Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 3. 2. 2006 17:11

ratata
Host

LV - stojí za to ?

V MfD je dnes rozhovor se zástupcem firmy Louis Vuitton, ve kterém zmiňuje velký úspěch značky LV v ČR.Co si o této značce myslíte ? Je to jen reklamní bublina a záležitost horních 10 tisíc, nebo stojí jednou za život investovat do opravdu luxusního výrobku ?Je 20000 za kabelku opravdu mnoho  nebo je to jen zdání, s ohledem na to kolik třeba za rok prokouříme ?Pište - asi zde budou názory pro a proti.

#2 3. 2. 2006 19:07

anka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Re: LV - stojí za to ?

20000 za kabelku? To ani omylem.To by můj příjem musel pohybovat v jiných relacích.Výdaje za cigarety mám zhruba 150 kč za rok :-)

Není tady

#3 3. 2. 2006 21:13

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

No kdybych na to mela tak to za to dam...Jejich kabelky jsou uzasny a abych pravdu rekla prijde mi uzasny uz to ze v obchodech jsou vzdy maximalne 2 stejne kusy.Alespon si pak clovek muze pripadat ze ma neco originalniho:)I design se mi libi (akorat ten s tema tresnickama mi prijde ujetej a preplacanej)Jinak fakt super:)

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#4 3. 2. 2006 22:51

kamolina
♥♥♥♥---

Je spousta méně známých firem, které mají výrobky co do kvality stejné a možná mnohem nápaditější. Pokud si ovšem potrpíš na extravaganci, pak je LV pro Tebe ta správná volba. Nutno ovšem počítat s tím, že jejich kabelky jsou převážně sezónními hity a tak s každou novou vlnou v trendu budeš muset pořizovat novou. Upřimně řečeno, já mám raději originalitu a tak si záměrně ty nejlepší kousky vybírám v sekáčím (nemyslím ty levné páchnoucí naftalínem) a ve vetešárnách. Také je řada mladých návrhářů se začínajícími butiky. Tinity tuším dělá dost originální věci. 20000Kč za kabelku, to už je slušná částka na hezkou dovolenou, která udělá Tvému tělu rozhodně líp, než kabelka:-)

... za slzy, za slzy děkuji, ty naučí mne citu.........

Není tady

#5 5. 2. 2006 13:01

Sandro
Host

Už nevím, kdo to řekl,že je lepší jednou za život do Saint Tropez, než desetkrát za život na Mácháč. Tak tohle si myslím o kabelkách a luxusu - raději jednu LV originál, než 10 obyčejných ve skříni.

#6 8. 2. 2006 14:34

sazavanka
Host

Sandro napsal(a):

Už nevím, kdo to řekl,že je lepší jednou za život do Saint Tropez, než desetkrát za život na Mácháč. Tak tohle si myslím o kabelkách a luxusu - raději jednu LV originál, než 10 obyčejných ve skříni.

S tím bych vcelku souhlasila.

#7 8. 2. 2006 20:41

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

To je věc názoru. Pro někoho je 2000 za kabelku přijatelné, ikdyž k tomu ještě kouří a někdo by 2000 za kabelku nedal, ikdyby byl milionář - jen z principu.
Já osobně jsem ten druhý případ.
Ale já jsem vůbec případ. Kdybych nevěděla, co s dvěma tisíci, asi bych si raději koupila jednu pořádnou pohorku big_smile

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#8 8. 2. 2006 20:44

mashanka
Zablokovaný

Jo to bylo 20.000 !!!!!!!!!!! No tak to už vůbec - to bych se raději jela někam podívat.
Ale když má někdo z kabelky stejný požitek jako já z toho výletu, tak proč ne. Hlavně, a si každý užije, co je mu milé.

Není tady

#9 10. 2. 2006 12:15

Angie
Host

Já bych 20 tisíc za kabelku taky nedala.
Za prvé považuji LV za nevkusnou přeplácanou, za druhé můžu mít za 20 tisíc 4 luxusní a velice kvalitní kožené vypracované kousky, od psaníčka až po aktovku a tašku na notebook.
Upřednostňuji levnější kabelky, protože je dost často střídám. Mám dvě ryze klasické a pak pár takových těch "módních" co mi ladí k botám a oblečení.

Nenakupuju levné věci a potrpím si na kvalitu a značky, je to i nutnost, vzhledem k mé profesi, ale všeho s rozumem. Některé nesmyslně předražené značkové věci, které se ničím neliší od levnějších "no name" nekupuji, proč taky?

Vím že u LV je to jiné a tam se jedná o prvotřídní kvalitu jištěnou doživotní zárukou, ale podobně jako Mashanka bych 20 tisíc za kabelku nedala ani v případě, že bych byla opravdu bohatá. Vždy za těch 20 tisíc (které by mi visely ve skříni) můžu mamince koupit lázně, nebo vyměnit kachlíky v kuchyni.

#10 10. 2. 2006 14:54

Lehena
♥♥-----

to Sandra: no tak to bylo trefný, souhlasím.

Není tady

#11 11. 2. 2006 22:29

Rybička
♥♥♥♥♥--

mashanka napsal(a):

Jo to bylo 20.000 !!!!!!!!!!! No tak to už vůbec - to bych se raději jela někam podívat.
Ale když má někdo z kabelky stejný požitek jako já z toho výletu, tak proč ne. Hlavně, a si každý užije, co je mu milé.

Přesně můj názor... Radši pořádný výlet než přeplácanou kabelku, abych měla nálepku "Tak teď jsem IN a luxusní"..

Není tady

#12 12. 2. 2006 17:19

kari
Host

Já nevím, proč si spousta žen myslí, že kvalitní a značkové věci si lidé kupují proto, aby je někomu okatě strkali pod nos,aby někoho oslnili.Prostě, pokud na to mají a docení špičkovou kvalitu, investují do ní.Inteligentní lidé to nemají zapotřebí.Spíš mám dojem, že tu z pár lidí mluví závist. Nechápu, proč právě nošení této značky budí u nemajitelů takové emoce.Kožené bundy v obdobných relacích nikoho nevzrušují, tak proč kabelky LV?

#13 23. 2. 2006 12:59

Angie
Host

kari napsal(a):

Já nevím, proč si spousta žen myslí, že kvalitní a značkové věci si lidé kupují proto, aby je někomu okatě strkali pod nos,aby někoho oslnili.Prostě, pokud na to mají a docení špičkovou kvalitu, investují do ní.Inteligentní lidé to nemají zapotřebí.Spíš mám dojem, že tu z pár lidí mluví závist. Nechápu, proč právě nošení této značky budí u nemajitelů takové emoce.Kožené bundy v obdobných relacích nikoho nevzrušují, tak proč kabelky LV?

Nemᚠpravdu. Mohla bych si z každé výplaty jeden (menší) kousek od LV koupit a neudělám to z důvodů výše uvedených.
Ani jednou za rok, a pro mnoho lidí není problém dát měsíčně dvojku stranou a našetřit si. ALE PROČ?

#14 23. 2. 2006 13:18

mauska
♥♥♥♥---

Cena 20 000 Kč za kabelku je hodně hodně dost. Devadesát procent z ceny kabelky tvoří značka, zbytek materiál, reklama.. Pro mě osobně není důvod platit za značku ale za kvalitu a stejně kvalitní kabelka se dá koupit rozhodně levněji. Pro koho je důležitá  značka, a si to dopřeje, pokud na to má - já tedy ne....

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10046;126/st/20100111/dt/5/k/acc5/preg.png

09/05/09 2 Clearblue testy ukazuji +!!!; 26/05/09 utz, srdicko bije!!! 27/06/09 NT screening; 30/06/09 prvni navsteva poradny; 24/08/09 velky utz v CR - OK, bude to kluk!

Není tady

#15 23. 2. 2006 17:12

mashanka
Zablokovaný

kari napsal(a):

Jediný, kdo se tady vzrušuje, jsi Ty. My ostatní se jen dorře bavíme big_smile

Není tady

#16 23. 2. 2006 17:55

Jarmila
♥♥♥----
Místo: Praha a jinde

Jde o to jake ma clovek prijmy, investice a jak je financne zabezpeceny a spokojeny se svym zivotem. Toto nedokaze clovek, ktery si mysli, ze znamka zivotniho uspechu lezi v cene kabelky. Je to bohuzel ukaz nizsi inteligence a velmi nizkeho sebevedomi.

Jsou-li tu uspesne zeny, ktere ziji v zahranici a jsou zvykle se stykat s temi, kteri by si takove hlouposti opravdu "mohly dovolit", daji mi za pravdu, ze je to obycejne nejaka chudinka, ktera ani nevlastni strechu nad hlavou, pro kterou je dulezite vlastnit par drahych, ocividnych ale nepotrebnych veci.  Ti kteri v zivote neco dokazali to dokazali tim, ze se nepodridili konzumarismu a vzdy dali prednost originalite.  Ti, kteri na to opravdu "maji" se nepoznaji podle drahe kabelky, ale podle pohodlnych bot.

Damy, ktere jsou opravdu ocividne "bohate" a zname osobnosti dostanou vetsinou tyto kabelky od LV jako reklamni darek.  Takto si dela firma reklamu a spolu s cenami na kabelkach vytvari iluzi pro ty ktere zrovna prisly snadno k penezum (a snadno o ne zase prijdou)smile.

Není tady

#17 23. 2. 2006 18:39

mauska
♥♥♥♥---

Jarmilo,
storstark to je přesný!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10046;126/st/20100111/dt/5/k/acc5/preg.png

09/05/09 2 Clearblue testy ukazuji +!!!; 26/05/09 utz, srdicko bije!!! 27/06/09 NT screening; 30/06/09 prvni navsteva poradny; 24/08/09 velky utz v CR - OK, bude to kluk!

Není tady

#18 24. 2. 2006 13:45

Marek_
♥♥♥♥♥♥-

Myslím si, že keď si niekto kupuje luxusnú vec, tak si nekupuje len tú vec, ale hlavne prestíž... Da 20 000 za kabelku nemusí by moc pre niekoho, kto v prvom rade na to má a od koho to spoločnos, do ktorej chodí nepriamo vyžaduje...

Moudrý jedná, aniž zasahuje a učí beze slov. Takto věci povstávají, uvedeny do pohybu a on se od nich neodvrací. Dává jim život, ale nepřivlastňuje si je. Koná, avšak nevytváří závislost. Završuje dílo, aniž si činí nárok na zásluhy.
Poněvadž na ničem neulpívá, nikdo mu nic nemůže vzít.

Není tady

#19 3. 3. 2006 13:58

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

No teda ja nevim ale kdybych ty penize mela tak proc bych si to nekoupila kdyz se mi to libi?A nejakej princip by mi byl ukradenej!!!Nerikejete ze kdyby Vam nekdo dal kabelku LV ze byste nebyly stastny jak blechy!!!!!!?

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#20 3. 3. 2006 15:01

mashanka
Zablokovaný

elementgirl napsal(a):

No teda ja nevim ale kdybych ty penize mela tak proc bych si to nekoupila kdyz se mi to libi?A nejakej princip by mi byl ukradenej!!!Nerikejete ze kdyby Vam nekdo dal kabelku LV ze byste nebyly stastny jak blechy!!!!!!?

Já tedy musím upřímně říct, že bych nebyla šastná, jak blecha - vůbec bych totiž netušila, co jsem to dostala za zázrak big_smile Pro mě je takových věcí škoda - neocením je. Pravděpodobně bych se divila, proč mi někdo dává tašku big_smile

Není tady

#21 13. 3. 2006 9:46

gaba
Host

ono je to dvacet tisic, ne dva:). ja jsem po ni touzila dva roky, zvazovala jsem pro a proti. a pak jsem se sebrala a sla ji koupit, tu dzinovou. ty prachy za ni jsou mozna ulet, stala temer 26 000 kc,ale kdyz ji mate, vypadate a hlavne citite se na urovni, skvele. a neni pravda ze kabelky lv jsou sezonni zalezitost, maji nove kolekce nekolikrat do roka. ale muzete je nosit stale. kdo byl v parizi, vidi to na ulicich.luxusni kabelka je na zapade naprosto bezna vec, i kdyz clovek prumerne vydelava.

mashanka napsal(a):

To je věc názoru. Pro někoho je 2000 za kabelku přijatelné, ikdyž k tomu ještě kouří a někdo by 2000 za kabelku nedal, ikdyby byl milionář - jen z principu.
Já osobně jsem ten druhý případ.
Ale já jsem vůbec případ. Kdybych nevěděla, co s dvěma tisíci, asi bych si raději koupila jednu pořádnou pohorku big_smile

[

#22 13. 3. 2006 9:52

gaba
Host

ratata napsal(a):

V MfD je dnes rozhovor se zástupcem firmy Louis Vuitton, ve kterém zmiňuje velký úspěch značky LV v ČR.Co si o této značce myslíte ? Je to jen reklamní bublina a záležitost horních 10 tisíc, nebo stojí jednou za život investovat do opravdu luxusního výrobku ?Je 20000 za kabelku opravdu mnoho  nebo je to jen zdání, s ohledem na to kolik třeba za rok prokouříme ?Pište - asi zde budou názory pro a proti.

bezte se do toho obchodu podivat, maji tam nadherny veci. nemyslim jen kabelky.neznam zenskou, ktera by tam sla, a nekoupila si alespon satek ci pasek.fakt vas to tam nakazi,at mate nazor jakykoli.ja take nejdrive vzdorovala.

#23 13. 3. 2006 9:55

gaba
Host

Jarmila napsal(a):

Jde o to jake ma clovek prijmy, investice a jak je financne zabezpeceny a spokojeny se svym zivotem. Toto nedokaze clovek, ktery si mysli, ze znamka zivotniho uspechu lezi v cene kabelky. Je to bohuzel ukaz nizsi inteligence a velmi nizkeho sebevedomi.

Jsou-li tu uspesne zeny, ktere ziji v zahranici a jsou zvykle se stykat s temi, kteri by si takove hlouposti opravdu "mohly dovolit", daji mi za pravdu, ze je to obycejne nejaka chudinka, ktera ani nevlastni strechu nad hlavou, pro kterou je dulezite vlastnit par drahych, ocividnych ale nepotrebnych veci.  Ti kteri v zivote neco dokazali to dokazali tim, ze se nepodridili konzumarismu a vzdy dali prednost originalite.  Ti, kteri na to opravdu "maji" se nepoznaji podle drahe kabelky, ale podle pohodlnych bot.

Damy, ktere jsou opravdu ocividne "bohate" a zname osobnosti dostanou vetsinou tyto kabelky od LV jako reklamni darek.  Takto si dela firma reklamu a spolu s cenami na kabelkach vytvari iluzi pro ty ktere zrovna prisly snadno k penezum (a snadno o ne zase prijdou)smile.

citim zavist.kdyz ma nekdo prachy, proc by si kupoval kabelku z manga nebo od bate?znam vic lidi, kteri maji penize, a podle toho taky vypadaji, nebot se to od nich vyzaduje. holt je jina doba.

#24 13. 3. 2006 9:59

gaba
Host

mashanka napsal(a):

kari napsal(a):

Jediný, kdo se tady vzrušuje, jsi Ty. My ostatní se jen dorře bavíme big_smile

vy jen tise zavidite. souhlasim s kari. rikam znovu, jedte se mrknout do rima nebo parize,tam ma luxusni kabelku temer kazda zena, pac to patri k urovni damy,tak jak muzi maji kvalitni boty a hodinky. pripominate me krupanky z vesnice.at si kazdej nosi so chce, ne?

#25 13. 3. 2006 14:03

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

to je strasna skoda...ze nekteri lide se nemuzou citit na urovni bez luxusu. to je jenom iluze urovne.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí