18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
sunyata napsal(a):
to je strasna skoda...ze nekteri lide se nemuzou citit na urovni bez luxusu. to je jenom iluze urovne.
Přesně tak. Já i kdybych vydělávala 200 000 Kč měsíčně, tak si kapelkou LV nekoupím ani jednou za pět let. To radi zkoupím první knihkupectví, které potkám, přítí měsíc hračkářství ( hned potom si naplánuju cestu kolem děcáku ) a nakonec se vydám do Peru nebo Asie a za zbytek zase hračkářství. ( Zbylo by mi vůbec něco? )
A minky bych klidně tahala v tatičce od Bati. Kdy nad tím tak přemýlím, tak vlastně u tahám .... e by se mi klubalo na lepí zítřky?
Není tady
Na tuhle úasnou diskusi se nedá nereagovat.
ano francouzsky si potrpí na krásné kabeličky, ne francouzsky stejně jako my nejsou milionářky, tedy větinou. Ve Francii je velmi rozířený průmysl s kvalitními kopiemi značkových oděvních doplňků. Potamo není problém si zakoupit kopii kabelky LV v cenový relacích 30-50Euro. To potom opravdu nosí kadý. O tom e mluvím pravdu se lze přesvědčit na vlastní oči na webových stránkách ebay.fr, podskupina sacs. Milé dámy nebýt toho hnusně vysokého potovného i já bych za ty peníze zhřeila.
Mimochodem originál LV od autorizované kopie, je pouit stejný materiál, stejné zpracování, poznáme uvnitř na vité cedulce " copy LV by xxx", výrobce dosaďte. Pro ty co skutečně lpějí na tom ukázat e mají originál, doporučuji kabelku nosit naruby.
hezký den vem
terry napsal(a):
ano francouzsky si potrpí na krásné kabeličky, ne francouzsky stejně jako my nejsou milionářky, tedy větinou. Ve Francii je velmi rozířený průmysl s kvalitními kopiemi značkových oděvních doplňků. Potamo není problém si zakoupit kopii kabelky LV v cenový relacích 30-50Euro. To potom opravdu nosí kadý. O tom e mluvím pravdu se lze přesvědčit na vlastní oči na webových stránkách ebay.fr, podskupina sacs. Milé dámy nebýt toho hnusně vysokého potovného i já bych za ty peníze zhřeila.
Mimochodem originál LV od autorizované kopie, je pouit stejný materiál, stejné zpracování, poznáme uvnitř na vité cedulce " copy LV by xxx", výrobce dosaďte. Pro ty co skutečně lpějí na tom ukázat e mají originál, doporučuji kabelku nosit naruby.
hezký den vem
Terry bezva příspěvek. 100% souhlas s Tvým názorem.
Není tady
gaba napsal(a):
mashanka napsal(a):
kari napsal(a):
Já nevím, proč si spousta en myslí, e kvalitní a značkové věci si lidé kupují proto, aby je někomu okatě strkali pod nos,aby někoho oslnili.Prostě, pokud na to mají a docení pičkovou kvalitu, investují do ní.Inteligentní lidé to nemají zapotřebí.Spí mám dojem, e tu z pár lidí mluví závist. Nechápu, proč právě noení této značky budí u nemajitelů takové emoce.Koené bundy v obdobných relacích nikoho nevzruují, tak proč kabelky LV?
Jediný, kdo se tady vzruuje, jsi Ty. My ostatní se jen dorře bavíme
vy jen tise zavidite. souhlasim s kari. rikam znovu, jedte se mrknout do rima nebo parize,tam ma luxusni kabelku temer kazda zena, pac to patri k urovni damy,tak jak muzi maji kvalitni boty a hodinky. pripominate me krupanky z vesnice.at si kazdej nosi so chce, ne?
TY JSI JASNÁ
Není tady
tequilla napsal(a):
terry napsal(a):
hezký den vemTerry bezva příspěvek. 100% souhlas s Tvým názorem.
to je jako copy Mercedes by Wartburg.Taky to není jaksi ono, e.
jetě dodatek - jedná se bez pochyby o NEAUTORIZOVANÉ kopie, protoe LV autorizace padělků prostě nedělá.Nikdy nečiní ani jakékoli sezonní slevy na zboí, protoe to odporuje filosofii firmy.
mimi napsal(a):
jetě dodatek - jedná se bez pochyby o NEAUTORIZOVANÉ kopie, protoe LV autorizace padělků prostě nedělá.Nikdy nečiní ani jakékoli sezonní slevy na zboí, protoe to odporuje filosofii firmy.
Neznám jak je praktikován autorský zákon ve Francii, ani neznám pravidla obchodní politiky LV. Bylo by mi ale dost divné, e by byly nabízeny veřejně na internetu kopie LV a tento by okamitě nezačal řvát. Jde toti v první řadě o peníze. Na druhou stranu, kabelka je oděvním doplňkem a má tedy slouit a zdobit. To je pro mě určující, ne cena a značka.
gaba napsal(a):
mashanka napsal(a):
kari napsal(a):
Já nevím, proč si spousta en myslí, e kvalitní a značkové věci si lidé kupují proto, aby je někomu okatě strkali pod nos,aby někoho oslnili.Prostě, pokud na to mají a docení pičkovou kvalitu, investují do ní.Inteligentní lidé to nemají zapotřebí.Spí mám dojem, e tu z pár lidí mluví závist. Nechápu, proč právě noení této značky budí u nemajitelů takové emoce.Koené bundy v obdobných relacích nikoho nevzruují, tak proč kabelky LV?
Jediný, kdo se tady vzruuje, jsi Ty. My ostatní se jen dorře bavíme
vy jen tise zavidite. souhlasim s kari. rikam znovu, jedte se mrknout do rima nebo parize,tam ma luxusni kabelku temer kazda zena, pac to patri k urovni damy,tak jak muzi maji kvalitni boty a hodinky. pripominate me krupanky z vesnice.at si kazdej nosi so chce, ne?
Asi jsem křupanka, ale dobře a jako dáma se budu cítit, kdy ty neadekvátní peníze vrazím do něčeho potřebného. Jak u tady někdo psal, tak třeba pro děti z dětských domovů, zvířátka v útulku atd. nebo do krásného výletu... Klidně pak budu tak trapná a budu chodit s obyčejnou kabelkou z obyčejného obchodu. Má pravdu. A si kadý nosí co chce. Ale stejně tak, jako ty vidí v nás (které LV nevlastníme) křupanky, tak já vidím v těch, které měsíce na LV etří PIPINY, které si na něco jen hrají.
Není tady
Holky, já nechápu, kdy stejně větina nepozná rozdíl mezi kopií a originálem, tak v čem teda spočívá ta ''pičková kvalita''?? Já bych řekla, e se ty kabelky ijou v jedné továrně někde v Číně a polovina jde do butiků LV a půlka na trh....
A kabelka za 20 táců, to mi přijde srandovní, e to vůbec někdo za to vyhodí. Já jsem na mateřský dovče a za 20 tisíc pojedem (doufám!) s naím broučkem na první dovolenou....
Není tady
Mypulín - buď v klidu, vdy ony taky - dělají jen vlny. Taková slípka, s tím svým mozečkem, vydělá 20 tisíc tak za 3 měsíce u nádobí - a to si pak sakra rozmyslí, za co je utratí.
Dělají dámy a nemají ani na cigára
Není tady
Mipulíne, ten rozdíl pozná jen ten, kdo věci rozumí.Luxusní nadčasové věci si kupují spíe znalci, kteří kvalitu a tradici docení, to není a nikdy nebyla masová záleitost.Matky na mateřské si LV opravdu často nekupují. Určitě souhlasí, e investice do záitku, co je hezká dovolená s rodinou u moře, je investice správná. Na druhou stranu, jednou, v jinou dobu, při jiných finančních monostech, moná zatouí po vyjmečné věci, za nemalé peníze a nemusí to být zrovna kabelka LV.Můe to být perk, zájezd za poznáním někam hodně daleko nebo třeba vylepení zevnějku.Potom je na nás, zda " zbytnou " investitici neuskutečníme s postojem " to je pro mne dobrý ", raději koupíme sedačku do obýváku apod. nebo ten větí finanční výdaj uděláme s vědomím, e si za to stojíme.Ale to jsem se dostala v úvaze trochu jinam, ne na začátku.Těím se na Vae názory.
1. Zapis si do notysku: INVESTICE znamena uloení finančních prostředků nebo koupi něčeho s ocekavanim budoucich zisku.
2. Az vystudujes, prestanes bydlet u rodicu a zacnes vydelavat, podivej se znovu do notysku. Neuvedomis-li si vyznam tohoto slova, budes mit nadosmrti holy zadek.
Není tady
Jarmila napsal(a):
1. Zapis si do notysku: INVESTICE znamena uloení finančních prostředků nebo koupi něčeho s ocekavanim budoucich zisku.
2. Az vystudujes, prestanes bydlet u rodicu a zacnes vydelavat, podivej se znovu do notysku. Neuvedomis-li si vyznam tohoto slova, budes mit nadosmrti holy zadek.
Jarmilko vede !!!!!!
Pozor na nové zákony. Stejně tak jako v Itálii, tak myslím, e i ve Francii mají, neob brzy budou mít v palstnosti zákon, který postihuje prodejce i propagátory plagiátů. V praxi to zamená, e kdy vás například na ulici odpovědní úředníci či policisté načapají s napodobenininou výrobku nějaké značky, která je autorsky chráněná, dají vám vysokou pokutu. Platí to pro prodejce, kupující i jen obdarované nositele. U i u nás si zástupci známých značek například při pořádání tiskových konferencí či módních přehlídek hlídají, jestli někdo z přítomných nemá plagiáty. Pak je vykazují.
Není tady
Týno to jsi mě pobavila, neznam ádnýho policajta, který by poznal originál od napodobeniny, to budou rádi a půjdou na kolení.
Není tady
Cukříku, to já často zatouím po vylepení zevnějku i teď na MD, ale dát 20táců za jednu kabelku, to u mi přijde jaksi mimo mísu. Sice nejsem ''znalec'', ale na kvalitě mi taky záleí. Právě proto si myslím, e kvalitní kabelku bych pořídila třeba za 2 tisíce a těch 18 táců za ''tradici''doplácet nehodlám.
Není tady
to Peta
Pokud sis vimla, píí o Itálii a Francii. Rozhodně to nedělají pochůzkáři nebo dopravní policisté. Moná tě to překvapí, ale i policii má pičkové odborníky na různé oblasti. Stejně jako na počítače, písemnosti, umění i na "zboíznalství". Počítačové hackery také nesleduje ten, který právě odeel z prostředka křiovatky. Mimochoem právě firma LB byla jedním z největích lobbistů přijetí tohoto zákona. Právě jejich výrobky patří mezi nejčastěji padělané. POkud si dá práci a projede net, třeba i ten zahraniční, zjistí, e u pár lidí opravdu mastné pokuty dostalo. Není to samozřejmě masová záleitost a u nás na v brzku jistě nedojde. Snad proto běhá po ulicích tolik en s LV z Holeovické trnice. To e ty nepozná originál neznamená, e někdo jiný to nedokáe.
A jen bych dodala, e kabelky LV(originální) nejsou hotové za den. Jsou opravdu precizně vypracované, je na ně velmi dlouhá záruka a podléhají přísné výstupní kontrole. Firmu vede přímý potomek zkladatele a jejich hlavním mottem je kvalita. Jen mi tu přijde zběsilá debata o tom, jaká je to zbytečnost. Proboha, tak si je nekupujte! Komu se líbí, tak a si kabelku koupí. Ale proto není ani povrchni, ani nesvéprávný a ani zavreníhodný. To e nemáte peníze a dvacet tisíc(mimochodem je to sotva na tu nejlevnějí verzi) neznamená, e ti kdo tu částku investují jsou tupci. Nejjednoduí by bylo citovat bajku o kyselých hroznech.
A dost mě překvapila poznámka moderátorky. Myslím si, e by měla být víc nad věcí.
Re: LV - stojí za to ?Mypulín - buď v klidu, vdy ony taky - dělají jen vlny. Taková slípka, s tím svým mozečkem, vydělá 20 tisíc tak za 3 měsíce u nádobí - a to si pak sakra rozmyslí, za co je utratí.
Dělají dámy a nemají ani na cigára
Není tady
Týno, souhlasím s tebou. Moc tuhle debatu nechápu. Jedny se naváejí do druhých. Některé příspěvky mi maloučko zavánějí závistí. Hlavně nechápu to, e by raději daly peníze na charitu, děti a zvířátka ) Docela směné. Televizi si přeci také koupíte a nedáte raději peníze na charitu. A si kadý za své peníze koupí co chce, kdy si je vydělá. Mimochodem kabelku LV také mám. A i jiné zbytečně drahé věci. A teď mě ukamenujte
Není tady
Elvéhácké holky, buďte rády, e nejsme vechny takové. Pokud bychom byly, měly bychom ty kabelky taky a vy byste se ničím neliily
Není tady
Týno, já originál nepoznám , to má pravdu, ale je mi fuk jestli za ní někdo dal 500,- nebo 20000,-. Kadý at si svoje peníze investuje do čeho chce.
Simono , nemyslím , e lidé závidí to, e má někdo drahou kabelku, vdyt není zas tak drahá aby se na ní nedalo naetřit. U mě ena s kabelkou LV spíe vyloudí úsměv a pocit uspokojení, e já neutratila za kabelku tolik peněz. Věř , e závist v tom není, protoe já zrovna bych si mohla koupit třeba 3 do roka.
Já třeba utratim peníze za něco nad čím zase jiní kroutili hlavou.
Tahle diskuse je , ale fakt naprd.
Není tady
ja si teda taky nemyslim,ze jsou to vyhozeny prachy..chci jenom rict,ze kdyz si zenska na sebe vezme obycejny dziny, tilko a luxusni kabelku,vypada to proste bozsky..a jestli si nekdo mysli,ze jsou to modni vystrelky,tak at si koupi kabelku z te klassic kolekce..ta bude v mode porad..ja osobne se strasne tesim na to,az si svoji "vujtnovskou"kabelku koupim za sve vydelane penize..uz pro ten pocit..
Není tady
Lyonne přesně tak, je to pro TEN pocit. Kadá utrácíme za něco jiného. Mě příjde zase zbytečné utrácet za drahou elektroniku, ale nikoho neodsuzuju pokud tu potřebu má. A váně není nad ten pocit, alespoň jednou za ivot zajít do luxusního obchodu a něco si tam koupit
Není tady
Mě by to teda docela zajímalo, jak vysoké procento majitelek LV dokáe vůbec jméno té značky správně vyslovit.
Jestli je někde zmíněný výraz "vujtnovka" opravdu zaitý, pak je to zhruba takový trapas jako říkat Versacemu "vrsejs"... take bych asi začala odtud :-)
Není tady
Angie, promiň, ale co je to za blábol? ) Jako, e pokud to někdo správně nevyslovuje, tak by vůbec neměl tuhle kabelku nosit? ) To je jako kdyby babička, která neumí správně vyslovit Kaufland, nemohla chodit v klidu do tohoto obchodu nakupovat )
Fakt mě to pobavilo. Mám pocit, e tahle diskuze byla zaloena za jiným účelem.
Není tady
Zdravím,
také patřím mezi ty, kteří by si tuto kabelku nekoupily (zrovna etřím na notebook, který stojí cca stejně ), ale rozhodně bych nikoho neodsuzovala.
Taky se mi zdá ílené koupit si kabelku za tuto cenu, ale mám jetě v ivé paměti své pracovní začátky, kdy jsem vydělávala mnohem méně, ne vydělávám teď a spousta věcí, které mi dnes přijdou samozřejmostí, mi tehdy připadala nepřijatelně drahá... jak se říká, s jídlem roste chu. Kdy si vzpomenu, s kolika penězi jsem vyla před čtyřmi roky, kdy jsem začala po kole pracovat, logicky bych dnes měla naetřit spoustu peněz a stejně jsem před výplatou téměř vdy v mínusu protoe najedniu nutně potřebuju gelové nehty a hromadou dalích nesmyslů, o kterých se mi ani nesnilo, kdy jsem začala pracovat.
Teru
Není tady