Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 2. 6. 2009 21:15

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Re: SE psem ve vlaku

Lupi - kdepak, t já tak do křoví pro něj nelítám lol naopak odcházím, jenže když ten čokl štěká tak že by vzbouřil celou Stromovku a už je doopravd načase jít domů, musím se holt ponížit lol a dokonalý přivolání - zas nechci mít psa stroj lol radši se holt smířím s ježkama lol lol a rybama (dneska jsme koupali tongue )
Jen kdyby přestala útočit na to druhý čuchnutí....

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#52 3. 6. 2009 14:45

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Holky, naši psi spí v "noře" taky, samozřejmě...
A dokonce jeden pes spí po peřinou, poté, co se do nory zavrtá a přilepí se na břicho. Protože je mu asi horko nebo se dusí, vylézá á pět minut. Je to opravdu rozkošný spolunocležník.

V rybě se taky váleli. Je to asi extra mňamka. A což takhle kravský hnůj, čerstvě shozený z auta na pole (nějaké plečky, vlečky, né že já bych ho vozila psům..) ??
A ještě je moc milé, když se na procházce , v létě, když je jim horko vyválej v tůňce nebo co to bylo - ve trošce letité zelené vody s hutným bahnem. ...Ten pes je původně zlatej. ...Když  černej vylezl (trčela mu jen modrá gumička na hlavě) a otřepal se, tak upadl a vlekl se asi hodinu- než uschnul, protože to bahno vážilo asi 2kila, a nosit se m ho fakt nechtělo. Holky ten smrděl!! To ryba byla zlatá a voňavá.

Pes smrděl ještě 3 dny, po tak dramatickém koupání, že mi ho prasáka přišlo až líto..

Není tady

#53 3. 6. 2009 15:31

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Jj...a což teprv takový mrtvý zvíře v polotekutým stavu! cha....zlatý shnilý ryby.....uschlol To víš - oni si myslej, že jsme na lovu a musej se maskovat, aby je případná kořist necejtila stolt

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#54 3. 6. 2009 18:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Wiki napsal(a):

Co je s klubkem?
Já ani netušila že bych se měla chovat alfovitě. Taky nejsem žádná alfa od přírody, i když muž si myslí, že chci vládnout - takový nesmysl...ani psovi nedokážu poručit. Já mu pořád jen vysvětluju a ptám proč dělal to, když ví že nesmí... a ták.

Nᚠpes se taky právě ke psům chová útočně (pokud se tomu tak dá říct při jeho 8kg). Je to asi taky strach.

Kamarátka je anti-Alfa a vyzala si k starnúcemu Alfovitému psovi mladého, vežkého... No, skončila u Desenského, ktorý jej povedal, čo tušila: že prolbém je v nej a jej ne-Alfovitosti(okrem iného v rámci kočkovania mladý pes vyrazil starému oko grater  kapitulation - ale starý si začínal...).
Hlavné je nájs si k sebe vhodného psa(ako s chlapmi lol ), t.j. tkaého, ktorý zvládne nenásilne alfa-úlohu.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#55 3. 6. 2009 18:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

Wiki napsal(a):

Co je s klubkem?
Já ani netušila že bych se měla chovat alfovitě. Taky nejsem žádná alfa od přírody, i když muž si myslí, že chci vládnout - takový nesmysl...ani psovi nedokážu poručit. Já mu pořád jen vysvětluju a ptám proč dělal to, když ví že nesmí... a ták.
Nᚠpes se taky právě ke psům chová útočně (pokud se tomu tak dá říct při jeho 8kg). Je to asi taky strach.

Taky jsem to netušila. Ono to ale je daleko lepší - to není o "vládnutí" tak, jak si ho my představujeme. Pes má radši, když za něj rozhoduješ, jak jen to jde - je to pro něj jednodušší. A když nerozhoduješ, tak to veme (dle svojí vlastní povahy) více či méně do tlapek - což není vždycky ideální, žejo....Možná se tvůj pes chová útočně právě proto, že si myslí, že ty to holt nevyřešíš?
Tohle máme teď na programu my: už jsem Amálku naučila (víceméně) že každé setkání s jiným psem napřed řeším já s tou cizí alfou, neboli člověkem. Takže ona že může komunikovat s tím pejskem, až jak já rozhodnu. A teď máme na pořadu situace, kdy na ni někdo vyletí - to ona neustojí, agresivní psy, a odpovídá úplně stejně. A já se snažím najít způsob, jak jí vysvětlit, že to pořeším, aniž bych jako trotl cenila zuby na cizího psa na ulici lol
Takže jestli na tohle máte nějakej trik, sem s ním.

Ja neviem, ale toto moja jazvecová pochopila... a nebála sa, nereagovala - ale ona zasa bola rasistka a s niektorými plemenami sa pobila len na zákalde predošlých zlých skúseností... dumbom Neznášali sme dalmatínov, vlčiakov a marhužových a sivých pudlov. Bielych pudlov sme milovali a k čiernym sme mali ambivalentný vzah. Nepýtajte sa ma prečo... big_smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#56 3. 6. 2009 18:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Definitiv napsal(a):

Lupi - díkes za typy - modulaci hlasu (hluboký vysoký) zcela určo můžu používat, to mi neublíží wink návaly vztk a jiných citů či pocitů se snažím potlačovat co to jde, tak snad něčeho dosáhnem roll

Wiki - já jsem strašnej slaboch, vím třebas že by pes neměl chodit do postele, ale jednak to téměř nejde uhlídat a pak ten pohled vissla vissla jinak zlozvyjů máme dost, jako třeba válení v rybě, útočení na ježky, krtky, mši a jiné, přijde víceméně když zavolám (ovšem pokud je něco zajímavýho tak si teda dá načas roll )

Spanie s nami v posteli nešlo z priestorových dôvodov, ale akonáhle to bolo možné, jazvecová počkala, až zaspíme, alebo budeme v tej hladine alfa, keď vnímame, ale už nie sme schopní reagova roll , a vliezla... dumbom Kokrici som radšej rovno ustlala v inej miestnosti, aby som nemusela rieši tieto veci...

Brita

Není tady

#57 3. 6. 2009 18:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Kúsok od našich je štrkovisko, kde s.v.i.n.e rybári nechávjaú vyrezané rybie vnútornosti... usch Nebolo lepšieho parfému ako namaza si v takej niekožkodňovej zmesi krk. dumbom Hádam len ho :-) iného psa v papuli A NA krku. mad Bože, ja som prešla školou výbornej odolnosti žalúdočnej i nervovej.

Brita

Není tady

#58 3. 6. 2009 18:20

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jo zvířátka mrtvý a rozložený jsou extra tummenupp

Wiki - nebudeš věřit co se stalo mě roll mě to pako spadlo do čističky vody usch zaprvý jsem měla pekelnou hrůze že se jí něco stane, zadruhý spadla do tý přepouštěcí vyhnívací nádrže a za třetí to bylo asi 75 cm pod zemí, takže se tam nedalo došáhnout roll nešlo jinak, musela jsem zout botky a kalhoty, po mostu přešupačit blíže k takový zubatý věci která je uprostřed nádrže (jako velká zubatá pila, pár cenáků pod hladinou - zasekávají se na tom asi nějaký věci), spustit se na tuhle věc (na který se nedalo stát, je to asi 5 cm široky, takže mezi zuby se noha nevejde), lapit psa za krk a i s ním se vydrápat zpátky na mostík. To vše pod cedulí "vstup zakázán" lol no a pes pak smrděl jak ropák usch strašný peklo lol

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA

Není tady

#59 4. 6. 2009 8:44

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Selima napsal(a):

s niektorými plemenami sa pobila len na zákalde predošlých zlých skúseností... dumbom Neznášali sme dalmatínov, vlčiakov a marhužových a sivých pudlov. Bielych pudlov sme milovali a k čiernym sme mali ambivalentný vzah. Nepýtajte sa ma prečo... big_smile

lol To som mala s tou minulou. Oni rozoznávajú rozne plemená - celkom určite. Anina žúbila všetkých labradorov, lebo brat má - a nerozlišovala na počudovanie svetlé od tmavých.
No a keď bola malý štenc, buzerovala ju kamarádkina welškorgica, ktorá si nedala ani v dospelom Ančinom veku vyhovori, že štyridsakilového psa jednoducho neudolá lol A Anče sa už nechcela necha buzerova ani náhodou....Museli sme jednoducho rezignova na spoločné prechádzky. A keď tá buzerujúca zomrela, zadovážili si šteniatko tej istej rasy, tak sme si mysleli - zoznámime ich, je to šteniatko, nepopísaný list....kdeže. Ani náhodou! Anina vyletela ako blesk, ryčúc "zasa ten od.po.rný hnusák tuná?" A bolo.....

Def vayikesusch........no teda. Jak to to zviře napadlo?? My máme naštěstí u čističky vrata a za nima ještě ovčouna...
Mně zas kdysi jednu z čubin málem přejel tažnej remorkér - no zachraňovali ji teda chlapi z paluby takovým obrovským naběrákem.
A občas mi pes spadne pro změnu z vejšky - Máli jako pidištěňátko sletěla z terasy, která je sice v prvním patře, ale jí byly asi 4 měsíce. Nestalo se jí vůbec nic, můře - jen se na nějakej čas naštěstí odnaučila chodit po tom vnějším rantlu - ale teď už si tam zase stoupá.

Upravil(a) lupina montana (4. 6. 2009 8:46)

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#60 4. 6. 2009 16:03

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Definitiv napsal(a):

Jo zvířátka mrtvý a rozložený jsou extra tummenupp

Wiki - nebudeš věřit co se stalo mě roll mě to pako spadlo do čističky vody usch zaprvý jsem měla pekelnou hrůze že se jí něco stane, zadruhý spadla do tý přepouštěcí vyhnívací nádrže a za třetí to bylo asi 75 cm pod zemí, takže se tam nedalo došáhnout roll nešlo jinak, musela jsem zout botky a kalhoty, po mostu přešupačit blíže k takový zubatý věci která je uprostřed nádrže (jako velká zubatá pila, pár cenáků pod hladinou - zasekávají se na tom asi nějaký věci), spustit se na tuhle věc (na který se nedalo stát, je to asi 5 cm široky, takže mezi zuby se noha nevejde), lapit psa za krk a i s ním se vydrápat zpátky na mostík. To vše pod cedulí "vstup zakázán" lol no a pes pak smrděl jak ropák usch strašný peklo lol

lollol

To je ale blbec. Já jsem úplně vyprskla smíchy, když jsem četla "pako". Myslela jsem si totiž, že mám na zbavování lidské důstojnosti nejideálnější psy... Že bych nebyla sama? lol

Já bych se pos.... strachy. Tys ale na tom asi lépe, viď?
Jak se to stalo se ani neptám, protože tam určitě prostě lezl se podívat a následně pochopitelně  spadl. Jsou to debilové. Můj čokl málem spadnul do propasti. Nikdo z nás o ní nevěděl, když jsme šplhali na jakousi vyhlídku bo co to bylo..(na kopec). Pak prý mají pudy a podobné..

Můj starší pes (lakouš) se přes den, kdy jsme byli v práci  nudil a vybral si z lednice meloun (polovinu) a zapil ho vydatně mlékem . To vše + produkty následné byly  na koberci. Příběh ovšem pokračuje. Sáhla jsem do toho smaradlavého bordelu a vytáhla psa, abych ho tedy vyvenčila (jistě bude co(!) , že jo), než jsme vyšli z baráku, 2x se posral (nelze to nahradit jiným výrazem - byl by nepřesný).
Letěl z něj bílý proud s červenými nitkami.smile
Za domem proběhnul kaluží (jistě ..- bylo teplo..), lehounce se ponořil a šel pozdravit pána , chudáka, který  šel  právě bohužel kolem. Ten si nicnetuše poklekl(!) - nic víc mu nabídnout nemohl - a pes od radosti mu vylezl až na rameno, kde se vymočil. Kárajíc jsem psa sundala, a ten okamžitě bystře zaujal submisivní polohu na zádech, čímž odhalil břicho a vystavil nám na odiv několik natáček na suchý zip. Růžovou - pod paží, modrou pod krkem atd.

Už jsem nic nevvysvětlovala, nebylo co dodat....
Ten debil stihnul, ještě než posvačil, vykrakat odněkud moje natáčky a zřejmě si dosyta vyhrát..

Musím dodat, že jsme věc vyřešili tak, že jsme  přikoupili druhého psa, aby se sám nenudil. smile

Není tady

#61 4. 6. 2009 16:24

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Wiki - tak teď jsem z tvých historek málem porodila lol lol Je vidět že tvoji zvířaci dělají co můžou lol lol tummenupp

A jak se ta moje mrcha dostala do čističky - no, normoš jsou tam otevřený vrata, nejspíš jí tam ten bordel voněl a chtěla blíž tongue pudy, no to nevím teda, jako málokdy někam sletí, ale mě občas jímá hrůza roll

Lupi - taky drsný va pes málem přejetej remokérem lol co ty zvířata všechno nedovedou lol
A ještě jsem si vzpoměla na jednu dobrou historku (trochu se váže k tomu cestování tongue ). Asi pět let zpátky, studovala jsem tehdy v Brně se nám přihodilo toto: jako každou neděli jsem se dopravovala z Prahy do Brna abych se mohla zúčastnit procesu ve škole. Protože pes je můj, jel se mnou, jako vždy. Ten víkend sem zvolila dopravu vlakem a jelikož jsem se v neděli v praze nějak zdržela, tak jsem jela nočním, což znamenalo dojezd do brna asi po čtvrtý hodině ranní roll Takže v Brně vystoupím, bus mi jel za dlouho, tak jsem si to s asi dvěstekilovým batohem namířila do Žabin. I přicházím už téměř k baráku, sotva se vlekouce, pes na volno a já zralá na postel, když tu najednou se k zastávce autobusu (měli jsme jí téměř před barákem) blíží první ranní autobus va byla jsem od něja asi sto metrů, koukám, koukám a než jsem stačila jen protřít oko, tak ten můj idiot, do toho autobusu nastoupil, ozvalo se ssssst, zavřeli se dveře a ten autobus odjel va lol Já tam stála jak blbka s batohem na zádech a neušila co....ušla jsem asi dvěstěmetrů po trase autobusu, než mi došlo, že bude nejlepší dát si alespoň věci dom. Tak jsem odložila batoh, šla pěšky na další dvě zastávky autobusu a pes nikde roll Nakonec jsem se rozhodla, že se vrátím dom, páč druhej den jsem měla zkoušku a bylo mi jasný, že takhle tomu už nepomůžu. Takže si tak ležím v posteli, plánuju jak budu zítra volat do útulků a na policii, plánuju jak vytisknu letáky, a spát samo nemůžu - no hrůza. A najednou zaslechnu štěkání lol jen v pyžamu jsem vyběhla ven, ta moje koza stála na zastávce ze který odjela a vyla jak o závod lol opodál pán, kterej se jí snažil k sobě přilákatm, ale jakmile udělal krok k ní, tak výhružně vrčela lol lol a pak zas začla výt lol lol no, tak jsem si jí nakonec šastně odvedla domů hjarta ale vystrašila mě pořádně wink

MATYLDA
ALŽBĚTA

Není tady

#62 5. 6. 2009 7:25

zuzacka
♥♥♥♥♥--
Web

tak takhle jsem se uz dlouho nezasmala!!!!!!!!!!

snazim se vzpomenout na nejke historky s mym psem - ale nejak mi to nejde - teda krome toho, jak mi utekla, kdyz jsem ji vencila ve 3 rano (jsem prisla z diskosky) a utrhla se mi. no a ja ji lakala na uzenou klobasu. no komedie.

holky ale priznejte se, co byste bez tech vasich milacku delaly smilesmilesmile historky vzdy prijdou k dobru smilesmile

http://www.tickerclub.com/cache/201afa2f64.png
Phillippa 27.10. 3000gr + 50cm; 6 mesicu 06.05 7500 gr + 69 cm

http://www.tickerclub.com/cache/a82fdfa393.png
William 27.6.12 - 3,65 kg, 7 mesicu 27.1.13 10kg

Není tady

#63 6. 6. 2009 20:09

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak přihazuju další historku lol Dneska jsme byli s řítelem celý den mimo domov, takže psíka bral na procházku děda. No a jelikož rád spojuje příjemné s užitečným, rozhodl se vzít to dohromady s nákupem. I uvázal psíka před obchodem a jal se nakupovat, ve chvíli kdy byl u pokladny se kdosi vřítil do krámu a začal vyvolávat lidi, co mají venku psi, a tam honem jdou, že jeden pes někoho pokousal va No jasně že to byl ten nᚠroll Prý pokousal nějakou cca dvacetiletou slečnu roll do palce va (a nevím jesti u ruky nebo nohy, ale to je fuk). No, slečna zavolala policajty, takže mi děda volal, že hledají očkovací průkaz roll mě se z toho stresu spustila krev z nosu lol no komedie. Očkovák jsme našli, nakonec se ukázalo, že slečna měla sotva škrábnutí (ani krev netekla). A jak k tomu došlo? Nikdo neví. hmm Nᚠpes je sice trochu divnej, ale v životě nikoho sám od sebe nenapadl va a nevěřím tomu, že by se to změnilo sad takže podle mě si milá slečna chtěla pohladit psa hmm doufám, že jí to naučilo nesahat na věci, co jí nepatří wink

MATYLDA
ALŽBĚTA

Není tady

#64 7. 6. 2009 16:14

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Definitiv tvoje historka je jak přes kopírák s tou mojí akorát psa jsem hlídala já ségře a místo dvacetileté slečny tam bylo šestiletý kluk.
Taky jsem psa uvázala před obchodem a když jsem vylezla, tak se tam na mě vrhla rozlícená matka, že můj pes jí pokousal syna, poté co se rozhodl, že si prostě jen tak psa pohladí.
Neb jsem plašan, tak jsem pochopitelně byla notně vystresovaná, musela jsem tenkrát i na veterinu, dítěti jsem pak i čokoládu donesla a když už byl všem stresům konec, tak moje sestra, která se zrovna vrátila, prohlásila při pohledu na můj strachy zelený obličej (asi, že to dítě mohlo umřít roll), že na ní ten parchant mrňavej neměl šahat a jeho matka ho měla poučit o tom, že si cizí uvazané pejsky bez svolení majitele nehladíme. Drsně podáno ale něco pravdy na tom bylo...
Jinak ještě dodávám, že kluk pokousaný nebyl, vypadalo to, že se po něm jen ohnala. Ale jak říkám jeho máti ztropila takovou scénu, že jsem měla dojem, že málem vykrvácel roll

Upravil(a) taurus (7. 6. 2009 16:16)

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#65 7. 6. 2009 21:58

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Taurus  - je to sice hnusný, ale mě pekelně mrzí, že jsem tam nebyla rodna páč bych teda slečně řekla něco co by si za rámeček nedala dumbom Prý nebyla ani škráblá, takže se Řízek nejspíš taky jen ohnal. Ale naprdlá jsem jště pořád, z toho přesně vznikaj takový ty fámy o zlejch psech roll kdyby byly lidi správně vychovaný a nezkoušely sahat na psy nez souhlasu jejich majitele, 90% těhlech "zranění" by nebylo hmm

MATYLDA
ALŽBĚTA

Není tady

#66 7. 6. 2009 22:05

verynka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Svitavsko
Web

Zdar těhule, co ty mᚠza zvíře, já si myslela, že mᚠněco většího.

Není tady

#67 7. 6. 2009 22:10

verynka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Svitavsko
Web

Já se taky přidám, nᚠpes sežral žárovku, já myslela, že psi žerou jenom maso, granule atd....., nechal jenom tu objímku a pár střepů, no naštěstí se mu nic nestalo. No a jiný pes prozměnu miloval toaletní papír, jsme ho před ním museli schovávat.

Není tady

#68 8. 6. 2009 8:08

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Very lol lol mám sedmikilovýho vořecha reta lol

A naadla mě další story, to jsme ještě bydleli v praze a měli dvě štěňátka erdelteriérů wink bydleli jsme dost provizorně, protože jsme pstli původní byt a před stěhováním do RD jsme se uchýlili do vybydleného bytu po tetě. Takže místo dřezu umyvadlo va nádobí na odkapávači na původně pletacím stole a tak. Máme v nějakým záchvatu zkrášlování pořídila na ty stoly ubrus, což ovšem neměla dělat lol Ten den jsem tam vedle někoho, ani nevím koho, snad plynaře? to j fuk. Každopádně otevřu dveře a přede mnou sodoma gomora roll nádobí stržený ze stolu a rozbitý na padr, polštáře z gauče rozcupovaný na cimprcampr, rozkousaný noviny a toaletní papír roll do toho samo načůráno a hůř, takže puch jak od ropuch lol no, přiznám se že jsem se trošku styděla, i když jsem před pánem dělala jakoby nic lol

MATYLDA
ALŽBĚTA

Není tady

#69 8. 6. 2009 15:14

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Definitiv napsal(a):

Taurus  - je to sice hnusný, ale mě pekelně mrzí, že jsem tam nebyla rodna páč bych teda slečně řekla něco co by si za rámeček nedala dumbom Prý nebyla ani škráblá, takže se Řízek nejspíš taky jen ohnal. Ale naprdlá jsem jště pořád, z toho přesně vznikaj takový ty fámy o zlejch psech roll kdyby byly lidi správně vychovaný a nezkoušely sahat na psy nez souhlasu jejich majitele, 90% těhlech "zranění" by nebylo hmm

On se jmenuje Řízek? lollol
Ne, že ne?

Není tady

#70 8. 6. 2009 15:23

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Wiki vissla ehm...jmenuje lol lol a ještě navíc je to fenka lol lol

MATYLDA
ALŽBĚTA

Není tady

#71 8. 6. 2009 15:26

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

verynka napsal(a):

Já se taky přidám, nᚠpes sežral žárovku, já myslela, že psi žerou jenom maso, granule atd....., nechal jenom tu objímku a pár střepů, no naštěstí se mu nic nestalo. No a jiný pes prozměnu miloval toaletní papír, jsme ho před ním museli schovávat.

Panebože, to by mě trefilo...

Nᚠčokl spolknul kost. jednou jedinkrát jsem mu ji (já blbá) dala. Aby dostal další, tak ji honem spolknul a zadrhla se mu přesně před svěračem žaludku - tedy ještě v jícnu.
Trvalo 3dny , než na to přišli. On je nᚠpes tak strašně radostný, že pokaždé, když na něj vete promluvil zavrtěl ocasem a oblíz ho. Proto si mysleli, že mu nic není. Já ovšem věděla , že je. Byl schlíplý, nežral, nepil, a oni mi nevěřili, že je to vážné. Dokonce se mě ptali, zda-li u nás někde nehárá nějaká fena...

Až mu udělali kontrast a snímek při tom průchodu sádry (bo co to je), tak se jim to zobrazilo. Naštěstí, pan primář mu to v celk. narkoze vytáhnul svým vlastnoručně vyrobeným drátkem s očkem. takže nám to prošlo bez operace. Proboha jak já byla šastná!

A od té doby se o ty dva blbce tak bojím, že jim kontoluju i dýchání v noci...To jsem tedy nezažila. Až se někdy stydím, a rodina si ze mně dělá právem srandu. Ptaj se mě, s kým je mám, a mají-li stejného tátu, a zda-li je táta taky chlupatý a vrtí ocasem.., proč taky neštěkám a nenosím je hubě...atd.. lol
Ale kdepak...., nic mi nezkazí radost z těch dvou debílků big_smile

Není tady

#72 8. 6. 2009 15:31

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Wiki, va tak takhle daleko jsme s s kostí teda nedostali lol hlavně že na to nakonec přišli stolt u nás se jedný ze sarších fenek zasekla kost na patře va na horním, normálně mezi zuby roll bylo to o svátcích, pomoc veškerá žádná roll nakonec to dopadlo tak, že jsem jí páčila šroubovákem a odskávala dlátem a máma zaklekla psa usch no šílený lol naštěstí všechno dobře dopadlo wink

MATYLDA
ALŽBĚTA

Není tady

#73 8. 6. 2009 17:58

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Definitiv napsal(a):

Wiki, va tak takhle daleko jsme s s kostí teda nedostali lol hlavně že na to nakonec přišli stolt u nás se jedný ze sarších fenek zasekla kost na patře va na horním, normálně mezi zuby roll bylo to o svátcích, pomoc veškerá žádná roll nakonec to dopadlo tak, že jsem jí páčila šroubovákem a odskávala dlátem a máma zaklekla psa usch no šílený lol naštěstí všechno dobře dopadlo wink

lol
Vidím, že jsi zkušená praktická chovatelka... big_smile

chudátko malý- ta musela držet a bát se...
No a co myslíš, že by asi dělat veterinář..?!  ..To samý...jen bys tam složila 2tisíce za zákrok. Ne probůh, že bych jim peníze nepřála!! Já zrovna...
Já osobně - jak si vzpomínám - ehm....na tu "kostičku" mýho čokla, ...tak jsem nechala tuzéra 2tis. lol (zaokrouhlila jsem )
Já v tom stavu- ono šlo totiž čoklíkovi o kejhák -  (já mu brečíc padla kolem krku a on mě objímal..) bych  snad nechala na něj  i přepsat veškeré nemovitosti..- kdyby si řeĄk  lol

Není tady

#74 8. 6. 2009 18:04

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Definitiv napsal(a):

Wiki vissla ehm...jmenuje lol lol a ještě navíc je to fenka lol lol

lollollol

jakože ona Řízek !!? lol

To je nádhera!
Já jim říkám přezdívkama, v domaácím kruhu (některé jsou sprosté big_smile).Venku volám předpisově - oficiálně. No ale stejně nepřijdou - tak je to fuk..

Def, můžu se tě zeptat ...jak  ..ehm...volᚠna tu fenečku??! lol

Není tady

#75 8. 6. 2009 20:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Definitiv napsal(a):

Hlavne bez súhlasu SAMOTNÉHO PSA! Páníček niekedy tvrdí, že psík bude pohladeniu strašne rád, ale pes je očividne iného názoru... roll
Môj nevl. syn dostal na pr..., keď ho pohryzol vlčiak tak, že má dodnes jazvu. Ten deb.i.l. - mal už asi 8-9 rokov, žiadne mimino - chcel psovi PRISUNڍ JEHO MISKU SO ŽRÁDLOM!!!! dumbom dumbom dumbom No, skoro sme ho pohrýzli aj my.

Upravil(a) Selima (8. 6. 2009 20:45)

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí