29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Petuloooo, tak te vitam mezi nas Jsme tu vsechny malinke, jak tak koukam, nad 170cm zadna
Pred tehu jsi byla jako tycka koukam podle te vahy a vysky.
Deset kilo je opravdu zavazek... Mas nejaky osvedceny zpusob hubnuti? Pojedes podle sveho nebo chces zasvetit do pocitani KJ denne?
A urcite se zmer, protoze muzou jit dolu centimetry ale kila treba ne z pocatku, tak abys mela dvoji mereni uspechu!
Není tady
Trish-Já nikdy žádnou dietu nedržela tak bych chtěla raději zasvětit.Je pravda že jsem byla jako tyčka a doufam že zase budu.Já si jako tyčka nepřipadala,ale akorát a toho bych chtěla zase docílit.Necítím se teď v nové postavě moc dobře .Bude to teda hrozný boj,protože jak jsem psala mam ráda sladké a nevím jestli bez toho vůbec vydržim.Nebo budu muset jíst nějaké náhražky.Možná že jablko by pomohlo ne?No sice to není čokoláda,ale musím něco obětovat
Není tady
ahojky holky,
ráda bych se k Vám přidala..
u druhé těhotenství jsem přibrala 25 kg.. 20 kg jsem sundala ale ještě 5kg mi chybí a pořád to nejde... dost jsem cvičila a bylo mi fajn, jenže pak jsem byla nemocná pak kluci a už jsem tři měsíce nikde nebyla:-( ale ráda bych zase začala...
Není tady
Verunko, tak te vitam Mas nejaky svuj system, jak zacit? Jaký máš cil? Podelis o vahu, vysku, miry?
Petulooo, chtela jsi zasvetit, to co drzim ja, je teda casove docela narocne, nechavam si poradit jeste na te strance, pisu kazde jidlo, pocitam a vysledky jsou videt a hlavne citit... mas ICQ, mail? Kdyz tak posli do SZ, zaslala bych vyzivove tabulky s hodnotami potravin...
Není tady
Trisha... ahojky, děkuju.. opravdu bych chtěla zhubnout... měřím 180cm, vážím 72,5 kg a poslední dobou jím strašně nezdravě a kg i cm se zase sunou nahoru... jenže to já nechci:-(
moje míry jsou..já jsem se měřila naposledy 1.března ....vždycky jsem se měřila a vážila jednou za měsíc... když jsem od září do prosince zhubla 8 kg a hlavně ty cm jak šli dolů bylo naprosto super a skvěle jsme se cítila ale teďka:-( cítím se tak přežraná a je mi špatně fujjjj
jídlo nechci měnit ale chci cvičit, chodila jsem 3x týdně a bylo mi fakt dobře... takže bych potřebovala někoho kdo bude taky a budu mít oporu a podporu:)
Upravil(a) Verunka (21. 3. 2009 21:27)
Není tady
Verunko, skoda, ze nejsi nekde bliz, chodila bych s tebou
jenze bydlis trochu z ruky, takze aspon nabizim podporu. Jsem zvedava, jak pujdes do sebe! A docela me zajima, jestli s tim nezdravym jidlem a pohybem to pujde taky
Takze urcite pis, jak se citis, co pro sebe delas i radosti jako kadernice, nove obleceni atd... to je taky dulezity, abys byla vic v poho... Jinak teda zavidim vysku, my jsme tu sami prcci okolo 160cm
Není tady
trisha napsal(a):
Verunko, skoda, ze nejsi nekde bliz, chodila bych s tebou
![]()
jenze bydlis trochu z ruky, takze aspon nabizim podporu. Jsem zvedava, jak pujdes do sebe! A docela me zajima, jestli s tim nezdravym jidlem a pohybem to pujde taky
Takze urcite pis, jak se citis, co pro sebe delas i radosti jako kadernice, nove obleceni atd... to je taky dulezity, abys byla vic v poho... Jinak teda zavidim vysku, my jsme tu sami prcci okolo 160cm
Trish... já šla do sebe už tenkrát když jsem hubla a cvičila...a fakt mi to šlo.. jenže pak začal leden kluci nemocný, já nemocná, a pak lenost a najednou sem se už nedokopala.. .chodila jsem běhat, pak na stepper, na běžící pás a bylo to úžasný... takže půjdu do sebe a věřím že do léta to schodím :-) doufám že to dokážeme všichni společně...
Není tady
a ještě jsem chtěla, máš pravdu v tom že jsem šla do sebe i změnou účesů, vizáží, nechala jsem si udělat nehtíky..trochu líp se oblíkám .... takže i tak se cítím líp a nejvíc mě potěšil kamarád, kterej mi nedávno gratuloval jak vypadám že mi to sluší.. tak bych chtěla vydržet, ale ještě těch 5kg a trochu spevnit a opálit a bude to úžasný:-)))))
Není tady
Ahoj holky. Vitam Verunku!
Ja se budu merit v pondeli a jsem uz ted zvedava.
Není tady
Dobré ráno
Suny...já se přidám k tobě... v pondělí ráno se zvážím, změřím míry abych(om)věděla(i) jak na tom jsem a začnu zase cvičit a uvidíme jak na tom budu s výsledkama (vážila jsem se jednou za měsíc) ale s Váma bych mohla orientačně jednou za 14 dní..
doma mám váhu která mě váží a pak mi změří tuk, vodu, svalovou hmotu, kolik bych měla mít příjem kalorií a kolik váží kosti :-)))
Není tady
Jeee Verunko, ja bych taky chtela tak dobrou vahu! A jeste mi rekni jak s detmi stihas chodit nekam do centra? Spekulovala jsem, kdy muzu chodit cvicit a je to dost slozite, v pondeli chodi manzel, takze hodinu po praci jde na spinning a ja jsem s detmi... V utery ma zase kolem seste realizaci jednoho projektu a vraci se kolem pul osme... Streda jde jen jednou za 14dni, protoze jinak miva druhou praci a odjizdi kolem pate... Ctvrtky by mohly byt moje, ovsem zase muzu idealne akorat v pet, protoze dopoledne s malou nikam lozit nebudu, kolem treti jdu do skolky pro Saru, kolem ctvrte se vraci manzel, muzu nakojit a vyrazit, no a okolo pul sedme uz je Isa neklidna, bot se blizi cas spanku, takze ji koupnu, kojim a jde hajat a to musim byt uz zas doma... a na rekondicnich stolech jsou pouze od PO-CT, docela pech, vic casu bych mela o vikendu a to tam nejsou a posilku jsem tady jeste nezkousela...
Suny, takze obe v pondeli, tak jsem zvedava, u me to budou patky a kazdy tyden.
Rheo, Viky, jak vam to jde?
Petuloo, a ty jsi uz zacala?
Upravil(a) trisha (22. 3. 2009 7:07)
Není tady
ahoj trish
já chodila cvičit pondělí-středa-pátek vždy mezi 17:00-19:00 hodinou...zaleželo na tom jak jsem byla připravená a jak jsem měla spacifikovaný kluky
Ale pravda je v tom, že mám úžasnýho chlapa, který přijde ve 16:00 domů z práce, nají se a jde se věnovat klukům a tak já mám čas pro sebe... Umí se postarat o kluky v takovém smyslu, že se mě neptá kde co je a tohle a tamto..ale nechám mu je tu a jdu a on si s nima hraje, vykoupe je a dá jim večeři( Adámek je teda ještě kojenej ale už jí i normální jídla a tak když má hlad, dá mu jogurta, přesnídávku nebo masovej příkrm) a já mizím většinou na dvě hodky:)
Není tady
Verunko, taky mam manzela, ktery se postara o holky bajecne, bohuzel ale nema prsa s mlikem , takze tady me nenahradi... a po praci taky potrebuje obcas relax, takze si musime vychazet navzajem vstric... Rikam si, ze za tri mesice bude vsechno taky jinak, to bych rada prestala kojit. Porad cekam, kdy ty intervaly budou delsi nez dve hodiny, ale je tomu tak pouze vecer... od sedmi spi do jedenacti, nakojim, pak se budi ve dve, v pet... Dneska byla probrana uz v pul seste, tak snad to nebude pravidlem
Není tady
Trish... koukám na metřík a malá má dneska 3 měsíce '' takže moc gratuluju k pidinkám''... je ještě malinkatá,nikam nespěchej..., četla jsem že ti zbývají 3 kg, což jenaprosto úžasný, na to e jsi 3 měsíce poporodu.... já v tu dobu vypadala jak slon:( Jsem ráda že jsem se dočkala toho že už je Adámek skoro roční a já můžu podnikat už nějaký věci i to cvičení
Není tady
Verunko, pravda, dneska ji jsou tri mesice. Nikam nespecham, pohyb mam i doma, tancim Stepmanii, takze kazdy vecer minimalne pul hodinky, no ale jsem dostala tu permici na stoly, tak to chci zuzitkovat. U Sary jsem strasne dlouho myslela predevsim na ni, nikam nechodila, presvedcena, ze nikdo jiny to nezvladne tak jako ja No ale to je pryc
i deti se beze mne na chvili obejdou a nechci se ztratit jen v roli matky, takze ted jdu do sebe jako zenska
Taky se tesim, az bude Isabela starsi, hlavne az si budou moct holky spolu hrat, to bude parada! Neumim si predstavit, ze jsi byla jako slon, i ted mas hezkou vahu ke sve vysce
Není tady
Trish...
jj byla jsem opravdu slon... u Honzíka jsem přibrala 35kg a u Adámka 25kg....takže kdyžto tak vezmu, tak jsem během dvou let s nima příbrala 55kg dalo mi to práci než jsem to sundala ale jak říkám ráda bych se vrátila na svojí původní váhu před těhu a to je 68kg..to je moje nejideálnější a ráda bych jí měla..ale taky už mi není dvacet, že
jj a je super že mí kluci už si spolu taky hezky hrajou a jsem ráda:-))) a tvoje holky si budou taky krásně hrát a užívat si spolu:)))
Není tady
Ahoj holky,nějak nestíhám,jsem u našich,ale držím se Odpoledne vám dodám ty trojmístná čísla
Mám pak ještě pár otázek na Trish,ohledně jídelníčku,ale to až budu doma v klidu.
Jinak vítám nové hubnoucí
Jinak Veru,ja až dojdj na tvojí váhu,tak budu spokojená
Není tady
Ahoj Viki..
myslím si že tak hrozný to nebude a neboj se, sice mám 72 kg ale ty mé čísla jsou taký třímístná
takže j sem na tom třeba hůř než ty....
a ještě k tomu ty máš nárok, máš dvojčátka a kluci jsou naprosto náádherný a neboj, do roka to budeš mít dole..to mi můžeš věřit:-)
a můžu se zeptat Viki kolik měříš?
Není tady
ahoj holky,
tak vikend byl narocnejsi na stravu, ale drzela jsem se...
Dam vam sem odkazy na clanky, ktere je NUTNE precist, pokud hubnete pocitanim!
1. Takze tady je prvni, prectete si v nem, jak spravne hubnout, pokud vazite vic nez je slusive napr. 72kg/168cm
http://www.f-sport.cz/print.php?id=5
2. navod na hubnuti krok za krokem, s treninky a ukazkami jidelnicku:
http://www.f-sport.cz/print.php?id=7
3. Clanek o sacharidech, pro ty co tapou nad dlouhymi, kratkymi, aby byly v obraze, pochopili, proc jsou chute a nebo hlad:
http://www.f-sport.cz/print.php?id=96
4. Jak je to s tuky, v cem lzou reklamy a jaka je pravda:
http://www.f-sport.cz/print.php?id=199
Tak snad vam to vsem, kteri pocitate Kj jako ja pomuze udelat si opravdu vyvazeny jidelak!
Není tady