil(a) yellow108 (24. 7. 2007 18:19)

#66 24. 7. 2007 18:12

host5522
Host

yellow108 napsal(a):

mashanka napsal(a):

elementgirl napsal(a):

No teda ja nevim ale kdybych ty penize mela tak proc bych si to nekoupila kdyz se mi to libi?A nejakej princip by mi byl ukradenej!!!Nerikejete ze kdyby Vam nekdo dal kabelku LV ze byste nebyly stastny jak blechy!!!!!!?

Já tedy musím upřímně říct, že bych nebyla šastná, jak blecha - vůbec bych totiž netušila, co jsem to dostala za zázrak big_smile Pro mě je takových věcí škoda - neocením je. Pravděpodobně bych se divila, proč mi někdo dává tašku big_smile

Zcela souhlasím s Mashankou. Štastná jak blecha bych nebyla. Jaksi bych nevěděla, co si s tím počít :-) Na tuhle diskusi jsem klikla proto, že mě zaujalo, co znamená to LV. Ale pak jsem pochopila :-)))))

#67 25. 7. 2007 10:43

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Presne tak, i kdybych ji dostala, radost bych z ni nemela, protoze se mi nelibi a netouzim po ni. To bych radeji brala tydenni dovolenou pro nasi rodinku ve stejne cene. smile Jinak tchyne mi dala uz nekolik kabel, zrejme znamych a drahych znacek, ktere ani neznam, protoze se v kupovani drahych kabel nevyzivam, a lezi mi to tady ve skrini, protoze se mi nelibi a ani jsem je pri prevzani od tchyne asi patricne neocenila, protoze jejich "cenu" neznam. Bylo  to tedyt spousta vyhozenych penez. A navic je mi lito tech zviratek, ja po kozenych kabelach netouzim, sama nosim nylonovou. Proto myslim, ze davat kabely jako darek neni dobry napad, kazdy ma svuj vkus a kabela je docela dulezity doplnek, ktery by si mel zvolit kazdy sam.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí