29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Viky, ja si myslim, ze to hodne zalezi na tom, jak se sama citis... ja pokazde kdyz se odreaguji, udelam si radost, citim se proste dobre, tak na sex myslim
A to jsme si dali zavazek, ze se pomilujeme aspon dvakrat do tydne... no tak jedno mame splneno
Není tady
Tak ho motivuj, kdyz si to pripravi predem, tak ma klid Videla jsi nekdy Jste to co jite? Tam si taky do krabicky vzdycky pripravili jidlo do prace, svacinu i obed... Kazdopadne jsem zvedava, co za tri dny uvidim na vaze nebo aspon na objemech
Není tady
Trisho,
Ja uz citim nejaky vysledky na sobe, 3 dny bez cukru, "junkfood" a naopak pridavek pohybu se vyplatily, dnes jsem si musela zapnout podprdu trochu tesneji. BYla mi jakasi volna, takze to je dobre znameni
Taky bych potrebovala vizazistku , diky za inspiraci!
Dnes vecer me jeste ceka pohyb, jdeme muzicirovat a tam se vzdycky tancuje pri africkych nebo orientalnich rytmech, takze mi to neda! Ted jsem si uvedomila, ze u vas uz je cas pomalu na hajany, tady teprve 5 odpoledne.
Upravil(a) sunyata (18. 3. 2009 22:00)
Není tady
Trisho, priznam se, ze me honi mlsna. Ale dnes jsem byla v obchode a pokukovala jsem po bio cokoladce a zmrzline ( to je moje uchylka) a uz uz jsem je davala do voziku, ale neco ve me jakoby rikalo: vzdyt na to ani nemas chut, tak proc to tam davas ze zvyku. A fakt jo, v te chvili jsem na ne vubec chut nemela, jenom ten zvyk zelezna kosile. Uvidime, jak bude zitra.
Není tady
Muzu uz ted rict, ze se fakt citim lip a mam vic energie.
Není tady
Ahojky
Tak rano jsem se orientacne zase zvazila a vysledek tam je, takze jsem zvedava, co prida dnesni den a zitrejsi, pak bude vazeni na ostro a premerovani!
Dokonce mi muj mily rikal, ze jsem kocka, ze snad uz ani hibnout nemusim, ze mi to slusi, ale zpevnit by to prej chtelo
K snidani jsem si dneska dala ovesnou kasi lehce slazenou medem, proste nesladit mi nejde byla to mnamka!
Není tady
Dobré ráno
Já měla v noci strašnej hlad,ale vydržela jsem a ráno jsem měla jogurtek s corn flakes
Na obídek bude rybička se zeleninkou a pak trocha cvičení Jsem objednana na manikuru a na kosmetiku
Není tady
Viky, ja mela taky hlad a tesila se na rano na snidani. Mamina mi k tomu rekla, ze delam neco spatne a jestliela jestli jsem mela jidlo i v devet - nejake lehci jako kousek kurecich prs nebo tak... no samozrejme, ze nemela. Dala jsem si posledni jidlo v sedm, pak si jeste 45minut tancovala, takze energie sla do haje, no a v noci prisel hlad.
Kosmeticku a manikuru jo? No super, ja na kosmetice nikdy nebyla, ale kamaradka o tom basnila! A jina kamaradka ted byla na cokoladovem zabalu a pry taky super!
Není tady
Ahoj holky, jdu do toho s vámi, po porodu mi zůstalo 6 kilo a chtěla bych zhubnout 10 celkem, tak uvidíme, zda se to podaří
Míry:
Prsa: 114
Pas 89
Boky 113
Teda míry mě dost děsí, ale teprve pomalu končím šestinedělí a tak si říkám, že snad alespoň ten pas se nějak upraví
Není tady
Tak dalsi posila
Rheo, me zustala tri kila po dvou mesicich, na konci sestinedeli, jsem mela jeste o neco vic, jenze pak to uz najednou neslo vubec dolu, ani po trose snazeni, takze do toho jdu na tvrdo...
Miry nemas zas tak strasny, klidek Kolik vlastne meris?
Není tady
Rheo, 168cm, je nahodou hezka vyska oproti mym 160cm Koupila sis vahu? Dnesa by mela byt ze?
Viky, co ty? Jak jsi zvladla vcerejsi den? Mivas hlad? Chute? Doufam, ze se nevzdavas!
Suny, a jak u tebe?
Jinak mam dneska hlasit vysledky, takze:
Vaha: 59,1
Prsa: 96
Pas: 70
Boky: 98
Stehno: 56
Cili mam o pul kila mene, coz lze zhodnotit jako zdrave hubnuti, zadne rychle skoky dolu... Centimetry ubyly v pase (3cm) a pak na stehne (1cm). Citim se teda dobre, ale protoze mivam stale chute, tak jsem se rozhodla, ze si necham poradit, co delam spatne a zalozila si osobni denicek, kde mi muze kdokoliv napsat komentar k jidelnicku, ale i radu, kolik teda presne tech Kj na mou vysku a vahu je vhodnych apod.
Denicek je zde: http://www.f-sport.cz/bb/index.php?acti … topic=4191
Neverily byste, ale samozrejme delam spatne to, ze sacharidy sice mam, ale pry kratke, co dodaji energii hned, ale pak se brzy hlasi o dalsi prisun a ja mam pak bud driv hlad nebo chute... Poradili mi, jak to zmenit... Denicek doporucuji vsem, aby vam na miru poradili, co a jak. Taky jsem si dala praci a vykopirovala recepty, takze Viky, poslu na mail, Rhea uz je ma! Mejte se hezky a nevzdavejte to!
Není tady
Tak se přidávam do klubu hubnutí .Míry dodám později.Trochu se bojím se změřit
.
než jsem otěhotněla tak jsem vážila nejvíc 55kg.No a teď mam 67 .Je to hrůza.Neni mi vůbec nic co jsem předtím nosila.
Jinak měřím 165cm takže žádný obřík
Chtěla bych dát dolů taky tich 10kg.Tak a teď co?Půjde to samo?
Není tady