18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Linde sa raz kos zasekla v podnebí, ale to som vypáčila sama... len s miernou pomocou rodiny. Horie bolo potom jej to vyrva z papule.. Bojovala ako o posledné rádlo v ivote. , naa alfa samica.
Není tady
Wiki - je pravda e veterinář by nejspí postupoval úplně stejně, akorát pes by se víc bál cizího člověka takhle jsme to zvládli v kruhu rodinném a bylo Jinak je fakt, e se rozhodně vyplatí dělat spí veterináře ne normo doktora páč co občas nechám u veta, to mi hlava nebere ale co by člověk rpo ty miláčky neudělal, e?
Jinak na ní volám Řízku, Řízo, Řízečku, občas třebas i Řízíne a tak to by člověk nřekl, kolik se na to dá vymyslet zdrobnělin
Není tady
Ahoj,
byla jsem pod banánem. A dočtu vae vlákno, tak se jetě třeba vyjádřím k té agresi a poslunosti. TEdy pokud bude zájem.
Jinak, Wiki, ta rada tvé dcery, e má dělat, e nic nevidí, kdy tě pes neposlechne.....grrrr..... . Neee, to tě bude mít pak pes jetě více na salámu.
Není tady
def..a myslí e vechno co nechá u veta je jeho příjem?kolik myslí e bys zaplatila u doktora, kdyby nebyly zdravotní pojiovny?
Není tady
Ahoj Wiki a ostatní co tu jste,teď jsem se řehtala nad hafanem co zblajznul meloun s mlíkem a ozdobil se natáčkama
takovým způsobem,e si pod oknem mé kanceláře museli myslet,e jsem se pominula.
Jinak je mi ale moc smutno,protoe můj 8 letý rotvíček Max tu u dlouho nebude. Den trávím tím ,e se mu snaím
dostat do pusy nějaké jídlo,ale je to patný.Má patná játra a nedá se s tím nic dělat.Tak dietkujem netučný,dnes
jsem mu uvařila krupicovou kai,protoe ráno zvracel.Straně mi zhubl. Jídlo mu dávám násilím,zdobičkou na cukroví
v rozmixovaném stavu.Není to můj první pes a u vím, e budu muset udělat to nejhorí rozhodnutí a pomoci mu
důstojně odejít.Zatím je schopen si jít vykonat potřebu,ale jak je hotovo lehne si na trávu a neudělá krok navíc.
Jetě před měsícem jsme chodili na dvouhodinové procházky a teď u je to utrpení.Troku víc pookřeje,kdy jsme
na zahradě s vnoučátkama.
To čteníčko o Vaich pesanech mě na chvíli rozveselí.Mějte se prima ! Babča Mag
Není tady
mirko no a vymáčknutí análních lázek (dvě minuty, spotřeba materiálu - jedna gumová rukavice a papírový kapesník) mi pětikilo přijde jako slunej příjem taky jsem se nebavila o ceně léků, ale o ceně práce no nic
Mag - u nás u se to taky blíí starí dvě fenky (14 let) u mají kone cesty na dosah jedna podklesává na zadní nohy, neudrí svěrač a do pátku se máme rozmyslet co je dnes ach jo. nejhorí je, e poradit se nedá, vypadá to, e nijak zvlá netrpí - má práky- ale co já vím, e jo?
Klubí - vítej zpět na tvoje rady se u těím, moc ráde se něco přiučím
Není tady
Vymáčknutí lázek u mojich psín, hlavne u tej durhej, bola polhodina dos nerovného zápasu... Ja som ju vdy drala a snaila sa nedýcha a MVDr. vytláčal, psina sa metala, pokúala sa nás omráči smradom... Obe mali nejaké problémy so liazkami, tá druhá mala jednú atrofovanú a druhú hypertrofovanú(vraj aby sa to vyrovnalo ) a nejako vtlačenú dovnútra, čo či... No proste zápas. Navye sme to vdy museli robi vonku, lebo by ordináciu nemohol ďalí týdeň pouíva .
Není tady
def, pokud si tvůj vet ádá 500 za lázky, radím ho vyměnit...
Upravil(a) mirka.. (13. 6. 2009 15:56)
Není tady
Mirko - to ví a vrátím se k tomu, který kontroluje psa pohledem, páč se kvůli svým 200 kilům nezvedne ze idle kdepak, on na dědině halt moc výběr není
Není tady
hele, nejde mi to do hlavy..on chce fakt pětikilo za obyčejný vymáčknutí lázek? kolik chce za stříhání drápků?
Není tady
Def, co to máte za vydřiducha?? U nás na....no vesnici ne, to by mi dali...tak v městečku místní veterinářka bere za lázky padika!
Mag - to je smutný
Není tady
Já teda dávám za vymáčknutí dvacku, pokud nedělá jetě něco jiného, pak jsou lázky zdarma. A to je to docela velká klinika.
Jinak já se psem na lázky u nejdu, minule se mi moje 40 kilové zlatíčko pokusilo při zmáčknutí schovat do náruče a já vypadala, jako by mě přes stehna někdo zbil gumovou hadicí
Není tady
Nojo, jinej kraj, jinej mrav je to taková "lepí" ordinace u nás byly jsme tam tehdy kvůli koním problémům, vypadalo tu jako kdyby měl pes lupy a hodně se drbal. Dr jedním mrknutím zkouknul psa, řek, e to jsou ucpaný anální lázky, páč se pak kodliviny vylučujou kůí, vymáčkl je a řekl si asi o 450 Kč nebo tak nějak vak u k němu taky nechodím pokud není extra nutnost Jo a mimochodem, o týden později se zjistilo e milej pejsek přitáhnul svrab take odborník na slovo vzatej
mag - ani mi to neříkej, na takovýhle zásahy si vybírám veterináře, kde jsou alespoň dva lidi a já vevnitř nezůstávám jednak je to stranej puch a za druhý na to nemám srdce a nedokáu toho psa udret take si posečkám v čekárně ne to tam s ním dobojujou a pak si ho jen převezmu
Není tady
No já u u toho asistovat taky nebudu, jsem myslela, e to zvládneme...
Není tady
Moji psi sa a tak nebránili, ale mne vadil ten smrad... Ad: cena. No, za liazky nám niečo účtoval, ale nebolo to také hrozné, a vzhžadom na to, e potom pol roka vydrali ... som to vdy rada dala. Oni ma tí psi naozaj stáli dos, ale páčilo sa mi, ako sa zachoval pri mojej prvej psine: Otvoril ju, ale nenaiel zdroj problémov - a keďe u pri prvom preberaní z narkózy som videla, e sa jej to vracia, tak som ho poprosila, aby ju uspal . Zarátal mi len eutanáziu a materiál na operáciu, samotnú operáciu nie. Povedal, e to by bola asi najdrahia eutanázia v dejinách. On je milý a na bené veci dobrý, ale nemá vežmi vybavenú ordináciu a so zloitejími vecami by som u chodila do jedného vychýreného vet-strediska.
Není tady
Pokud si vzpomínám, lázky kontroluje paní chovatelka, co mi pesany stříhá (jsou z její stanice.). Take to ocení nějakýma 2-3 stovkama, ale k tomu je oba ostřhá - lví střih, drápky a nejednou vyčesávala zcuchanou srst na ocase, na který si čokl při vědomí nenechá áhnout. Tam se rve a zmítá taky, ale z pozice síly, a smyčky na krku tom zvládáváme.
Není tady