Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 18. 3. 2009 10:32

kety
♥♥♥♥---

Jak sundat doma gelové nehty?

Má tady někdo zkušenosti, jak nejšetrněji sundat gelovky?

Není tady

#2 18. 3. 2009 10:43

D.
♥♥♥♥---
Místo: Praha-východ

Re: Jak sundat doma gelové nehty?

Je to řehole, ale opilovat. Pokud jsou ze strany "naloupnuté", tak se snažit opatrně odtrhnout, ale největší část opilovat. Pokud můžu radit, nejlepší je zajít za odbornicí, mají na to profi nástroje. Absovovala jsem to jednou doma a již nikdy více wink

Lidé jsou tak svobodní, jak chtějí. James Baldwin

Není tady

#3 28. 3. 2009 19:29

mikkina
♥------

jedině šetrně odstranit pilníkem, zkrátit, používat vyživovací oleje a nechat odrůst. Dělám to tak svým klientkám.

Není tady

#4 6. 8. 2009 21:02

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

ano  přesně  jak to popsala mikkina - a já osobně nedoporučuji odstranění modeláže doma - to pak si mužeš nehet zničit a následně i třeba deformovat...z toho pak vznikají ty hlasy že gelovky ničí přírodní nehty  tongue
pilníkem neodborně zpilujete víc než je třeba natotata! smile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#5 16. 2. 2017 11:14

pavla.bedn
♥------

Jo sundávat gelovkly je vždycky "zábava", naštěstí dnes už máme net atak návod se najde lehce. Tak například: http://www.ewita.cz/jak-sundat-gelove-n … otoreport, to by snad mohlo pomoc. I když na druhou stranu tě chápu, je lepší se zeptat na praktické rady, než návod z netu smile

Není tady

#6 16. 2. 2017 19:23

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Me to slo uplne jednoduse a nikdy vice.Gelovky me odpadavali,kazdy tyden 3 nehty,stacilo si prohrabnout vlasy a nehet byl dole

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#7 27. 2. 2017 8:48

Evička35
♥------

Šetrně to moc nikdy není, ale ted jsem je musela sundat na chviku a obrousila jsem to bruskou.. nešlo mi to vůbec dolu asi jsem si je udělala dobře big_smile

Není tady

#8 25. 7. 2018 11:53

alice26
♥------

Doporučují zajít do salonu, kde ti to za par korun udělají smile Zkus třeba http://www.esmina.cz , tam mi vždycky udělali všechno co jsem si přála smile

Není tady

#9 25. 7. 2018 11:57

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Jó, za pětset, skoro zadarmo

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí