|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
zajtra idem na pregnyl ak budu foliky, som 12dc. kedy bude ovulacia? kedysi po pregnyle som mala bolesti a ked ustupili, vedela som ze ovu bola , šupsli sme na to a aj to vyslo.ale teraz, tie posledne mesiace uz to tak necitim. a neviem..je dobre sa milovta uz v den pichnutia? alebo az dalsi? alebo obden? alebo este skor?
Není tady

Adriano, mě říkali dr. vždycky, že ovulace Pregnylu je po 36-48 hodinách, doporučovali snažení den po aplikaci a následující den.

Není tady
lespie je asi skor ako neskor, co?
Není tady
Adri, mě taky Dr říkal, že po píchnutí se máme snažit za 36hodin a ještě ten den potom, at to máme pojištěné, takže s chuí do toho 
Není tady
Ahoj Adri,tak mne rikal Dr.ze Pregnyl se vlastne picha i pri IVF-aby nebyla predcasna ovulace,a ze by to melo fungovat tak ze 36h po inj.by nemeli folici popraskat.A ja minule opravdu pocitala ten cas a ovu bolest zacala skoro presne kolem te 36h.A ze nejlepsi je mit sex tesne po uvolneni vajicka.Takze ja bych do toho sla den-24h po inj.-(12h pred ovu)a pak este pro zichr i dalsi dva dny:-))-hodne stesticka!!!
Není tady
presne tak som to mala ten prvy krat. vlastne viac. pichli mi to v piatok rano a ta bolest bola az v nedelu.ale kedze to teraz uz neviem vysledovat, tak dam na vas. takze zajtra rano mi to pichnu, takze mame sa snazit vo stvrtok-rano spolu nie sme takze vecer.
Není tady
Ahoj Adrianko, držím palečky, ať to vyjde. Dlouho jsem o tobě neslyšela, tak doufám, že tě brzo uvidím ve vedlejším chlívku - u těhulek. S tím, co tady holky psaly, jen souhlasím. A ještě jednou hodně štěstíčka. 
Není tady
ahoj ivuška, to je neuveriteľné, ako to letí, že už si v 30tom!!! bomba
som teraz tak pozitivne naladena, konečne mi narástla 10mm sliznica, k tomu 2folikuly a doktorov usmev, že teraz to vzyerá fakt dobre, tak uvidíme. nechcem sa moc tešiť, ale tak treba trošku nadšenia snáď nie? 
Není tady
Adri, to je super, že to vypadá líp. Já bych ti to moc přála. To víš, ani jsem nečekala, že se tak rychle podaří a najednou jdu skoro k porodu.
Není tady
Přece až bude chuť
Lepší dřív, kdyžtak si spermoni na vajíčko počkaj.
Není tady
na chuť sa moc nemôžeme spoliehať, žijeme teraz oddelene kvôli prerábke bytu, každý je u svojich rodičov, takže musí byť plánované 
Není tady
zle sa pri sebe vyspime aj na dvoch 
Není tady
ahojky holky,....
nikdy jsem nad tím nepřemýšlela, protože mně mudr řekl, že je dobrý den před píchnutím pregnylu a pak denně 1x až po den po ovu.
A ted mně kamarádky říkala, že je blbost se snažit před pregnylem, že vyčerpáme ty dobré a na další se čeká 72 hodin...takže...jsme úplně mimo? Pomooooct...
:dumboom:
Není tady

Sluni jako ze vycerpate dobre spermie?To je podle me hloupost ,sice se pise v chytrych knizkach ,ze je nejlepe se milovat ob den ,ale i to ,ze pokud je chut castejsi ,tak to nevadi .. nemyslim ,ze byste vycerpali zasoby a pak uz strileli na prazdno 
Není tady
zuzanko, postrašila mě právě áďa...
říkala, že to děláme špatně, že i na ivf, iui se nesmí 3 dny předem nic...
tak jsem z toho byla úplně špatná...
já ti věřím, chci ti věřit....každý pokus dobrý, ne?
navíc věřím svému mudrovi a kdyby to co áda říká byla pravda, tak bych ho fakt nesnášela...protože říká, že i pokus den před pregnylem se počítá...
díky
Není tady

Jani ja myslim,ze i kdyz jich tam treba nebude hned tolik ,jako po tridennim pustu ,tak jich ani nebude tak malo ,aby to vadilo .. nedelala bych si s tim hlavu
nektere pary sexuji treba i kazdy den a vubec je nenapadne ,ze by si mohly vycerpat zasoby a dari se
Cetla jsem tu i pribehy holek ,co se v mesici aktivniho snazeni pomilovali i dvakrat denne ,aby to bylo pohnojeno ..uuuf to bych asi nezvladla
a ten mesic to vyslo. Tak hodne stesti 
Není tady
Zuzanko, mně dělá problém se odvázat i jednou denně, jak mně píchnou pregnyl, tak si připadám jako jeptiška...pořád myslím na blbiny...
ale tento měsíc se fakt snažím se na to neupínat, spíš se upínám na reprofit a uvidíme....
ale zadek samo podkládám, svíčky dělám...spermonky nechávám nejdýl jak jdou na svém místě...taky si před cvičím 2 cviky z mojžíšky, co mně poradili v lázních...ale jinak na to fakt nemyslím 
Není tady

Jani tak to je bezva ,neni nad to odpoutat mysl
Jo a vyber Reprofitu je urcite dobry krok
Ja tam stihla jen jednu konzultaci u p.dr. Machace ,ale myslim ,ze na tom ma taky urcitou zasluhu ,protoze nam vlil dost nadeje do zil
My byli jen v Ol. ale myslim,ze on ma zakladnu v Brne ,takze asi budete u nej?
Není tady
sluniJani napsal(a):
ahojky holky,....
nikdy jsem nad tím nepřemýšlela, protože mně mudr řekl, že je dobrý den před píchnutím pregnylu a pak denně 1x až po den po ovu.
A ted mně kamarádky říkala, že je blbost se snažit před pregnylem, že vyčerpáme ty dobré a na další se čeká 72 hodin...takže...jsme úplně mimo? Pomooooct...:dumboom:
Ahoj ja jsem dostala od Dr taky pregnyl,sice mi ho jeste nepichnul posunuto ...,kazdopadne mi rikal den pred v den ovu a den po ovu 
Není tady

Aoj Adri!!!! S napětím očekám jestli jsou tam 

Není tady