29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky.
Uz vcera jsem si pochvalovala, ze na me byly kalhoty volnejsi a dnes jsem se zrovna ted merila, tak sem hazu vysledky...
mam o 5 cm min pod prsama, o 2 cm min v pase i pres boky.
Není tady
Veru, dekuju
Me nejvice vyhovuje delena strava. Jak uz jsem tady psala, hubnuti je pro me sekundarni zalezitost, zdravi na prvnim miste. Kdyz "delim" tak se citim suprove, zlepsi se mi traveni, plet atd. a speky jdou taky dolu
Není tady
Trish...
jako nestěžuju si ale ráda bych ještě ty tři kg.. ty prsa ani ten pas nějak neřeším, ale ještě přes ty boky bych se chtěla dostat pod tu stovku.. no jo jenže to se nesmím cpát sladkým, sedět a začít něco dělat
Není tady
Dobré ránko, já jsem se bohužel nestihla přemeřit, ale vážila jsem se a jsem spokojená, přesně za týden 1,4 kg méně, tak snad to vydrží
Není tady
No teda holky, to jsou uspechy... ja mela teda vcera krizi jako blazen, unavena jak pes, nepouzitelna a sahla po sladkem, ulevilo se mi... dneska jsem mela cas propocitat vcerejsi jidelnicek a vim, kde byla chyba, prvni tri jidla nemely dostatek sacharidu a kolem pate, kdyz se to meni v pomeru vic na ty bilkoviny, tak mi to proste chybelo, prisla unava a krize... takze snidani neflakat!!!
Není tady
Tak já se přiznám,s tím stěhováním a zařizováním vůbec nejím pravidelně,sice se necpu a snažím se odvažovat,ale jím třeba jen dvakrát denně
Ale slibuji,že jak se přestěhujem,tak se na to po hlavě vrhám,už jsem se objednala na spinning
Není tady
Ahoj tak já to asi nezvládnu uplně bez cukru.Omezuju teda sladké a jinak bych jídlo nechala tak jak jíme.Sice to neni nic zdravého,ale nedovedu si představit že bych měla počítat každé sousto .Začala jsem cvičit tak snad i to pomůže.Doufám že se do léta dodrápu na původní váhu.Alspoň 55kg by stačilo.
Není tady
Petuloo, snad to tedy pujde... Ja vim, ze me by to slo taky, ale nechci abych hubla svaly ale opravdu jen tuky, takze volim pomalejsi cestu, trochu slozitejsi, ale vim, ze proste vymenim tuky za svaly a úpak az budu chtit zpevnit, bude co
Zitra mam vazici den, tak jsem zvedava...
Není tady
Holky mě se povedlo od porodu shodit 23 kg, mám co před Markem, ale hodně moc jsem omezila jídlo. Jedla jsem v malých dávkách, častěji, ale ty dávky byli opravdu pidi. Hodně spíše z ovoce a zeleniny, občas nějaké maso a příloha. Ale myslím, že jsem nezhubla zdravě a cítím se hrozně unavená. Dr mi navíc jako podporu hubnutí napsal Meridii, takže beru i tu a přijde mi, že až ji vysadím a začnu jíst tak nějak normálně, tak jsem tam kde jsem byla. Je to pěkně trnitá cesta to hubnutí.
Není tady
Ládi, nebojis se jojo efektu? Nechala jsem tu odkazy na hezke clanky, procti si je, treba te budou motivovat dat se do kupy, jist zdrave, vyvazene... je to teda makacka, ale da se
Holky, tak je tu vazici a merici den:
Váha: 58,6 - 400g dole, celkove kilo dole
Prsa: 96 - stejne jako pred tydnem
Pas: 70 - stejne jako pred tydnem, ale celkove 3cm dole
Boky: 97 - 1cm dole
Stehno: 56 - stejne jako pred tydnem, ale celkove 1cm dole
Jedu dalllll, byla jsem na rekondicnich stolech a neni to spatny...
Není tady
Ahoj Trish...
gratuluju k výsledkům.... jsi šikula jak ti to jde...
Já od pondělka začínám zase chodit cvičit... já prostě nemůžu hlídat jídlo a musím jíst všechno na co mám chut občas i na brambůrky , na čokolády:-))
takže v pondělí 30.3.2009 začnu.. zapíšu míry a pak se změřím 27.4. na Adámkovo 1.narozeniny:-)))))
Není tady
ahojky holky,
dneska jsem se náhodou ocitla v lékárně kde mají přístroj který Vás kompletně změří,takže koukněte na moje výsledky.. jsem totálně v šoku a mám vztek že jsem tam lezla.. protože když se na sebe podívám tak si připadám celkem v pohodě, ale podle toho měření jsem tlustá jak prase:-(
výsledky měření jsou takovéto:
hmotnost 73,2kg
výška 179cm
krevní tlak:
maximum systolicky 82 mmHg
minimum diastolický 64 mmHg
( a tedka to nejdůležitější)
Tělesný tuk:
Index tuku .......24,7%
hmotnost tuku...18kg
čistá hmotnost...55,2kg
voda v těle...40,4 kg ( uvádí se to v kg ale to je trochu moc, nééé , myslím si že by to měli být %)
Impedance...908 ohms ....( vůbec nevím co to je)
věk a pohlaví: 27-žena
Analýza srdečního rytmu:
Srdeční rytmus .....61P/mn
maximální rytmus 142P/mn
minimální rytmus 49P/mn
REFERENCE
Vaše ideální hmotnost je mezi: 59,3kg - 79,8kg
Váš Body Mass Index je 22,8kg/m2... Normální hodnota ...B.M.I...je mezi 18,5 a 24,9
normální Index tuku.... 17-24%
notmální hmotnost tuku....11,3 - 17,4 kg.....( což nemám ani jedno takže mám nadváhu v tom co se týká tuku)
Takže vím o sobě úplně všechno a odedneška začínám jíst trochu zdravěji a od pondělka začínám to cvičit a jdu do sebe......
holky a dneska jsem měla k večeři.. dvě míchaná vajčka, sýr zottarela, dvě rajčátka a půlku salátový okurky.. co si o tom myslíte??
Upravil(a) Verunka (29. 3. 2009 20:21)
Není tady
Verunko, neplas, bude to v pohode, bohuzel bez te lepsi stravy budes hubnout ty svaly a ne ty tuky, tak na to bacha, proto ti to i tohle ukazalo...
Vecere... no tak vajicka moc v pohode nejsou, tedy bilky ano, ale ty zloutky neeee, na vecer je prijem bilkovin v pohode, zottarela je neco jako mozarella? ma taky bilkoviny, ale zase je celkem tucna, zelenina se nepocita, te muzes kolik chces, s ovocem by to bylo horsi, chybi ti tam neco co obsahuje sacharidy, treba zitny chlebik nebo nejaky knackerbrot! Takhle mas veceri nevyvazenou, bez potrebnych sacharidu a rano budes hladova...
Upravil(a) trisha (27. 3. 2009 20:28)
Není tady
No já bych řekla, že ta večeře je celkem v poho (záleží taky jak byly ty míchaný vajíčka udělaný) a co Verča přes den a večer dělala a v kolik to bylo hodin. Snídaně má být převážně sacharidová a večeře převážně bílkovinová, takže podle mě absence klasické přílohy ve večeři je spíš vítaná. Takže myslím, že složením dobrý
- tedy pokud byla přes den aktivní, pokud ne, tak toho bylo možná trochu víc.... Možná by byly lepší buď jen ty vejce nebo sýr, ale to fakt záleží i na tom, co se jí přes den... A Mozzarela (Zottarela je totéž, je to jen obchodní název mozzarely od výrobce Zott
) není tučný sýr... Nějakej ten tuk tam zase být musí, aby se člověk trochu najedl a neumřel do rána hlady
Veru, já jsem teď nějak zhubla sama od sebe, takže už mám 72 kg jako ty (na 179 cm). (No teda možná 73, abych zase nekecala ) Poslední měsíc jsem teda chodila hodně na dlouhé a rychlé procházky, ale v jídle jsem se nijak neomezovala.
Upravil(a) yellow108 (29. 3. 2009 16:53)
Trisho, zmerim se zitra, to bude prekvapko Pres vikend se totiz hodne jedlo a pilo, nema ani cenu popisovat co vsecko jsem splacala.
Pristi tyden jedeme na dovolenou a je mi jasny, ze pro to na plavky nebude
Upravil(a) sunyata (29. 3. 2009 17:15)
Není tady
Veru, ty tvoje údaje jsou dobrý, ne?? Myslím 24,7 % tuku.
Ono obecně teď myslíme nemáme moc svalů (i když vím, že ty už asi 3 měsíce hodně sportuješ), já jsem se celý těhu a půl roku po porodu jen válela , takže všechno šlo do pryč. Můj poslední inntenzivní sport byl den před zjištěním těhotenství na běhátku 12 km - jó to byly časy. Teď bych po 3 km umřela.
Míry mám teď 105-82-105, stehno 61.
A nějak před měsícem jsem měla
tuk 29,1 %
voda v těle 48,7 %
svaly 34,7 %
a teď mám
tuk 28,8 %
voda 41 %
svaly 35,0 %
Moc tý naší váze nevěřím, ale tak orientačně...
Můj jídelníček není moc ukázkový, k snídani většinou 2 kusy bílého pečiva s něčím (většinou eidam) , svačina smetanový jogurt, oběd buď co mamka uvaří
nebo malá pizza z mrazáku, odpoledne tak 1-2 kusy ovoce, většinou smetanový jogurt a určitě ještě něco (jen teď nevím co) k večeři většinou pečivo s něčím nebo nějaké "normální" jídlo nebo polívka, jestli byla malá večeře, tak kolem deváté večer jím ještě smetanový jogurt...
No jím docela dost a ne moc zdravě, až se divím, že už jsem shodila těch 24 těhotenských kilo
Ještě bych ráda shodila tak 4-5 kg, ale ty kg nejsou tak důležitý, chci ubrat pár cm, zpevnit a hlavně zase zlepšit kondici.
Upravil(a) yellow108 (29. 3. 2009 17:25)
Yellow, zkus si procist nejake clanky tady: www.f-sport.cz, kde maji zensky skvely vysledky prave s jidlem, ktere ma vyvazene slozeni... chybou tam treba je prave absence sacharidu pri jakemkoliv jidle... Neni to tak, ze snidane sacharidova, vecere bilkovinova... ten pomer se sice meni, ale oboji v jidle zustava... viz tabulka:
sacharidy bílkoviny
30,0 8,0
22,5 16,0
22,5 16,0
22,5 16,0
22,5 16,0
15,0 24,0
15,0 24,0
150,000 120,000
Vidis, ze vecer ma byt bilkovin vice, ale ne bez sacharidu, ty se zase trochu uberou... tady je treba jidelnicek, ktery je udelany, aby pomery sedely a opakovat ho tyden, zhubnes, kdyz ne na vaze tak centaky a neubyde ti svalova hmota jako pri rychlem a hladovem hubnuti...
Jidelnicek:
7:00 35g Mussli+200ml mleko B: 9,1 S: 32,9
9:00 56g žitný Penam+20g Tvarůžky+80g jogurt bílý Zott B: 13,6 S: 24,7
11:30 90g rýže+80g Tuňák B: 13 S: 25,4
14:00 35g Aidam Krkonoš Light+90g rýže B: 14,3 S: 25,8
16:30 40g tuňák+37g Wasa B: 13,9 S: 24,8
19:00 30g žito Penam+100g Zott+30g Aidam light B: 17 S: 16,2
21:00 55g tuňák+27g Wasa B: 18,1 S: 16,1
Celkem:
B: 99
S: 165,9
T: 37,3
Kj: 5657
Takhle by to melo vypadat, tedy aspon u me, podarilo se mi to skoro po 14dnech nejak vymyslet, aby to bylo ok... Precti si co mi pisou v denicku, nejsou to lidi, kteri by strave nerozumeli a snazi se mi poradit:
http://www.f-sport.cz/bb/index.php?acti … amp;page=1
Takze kdybys mela zajen zkusit tohle, poslu ti tabulky a muzes zacit, jsem taky zacatecnik, ale vysledky jsou proste videt, tak tomu verim... Drzim ti palce!!!!
Není tady