6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj trish,
tak já se můu pochlubit e jsem na tompořád stejně.... míry stejné a váha pořád 67,5kg a u jím normálně vechno,tak j sem zatím ráda...zrovna včera jsem si k oupila nové oblečení dneska dělala foto, tak a je stáhnu, hodím sem aktuální foto
jinak jsem celkem zvědavá, co ostatní holky, jak jsou na tom... u sem moc nechodí a ani se neozývají
Není tady
Takze hazim vysledky po dalsim tydnu:
SHRNUTI PO TYDNU
Váha 56,1 - úbytek -0kg
Prsa 87 - úbytek -2cm
Pod prsy 70 - úbytek -0cm
Pas 66 - úbytek -2cm
Boky 91 - úbytek -1cm
Stehno - 52 - úbytek -1cm
Mám novy cil 86 prsa, 65 pas a 90 boky a docela se k nemu blizim, vaha dolu nejde, cm ano, takze pohoda, cvicim na bricho a kalanetiku
Není tady
ahojky Trish a ostatní,
tak zrovna dneska jsem se po nějakém čase zase měřila a váila a míry jsou:
váha:67,6kg
míry:
prsa:91cm
pas: 75cm
boky:100cm
stehno:57cm
jsem spokojená a hlavně e jsem se dostala přes boky pod stovku... a u se i řádně najím a dávám si dortíčky a čokoládku :-)
taky jsem zvědavá jaké budou míry a se vrátíme z dovči hehehe
Upravil(a) Verunka (6. 6. 2009 11:13)
Není tady
Ahoj Verunko a nakukujici,
mam tu srovnani po trech mesicich, ten posledni to flakam, ale potraviny jim zdravejsi.
Váha: 56 -3,6kg
Prsa: 89 -7cm
Pod prsy: 70 -6cm
Pas: 65 -8cm
Boky 90 -8cm
Stehno 51 -6cm
Sama uz jsem spokojena, prsa dolu jit nemusi, ale jeste pujdou, stale kojim, pas je v pohode, boky super a hlavne stehno 51cm, to jsem snad mela naposledy na stredni...
Není tady
Ahoj holky, tak jak jste na tom?
Já akorát začínám a ráda bych shodila 14 kilo cca do vánoc/konce roku.
Je to ale jen orientační, prostě bych se ráda dostala do svého oblečení vel. 38.
Akorát jetě kojím, tak se do toho nemůu pořádně opřít, ale aspoň půjde o zdravé a trvalejí zhubnutí, aspoň doufám
Přidá se jetě někdo?
Upravil(a) Fidorka (11. 9. 2009 0:13)
Není tady
Ahoj Fi,
já se přidám. Po porodu mi sice zůstaly jen 2 kg, ale ráda bych shodila i něco co jsem nabrala při snaení. Od února 2010 máme povolené snaení o druhého prcka, tak bych nechtěla jít do těhotenství jako tank . Moje představa je, abych měla váhu začínající číslem 8, tzn. shodit tak 12 kg nebo se dostat na velikost 42-44 a budu spokojená .
Můj plán je 1x týdně plavání a 1x týdně lehčí aerobik, zbytek podle moností doma - mám gymball, overball, lapadlo a gumu, několik DVD - připravena jsem dokonale. U jsem byla plavat, v pondělí mě čeká aerobik.
Take zdravému tělu zdar!!!
Není tady
Ahoj Katjo,
no já u jsem taky shodila vechno co jsem nabrala v těhotenství, ale drí se mě pořád ta kila ze snaení.
Jinak přesně jako ty - chci shodit, ne se začneme pokouet o druhé těhotenství, protoe chci být rozhodně víc fit, ne v těhotenství se Samem. Na konci mě vechno hrozně bolelo a skuhrala jsem, byla jsem dost těkopádná a je mi jasný, e kdybych měla výchozí váhu mení, tak by to bylo vechno snesitelnějí.
Já mám plán 2 týdně plavání a 2x týdně pilates (doma podle DVD, tak jsem hrozně zvědavá, jak se dokopu). Zítra chci vytáhnout brusle ke kočárku a jsem zvědavá, jak mi to s tímhle tělem půjde
Co se týká stravování, tak jsem utnula mlsání po večerech, popíjení vestkovýho piva a nanuky. Přes den jím normálně, ale omezuju přílohy, večer u jen salát, bez pečiva. A místo ochucených mattonek, které mi teď hrozně chutnají, piju vodu, ach jo
V zásadě teda nejde o nějakou dietu, ale spí jen o omezení přísunu prázdných kalorií, kterými jsem se doteď opravdu cpala. Věřím, e kdybych začala u po porodu, tak u to mám dole, ale já jsem se prostě chtěla nějakou dobu rozmazlovat
Teď je čas se hodit do latě.
Jo a shodit musím i kdybych nechtěla, včera jsem si koupila o číslo mení péřovku na zimu. Je nádherná a byla docela drahá, tak musím, abych v listopadu nemrzla.
Jako kdyby mi nestačil fakt, e je celý můj atník mení o dvě a tři konfekční velikosti!
Není tady
Ahoj holky,
to jsem rada, ze se to tu zase rozjelo Pridam se. Sice mam kilo mene nez pred tehu, ale na profi pristroji Inbody mi to ukazalo, ze bych mela shdit jeste 4kila tuku a nabrat kilo svalove hmoty. Takze bych s tim rada neco udelala.
Bazalni metabolismus mam na 1264Kcal, takze si na redukci drzim prijem okolo 5500Kj. Na zdravejsi stravu jsem najela uz i behem kojeni, da se to uplne v pohode, jen je celkovy prijem jidla vyssi, ale lze si upravit vahu. Navic je kojeni nejvhodnejsi doba pro ty zeny, ktere maji sklony k tlousnuti v oblasti boku a stehen tzv. hruskovita postava. Drzim palce!
Není tady