29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Milé babinetky, přišla krásná SMS od Zuzanky
Na mou duši na mou věru. Ode dneška máme dceru. Říkáme jí Nelinka. Na svět vykoukla dnes v 10:33. Váží 3160g a měří 49 cm. Porod byl hodně komplikovaný, ale jsme v pořádku. Je to nejnáročnější, ale nejhezčí den mého života.
Zuzanko, hodně zdraví a štěstí Nelince a hlavně Tobě,a celé rodince. Holčiny, ať jste brzo doma.
Není tady
na mou duši, na psí uši - tak už je tu, jak se sluší
po dlouhým trápení, já vím, četla jsem... Moc a moc gratuluju a přeju hodně štěstí, zdraví a rodinné pohody
Není tady
Zuzanko, moc gratuluji a at uz mate jen prijemne starosit. Preji hodne zdravi a sily!
Není tady
Zuzanko, moc gratuluji k Nelince
.
Není tady
zuzi to je paráda, moc jsem ti přála, aby tě už konečně přestali trápit, tak gratuluju a hodně zdraví vám oběma, děvčata
Není tady
Zuzanko to je dobře že už to máš za sebou, moc gratuluju k Nelince a přeju aby jste už byli jen šťastní a spokojení a na to trápení aby jsi brzy zapomněla
Není tady
Zuzanko,gratuluju k Nelince.Hodně zdraví a lásky.
Není tady
Zuzanko, taky moc blahopřeju k Nelince, moc vám přeju, ať vás teď čeká už jen to dobré, však sis dost užila dosud. Přeju hodně zdravíčka a ať jste brzy doma.
Není tady
Zuzanko tak už moc moc gratuluji. A že nešlo vše jak po drátkách brzy zapomeneš
Není tady
Zuzanečko - moooc gratuluju k vaší holčičce!!! Přeju už jen vše nej - to nejhorší jste si určo už vybraly!!!
Není tady